Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

teşekkürleerr.. lolipop derken küçükken yiyoduk ya hani çubuklu şeker, canım tatlı çekti onunla oyalanayım dedim
ba ba ba çubuklu şekermiş
iyi hadi afiyet olsun. ben de çok severdim elmalısını:131:

cnm benım bu aralar sureklı mısafırlerım oluyo.yarında olcak sonra rahatım ınş
tamam o zaman canım.

neyneysecım bence arefede olmasın.arefe gunu yazılıp bayram gunu sayım nasıl yapcaz ki??
mumkunse onu deıs lıtenın sonuna eklermısın benı??
aa hatırlattığın çok iyi oldu. haklısın canım.
şimdi listeyi güncelliyorum.

iftar menum:

5bardak su
4 patates köftesi
bıraz salata
2-3 tane karpuz
1 seftali
afiyet olsun.

-düzeltme-

Bayram haftasında mesaj sayımı yapmayalım diyorum kızlar. Bayram sonrasını ekledim:

19 ağustos - 20 ağustos : mcrgozde
22 ağustos - 23 ağustos :elisya
24 ağustos - 25 ağustos : ferdici
26 ağustos - 27 ağustos : ozlemmtekinn

5 eylül – 6 eylül : mütedeyyin
7 eylül – 8 eylül : maviyesil1999
9 eylül – 10 eylül : triptofan
12 eylül – 13 eylül : kedican
14 eylül - 15 eylül : dryrgp
16 eylül - 17 eylül : eski bir masal

kilo veren hanimlari cokcok kutluyorum darisi basima diyorum! :)):):)

Eline sağlık Neyneysecimm ..
Kilo veren herkesi tebrik ederim.

Leslie abla var bizim, onu indirip videosu ile spor yapıyoruz.
2 milde de yaklaşık 200 kalori yakıyoruz.

tsk kızlar. b u hafta baya gayret ettım ve dogumdan oncekı kıloma donmuş blunmaktayım.mutluyum.ama göbusun daha gıtmesı gerekıo

tesekkurler canım ilgin için..

datlım gıymatlım bağğğheleeee kız 14 ünde kınamız 15 eylülde düğünümüz var.. yorgun olurum gelen giden olur ilgilenemem sonra üzülürüm.. hatta o hafta ben 3-4 günlük izin almayı bile düşünüyorum. ya uygun olan biriyle günleri değiş tokuş yapalım yada sen başka bir tarih ver bana cnm benim olur mu?

deryacım bizimde 10 unda kuzenimin düğünü var değiş tokuş yapalımm mı

neyneyse çok iyi başarmışsın ben mezun olalı 6 yıl bitti senin gibi öss konularına çalışıp kazanmıltım şimdi lys integral türev..... nasıl olur
maşallah harika iş çıkarmışsın bende sayısalcıyım bu sene ales ve kpssye çalışıyım diyorum otur otur nereye kadar
bu arada benim iznim ne zaman bitecek

bu arada menümü paylaşayım...

iftar menüm:

- 1 kase ezogelin çorbası
- 1 2 çatal fırında köfteli patates...
- 1 servis kaşığı makarna.. doymadan kalktım.. acelem vardı da

sonra geldim msjları saydım oğlumun odası ile ilgilendim.. odaları bir biriyle değiştik.

şimdi bitti işim.. çok acıktığımı hissettim..

- 1 domates
- 1 salatalık
- 5 yeşil zeytin
- 1 kk yağsız beyaz peynir...
(ekmek yok)

çalışırken baktım 2.5 lt pet şişe bitmiş bile.. yarım lt de sofrada içmiştim. şimdi susadıkça içerim sahura kadar.. sahur da da çok acıkırsam special k yerim.

siz çoktan halletmişsiniz gülçinle:97: sorun yok bence de.
bu arada düğüne az kalmış aa

canım lys'ye çalışamadım açıkçası. ygs için coğrafya çalıştım. türkçe konularında iyiyimdir. paragraflar falan sorun olmadı. ygs matematiği zaten kolay olan kısım. lys için de biraz edebiyat ve matematikten bahsettiğin konuları çalışman yeterli. sayısalcılar avantajlı oluyorlar. matematik sorusu çözmek her alanda avantajlı yapıyor adayı.
bence ales'e de gir. üniversite sınavına da gir. hem kendini denemiş olursun. hem de önüne bir fırsat çıktığında aa daha ales'im yok demezsin.
ne mezunuydun sen?

bu arada ramazanda yoğunsun gibi duruyor, fazla katılamadığın için iznini bitirmedim. daha fazla katılım yapabildiğinde iznini bitirelim. ne dersin?

iyi geceler hanımlar yarın hafta sonu
güzel bir hafta sonu geçirin inşallah
iyi geceler canım:79:

süpersin

iyi geceler kızlaar...ben spora giderr. sahura kadar. artık tatil bitti yeniden oruç tutulaaa..
hadi bakalım
benim oruca yeniden başlamama daha var

evet cnm çok az kaldı ama ben hala tombalak gibiyim

teşkr ederim cnm bakalım birazdan special k yiycem..

kızlar ben sahur için bişiler hazırlamaya gidiyorum sonra namaz kılar yatarım çok yorgunum anlatamam

herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı sahurlar.. Allah kabul etsin

Şİmdi şöyle bir mesajları okuyordum da yarın cevap veririm diye bunu geçmeyeyim.
ryhncngz'i ben davet etmedim Neyneysecim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…