simit yaklaşık olarak 300 kalori ve susam çok yağlı o yüzden arada tabiki olur ama her sabah için çok uygun olduğunu düşünmüyorum.
Şu an kaç kgsın?
Canım menün çok güzel valla çok iyi gidiyorsun maşallah maşallahSabah:
- C vitamini takviyesi
( 08.20 )
- 1 domates
- 5 kuru kayısı
- 1 kk peynir
- 8 zeytin
- 2 yumurta
(10.30)
- Leslie ile 3 mil
( 13.00 )
- Süper freshin balıklarından 5 adet.( 5 tanesi 130 kalori falan .. )
- 1 bardak ayran
(14.00)
- Leslie ile 3 mil
- Slim in 6 ( 10 dakika da haşatım çıktı normalde 25 dakika sürüyor.)
(16.45 )
- Mantar
- 2 kaşık yoğurt
Ay aynen ben de pazartesi arefe günü de çalışırım bayram bitimindede çalışırım vermezler 9 gün nerdeeeee...hoşbulduk yok ya o geldigi gibi gitti sorunlydu da biraz kendüsübir arkadasım yurt dışına gidiyordu onunkini aldım ben de idareten onun orda da varmış artık yenisini alana kadar hiç yoktan iyidir.
aboooooww kızım bizim nickler milleti bastan çıkarıyor he sonunda ikimizde atacakalr siteden sölim ben sana
evet ya bende onu bekliyorum 9 günmüş tatilbakalım bize 4 günü kesinde geriye kalanını verilermiki acep
Kızlar menümden tek kaçamagım.. 5 tane küçük incecik sarma oldu o kadar...
Arkadaşlarım ısrarla önüme baklava, pasta,poğaça getirdiler.gıcıklar, sırf beni sinir etmek için... ama yemedim :80: alkışş alkış...
Hocamda beni görünce " melek sende bayagı değişiklik var " dedi... ay nasıl mutlu oldun anlatamam
Ya şu ramazan bir bitsin o zaman ilk kalori sayımıyla başlayıp gittiği yere kadar devam ederim bişeyler yapmam lazım çünkü...tatlım sne bilirsin ya eğer seviyorsan et ,süt ,yumurta süper bişey. yani şöle diyim dışarda filan uygulaması kolay bide netiveyi çabuk görmek azimlendiriyor. hele ilk hafta 1400 vermiştim atak evresinde. tabi ondna sonra azalsada verme yinede tatmine decek düzeyde.ama ben derim ki sen kalori sayımını düzgünce yap kilo vermen durunca dukana geç.
Ay ne güzel yaa...hımm bu arada size ne anlatacamm. dün dışarad iftarı yaptık uzun zamandır yemediğim kadar çok yedim tabi zeytinyağlılar filan hafif şeyler yemeye çalıştım ama yinede şiştim geldim evde de birsürü su içtim. bizim herif tutturdu tartılda tartıl .dedim bu kadar şeyden sonra moralim bozlur.yok. neyse efendim üzerimdekielrle bi tartıldım 78.bizimki işte yok kilo almışsın su içsende bu kadar farketmez filan dedi. bende sinirlendim moralimi bozuyosun diyette insanın morali bozlulmaz diye küsmüşlük yaptım . neyse bugün o işe gitti tabi neyse unuttu. akşama doğru ben buna mesaj attım tartıda 74.5 yazan göstergenin resmini çekip gönderdim altınada not yazdımm. "al çok bilmiş nabeerr?" diye. ohhh sinir şey.tabi eve geldi gülüyo aman efendim zaten biliyomuş ben başaracakmışım 55 e ulaşacakmışım. azimliymişim. dettt dedim detttt.. şöle yola gel.
Okudum kızlar hepsini sonunda ..
Benim de keyfim gayet yerinde, gece de çok güzeldi ..
Ve bir güzel haber daha bugün tartı da 65i gördümm ..
Tam 65 ayy nasıl mutlu oldum ..
Bu hafta beni motive eden şeylere çok teşekkür ederim ..
Biraz daha gayret edeyim de cuma 64ü göreyim istiyorum ..
İnsan oğlu doyumsuz işte ..
ne güzel ya... keşke bizde gitsek.. ama hem tatili yaptık bi kere hemde dersaneye yazıldm şimdi artık tatile gitmemiz çok zor malesef...9 gün bayram tatiliymiş yaw. keşke biz de bir yerlere gitsek de nereye gitsek?
