Görmem miii ..
Bayıldımm ..
Biz de böyle yapalım biz de
Bence de harika motive kaynağın var ilk gün değil direk 1.lik bekliyorum senden ..
nasıl yani sürgün yeri miymiş burası..öle dedilerse çok ayıpp. kilo verilmemiş olabilir ama konuşulanlar hep motivasyon dolu,herkes vermese bile bir çaba içinde önemli olan uğraşmak çabalamak. içli köfteleri götürdüm deyip kazandibi resimleri paylaşmakla olmuyoo.bildirim yapmayıp yüzde yükseltmeklede olmaz. amannn send eokuma orayı artık gelsinler dünki gibi 17 ziyaretçiyle bizi güldürsünler. boşverrr.. kimse için değil kendimiz için veriyoruz kilo.duruma göre değiştirmiyoruz azmimizi. hepp motivasyon hep azim bacım sende geçmişe takılma.boşverrr...
nasıl yani sürgün yeri miymiş burası..öle dedilerse çok ayıpp. kilo verilmemiş olabilir ama konuşulanlar hep motivasyon dolu,herkes vermese bile bir çaba içinde önemli olan uğraşmak çabalamak. içli köfteleri götürdüm deyip kazandibi resimleri paylaşmakla olmuyoo.bildirim yapmayıp yüzde yükseltmeklede olmaz. amannn send eokuma orayı artık gelsinler dünki gibi 17 ziyaretçiyle bizi güldürsünler. boşverrr.. kimse için değil kendimiz için veriyoruz kilo.duruma göre değiştirmiyoruz azmimizi. hepp motivasyon hep azim bacım sende geçmişe takılma.boşverrr...
inş. ay.. gaza geldim sporumu artırayım,sauna eşofmanımı gidiy leslie yapayım. kemeri takayım gidip
yorumsuz
maşallah nasıl vermiş yaaaa...ayyy 10. kiloma 1 kilo kaldı 10 kilomda bnede foto paylaşiciimmm.bakalım fark var mıı?
mute ya ben ramazandan önce günde 2 saat spor yapıyordumm. kabataştan ortaköye kaadr yürüyüp geliyordum haritaya bak istersen baya uzun mesafe. evdede gelip eliptik yapıyordum. sonra bii diyetisyene gittim o kadar fazla spor bıraktığın anda sana feci kio aldırır dedi. mesela futbolcular jubile yaptıktan sonra bu yüzden çok kilo alırlarmış..ben şimdilik 30 dk yapıyom ama bayramda annemin yanına da 72 ile gitsem iyi olur 70 le gitsem süper olurdu ama mucize artık.
Kızlarr ben spora kaçtım ..
yarında misafirlerim geliyorr yaşasınn. ayy menü hazırlasam kafamda herşey tamam gerisi kolayda.karar vermesi zor.
masal sende benim gibi zor evriyosun kolay alıyosun sanırımm.
hafta içi menülerimi gördünüz. haşlanmış yumurta yoğurt tavuk dışında çok fazla bişe yoktu.
bide şeyi çok merak ediyorum ya kızlar? regl dönemlerinizde ne kadar farkediyor. reglden hemen sonra mı azalıyor tartıda yoksa 2-3 gün sonra mı?benim her ay farklı oluyor geçen ay mesela reglden sonra hiç değişmemişti.
bende dışarı çıkıciiimmm.. herkese kocaman
Ya bende çok yapıyodum bi aralar onu böle 83 ilk 73'e indiğim zamanlar 44'e giremezken bir alışveriş yaptım 40'a giriyorum ne mutluluk ama sana aldıklarının büyük olması hele bir kotum var hala arada giyiyorum ya ben onun düğmesini zor kapatırdım cebime elim girmezdi şimdi çuval gibi ama Allah'ım bana şu boğazımı tutma sabrını verir de inşallah 38 de görürümşu yanda oxxo reklamını görünce aklıma geldi.oxxodan denemeden aldığım l beden tşirtü değiştirmeye gideyim bugün. artık large değilim sanırım büyük geldi.sonuçlar açıklandığında gelirim ama sanırım güzel bir derece beklemiyor bizi. olsun haftaya daha güzel olur inşallah.
Nerden aldın markası ne fiyatı ???Kızlar yeni tartı siparişi verdim.
Yağ ölçümü falan da yapıyormuş ama inşallah güzeldir bakalım ..
Tartım tam net tartım yapmıyor gibi ard arda tartımlarda da farklı sonuçlar veriyordu ..
yarında misafirlerim geliyorr yaşasınn. ayy menü hazırlasam kafamda herşey tamam gerisi kolayda.karar vermesi zor.
masal sende benim gibi zor evriyosun kolay alıyosun sanırımm.
hafta içi menülerimi gördünüz. haşlanmış yumurta yoğurt tavuk dışında çok fazla bişe yoktu.
bide şeyi çok merak ediyorum ya kızlar? regl dönemlerinizde ne kadar farkediyor. reglden hemen sonra mı azalıyor tartıda yoksa 2-3 gün sonra mı?benim her ay farklı oluyor geçen ay mesela reglden sonra hiç değişmemişti.
Ya bende çok yapıyodum bi aralar onu böle 83 ilk 73'e indiğim zamanlar 44'e giremezken bir alışveriş yaptım 40'a giriyorum ne mutluluk ama sana aldıklarının büyük olması hele bir kotum var hala arada giyiyorum ya ben onun düğmesini zor kapatırdım cebime elim girmezdi şimdi çuval gibi ama Allah'ım bana şu boğazımı tutma sabrını verir de inşallah 38 de görürüm
Nerden aldın markası ne fiyatı ???bende almak istiyorum da iyi değil filan dediler napsam bilemedim.
Valla canım benim regl dönemin rahat 1 kilo farkediyo ve bittikten 1 -2 gün sonra anca iniyor o şişlik çok fena şişiyorum ben yeşilçay su içmekten bir hal oluyorum ödemi atmak için.
Bildirim için gecikebilirim.Kilomu söyleyeyim şimdiden
Eki Görüntüle 243545
Bildirimi resimle yaptım, çünkü bazı arkadaşlarım inanmıyorlardı bu kiloda olduğuma.. Kesin zaten takip ediyorlardır. Kanıtlamak istedim sadece...
Mutedeyyin : ( 77.4 / 76.7 / 0.7 / % 0.90 )
Başlangıç: 85.6
Geçen hafta: 77.4
Bu hafta: 76.7
Bu hafta giden: 0.7
Toplam giden: 8.9 kg:87:
Bu hafta hiç dikkat etmedim2 gündür dikkat ediyordum sadece.Haftanın başında 78 leri görmüştüm.Önümüzdeki hafta daha iyi olacagını düşünüyorum.Öpüldünüz
kızlar kılo vermıısım
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
65.1 den
63.2 ye dustum yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kızlar yeni tartı siparişi verdim.
Yağ ölçümü falan da yapıyormuş ama inşallah güzeldir bakalım ..
Tartım tam net tartım yapmıyor gibi ard arda tartımlarda da farklı sonuçlar veriyordu ..
süper bi fikir bende haftaya o muhteşem rakamı resmedip sizlerle paylaşayım
bu arada tebrik ederim cnm..
seni ve bütün kilo veren arkadaşları tebrik ederim cnm benim
hayırlı olsun cnm şimdiden.. sen benim kilo vermemle alakalı bi yorumda bulunmadın hayretleşiyorum yaniiiiiiibeni o muhteşem yorumlarından mahrum bırakma kuzucumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?