Kızlar selam... kusura bakmayın valla bütün gün dedikodu yapmaktan giremedim
sabah görümcem geldi sağdan soldan konuştuk yemek vs derken iftar ettik dışarı gezmeye bişiler bakmaya gittikk. en nihayetinde ben bişey almadım. eve geldim bişeyler uydurdum eski bana olmayan kıyafetlerimi çıkardım bazanın altından :)) bi kombinasyon yaptık kına gecesinde giymek istediğim kıyafeti huzurlarınıza sunuyorum..
düğün elbisesini henüz tadilata vermedim.. onu da halledince resimlerimi koyarım.. ama şimdi ben size evre evre resimlerimi koymak istiyorum.. yine aynı resimle rolucak çünkü ben kiloluyken sadece aradaki farkı görmek için boydan iki üç resim çektirdim.. sevmiyorum bu halimle resim çektirmeyi...
işteee 1. evre derya 105.3 kg falan...
Eki Görüntüle 245800
2. evre derya 97 kg . . .
Eki Görüntüle 245801
3. evre derya 90.3 kg ... bugün çektirdim..
Eki Görüntüle 245802
lütfen kına gecesinde giymek istediğim kıyafet hakkında iyi ve kötü yorumlarınızı bekliyorum. görümcem çok uygun olduğunu söyledi.. ve aradaki farkı bana bildirin lütfen azcık gaz verin motive olayım
bu arada gömleğim 40 beden.. eteğim 42 beden :)))
basbaya kilo vermişsin işte çok belli oluyor.. tebrikler canım
kına için hangisini ayarladın tam anlamadım ama son fotodaki giysin gayet şık, uygun bence
ah aşkkkkkkkkkkkkkk ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
selamlar kızlar:79:
bugün yorgun yorgun gezdim. halsizlik var üstümde..
siz ne yaptınız?
nedenlerini merak ettim canım tartımmı yoksa 2.5 yılın verdiği gaz mıhayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin inş...
geçmiş olsun cnm bazen oluyor benimde gözlerim nasıl ağırlaştı bugün full iş yaptım evde çok yorgunum...
kızlar bide kavga etmedim bilginize... sadece onun sevdiği bi kaç bişiy yapçaktım geç geldiğin için onlardan mahrum kaldın dedim... nasıl tuttum kendimi bende bilmiyorum ama iyiki tuttum çünkü artık kavga etmekten çok sıkıldım...
herkese iyi geceler tatlı rüyalar...
masalcığımada sevdiceğiyle güzel sohpetler
tam zamanında dönmüşüm desene kaptişim
en korktuğum şey o yaa ama sanırım hepiimiz aynı olucaz bir de klask lafları vardır ya Allah sana senin gibi bir çocuk versin de gör
hoşbulduk yok ya o geldigi gibi gitti sorunlydu da biraz kendüsübir arkadasım yurt dışına gidiyordu onunkini aldım ben de idareten onun orda da varmış artık yenisini alana kadar hiç yoktan iyidir.
aboooooww kızım bizim nickler milleti bastan çıkarıyor he sonunda ikimizde atacakalr siteden sölim ben sana
evet ya bende onu bekliyorum 9 günmüş tatilbakalım bize 4 günü kesinde geriye kalanını verilermiki acep
Allah seni kız onların ilkinden baslayarak alısa alısa yapmak lazım
bana da öyle gibi geldi bence o bir koca tabak makarnayı mideye indirme istiyoruz ondan olabilir kuzumm
ahhhhhhhhhhhh ahhhhh ben hala pirens adayımla asansörde kapı açıyorum tık yok ya o bana kapı açıyor ya ben onabir çocugumuz olsa o asansörde dogcak yemin ederim adını asansör koyarız artık ne romantik muahahahahhaha
bu arada panpislerimm spor salonuna yazıldım yarın baslıyorumm artık sıkılasmam lazımmmmmmmsu basenleri küçültmem lazım deli oluyorum onlara
1 porsiyon 1 tabağa koyulan 6-7 yk makarna işte.. koca bi tabak değil:)
Kalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori [ kalorisepeti 23.08.11 ]
burdan bakabilirsin...
evet en iyisi öyle yap sen.. :))
ya bu vitamin hapları kilo aldırmıyormu? :26:
birde slim in 6 leslienin değilmi? nerden indirebilirim? link falan varmı?
Kızlar menümden tek kaçamagım.. 5 tane küçük incecik sarma oldu o kadar...
Arkadaşlarım ısrarla önüme baklava, pasta,poğaça getirdiler.gıcıklar, sırf beni sinir etmek için... ama yemedim :80: alkışş alkış...
