Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merabalar umarım herkes iyidir
ben iyiyim şimdi leliyi yapcağım 5 mil

özlem elbse çok yakışmış canım
bende bayrama kıyafet almak istemiyorum alış verişlerden sonra moralim bozuluyor çünküüü

Yeşil çay ödem attırıyor çok rahatlatıyor.
Kendim yaparsam tüketiyorum ama her gün tüketemiyorum.
Dün mantar yaptım suyu da vardı ..
Geçen hafta içinde tavuk haşlama da yaptım.
Hatta bugünde kırmızı et yedim ..
Yoğurt hemen hemen her gün tüketmeye çalışıyorum.
Akşamada meyve yoğurt yiyeyim diyorum.
Öğlen biraz çok yedim de ..
Salatayı yalnızken yemeğin yanında sevmiyorum ama ton balıklı salata olarak yer vermeye çalışıyorum.
Mutlaka hala vardır düzeltilmesi gereken şeyler ama bundan 1 ay önce yediklerimi görseydin birden olmuyor ..

Kuru fasülyeyle pilavdan 2 kaşık mı yedin?
maşallah gayet güzel ..
Cacık da hoş, zeytin yağı faydalı ..
Su da çok önemli ..
Afiyet olsun ..

Güzel sporlarrr ..
Dimi istediğin gibi olmayınca canı nasıl sıkılıyor insanın ama çok kilon da yok ki senin ..

Gerçekten iki kaşık yedim,

Aşırı karbınhidratı kesince iştahım da kesildi.

ne o öle cok konusuosun der gıbı hehehe

Gerçekten iki kaşık yedim,

Aşırı karbınhidratı kesince iştahım da kesildi.

Cidden ilk günkü menünle bugünkü arasında gözle görülür bir fark var ..

Sebze yemeklerini seviyorum ama yaz dönemi olduğundan kampüste sebze fazla yok o yüzden yapamıyorum.
Yoksa severim sebze yemeklerini ..

Son düzenleme:
sudem 34 1. takımda dukan yapan tatlı arkadaşım şarkı bestelemiş bize.
ama nilin söylediği şekilde mırıldanılacak

bütün kızlar toplansın, toplansın,toplansın....
hep beraber dukan yapsın ,dukan yapsın ,dukan yapsın,,,
şişko kızlar zayıflasın,zayıflasın,zayıflasın.......
görenler çok şaşırsın,çok şaşırsın ,şaşırsın,,...
küçük dillerini yutsunlar,yutsunlar ,yutsunlar.....

yurt dışı olabilüür bence baya uzun bir tatil 9 gün ama cocukla gitmek olur mu nasıl olur bilmiyorum :S yada karadeniz turu yapın bu mevsimde güzel olur oralar
yurtdışına yakın gittik ya turtam, almanyaya gitmiştim hani
turta sildi bizi iyice

bu arada panpislerimm spor salonuna yazıldım yarın baslıyorumm artık sıkılasmam lazımmmmmmm su basenleri küçültmem lazım deli oluyorum onlara
hayırlı olsun canım. spor salonu gibisi yok. düzenli git, sonucu al. denklem basit.

gerçi diyetisyenin de söylemiş ama ben eksik kalmayım
canım, sen gelişme çağındasın. diyetisyeninin verdiği beslenme düzenine uy ve azaltmaya çalışma. bu yaşlarda az beslenirsen ilerde çok ağlayacağın şey olur. dengeli ve yeterli beslenmelisin.

tebrik ederim

canım,
sen 22 ağustos gününü gece 00.00'dan 23 ağustos 00.00'a kadar saydın sanırım. bizim yöntemimiz yazılan ilk günaydın mesajından sonraki günkü ilk günaydın'a kadar şeklinde ama sanırım biraz karışık geliyor. bunu öneri haline getir istersen, bundan sonra herkes bu şekilde saysın

eline sağlık bu arada.

canım, hayırdır? bu aralar bir kıntın mı var? migren falan durduk yerde olmaz sanırım.

güzel tarif, afiyet olsun.

