Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Öncelikle o resim ne güzel öyle ..
Kemer titreşimli kemer mi?
Spor da gayet güzel ..
İftar bana biraz çok geldi ama çeşitlilikten dolayı mı acaba?

Ben acaba kızlar daha mı çabuk konuşuyor diyordum.
Malum çenemiz biraz düşük oluyor ya ..

Hemen atıyorumm ..

kız erkek fark etmiyor.. gelişim süreci işte...

sagolasın link için..
bende bu hafta belki yapamayabilirim ancak bayram döünşü inşallah yapıcam.. malum 8 mart iddia günü kaznamam lazım

Kızlar benim üst bacaklarım çok kötü olmuş dün slim in 6 yaptıktan sonra hala çok ağrıyor.
Leslie yapmaya çalışıyorum şimdi o bile ağrıdan zor geliyor.
Ne yapabilirim bilen var mı?

Kas gevşetici iç canım spor hocası derdi bize spora giderken...

Ben kaçıyorum kızlar görüşürüzz akşamm...

Öncelikle o resim ne güzel öyle ..
Kemer titreşimli kemer mi?
Spor da gayet güzel ..
İftar bana biraz çok geldi ama çeşitlilikten dolayı mı acaba?

sağol :))

evet titreşimli kemer.. iftar cok değil aslında cesit çok.. sebze yemeği olmadıgı için salataya agırlık verdim.tatlı yememek içinde karpuz yiyeceğim.protein içinde yogurt corbası ve tavuk :))

kız erkek fark etmiyor.. gelişim süreci işte...

sagolasın link için..
bende bu hafta belki yapamayabilirim ancak bayram döünşü inşallah yapıcam.. malum 8 mart iddia günü kaznamam lazım

İddia ne iddiası ben bilmiyorumm ..

Kas gevşetici iç canım spor hocası derdi bize spora giderken...

Ben kaçıyorum kızlar görüşürüzz akşamm...

Tamam hemen alıyorum .
Görüşürüzz ..

Afiyet olsunn ..
Emin olamayınca tam yorum yapamadım zaten.

Bugünüm ..

Sabah:
-C vitamini takviyesi
( 09.15)
- 2 yumurtadan yağsız omlet
- 1 bardak ayran
( 13.30 )
- Et dürüm
-Ayran
(15.00)
-Leslie ile 3 mil
(17.00 )
- 1 kaşık Yoğurt
- 1 Elma

Ha evet Rabia ebnde onu soracaktım. mesaj sayarken gece 00:00 dan sonrasını başlıyoruz diğer geceye kadar değilmi?ben yanlış mı anladım.
öyle saymıyoruz ama bence öyle sayabiliriz. aranızdan bir kişi bunu öneri olarak sunsun takımımıza, kendi aramızda oylayalım. bu zaten takımiçi bir olay.

O şekilde değil Gülçin.
günaydın mesajından günaydın mesajına kadar sayıyoruz.
evet, öyleydi ama sanki öbür türlü daha kolay olacak.

Kızlar benim üst bacaklarım çok kötü olmuş dün slim in 6 yaptıktan sonra hala çok ağrıyor.
Leslie yapmaya çalışıyorum şimdi o bile ağrıdan zor geliyor.
Ne yapabilirim bilen var mı?
canım ılık duş veya ağrıyan yerlerine ılık suyla masaj yapabilirsin.
iftarda maden suyu iç, o da açar.
varsa kas gevşetici de olur.

bence kesinlikle bir diyetisyene gidip yağ ölçümü yaptırmalısın. bana öyle geliyor ki vücudunda yağ yüzden azdır ve çok az bir işin var kilo veröe anlamında. kaslı olmak gayet iyi bir şey, maşallah.
bmi aralıkları internette var, oradan bakabilirsin belki. tartının bir kitapçığı varsa o da seni yönlendiri aslında ama bence bir defalık da olsa bir diyetisyen görüşü al. sana oldukça olumlu şeyler söyleyecek gibi geliyor bana.
şımar kız şımar, sen bunu hakettin çoktan

kayıtlar 5 eylülde başlıyor.
yok pot kırmazsın korkma. ailesi de çok merak ediyordur şimdi. inşallah halden anlayan iyi insanlarsa zaten çok rahat olursun, hiç merak etme.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın canım.

evet.. şu sayım işini gece 00.00 dan önceki geceye kadar yapsak daha iyi olmaz mı? böylece belirli saatler arasında kim ne kadar girmiş, ne yazmış öğrenebiliriz... daha kolay olur gibi...