Hocamda beni görünce " melek sende bayagı değişiklik var " dedi... ay nasıl mutlu oldun anlatamam
22 Ağustos Mesaj Sayımları
eski_bir_masal: 48
mutedeyyin: 18
dryrgp: 14
hulk: 14
ozlemmtekinn: 11
triptofan: 11
maviyesil1999: 10
elisya: 10
elmaliturta: 10
mcrgozde: 10
herseyvatanicin: 8
bugungunlerdenaralik: 6
_ferdici_: 5
disakkarit: 2
neslivicdan: 1
ysfmir: 1
puffycikcik: 0
puryan: 0
kedican: 0
hamutran: 0
roseking33: 0
chika: 0
kimler izinli tam bilmiyorum, kusura bakmasınlarr:44: bi de yanlış eksik falan varsa söyleyin düzelteyimm
iyi geceler kızlar keyifler yerinde mi?
bugün sebze günümdü sabah taze fasülye yedim
akşam fasülye ve patlıcan yedim
öğle yemeğimi yiyemedim açlıktan migrenim tuttu spor da yapamadım yoğun bi gündü
su 2 lt ye yaklaştım onu da içemedim
kısacası bugün bişey yapamadım
kızlar az önce dukana uygun yağsız şekersiz unsuz kurabiye yaptım.tadı süper oldu.işte foto işte tarif..tarif facebooktaki dukan diyeti tariflerinden alıntı LİMONLU KURABİYE(her evrede yenebilir)
MALZEMELER:
1 yumurta
2 yemek kaşığı splenda
1 yemek kaşığı yağsız yoğurt
6 kaşık yulaf kepeği
yarım limon kabuğu rendesi
3-4 damla vanilya aroması(katmadım)Eki Görüntüle 245746
3-4 damla limon aroması(katmadım)
2 çay kaşığı kabartma tozu
Tüm malzeme iyice karıştırılır ve kaşıkla yağlı kağıt serilmiş .tepsiye 6 adet olmak üzere paylaştır.
ucundan tırtıklamışın hemencik bak sen. ama napim kç zamandır ekmek gibi bişe yemeyince özlemişim. günde 2 kaşık kepek hakkımız old.için bundan hergün 2 tane yiyebilirük. kabızlığada süper iyi geliyor bende hemen etki gösterdi.
hımm bu arada size ne anlatacamm. dün dışarad iftarı yaptık uzun zamandır yemediğim kadar çok yedim tabi zeytinyağlılar filan hafif şeyler yemeye çalıştım ama yinede şiştim geldim evde de birsürü su içtim. bizim herif tutturdu tartılda tartıl .dedim bu kadar şeyden sonra moralim bozlur.yok. neyse efendim üzerimdekielrle bi tartıldım 78.bizimki işte yok kilo almışsın su içsende bu kadar farketmez filan dedi. bende sinirlendim moralimi bozuyosun diyette insanın morali bozlulmaz diye küsmüşlük yaptım . neyse bugün o işe gitti tabi neyse unuttu. akşama doğru ben buna mesaj attım tartıda 74.5 yazan göstergenin resmini çekip gönderdim altınada not yazdımm. "al çok bilmiş nabeerr?" diye. ohhh sinir şey.tabi eve geldi gülüyo aman efendim zaten biliyomuş ben başaracakmışım 55 e ulaşacakmışım. azimliymişim. dettt dedim detttt.. şöle yola gel.
ben çok acıktım dayanamadım sahuru 1 saat erken yaptım.. menümm;
2 dilim labneli kepek ekmeği
şimdi de form çayı içiyorumm:)
Kızlar selam... kusura bakmayın valla bütün gün dedikodu yapmaktan giremedim
sabah görümcem geldi sağdan soldan konuştuk yemek vs derken iftar ettik dışarı gezmeye bişiler bakmaya gittikk. en nihayetinde ben bişey almadım. eve geldim bişeyler uydurdum eski bana olmayan kıyafetlerimi çıkardım bazanın altından :)) bi kombinasyon yaptık kına gecesinde giymek istediğim kıyafeti huzurlarınıza sunuyorum..
düğün elbisesini henüz tadilata vermedim.. onu da halledince resimlerimi koyarım.. ama şimdi ben size evre evre resimlerimi koymak istiyorum.. yine aynı resimle rolucak çünkü ben kiloluyken sadece aradaki farkı görmek için boydan iki üç resim çektirdim.. sevmiyorum bu halimle resim çektirmeyi...
işteee 1. evre derya 105.3 kg falan...
Eki Görüntüle 245800
2. evre derya 97 kg . . .
Eki Görüntüle 245801
3. evre derya 90.3 kg ... bugün çektirdim..
Eki Görüntüle 245802
lütfen kına gecesinde giymek istediğim kıyafet hakkında iyi ve kötü yorumlarınızı bekliyorum. görümcem çok uygun olduğunu söyledi.. ve aradaki farkı bana bildirin lütfen azcık gaz verin motive olayım
bu arada gömleğim 40 beden.. eteğim 42 beden :)))
Günaydın kızlar
Akşam zeeytinyağlu barbunya domates bir adet şeftali
sabah az ekmek arası peynir şu anda da şekersiz çay içiyorum
Afiyet olsunnn ..
Simitten daha iyi olmuş ekmek peynir ..
Teşekkür ederim.
Yarım simit yiyiyordum çok mu kalorili simit hiç bilmiyorumki
Neyse bir hafta kaldı bir hafta sonra normal kahvaltı düzenime dönücem
İnşallah bayrama kadar 65'e düşerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?