dersini iyi vermişsin, helal olsun

Çok çok belli oluyor deryacım bence bunları evin bir yerine as evre evre moral olsun ..
Tebrik ederimm ..
Elbisen de gayet uygun bence ..

kızlar ben bi saat yürüyüm şu bantta... gece denedim bayram için aldığım elbiseyi dar yaaaaa:84: sonra belki resmini çekip yorumlarınıza sunarım... hiç bişiy yemesem mi acaba haftaya kadar....

kızlar teşkr ederim güzel yorumlarınız için.. sevindim gerçekten bakalım düğün elbisesinide halledeyim görüşlerinize sunucam :))

çoooook saol cnm benim.. ben her zaman spor yapardım cnm 70 kg olduğum dönemde bile spor salona giderdim okuldan kalan boş günlerimde.. uzun zaman yaptım ve sürekli yüzerdim.. boyum 168 ama vucudum sıkı sarkma falan yok minnacık göbeğimde var doğum sezeryan olduğu için ondan kaldı onuda sporla düzeltmeye çalışıyorum zaten. 2. elbiseyi 2.5 ay evvel giydim. diğer kaynımın düğününde. bu da diğer kaynımın düğünü.. aynı elbiseyi giymek istemiyorum cnmcım.. elbisem var düğün için gayet uygun ama göğüs kısmından olmadı.. oraya sırtına yada koltuk altına kumaş ekleticem ceket giyicem üstüne zaten.. onunda resimlerini koyarım yine...

ben 105 kg iken 46 beden giyiyordum. sonra 44 e düştüm şimdi 42 biraz sıksada oluyor çok şükür.. üst kısmının bedeni 44 dü şimdi 40 oldu.. herşeyden önce spor gerçekten çok faydalı ben çok faydasını gördüm..

Ha evet Rabia ebnde onu soracaktım. mesaj sayarken gece 00:00 dan sonrasını başlıyoruz diğer geceye kadar değilmi?ben yanlış mı anladım.

Çok güzelmiş şarkınızzz

Kızlar benim üst bacaklarım çok kötü olmuş dün slim in 6 yaptıktan sonra hala çok ağrıyor.
Leslie yapmaya çalışıyorum şimdi o bile ağrıdan zor geliyor.
Ne yapabilirim bilen var mı?

kuzum, senin tartın kesinlikle yanlış. bence sen yeni bir tartıda tartılmalısın. şu son halinle 90 kg olmana imkan yok yaws. ya ödemin var, ya tartın yanlış tartıyor.
ayrıca çok fit bir vücudun var. ben 85 kg'ken 46 beden giyiyordum. sen 90 kilo olduğunu iddia ediyorsun,ki bence değilsin, 42 beden nerdeyse bol oluyor. giydiklerin dökümlü durmuş, belli.
ayrıca nazarım değmesin maşallah çok tatlı olmuşsun. kilo verdiğin çok bariz, farketmeyenler kesin hasedçidir
kıyafetini beğendim,çok sade ve şık olmuşsun. daha zayıflayacağın için ben yeni elbise almandan yana değilim. elindekileri değerlendirmen çok yerinde bir davranış.

: Biraz dinlen artık Neyneysecim ya iyice halsiz düştün sen ..
evet, canım. sanırım biraz abartım. bir de uyku uyuyamıyorum. şu okul işine heyecanlandım sanırım. başarabilecek miyim diye..

ooo oo annemlerle tanış lafı geldi ha
hadi hayırlısı, sen şimdiden telaşlanmışsındır.

çok tebrik ederim seni, maşallah canım

roseking'i ben de merak ettim, elisya iyi bulmuş
sen kpss'yi hallet, inşallah o zaman bir tatil yaparsınız eşinle.

canım sabah tartıldım 75.2..... cuma 76 ydım... ama elbiseyi 74 de aldım galiba birzdan giyip rsmini çekeyim bi bakın... olmadı yenisini alalım diyo eşim ama ben onu çok beğenmiştim...
bence yenisini almayın. e bu da biraz ders olsun özlemcim. güzel güzel verdiğin kiloları geri aldın. bunun verdiği hırsla senden iyi rakamlar bekliyorum.:97:

Haftaya bugün bayram mıı
Ciddi misin senn ?
aşık olmak böyle bir şey sanırım bayramın seyranın farkında değil.

