Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Görmem miii ..
Bayıldımm ..
Biz de böyle yapalım biz de
Bence de harika motive kaynağın var ilk gün değil direk 1.lik bekliyorum senden ..

inş. ay.. gaza geldim sporumu artırayım,sauna eşofmanımı gidiy leslie yapayım. kemeri takayım gidip
yorumsuz

Ama herkesi sürgüne almıyoruzz ..
Kıskançlık yok lütfennn ..

inş. ay.. gaza geldim sporumu artırayım,sauna eşofmanımı gidiy leslie yapayım. kemeri takayım gidip

yorumsuz

Ayy ben de yapayım bari spor
Beni de gaza getir, sinirlendim zaten de ..

maşallah nasıl vermiş yaaaa...ayyy 10. kiloma 1 kilo kaldı 10 kilomda bnede foto paylaşiciimmm.bakalım fark var mıı?

Çok merak ettimm ..

mute ya ben ramazandan önce günde 2 saat spor yapıyordumm. kabataştan ortaköye kaadr yürüyüp geliyordum haritaya bak istersen baya uzun mesafe. evdede gelip eliptik yapıyordum. sonra bii diyetisyene gittim o kadar fazla spor bıraktığın anda sana feci kio aldırır dedi. mesela futbolcular jubile yaptıktan sonra bu yüzden çok kilo alırlarmış..ben şimdilik 30 dk yapıyom ama bayramda annemin yanına da 72 ile gitsem iyi olur 70 le gitsem süper olurdu ama mucize artık.

Off ne yararlı ne zararlı çözemedim gitti zaten ya herkes farklı bir şey diyor.

yarında misafirlerim geliyorr yaşasınn. ayy menü hazırlasam kafamda herşey tamam gerisi kolayda.karar vermesi zor.

masal sende benim gibi zor evriyosun kolay alıyosun sanırımm.
hafta içi menülerimi gördünüz. haşlanmış yumurta yoğurt tavuk dışında çok fazla bişe yoktu.

bide şeyi çok merak ediyorum ya kızlar? regl dönemlerinizde ne kadar farkediyor. reglden hemen sonra mı azalıyor tartıda yoksa 2-3 gün sonra mı?benim her ay farklı oluyor geçen ay mesela reglden sonra hiç değişmemişti.

Sporumu yaptımm ohh ..

Sanırım öyleyim :26:
Ama çok sinir bozucu bir şey yeme yeme bir de üstüne kilo vereme veya al
Ama regl oldum biraz önce sanırım onun da etkisi var.
Ben bir ara araştırmıştım onu reglden 2 gün önce başlayıp 3. gün falan normale dönüyormuş ama kişiden kişiye hatta zamandan zamana değişiyor diye düşünüyorum ne kadar olduğu o ödemin ..
Bu ay ben mesela çok şiştiğimi hissediyorum ama geçen ay bu kadar yoktu..
Ortalama da 1-3 kg arasında değişiyor diye okumuştum..
bende dışarı çıkıciiimmm.. herkese kocaman

İyi eğlencelerr ..

Ya bende çok yapıyodum bi aralar onu böle 83 ilk 73'e indiğim zamanlar 44'e giremezken bir alışveriş yaptım 40'a giriyorum ne mutluluk ama sana aldıklarının büyük olması hele bir kotum var hala arada giyiyorum ya ben onun düğmesini zor kapatırdım cebime elim girmezdi şimdi çuval gibi ama Allah'ım bana şu boğazımı tutma sabrını verir de inşallah 38 de görürüm
Kızlar yeni tartı siparişi verdim.
Yağ ölçümü falan da yapıyormuş ama inşallah güzeldir bakalım ..
Tartım tam net tartım yapmıyor gibi ard arda tartımlarda da farklı sonuçlar veriyordu ..
Nerden aldın markası ne fiyatı ??? bende almak istiyorum da iyi değil filan dediler napsam bilemedim.

Valla canım benim regl dönemin rahat 1 kilo farkediyo ve bittikten 1 -2 gün sonra anca iniyor o şişlik çok fena şişiyorum ben yeşilçay su içmekten bir hal oluyorum ödemi atmak için.