önerileri alayım:)
kız 14 yaşında ya bunların 2 katını yakar o... yeter ki buraya yazana kadar sokağa çıkıp oyun oynasın... ne güzel günler onlar ve geri gelmiyolar.... tadını çıkarmak lasım sonuna kadar....bu kadar çok çıkmaması lazım...
kemalpaşa 1 porsiyon mu? 1 porsiyon 450 kalori...
patates te var... belki bu yüzden cok cıkmıştır
bende onun diyodum tam yakarsın sen onları....olabilir yok kemalpaşa 1 tane yuvarlak accık yaaa
patatesede zaafım var valla dayanamadım
diyetisyenime mail atmıştım cevap yazdı şimdi benim kilom ve yaşım için uygu olan kalori miktarıymış neyse ben hepsini yiyeiyorum ki zaten
eline sağlık cnm... yalnız roseking 33 ü nerden buldunmerak ettim...22 Ağustos Mesaj Sayımları
eski_bir_masal: 48
mutedeyyin: 18
dryrgp: 14
hulk: 14
ozlemmtekinn: 11
triptofan: 11
maviyesil1999: 10
elisya: 10
elmaliturta: 10
mcrgozde: 10
herseyvatanicin: 8
bugungunlerdenaralik: 6
_ferdici_: 5
disakkarit: 2
neslivicdan: 1
ysfmir: 1
puffycikcik: 0
puryan: 0
kedican: 0
hamutran: 0
roseking33: 0
chika: 0
kimler izinli tam bilmiyorum, kusura bakmasınlarr:44: bi de yanlış eksik falan varsa söyleyin düzelteyimm
zaten erkekler başarırsan ben sana güveniyodum sen isteyince herşeyi yaparsın der başaramassanda sen hayatta zayıflayamassın derler...hımm bu arada size ne anlatacamm. dün dışarad iftarı yaptık uzun zamandır yemediğim kadar çok yedim tabi zeytinyağlılar filan hafif şeyler yemeye çalıştım ama yinede şiştim geldim evde de birsürü su içtim. bizim herif tutturdu tartılda tartıl .dedim bu kadar şeyden sonra moralim bozlur.yok. neyse efendim üzerimdekielrle bi tartıldım 78.bizimki işte yok kilo almışsın su içsende bu kadar farketmez filan dedi. bende sinirlendim moralimi bozuyosun diyette insanın morali bozlulmaz diye küsmüşlük yaptım . neyse bugün o işe gitti tabi neyse unuttu. akşama doğru ben buna mesaj attım tartıda 74.5 yazan göstergenin resmini çekip gönderdim altınada not yazdımm. "al çok bilmiş nabeerr?" diye. ohhh sinir şey.tabi eve geldi gülüyo aman efendim zaten biliyomuş ben başaracakmışım 55 e ulaşacakmışım. azimliymişim. dettt dedim detttt.. şöle yola gel.
bence elbisen gayet uygun canım...beğendim... farkı söylemeye gerek bile yok o kendini belli ediyorKızlar selam... kusura bakmayın valla bütün gün dedikodu yapmaktan giremedim
sabah görümcem geldi sağdan soldan konuştuk yemek vs derken iftar ettik dışarı gezmeye bişiler bakmaya gittikk. en nihayetinde ben bişey almadım. eve geldim bişeyler uydurdum eski bana olmayan kıyafetlerimi çıkardım bazanın altından :)) bi kombinasyon yaptık kına gecesinde giymek istediğim kıyafeti huzurlarınıza sunuyorum..
düğün elbisesini henüz tadilata vermedim.. onu da halledince resimlerimi koyarım.. ama şimdi ben size evre evre resimlerimi koymak istiyorum.. yine aynı resimle rolucak çünkü ben kiloluyken sadece aradaki farkı görmek için boydan iki üç resim çektirdim.. sevmiyorum bu halimle resim çektirmeyi...
işteee 1. evre derya 105.3 kg falan...
Eki Görüntüle 245800
2. evre derya 97 kg . . .
Eki Görüntüle 245801
3. evre derya 90.3 kg ... bugün çektirdim..
Eki Görüntüle 245802
lütfen kına gecesinde giymek istediğim kıyafet hakkında iyi ve kötü yorumlarınızı bekliyorum. görümcem çok uygun olduğunu söyledi.. ve aradaki farkı bana bildirin lütfen azcık gaz verin motive olayım
bu arada gömleğim 40 beden.. eteğim 42 beden :)))
Tartım da o rakamı görmek bir şoka uğrattı zaten Özlemcim ..
Üstüne genel olarak takımla ilgili kilo veremiyorlar diye konuşmalar çok olmuş ona kızdım
2.5 yılın gazı mı diyeyim yoksa dün artık tanış annemlerle 1-2 aya geldiğimde diyen sevdiceğim ve o zamana kadar zayıflamış olmam gerektiğini hatırlayan ben ..
İyi yapmışsın, tabrik ettim özlemcim etmeyin kavga zaten ya ..
Ne dedi sen öyle deyince ?
Ayy
Ben çok korkuyorum ondan kendim gibi bir kızım olsa çok zorlanırım çook ..
9 gün müymüş ramazan bayramıı?
Ee kurbana saklasaydılar ya bana tatil olmadı şimdi ..
Ama o ilkiydi ki ..
İlki bile bu hale getirdi bir kaç gün geçsin tekrar deneyeceğim ama şimdi bacağıım çok acıyor.