önden sorun yok, doğru. yalnız yandan göbiş kısmı fazla duruyor. ama tabi şişkinlikten de olur o. günlük 2-3 fincan yeşil çay içersen belki bir miktarını atarsın. bence haftaya kadar elinden gelen gayreti göster. bol bol spor yap ve yediklerine dikkat et.
ben de protein ağırlıklı beslenme öneririm. seni şaşırtan bir sonuç çıkar belki de, kimbilir

korse giysem etki edrmi ki....
korse olabilir. bir dene istersen. bölgesel fazlalık çünkü. korse toparlayabilir. şimdi oldukça bol çeşitte korse var zaten.

öyle bir şey yapma sakın, demek ki bu kadar çok çıktığına göre vardır bir hikmeti
quote kısmını silerken hata yapmışsın, ondan kafayı yemiş. bende bile "öyle bir şey yapma sakın" çıktı kabus gibi

süt küpü gibi olmuşsun, maşallah
ben hiç içemem sütü, içenlere hayranım.

çok güzel, afiyet olsun. hep böyle dengeli ve hafif olsun

niye moralin bozuluyor canım?
o kadar aşırı fazlan yok ki..

Son düzenleme:

canım tartım arzumun valla 2 sene evvel almıştım.. bilmem belki bir gün eczaneden tartılırım yine.. bende sanırım kas çok fazla oda sürekli spora olan düşkünlüğümden ehr yere yürüyerek gitmem bu yıllardan beri böyle.. ben 75 kg iken 38-40 beden giyiyordum.. o kiloda o beden imkansız gibi ama dediğim gibi kas fazla olabilir diye düşünüyorum. bir diyetisyene gidip yağ kas ölçümümü yaptırsam.. benim bu tartım bmı falan gibi şeyler ölçüyor benim bunu evde anlamam mümkün olabilirmi.. benim çok fikrim yok bunlarla alakalı.. ayrıca yorumun için çok teşkr ederim beni çok mutlu ettin.. kimse bu kiloda olduğuma inanmıyor çünkü..şımardım kızzzz

Tabiki başaracaksın aa başarabilecek miyim de ne oluyor şimdi?
Kayıtlar ne zaman ?
Arada diyordu zaten ama zaman olarak bu sefer baya net oldu gibi ..
Ama çok heyecanlı ya nasıl tanışacağım ki
Ben kesin bir pot kırarım ..
Bu sefer karar vermiştim bu tartıdan sonra değişecek her şey ..

:78:
Şeyy ımm galiba böyle bir şey ..
Takvim hiç farketmiyor ki bu kadar uzakken ha bayram ha seyran ..

O şekilde değil Gülçin.
günaydın mesajından günaydın mesajına kadar sayıyoruz.

Ha evet Rabia ebnde onu soracaktım. mesaj sayarken gece 00:00 dan sonrasını başlıyoruz diğer geceye kadar değilmi?ben yanlış mı anladım.

evet.. şu sayım işini gece 00.00 dan önceki geceye kadar yapsak daha iyi olmaz mı? böylece belirli saatler arasında kim ne kadar girmiş, ne yazmış öğrenebiliriz... daha kolay olur gibi...
Kızlar benim üst bacaklarım çok kötü olmuş dün slim in 6 yaptıktan sonra hala çok ağrıyor.
Leslie yapmaya çalışıyorum şimdi o bile ağrıdan zor geliyor.
Ne yapabilirim bilen var mı?

canım sen cok yüklendin kendine.. tam bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla önce 1 den baslayacaktın sonra yavas yavas artıracaktın ama sen hepsini birden yaptın sanırım....

yapacak bişi yok... ya devam edeceksin spora hamlışın gidecek yada azıcık dinleneceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…