Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Oylamanın altına herkesin adını yazarsan herkes alıntılayarak evet hayır yazar .
Ben evet diyorumm ..

eski_bir_masal: evet

elisya: evet

mutedeyyin:

dryrgp:

hulk:

ozlemmtekinn:

triptofan:

maviyesil1999:

elmaliturta: 10

mcrgozde:

herseyvatanicin:

bugungunlerdenaralik:

_ferdici_:

disakkarit:

neslivicdan:

ysfmir:

puffycikcik:

puryan:

kedican:

hamutran:

chika:

kızlar bu msjdan alıntı yaparak nickinizin yanına evet ya da hayır oyunuz neyse yazarak devam edelim.. hayırlı iftarlaarr:)

(eski düzen devam etsin=hayır
00.00-00.00 arası sayalım=evet)

iftar menüm;
1 kase tarhana çorbası
1 haşlanmış patates (biraz tuz ekledim sadece)
1 bardak şekersiz limonata (7 kalori falan)

kızlar ben mesaj sayma işini hiç anlamadım valla.Ben hiç saymasam olur mu*
İFTARIM
[1] Coca Cola Light 0.5 kutu 3.3
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[3] Domates 1 ADET 14
[4] Beyaz Peynir (yağlı) 2 DİLİM 244
[5] Doygun Tam Buğday Ekmeği (25gr) 1 adet 70.5
[6] Gözleme 0.7 ADET 264.6
[7] Mercimek Çorbası 0.5 KASE 135
Toplam : 742.4 kal.

iftar menüm;
1 kase tarhana çorbası
1 haşlanmış patates (biraz tuz ekledim sadece)
1 bardak şekersiz limonata (7 kalori falan)

Afiyet olsun Elisyacım ..
Spor yapıyor musun sen hiç yazmıyorsun ama ?

Peynir 1 kk yağlı peynir 70-75 kalori diye biliyorum ..
Kola çok zararlı kalorisinin öyle durduğuna da hiç bakma kilo aldırıyor ayrıca kansere de neden açabiliyor ligh olanları.

valla peynir az kalori ise çok seviniriö
kolayı 4 aydır içmedim canım çok isteyince light içiverdim napim

bugün et günümdü

sabah: special k
sabah sabah et yiyemedim valla

akşam: bol kıymalı karnıyarık
yanında çok az kepekli makarna haşladım ekmek yerine
salata
light kola

0 spor...

bana ne oluyo anlamadım

sağol canım.. spor ara sıra yapıyorum yaptığımda yazıyorum.. iki üç gün önce leslie 5 mile yaptım mesalaa.. aslında hergün yapsam çok iyi olur zayıflasam bi sarkıcaamm:18:

ben hayır diyorum.
sebebi ise gün boyu buraya uğrayamayıp gece biraz kendime vakit ayırabildiğimde buraya girip sohbet ediyorum 12den sonra eski sistem daha uygun bence.

0 dan sıfıra olursa daha net olur sanırım.

Aaa herkesin menülerinde kolalar uçuşuyor kızlar kendinize gelin
Gözdecim senin de menülerin çok sade azdı sanki artmaya başlamış gibi ..
Geçen hafta da kilo almıştın yanlış hatırlamıyorsam bir kaç hafta üst üste aynı kalınca morali bozuluyor o yüzden biraz dikkat ..

sağol canım.. spor ara sıra yapıyorum yaptığımda yazıyorum.. iki üç gün önce leslie 5 mile yaptım mesalaa.. aslında hergün yapsam çok iyi olur zayıflasam bi sarkıcaamm:18:

Herkes o kadar farklı yorum yapıyor ki ben ne doğru bilemiyorum.
Biz sporu çok iyi diye biliriz bir kaç yerde okuyorum önce zayıflamak sonra spor yapmak lazımmış yoksa kilo versek de almış gibi olurmuşuz vs ..
Neye inanacağımı iyice şaşırıdm ben de ..

Spor daha yapmadım ama gece yapıcam.Köyde 15 kişilik grup var 30-50 yaş arası annem ve anneannemin arkadaşlarından oluşan birde ben yanlarında grubun köççük çocuuu olaraktan yürüyüş ve bilimüm spor hareketleri yapıyorum
Valla 50lik teyzeler bana taş çıkarıyorlar.1 saat yürüyüş+egzersiz+mekik bugünkü planımız

ben hayır diyorum.
sebebi ise gün boyu buraya uğrayamayıp gece biraz kendime vakit ayırabildiğimde buraya girip sohbet ediyorum 12den sonra eski sistem daha uygun bence.

0 dan sıfıra olursa daha net olur sanırım.

tamam kızlar listeye yazıyorum..

Son düzenleme:

bence yanlış.. diyet yaparken spor da yapmak lazım kesinlikle.. zayıfladıktan sonra o sarkık vücudu nasıl düzelticez öyle daha zor olmaz mı:44:

bence yanlış.. diyet yaparken spor da yapmak lazım kesinlikle.. zayıfladıktan sonra o sarkık vücudu nasıl düzelticez öyle daha zor olmaz mı:44:

Ben de bu düşüncedeyim kolay kolay da değişmez yıllarca gelen düşünce ama sanırım sporu doğru seçmek önemli.
Tam hatırlayamadım da bir açıklama okumuştum Spor yapınca kas dokusu oluşuyor, yağın kasa dönüşme gibi bir olayı yok ama bu kas doku yağ hücrelerini sarınca oradaki yağları eritmek daha zor oluyormuş ..
Bilimsel açıdan da bakamadım pek buna normalde öyle bakmaya çalışırım ama ..

hmm bilmem ki, benim dikkat ettiğim bacaklarımı ve kalçamı çalıştırması.. ve 40 dk'yı aşmamak.. karbonhidrat ve yağ ilk 40 dk yakılıyormuş çünkü.. sonrası proteinmiş:44: her kafadan ayrı ses işte, ama seninle vücut tipimiz aynı üst, bel ipince ama basen ve bacaklar kalın.. bize en iyi spor yürümek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…