Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım menün çok güzel valla çok iyi gidiyorsun maşallah maşallah
Ay aynen ben de pazartesi arefe günü de çalışırım bayram bitimindede çalışırım vermezler 9 gün nerdeeeee...

Ya şu ramazan bir bitsin o zaman ilk kalori sayımıyla başlayıp gittiği yere kadar devam ederim bişeyler yapmam lazım çünkü...
Ay ne güzel yaa...
Ne sevimli bir çiftsinizdir siz maşallahDarısı başımıza

Canım tebriklerr valla menülerinden de belliydi zaten çok iyi gidiyorsun

günaydın kızlar...:79:
9 gün bayram tatiliymiş yaw. keşke biz de bir yerlere gitsek de nereye gitsek?
önerileri alayım:)
ne güzel ya... keşke bizde gitsek.. ama hem tatili yaptık bi kere hemde dersaneye yazıldm şimdi artık tatile gitmemiz çok zor malesef...
bu kadar çok çıkmaması lazım...

kemalpaşa 1 porsiyon mu? 1 porsiyon 450 kalori...

patates te var... belki bu yüzden cok cıkmıştır
kız 14 yaşında ya bunların 2 katını yakar o... yeter ki buraya yazana kadar sokağa çıkıp oyun oynasın... ne güzel günler onlar ve geri gelmiyolar.... tadını çıkarmak lasım sonuna kadar....
bende onun diyodum tam yakarsın sen onları....
eline sağlık cnm... yalnız roseking 33 ü nerden buldunmerak ettim... ortim o benim neredeyse 2 ay önce izne çıkmıştı hala gelmedi....
zaten erkekler başarırsan ben sana güveniyodum sen isteyince herşeyi yaparsın der başaramassanda sen hayatta zayıflayamassın derler...
bence elbisen gayet uygun canım...beğendim... farkı söylemeye gerek bile yok o kendini belli ediyor

aaaaaaaaa kim konuşmuş bizim takımımzla ilgili merak ettim çok başka işleri mi yokmuş.... :90::90::90:

ben işte mum yakçaktım senin sevdiğin şu yemeğide yapçaktım filan dedim... mahrum kaldın onlardan hıh moduna girdim... o sarıldı durdu... biliyo ya suçlu olduğunu.... öyle zamanlarda durup durup öper sarılır şaka yapar falan....

Son düzenleme:
kızlar ben bi saat yürüyüm şu bantta... gece denedim bayram için aldığım elbiseyi dar yaaaaa:84: sonra belki resmini çekip yorumlarınıza sunarım... hiç bişiy yemesem mi acaba haftaya kadar....

Canım menün çok güzel valla çok iyi gidiyorsun maşallah maşallah

Canım tebriklerr valla menülerinden de belliydi zaten çok iyi gidiyorsun

Teşekkür ederimm ..
Artık kilo vermek istiyorum bol bol kendimi toplayıp.
Ama bugün bacaklarım çok ağrıyor çok kötü olmuş.

Sen artık ders çalış bu sene izin yok sanaa ..
Seneye keyif tatili yaparsınız artık ..
PAylaşım alanına bir göz at istersen Özlemcim ben anlatmayayım şimdi o yüzden bu hafta güzel bir derece görsek hoş olacak.
Hatalarını bilince nasıl kedi oluyorlar değil mi?
Olsun bak anlamış Özlemcim sevimliliğini de yapmış sen de iyi yapmışsın kavga etmemekle ..

kızlar ben bi saat yürüyüm şu bantta... gece denedim bayram için aldığım elbiseyi dar yaaaaa:84: sonra belki resmini çekip yorumlarınıza sunarım... hiç bişiy yemesem mi acaba haftaya kadar....

Özlemcim ödemleri atmak için uğraş bu hafta.
Yeşil çay iç bol bol.
Hiç tuz kullanma.
Ve bol bol yürü koş terle ..
Biraz gayretle o elbiseyi oldurtabilirsin diye düşünüyorum.
Tartıldın mı kaç çıktın tartıda?

canım sabah tartıldım 75.2..... cuma 76 ydım... ama elbiseyi 74 de aldım galiba birzdan giyip rsmini çekeyim bi bakın... olmadı yenisini alalım diyo eşim ama ben onu çok beğenmiştim...

canım sabah tartıldım 75.2..... cuma 76 ydım... ama elbiseyi 74 de aldım galiba birzdan giyip rsmini çekeyim bi bakın... olmadı yenisini alalım diyo eşim ama ben onu çok beğenmiştim...

Biraz kendini zorlar bol spor yapar yediklerine de dikkat edersen bu hafta 74.5 olursun haftaya da 73 falan bu da sanırım yeterli olur değil mi elbiseye girmen için ..
Giy de bir görelim bakalım canım nasıl duracak ..

kızlar cep telefonuyla çektim biraz bulanık... önden çok sorun yokmuş gibi ama arkadan ve yandan belli oluyor çok... bide oturuncaiyice daraıyo.... şuan kahvaltıda etmedim midemin boş hali bu....

Bilmiyordum ki ben hiç öyle olduğunuu
Çok şaşırdımm ..
Daha var zannediyordum.

:)))

ay bence cok hoş çıkmıs ya...oturmazsın olur bıter:)))

Gunaydın bebeklerım

Günaydınnnnn

Öyle bir şey yapma sakın.

Sen diyetine devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…