aaa öylemi? neden? ne amaçla? yakınlara gelirsen seni yemeğe götüreyim :))
nereye geleceksin canım?
Düşün artık ben bile laf etmediysem sen kendini aşmışsın
yaaa :)) cuma günü bakalım aşmışmıyım, aşamamış mıyım :))
şu kiloyu aşsakdamı zayıflasak, aşmasakda mı zayıflasak
Bu hafta ben hepimizden çok güzel sonuçlar bekliyorum inşallah ..
Zayıflayalım da nasıl olduğu önemli mi
selam kızlar!
sabahtan beri koşturuyorum bi oturamadım. dün gönderdiğim çeviriler ulaşmamış sabah canhıraş bi daha gönderdim, okula gittim ders kayıtlarını öğrenmeye, geldim temizlik yapmaya koyuldum...
ya şu yer fayanslarının araları pisleniyo ya hani siyah siyah. onları çıkartayım dedim. cillit bang diye bişey var reklamlarını görmüştüm fi tarihinde, fayans aralarını temizler diye... aman yarabbi nasıl güzel bişeymiş ya o! dönüp dönüp tekrar bakıyorum fayanslara! reklamda oyna deseler hiç tereddüt etmem yani. cillit bang elçisi olabilirim şuan!
gerçi sonra internetten baktım cifle, porçözle falan da temizleniyomuş ama olsun...
selam kızlar!
sabahtan beri koşturuyorum bi oturamadım. dün gönderdiğim çeviriler ulaşmamış sabah canhıraş bi daha gönderdim, okula gittim ders kayıtlarını öğrenmeye, geldim temizlik yapmaya koyuldum...
ya şu yer fayanslarının araları pisleniyo ya hani siyah siyah. onları çıkartayım dedim. cillit bang diye bişey var reklamlarını görmüştüm fi tarihinde, fayans aralarını temizler diye... aman yarabbi nasıl güzel bişeymiş ya o! dönüp dönüp tekrar bakıyorum fayanslara! reklamda oyna deseler hiç tereddüt etmem yani. cillit bang elçisi olabilirim şuan!
gerçi sonra internetten baktım cifle, porçözle falan da temizleniyomuş ama olsun...
yildirimda kalcam cnm 2 hafta.
esim orda benim, ben almanyadayim o bursada. vize bekliyoruz
bayram icin izin kopardim, kocisimi görmeye gidiyorum :)
Bu hafta ben hepimizden çok güzel sonuçlar bekliyorum inşallah ..
Zayıflayalım da nasıl olduğu önemli mi
Ayy pis tabi pis biz de içmiyoruz ki değil mi Gözdecim
ay kız ben yıldırımda oturuyorum. :)) bellimi olur belki görüşürüz. ama sen kocişinle gez toz. ben olsam öyle yapardım :)
bakmisin komsu cikiyormusukneresinde kaliyorsun yildirimin? biz opet yakinlarindayiz...
okulun altındaki opetmi acaba? biz mimarsinana yakınız, şevket yılmaza :)
evet cnm metro duraginda... o dediklerini bilmiyorum hic :)ilk defa duyuyorum. pek bilmiyorum bursayi...
aa evet benim okulumun altındaki opet... imam hatibin altında kalıyor.. çok yakın bize 10 dk. falan :))
tesadüfe bak ya :)
bulusabilsek keske, ama kocam beni hic birakmaz
Ayy aksilikle başlamış gün ama güzel bitmiş ..
Nasıl derslerin yoğun muymuş?
Ohh ne güzel temiz temiz otur ..
vayyy clin t bang eser kalmadı kirden
bende deniyim bari
sağol masalcım! hakkaten mis gibi oldu bakmaya kıyamıyorum
biraz yoğun tabi ama olsun alıştım ben, seviyorum derseri eğlenceli oluyo
dene canım dene müthiş bişey! fiyuv diye yok oluyo o siyah çizgiler!
normalde eve kadın geldiğinde yaparlarmış ama bizimki tembel heralde hiç bi de şu derzleri temizliyim demedi bi gün de anlamadım yani.
Kedican öyle bir anlattın ki temizlik yapasın geldi valla
Ohh ne güzel olmuştur ben de temizlik kokusuna bayılırım.ya aslında nefret ederim temizlik yapmaktan hele yer silmekten viledadan falan. bu cillit bang'i de duru bezle silmek gerekiyo işi bitince, biraz ağır bi kimyasal kokusundan belli domestos gibi ama ondan daha mükemmel bişey.
ama evin temiz olmasını da çok seviyorum.
bu şey de böyle o derzleri tertemiz yapınca işte aman ne biliyim
noldu oylama sonucu şimdi nasıl sayıyoruz mesajları?
Selam kizlarr.. Ben yine telden girdim nete.. Anneannemler bizde, laptop i gorsunler istemiyorum cunku kardesimin kirdigi laptop icin uzulme kizim biz aliriz yenisini falan demediler.. Halbuki cok zenginler ve diger torunlarina almislar hem de cocuk daha ilkokul 4te, hem evlerinde de yok degil ablasinin da var laptop i.. Neyse cok onemli degil babam aldi zaten ama iste onlar beni gariban sansinlar da bayramda belki biraz harclik verirlerya o degil o kadar oss falan kazandik, kizim tebrik ederiz bu da anneannenle dedenden diye kiytirik bi altin kupe takar insan di mi, ovunmeyi biliyolar ama benimle universite okuyo diye (bizim ailede pek okuyan cikmadi da ) ama sen ogrencisin bi ihtiyacin var mi falan diye hic sormuyolaarr.. 3. Sinifa gectim ya.. Hayir cok zengin olmasalar, diger torunlarina yapmasalar bi sey diyemem ama ben uvey torun muyum, yeter yaaa Neyse ailevi meseleleri bi kenera birakayim artik gecmisin bi 6-7 sayfasini okudum sonra biraktim (anlayin beni kizlar ) eline saglik diyen herkese tesekkur ediyorum.. Iftar menum de soyle olduu;
1 kabak dolmasi
1 sutlac...
Ne zaman gideceklerini bilmiyorum anneannemlerin ama gider gitmez nete kosacagim bol bol mesaj yazacagiimm.. Bugunluk kusura bakmayin.. Opuyorum hepinizii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?