Canım menün çok güzel valla çok iyi gidiyorsun maşallah maşallah
Canım tebriklerr valla menülerinden de belliydi zaten çok iyi gidiyorsun
günaydın kızlar...:79:
ne güzel ya... keşke bizde gitsek.. ama hem tatili yaptık bi kere hemde dersaneye yazıldm şimdi artık tatile gitmemiz çok zor malesef...
aaaaaaaaa kim konuşmuş bizim takımımzla ilgili merak ettim çok başka işleri mi yokmuş.... :90::90::90:
ben işte mum yakçaktım senin sevdiğin şu yemeğide yapçaktım filan dedim... mahrum kaldın onlardan hıh moduna girdim... o sarıldı durdu... biliyo ya suçlu olduğunu.... öyle zamanlarda durup durup öper sarılır şaka yapar falan....
kızlar ben bi saat yürüyüm şu bantta... gece denedim bayram için aldığım elbiseyi dar yaaaaa:84: sonra belki resmini çekip yorumlarınıza sunarım... hiç bişiy yemesem mi acaba haftaya kadar....
Özlemcim ödemleri atmak için uğraş bu hafta.
Yeşil çay iç bol bol.
Hiç tuz kullanma.
Ve bol bol yürü koş terle ..
Biraz gayretle o elbiseyi oldurtabilirsin diye düşünüyorum.
Tartıldın mı kaç çıktın tartıda?
canım sabah tartıldım 75.2..... cuma 76 ydım... ama elbiseyi 74 de aldım galiba birzdan giyip rsmini çekeyim bi bakın... olmadı yenisini alalım diyo eşim ama ben onu çok beğenmiştim...
Biraz kendini zorlar bol spor yapar yediklerine de dikkat edersen bu hafta 74.5 olursun haftaya da 73 falan bu da sanırım yeterli olur değil mi elbiseye girmen için ..
Giy de bir görelim bakalım canım nasıl duracak ..
evet ama bayram haftaya bugün... giyip geliyorum...
evet ama bayram haftaya bugün... giyip geliyorum...
Haftaya bugün bayram mıı
Ciddi misin senn ?
ne sandın salı gunu bayram:)
Bilmiyordum ki ben hiç öyle olduğunuu
Çok şaşırdımm ..
Daha var zannediyordum.
Eki Görüntüle 245838 Eki Görüntüle 245837 Eki Görüntüle 245836 Eki Görüntüle 245839
kızlar cep telefonuyla çektim biraz bulanık... önden çok sorun yokmuş gibi ama arkadan ve yandan belli oluyor çok... bide oturuncaiyice daraıyo.... şuan kahvaltıda etmedim midemin boş hali bu....
:)))
ay bence cok hoş çıkmıs ya...oturmazsın olur bıter:)))
Gunaydın bebeklerım
kızlar ben bi saat yürüyüm şu bantta... gece denedim bayram için aldığım elbiseyi dar yaaaaa:84: sonra belki resmini çekip yorumlarınıza sunarım... hiç bişiy yemesem mi acaba haftaya kadar....
Teşekkür ederimm ..
Artık kilo vermek istiyorum bol bol kendimi toplayıp.
Ama bugün bacaklarım çok ağrıyor çok kötü olmuş.
QUOTE]
Masalcım yine söylicem
Bence diyetlerin ağır biraz daha çeşitlendir.
Hızlı kilo veriyosun ama sen daha gelişme çağındasın
Haftaya bugün bayram mıı
Ciddi misin senn ?
Eveeetttttt
canım sabah tartıldım 75.2..... cuma 76 ydım... ama elbiseyi 74 de aldım galiba birzdan giyip rsmini çekeyim bi bakın... olmadı yenisini alalım diyo eşim ama ben onu çok beğenmiştim...
Bence haftaya kadar verirsin o kiloyu sıkıntı yapma bolbol koş ve su iç
Eki Görüntüle 245838 Eki Görüntüle 245837 Eki Görüntüle 245836 Eki Görüntüle 245839
kızlar cep telefonuyla çektim biraz bulanık... önden çok sorun yokmuş gibi ama arkadan ve yandan belli oluyor çok... bide oturuncaiyice daraıyo.... şuan kahvaltıda etmedim midemin boş hali bu....
Elbisen çok hoş bence ve kötü de durmuyo ayrıca istediğin kiloya düşersin epi topu 1 kilo
Korse giyemez misin?
güldürdün kız beni eeee napçam bayramda misafirlikte habire ayakta mı durcam...
Günaydınnnnn
Öyle bir şey yapma sakın.
Sen diyetine devam et
Teşekkür ederimm ..
Artık kilo vermek istiyorum bol bol kendimi toplayıp.
Ama bugün bacaklarım çok ağrıyor çok kötü olmuş.
QUOTE]
Masalcım yine söylicem
Bence diyetlerin ağır biraz daha çeşitlendir.
Hızlı kilo veriyosun ama sen daha gelişme çağındasın
Eveeetttttt
Bence haftaya kadar verirsin o kiloyu sıkıntı yapma bolbol koş ve su iç
Elbisen çok hoş bence ve kötü de durmuyo ayrıca istediğin kiloya düşersin epi topu 1 kilo
Korse giyemez misin?
korse giysem etki edrmi ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?