Eki Görüntüle 245838 Eki Görüntüle 245837 Eki Görüntüle 245836 Eki Görüntüle 245839
kızlar cep telefonuyla çektim biraz bulanık... önden çok sorun yokmuş gibi ama arkadan ve yandan belli oluyor çok... bide oturuncaiyice daraıyo.... şuan kahvaltıda etmedim midemin boş hali bu....
güldürdün kız beni eeee napçam bayramda misafirlikte habire ayakta mı durcam...
Günaydınnnnn
Öyle bir şey yapma sakın.
Sen diyetine devam et
Teşekkür ederimm ..
Artık kilo vermek istiyorum bol bol kendimi toplayıp.
Ama bugün bacaklarım çok ağrıyor çok kötü olmuş.
QUOTE]
Masalcım yine söylicem
Bence diyetlerin ağır biraz daha çeşitlendir.
Hızlı kilo veriyosun ama sen daha gelişme çağındasın
Eveeetttttt
Bence haftaya kadar verirsin o kiloyu sıkıntı yapma bolbol koş ve su iç
Elbisen çok hoş bence ve kötü de durmuyo ayrıca istediğin kiloya düşersin epi topu 1 kilo
Korse giyemez misin?
ama sen söyledin diye bir şeylere dikkat etmiştim yine mi olmamış?
Hem de bol bol protein aldım gelişme için önemli olan protein değil mi?
Günaydınnnnn
Sen diyetine devam et
korse giysem etki edrmi ki....
Bence de kesinlikle denemelisin yanlar falan gider ve tüm sorun halledilir Özlemcim ..
Günaydınnnnn
Sen diyetine devam et
korse giysem etki edrmi ki....
Çok topluyor
bir dene istersen
Eki Görüntüle 245838 Eki Görüntüle 245837 Eki Görüntüle 245836 Eki Görüntüle 245839
kızlar cep telefonuyla çektim biraz bulanık... önden çok sorun yokmuş gibi ama arkadan ve yandan belli oluyor çok... bide oturuncaiyice daraıyo.... şuan kahvaltıda etmedim midemin boş hali bu....
çok teşkr ederim canım benim.. evet son resimdeki kıyafeti giyicem. napim cnm kilo veriyorum yeni elbiseye para vermek hiç içimden gelmiyor ne yalan söyliyim.. bunlarda öle aklıma geldi baya kıyafet çıkardım bazadan kullanmadığım artık giyemem dediğim şeyler ve üşenmeden hepsini denedim %90 kıyafetimi yine kullanabiliyorum. inanılmaz mutlu etti bu beni.. 15 kg ya dile kolay. 15 kg kaldı inşallah onuda vericem.. bu kombinasyonu yaptık görümcemle oda beğendi benimde içime sindi.. 46 beden nerde etekte... 42 beden nerdeeeee
saol cnmnasıl kılo vermısım ramazanda bakın dıe ayakta beklıorum dersın
a ma begendım gercekten
Özlemcim çok fazla değil ama yine de dar rahat edebileceğini zannetmiyorum pek bu şekilde ama elbisen çok cici ve 1-2 ay içinde harika duracak.
saol cnm
inş canım ama bayrama zor demi... ben yine deniycem bakalım olmadı cumartesi bişiyler bakıcam...
noluyo yaaa alıntılar bi saçmaladı sürekli öyle bir şey yapma sakın bölümü çıkıyor ... bende alıntı yapmadım beğenenlere teşekkür ederim bu hafta bol yeşl çay deniyim bide sıkılaştırıcı masaj kemerim var onu yapıyım bişiy farketçek mi bakalım...
Aslında giyilir Özlemcim ama sanırım sen de benim gibi çok dar olunca rahat olamıyorsan, biraz daha bol dursa daha güzel olur gibi geldi ..
ya benim rahatsız olduğum konu bazı insanlaar var akrabalardan yani geçen sene akraba olduklarımdanbilmem anladın mı... sürekli kilo muhabbetti aldın mı verdin mi ay eteğin şöyle durmuş v.s elbisen dar gibi densin istemiyorum... kesin bi muhabbet olur çok yedin bu ara galiba falan hiç çekemem....
Anladım anladım anlamam mı
Aman onlara laf edecek bir şey bırakma kuzum ..
Bak bu bayram canını sıkmak yok bir şeye ..
en son görüştüğünüzde kaç kiloydun?
Off ama çok çok güzel duruyorr ..
Ellerine sağlık Gülçin misafir kabul ediyor musun ?
aa tabi ne denek buyur gel orucu bozalım sütle kurabiye yiyelimm. menüye bak çocuk menüsü.
Siz ne şekersiniz öyle ya
Çok hoşuma gitti ..
hee çok döğüşürük biz ufak tefek sonra hemencik sarılmalar filan.kızdırmayı çok seviyo ya.ben kızdıkça karşıma geçip gülüyo deli.
..
canım sabah tartıldım 75.2..... cuma 76 ydım... ama elbiseyi 74 de aldım galiba birzdan giyip rsmini çekeyim bi bakın... olmadı yenisini alalım diyo eşim ama ben onu çok beğenmiştim...
ya benim rahatsız olduğum konu bazı insanlaar var akrabalardan yani geçen sene akraba olduklarımdanbilmem anladın mı... sürekli kilo muhabbetti aldın mı verdin mi ay eteğin şöyle durmuş v.s elbisen dar gibi densin istemiyorum... kesin bi muhabbet olur çok yedin bu ara galiba falan hiç çekemem....
aşağı yukarı aynıydım cnm malesef... burda 72 ye düştüğümde görmedim onları sonrada geri aldım zaten biliyosun ... neyse düşünmy elimden geleni yapıcam olmadı cumartesi başka bişiy alırım... şimdi temizliğime döniyim yarın yemeğe misafirlerim var ve perşembede... görüşürüz yine...
iftar
20:00
3 tavuk but derisz fırın torbasında yağsız pişmiş
1 kase yoğurt
21:00
ara 1 kase yoğurt splendalı tatlı niyetine
23:00 2 dukan kurabiyemden yarım lt süt
24:00 yeşilçay 2 kupa
bol bol su
sahur
03:30
yarım litre süt
1 ince dillim sucuk
ay yazınca farkettim ben sütle mi duruyom sadece ya ama o kadar tok hissediyordum ki.bu hallere düşecek kadınmıydım ya şu listeme bak.oy dukan emmi bana neler ettinn
masalcım senin neden mail aktivasyonu bekleniyor yazıyor?
gercekten de neden oyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?