[/B]
evet, bu durumu kendi aramızda oylarsak ve takımdaki herkese duyurursak bence problem yok.

Gayet güzel olur öneriniz ama kural takım kuralı mı sadece yoksa bütün takımların mı ?
Hani biz değiştirebiliyor muyuz ki?
.
evet, biz değiştirebiliriz. zaten bütün takımlar uygulamıyor bu sistemi. kendimize has bir şey.

kızlar bugün yine katılamıycam sizlere çok fazla ancak akşam gelince katılabilirim.. kayınvalideme gidiyoruz yemeğe .. hepiniz iyiki varsınız canlarım benimmm

akşama görüşmek üzere
ben de kaçıcam birazdan. akşama görüşürüz inşallah. iyi eğlenceler deryacım.

selamun aleykii ha, yerim onu ben

Ilık suyu ve masajı denedim.
Biraz önce de kas gevşetici aldım ama maden suyum yok ne yazık ki bunlar geçirmezse artık yarın maden suyu alırım şimdi bu halimle yürümek çok zor geldi.
Ayy çok güzel ya Rabiacım umarım istediğin gibi olur şu okul işi.
Eşin ne diyor memnun mu durumdan?
Sadece annesi olsa iyi de bir de teyzeleriyle çok samimiler ve evler çok yakın onlar da olursa heralde düşer bayılırım ben.
Bu arada ben de bugün annemin ağzını aradım ve ataman olmadan kimse gelemez istemeye bu eve dedi
Kaldım öyle ..
Nasıl ikna olacak bilmiyorum.

meyve yemeyi ölzedim yahuuu. kız 8 mart kocanla olan iddia mı? 8 marta daha çok sne kaç kilo olacanı sölemiştin.
kız biz nev81 le 29 ekimde ankarada buluşacaz inşaallah Rabbim izin verirse. o zmaana 70 i hedefliyoruz tabi bayram düğünler vs de yapamama ihtimalime karşın anca veririrm gibi geliyor.senle de kilolarımız yakın var mısın iddiaya?

ay cok sagol canım rahatladım valla yaaa

canım kalori sepetinden mi hesapladın? orası süper ebn oaryı kullanıyordum altaalta toplayıp yazıyor. dur ben dünki iftartımı sahurumu hesaplıyım bak gerçi ben dukana başladım başlayalı kalori hesaplamıyorum sınırsız portein old. için ama bekle hemen hesaplıym.

selam kızlarr nasılsınızzz bugün hiç uğrayamadım ölüyorum yorgunluktan acıktımm ve susadımm gün boyu bankalarla müşterilerle toptancılarla cebelleşip durdummm bi çek için saatlerce uğraştım deli oldum ya millet ne kadar sorumsuzzzzz

Hoşgeldin ..
Yoğun bir gün geçirmişsin ama kızma sakin ol ..
Eve git güzelce bir dinlen.

kaç zamandır girmeye girmeey şifremi unutmuşum kalorisepetinin
ama dünki aşağı yukaru böyleydi bak altalta hesapladı.

2011-08-23 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] yumurta 1 adet 80
[2] Yulaf Kepeği 0.1 BARDAK 23.1
[3] Tavuk But (derisiz) 200 GRAM 256
[4] pınar light süt 10 100 ml 350
[5] SEK light yoğurt 3 100gr 144.3
Toplam : 853.4 kal

ben sunayım o zaman oylamayaa

kızlar bu bir ankettir ve katılmak zorunludur

mesajları ilk günaydın mesajından ertesi günkü ilk günaydın mesajına kadar mı sayalım.. 00.00'dan 00.00a kadar mı sayalım.. ben bilmediğim için dün ikinci seçenekteki gibi saymışım, bugün karar verirsek ona göre sayarım

Oylamanın altına herkesin adını yazarsan herkes alıntılayarak evet hayır yazar .
Ben evet diyorumm ..

çok sağolt atlım ordan hesapladım şimdi 1089 kalori çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…