Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kısa dönemlere filan yasak sanırım bizimki yakalatmıştı telefonu. Komutanı da haldn anlayan adammış ki uzatmamıştı askerliği nişanlımla konuşuyordum demiş bizimki..yalan sölemedin diyede komutanı geri vermiş... Ayy ne günelrdi fısıl fısıl gizli gizli konuşurdu..gençlik iştee. Ay bu arad gençlik dediğime bakma 24 yaşındayım daha.

Ama kabul edemedim gitti.
Hayatım boyunca hiç bu kadar yüksek bir rakam görmemiştim.
Ama şu açıdan da iyi oldu.
Bir titreyip kendime geldim.
Veremiyorsam daha çok uğraşacağım.
Ama tartımın rakamı düşse çok beğendim gerçekten.
Evet evet ben de aynen onlardan kullanıyorum 1000 mglık.
Yeni başladım bakalım etki gösterecek mi ..
Ben şu dukanı bir türlü uygulayamadım daha doğrusu tam olarak anlayamadım kitabı okumak lazım aslında herkes çok memnun ..
Erkencisin bu arada sen de ..

Ha bu arada mutluluumun spor dışında bi nedeni de bize bölee sahip çıkan bi kaptanımızın oluşudurr..neyneyse süpersin canımm çok duygulandım takımını anne şefkatiyle kucaklamışsın. Bizle alay edenlere en güzel cevap sakinliğimizdir...motivasyonumuzdur. Inşallah ben inanıyorum 13. Takımda sölenenleri haketmediğini bu haftalık böle olduğunu gösterecektir. Neden mi bahsediyorumm.. Bakınız:http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html

Son düzenleme:

Canım erkek arkadaşım astsubay, askerliğini yapmıyor.
Geçenlerde o da yakalamış askerin birinin telefonunu.
Tutanak tutacakmış, sonra dedi ben seninle konuşamayınca nasıl oluyorum anladım onu da tutmadım tutanak dedi ..
Nerede yapmıştı askerliğini?

Paylaşım alanındaki yazıdan dolayı mı?
Benim de çok hoşuma gitti ..
Birilerine cevap vermek yerine, seviyeyi düşürmeden gerekli yerlere haber vermek.
Çok seviyorum ben takımımızı ..
Evet bazen kilo veremiyoruz, aynı kiloda takılıyoruz ama kilo veremesek bile herkes kilo vermek için uğraşıyor, çaba harcıyor. Kİlo vermekten daha önemli olan bunun için çaba harcamak.

sen başlaycak olursan ben sana anlatırım şekerim ama kitap ta motivasyon açısından şart. Keza ben kaç kere aynı yerleri okudum unuttukça.erkenciyim sahurdan sonra uyumadım. Yeyip yatmış olmayayım diyee.

sen başlaycak olursan ben sana anlatırım şekerim ama kitap ta motivasyon açısından şart. Keza ben kaç kere aynı yerleri okudum unuttukça.erkenciyim sahurdan sonra uyumadım. Yeyip yatmış olmayayım diyee.

ayy teşekkürler şekerim ..
Hafta içi eve gideceğim şimdi gidince ne kadar dikkat etsem de annem saf proteinle beslendirtmez beni ..
O yüzden ekime bırakıyorum onu ..
Okullar tekrar açılınca ..
Acaba ocağa kadar verebilir miyim ben kilolarımı ki ?

astsubay old. Biliyom canımm.ama çalışma şartları nasıl pek bilmiyorum.. Kız seninki değildir benimkinin telefonunu alan. Bizimki geleli baya oldu. Vanda yapmıştı 2008 de.yaa ne iyi yapmış. Sevnin halinden sevenler anlar dememiş boşa orhan baba. Datlum duşumu alimm ben çıkım şimdi.öpüyom senide..

bi testi var onu yapıyosun bana aralığın ortasına kadar yaparsam tam anlamıyla 59 olacağımı sölüyor. Adamda kime ne dese çıkıyor. Yani ordan hesapla .. Ayy olmaz mı insan isterse neler olmaz yeterki gerçekten istesiinn.

Baya rahatlar canım o açılardan ..
Ama sıkıntı belli işte ..
VAnda mı ??
Ciddi misin?
Merkezde mi ? İLçelerinde falna mı?
Ne zaman yaptı askerliğini
Yok o değildir bu olay yeni oldu zaten de ..
Sıhatler olsun tatlımm, Güzelce uyu da gel kendine bakalımm ..

