evet.. şu sayım işini gece 00.00 dan önceki geceye kadar yapsak daha iyi olmaz mı? böylece belirli saatler arasında kim ne kadar girmiş, ne yazmış öğrenebiliriz... daha kolay olur gibi...
canım sen cok yüklendin kendine.. tam bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla önce 1 den baslayacaktın sonra yavas yavas artıracaktın ama sen hepsini birden yaptın sanırım....
yapacak bişi yok... ya devam edeceksin spora hamlışın gidecek yada azıcık dinleneceksin...
Gayet güzel olur öneriniz ama kural takım kuralı mı sadece yoksa bütün takımların mı ?
Hani biz değiştirebiliyor muyuz ki?
ilk seviyesinden başladım zaten slim in 6 'nin start up ile başladım ..
Ama genelde olmuş okudum da herkes de ama ben bitiremedim bile 25 dakikayı.
Zorlayarak ancak 3 mil leslie yapabildim bugün de bırakmazsam ağrıları daha kolay geçer belki diye.
bu slim serısıı nedır bı anlatırmısınız ne dıe aratıım.googleden arattım bı suru sey cıktı.sırası ıle deıl.ne yapımm
Takımla alakalı birşeydir.. Her takım uygulamıyordur sanırım..
Mesela biz uygulamıyorduk.
Eğer sporu bırakmazsan bugün 2 güne geçer agrıların...
bu slim serısıı nedır bı anlatırmısınız ne dıe aratıım.googleden arattım bı suru sey cıktı.sırası ıle deıl.ne yapımm
Slim in 6 indir yazınca ilk sitede gayet açıklamalı bir şekilde linklerde var ..
Eğer bulamadıysan gönderebilirim, mutedeyyin sana da ..
bakayım bi...
zaten bugün spor yapmaktan beter oldum.sabahtan beri içeri dışarı, temizlik , cocuk, yemek :)))
ındırdım ama acılmıo bu slim programları?
Program bitince rahatlayacaktın daha mı yoğunlaştın nedir?
Bu arada çocuğa kim bakıyor sen çalışırken?
evet ... şimdide bayram temizliği işte... perdeler,camlar, bayranlıklar, ütüler, ler ler ler... :))
Ev hanımının işi hiç biter mi :))
oğlumuda yanımda götürüyorum.Kurs sayesinde bi sürü ilahi, dua öğrendi :)) eve girerken bile artık " selamun aleykii" diyor
Ayy ayy zor iş evlilik yahu ..
Maşallah ufaklığa bak sen ya ..
Bizim bir tanıdığımız vardı kardeşimle aynı yaştalar ikisi de 2 yaşındayken kardeşim del dit gibi ancak konuşurken kız ne dualar okuyordu ezbere ağzımız açık kalmıştık.
tmm sımdı oldu ben ayrı ayrı oluo sandım saol hılalcım
çocuktan çocuga değişiklik gösterebiliyor konuşma yeteneği.. benim oglumda 2 yasında ama oturup sohbet edebilirsino derece söktü konusmayı :))
tmm sımdı oldu ben ayrı ayrı oluo sandım saol hılalcım
ya ben yapamadım bu işi... bana link atarmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?