Gittigidiyordan aldım simbo marka ..
40 tl ..
Ya ben de çok doğru bir sonuç vereceğine inanmıyorum aslında ama benim tartım digital değildi.
Eğer o ölçümü olmasa da tartı digital olsun dedim.
Gelince göreceğiz ama tabi yine bilemeyeceğim tam olarak doğru mu yanlış mı karşılaştırma yapamayacağım için ..
Kışın ölçtürmüştüm ben ..
Kas oranım fazla çıkmıştı normalden kilo almam gerekiyor gözükmüştü de baya gülmüştük ..
Ama baya incelmiştim ben o sıralarda ..
Hadi ya regl bittikten sonra mı iniyor ..
Cidden 1 kg fark ediyor mudur?
Ben bugün aldım tartıda da aynı çıkınca üzülmüştüm

kizlaaar
ben de su anki kilomda fotomu cektim biraz once =))))))
yani bole gobek cevremi bilhassa bi de kot giyince kalca bacak cekicem

tam 15 kilo sonra sizinle
paylasicam yeni halimiii

ilham kaynaginiz ben olucam insallllllllahhhh

amin :)

kılzar bugün karşıya gidiyorum ve büyük ihtimalle gece orda kalıcam internet yok 1 gün boyunca gelemicem yani,mesaj sayımlarını da geldiğimde yaparım görüşürüz

süper bi fikir bende haftaya o muhteşem rakamı resmedip sizlerle paylaşayım

bu arada tebrik ederim cnm..

kızlar kılo vermıısım

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

65.1 den

63.2 ye dustum yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnn

seni ve bütün kilo veren arkadaşları tebrik ederim cnm benim

Kızlar yeni tartı siparişi verdim.
Yağ ölçümü falan da yapıyormuş ama inşallah güzeldir bakalım ..
Tartım tam net tartım yapmıyor gibi ard arda tartımlarda da farklı sonuçlar veriyordu ..

hayırlı olsun cnm şimdiden.. sen benim kilo vermemle alakalı bi yorumda bulunmadın hayretleşiyorum yaniiiiiii beni o muhteşem yorumlarından mahrum bırakma kuzucumm

kızlar sadece geçmişe hafiften bir göz attım.. eşimin bir arkadaşı iftara gelicek. eşi elezığa gitmiş sanırım.. bişiler hazırlıycam ancak msj sayımını iftardan sonra yapabilirim. kaptanım kusura bakma.. akşam mutlaka halledicem.. herkese hayırlı iftarlar..

Tebrik ederimm deryacım ..
Bazı sayfaları nasıl olduysa atlamışım ..
Sonra da dönüp tekrar yorum yapmayınca kaynamışş ..
Tebrikkk ederim çok güzell vermişssinn

Selam fıstıklar
Ben menülere pek yorum yapamıyorum anlamadığım için.Herkese baktım genel olarak menüler iyi gibi geldi bana pek anlamıyorum bu işten
ben bişeyler sormak istiyorum spora taktımda bu aralar
*Şimdi yürüyüşü illa tempolumu yapmak lazım yavaş yürüsek olmazmı? hızlı yürüyünce göğüsüme sancı giriyor?
*1 saaat yürüdükten sonra şu parktaki spor aletlerinden ne kadar yapayım?
*Birde zumbaya merak saldım zumba powerındenedım ılk kez bugun 20 dk dayanabildim :O iyimidir 20 dk yav ne kadar yapmak lazım?
He birde kilo bildirimi yapmadım ben 2 haftda 1 tartılabiliyorum diyetisyende evde tartı yok maalesef :S
Birde kilo verenleri ve almayanları tebrik ediyorum
neyse çenem düştü gene ama özlemişim napim
kaptanımada öpçük atıyorum onuda çok özledim

kilo veren arkadaşlar tebrik edrim

regl olduğum için oruç değilim sabah kahvaltım
peynie bir kibrit
5 zeytin
2 dilim ekmek
çay

ara üzüm

öğle tarhana çorbası 1 kase 1 dilim ekmek

leslie ile 5 milin 3 ü nü yapabildim çok terledim

ara muz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…