Ayy linki ne ki oranın ?
İnternetten mi?
İnşallah yaa inşallahh ..

tabi her zaman verileyebilir durabilir. Ama gerçekten bi çaba var spor var destek var. Sonuçtan ziyade bbu önemli gerçekten.her geldiğimde biri oluyo konuşacak. Görünce kaçamak yapası gelmiyo insanların bu kadar uğraştığını görünce. Ama benim şaşırdığım bu kadar çaba verenler kilo evremiyoda. Nasıl oluyo öle devamlı yemek yiyenler kio veriyo ben anlamıyorum. Hele şu yiyip yiyip kilo almayanlara sinir oluyommm. Aha biride benim eşim içerde horul horul uyuyo yedi yattı bide ramazanda benden çok kilo evrdi.

Ben de aynı şeyleri düşünüyordum ama herkesin metabolizması farklı, o yüzden artık bunu kabul ediyorum ve kendime göre ne kadar fazla kilo verebilirsem onun için uğraşacağım.
O yüzden sen de hiç kimseyi takma, önemli olan elimizden gelenin en iyisini yapmak değil mi?
Ama o erkekler yok mu onlara kızıyorum işte
Aynı şeyleri yemeye kalkınca çok kötü oluyor ..
Günde bilmem kaç öğün ne bulursa yiyor ..
Benim yemek diye yediğimi o öyle atıştırmalık yiyor..
Ben de kocaman bir popo ..
Ondaki vücut hayranlık uyandırıcı ..
Ama haksızlık değil mi?

AYNEN ÖLE YA KASLI OLDUKLARI İÇİN YAKIYOR BİZDE O KADAR KAS YOK YARADILIŞTAN 1 ADIM GERİDEN BAŞLIYORUZZ.YAĞ ORANIMIZ FAZLA. BAZI HANIMLARDA BÖLE YA YENGEM VAR YER YER ANNEMİN 3 KATI YER AMA ANNEMİN 3 TE 1 İ.GENETİK İŞTE BİRAZDA. KUZU O DUKAN TESTİNİ BANA ARKADAŞIM YAPMIŞTI AMA SANIRIM ŞU SİTEDEN YAPMIŞTI. dukandiet.co.uk gibi bişeydi.

Demek ki spor yapıp kas yapmamız gerekiyor ki bizde her yediğimizi kilo olarak almayalım.
Bırakmamalıyız bu sporu ..
Takımdan da ayrılmamak lazım kolay kolay ..
Teşekkür ederim hemen bir bakayım ..

Demek ki spor yapıp kas yapmamız gerekiyor ki bizde her yediğimizi kilo olarak almayalım.
Bırakmamalıyız bu sporu ..
Takımdan da ayrılmamak lazım kolay kolay ..
Teşekkür ederim hemen bir bakayım ..

takımdan da spordan da vazgeçememmm. hele spor. zaten ben üniversiteden beri sporsuz geçen günümde bi vicdan azabı hissederimm.koşu bandım var kendi evimde ankarada gerçi en son bozuldu dayanamadı 2008 den beri ne bi bakım yaptım ne bişey yine iyi dayandı onca taşınmaya vs. neyse işte spor sayesinde olduğumdan zyıf gösterdiğimi sölüyo arkadaşlar ben onların yalancısıyım. geçen eşimde acaba senin vücudunda kan yerine civa mı var? o kadar göstermiyosun ama nasıl ağır çıkıyosun dedi. hee hee bu da benim hoşuma getti tabi.haaa sporu bırakıncada kilo alınıyor evet ben geçen yıl temmuzda evlendim koşu bandını ücra köşeye koydum işte yüzüne bakmadım şubata kadar yeni evliyiz ya gezdik tozsuk yedik içtik film izledik gece uyuma sabah uyanma düzensiz hayat tatil vs. derken ne zamnki sporu bıraktımmm 10 kilo aldım. sporun fazlasıda bırakınca böle yapıyo işte. çünkü ben düğünümden önce günde 2 saat bi dizi bitene kadar işte tv karşısında yürürdüm.zayıflım diye ama o zman yemeyi kesmediğim için zayıflamamıştım.bilinli spor deyip son noktayı kpoyayım. ay muhabbet çok attlı çıkamıyorum ama çıkmam lazım artık bı sefer egrçekten gittim ...

Son düzenleme:

Bak kilo vermen o yüzden de zor oluyor olabilir.
Kaslı olunca vücut daha zor oluyor tartıda kilo vermek ama sen zaten ince gözüküyorsun demek ki ..
Çok daha güzel böyle olması ..
Eşinde ne güzel demiş öyle

günaydınn kızlar:79:
dün dışardaydık gün boyu. akşam da iftara davetliydik. gelemedim:)
bugün de misafir davet ettim. aralarda okumaya gelirim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…