slm kızlar...
bugün ve yarın misafirlerim var yazmıştım bütün gün koşturdum yeni gittiler bende hemen bi giriyim size bakıyım dedim... 2 gün beni idare ediverin artıkın... bakıyım kim neler yapmış hemen...
Ohh ne güzel olmuştur ben de temizlik kokusuna bayılırım.
00.00 dan 00.00 a sayıyoruz mesajları ..
bu günün menüsü tüm 13. takım için gelsin o zaman
sabah: limonlu su
kahvaltı: 1 domates, 1 kk peynir, 2 zeytin, 1 dilim ekmek, çay
öğlen: eeeöööıııı tepki topliicak aMa nApiyim halamıN yanındaydım o yedirdi valla billa ben isTemedim çok Israr etti kıramadım...
akşam: fırında kabak, yağsız yoğurt ve domates sos ile (fransız lokantası menüleri gibi oldu)
Ohh afiyet olsunn ..
Kızamadım valla
Çok mu yedin peki?
Yarın biraz daha dikkat et de dengelensin.
hep en çok sen kızıyosun o yüzden sen kızmayınca rahatlıyorum "oh yırttık" diyorum içimden
yok çok yemedim bi tabakcıkyedim üstüne de tereyağı falan dökmedim zaten
Selam kizlarr.. Ben yine telden girdim nete.. Anneannemler bizde, laptop i gorsunler istemiyorum cunku kardesimin kirdigi laptop icin uzulme kizim biz aliriz yenisini falan demediler.. Halbuki cok zenginler ve diger torunlarina almislar hem de cocuk daha ilkokul 4te, hem evlerinde de yok degil ablasinin da var laptop i.. Neyse cok onemli degil babam aldi zaten ama iste onlar beni gariban sansinlar da bayramda belki biraz harclik verirlerya o degil o kadar oss falan kazandik, kizim tebrik ederiz bu da anneannenle dedenden diye kiytirik bi altin kupe takar insan di mi, ovunmeyi biliyolar ama benimle universite okuyo diye (bizim ailede pek okuyan cikmadi da ) ama sen ogrencisin bi ihtiyacin var mi falan diye hic sormuyolaarr.. 3. Sinifa gectim ya.. Hayir cok zengin olmasalar, diger torunlarina yapmasalar bi sey diyemem ama ben uvey torun muyum, yeter yaaa Neyse ailevi meseleleri bi kenera birakayim artik gecmisin bi 6-7 sayfasini okudum sonra biraktim (anlayin beni kizlar ) eline saglik diyen herkese tesekkur ediyorum.. Iftar menum de soyle olduu;
1 kabak dolmasi
1 sutlac...
Ne zaman gideceklerini bilmiyorum anneannemlerin ama gider gitmez nete kosacagim bol bol mesaj yazacagiimm.. Bugunluk kusura bakmayin.. Opuyorum hepinizii:)
kızlar şu oy kullanma listesinin son halini bulamadım... karar verildi mi onu da göremedim henüz ancak benim oyum hayırrr.... neden derseniz mesela bugün sabah meşgul olduğum için ancak gelebildim ve saat 12 yi geçmiş.... eğer sistem değişirse ben bugün hiç gelmemiş olucam... ayrıca ha günaydından günaydına ha 12 den 12 ye kolaylık açısından fark olduğunu düşünmüyorum.. ancak o gün gelip gelmediğimiz hakkında yanıltabilir.....
kızlar dün akşam yeni elbise aldım bayram için aslında almıcaktım ama çok uygun fiyata çok hoş siyah düğünlerde v.sde de giyebileceğim bi elbise denk geldi... bende diğerini eşimin d.gününde giyerim dedim artık..o da 25 eylülde o zmana kadar vermiş olurum artık inş... zaten temizlik yapmaktan perde v.s asmaktan göbiş indi sanki biraz... ama her gelen ramazan diye galiba tatlı getiriyor.. onlarla savaşmak zor oluyor gerçekten...
bence de en mantılısı bu ama belli oldu değişti sayım sistemi artık 12den 12ye sayılacak...
kızlar şu oy kullanma listesinin son halini bulamadım... karar verildi mi onu da göremedim henüz ancak benim oyum hayırrr.... neden derseniz mesela bugün sabah meşgul olduğum için ancak gelebildim ve saat 12 yi geçmiş.... eğer sistem değişirse ben bugün hiç gelmemiş olucam... ayrıca ha günaydından günaydına ha 12 den 12 ye kolaylık açısından fark olduğunu düşünmüyorum.. ancak o gün gelip gelmediğimiz hakkında yanıltabilir.....
kızlar dün akşam yeni elbise aldım bayram için aslında almıcaktım ama çok uygun fiyata çok hoş siyah düğünlerde v.sde de giyebileceğim bi elbise denk geldi... bende diğerini eşimin d.gününde giyerim dedim artık..o da 25 eylülde o zmana kadar vermiş olurum artık inş... zaten temizlik yapmaktan perde v.s asmaktan göbiş indi sanki biraz... ama her gelen ramazan diye galiba tatlı getiriyor.. onlarla savaşmak zor oluyor gerçekten...
özlemcim ben de aynı şekilde düşünüyorum ama yeni sistem kabul edilmiş bile...
güle güle giy elbiseni canım :80:
bence de en mantılısı bu ama belli oldu değişti sayım sistemi artık 12den 12ye sayılacak...
özlemcim ben de aynı şekilde düşünüyorum ama yeni sistem kabul edilmiş bile...
yani şu anda biz aslında yarın yerine yazıyoruz, şimdi 5 mesaj yazarsak yarın artık hiç yazmamız gerekmicek ki bence gerek yok ama öyle istemiş yeniler, öyle de kabul edilmiş...
ama mesajlarımız yanmicak iki türlü de, ha bugüne sayılmış ha yarına sayılmış. ben o yüzden anlamıyorum işin zorluğunu.
gece 00:00'da yazılan ilk mesajı bulmakla sabah ilk yazılan mesajı bulmak arasında ne fark olabilir? zaten ramazan bitip de sahur ritüeli ortadan kalkınca herkes daha erken uyuyacak mesajlar sabah saatlerine kadar devam etmicek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?