Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm kızlar ancak gelebildim.. oylamada anladığım kadarıyla karar alınmış.. 00.00 dan 00.00 'a olarak...

bazı arkadaşlar ve benim için kötü oldu neyse gündüz vakit buldukça girerim zaten...

iftar menüm:

* 1 kase domates çorbası
* 1 porsiyon değişik bi yemek
* 1 bardak maden suyu

değişik yemeğin tarifi : bayat ekmekten ötürü böyle bişey düşündüm..

bayat ekmekler küp küp doğranıp kızgın fırında kızartılıyor yağsız tepside.
tabağa diziliyorlar, üzerlerine yoğurt (azcık sulandırılmış ve bi çimdik tuz)
yoğurdun üzerine haşlanmış ve yağsız tavada kavrulmuş kuşbaşı kuzu eti
onun üzerine küp küp doğranıp çok az yağda kızartılmış peçeteyle yağı çekilmiş patates tanecikleri
en üste de domates ve baharatlarla pişirilip hazırlanmış sos.. sonuç enfestoooo

iskender bir porsiyon 800 calori bu iskenderden daha yağsız ve daha azdı.. kalorisi düşüktür diye tahmin ediyorum.. yağ ile bir tek patatesleri kızarttım oda peçeteyle çektirdim..

bana güvenebilirsiniz gerçekten çok az yedim 1 porsiyon dediğime bakmayın yarım porsiyon demeyi kendime yediremedim

birde demin bir bardak neskafe içtim..

550 -600 calori ortalama.. 200 caloride sahurda beni bekliyor

Allah kısmet ederse 3.5 litre su 800 calori 30 dkk sporla günümü bitirmiş olucam cumaya süpriz bir rakam bekliyorum

Son düzenleme:

afiyet olsun cnm... canım çekti bu saatte en iyissi bol su içip uyumak... herkese iyi geceler...

onayladı özlemcim

ohh afiyet olsun güzel olmuştur

ayy cnm benim kusura bakma valla sadece nasıl yaptığımı anlatmak istedim hani öle yağlı bişey değil ağır bi yemek değil o manada yani.. üzüldüm bak şimdi
yok cnm üzülme sen benim canımın çekesi varmış
bilmiyorum ama niye değiştirmek istedin noldu ki?

isim soyisim yazdığı için cnm... evlenmeden önce üye olmuştum o zaman öyle yazmışım ama değişirse daha iyi olcak...

yorgunluktan uyuyamıyorum yatınca heryerim ağrıyor kalkınca bişiy yok ne garip insanım yaaa...:90:

canlarım ciğerlerim size ii geceler hayırlı sahurlar dilerim..

bende ufaktan pc kapıyorum artık.. yemek yer sonra biraz oyalanıp uyurum... yarın görüşmek üzere

pc kapatamadım geri geldim

sahur menümüde yazıyım çıkayım

sahur menüm:

* yarım kase special k yağsız süt ile...
* 1 dilim ekmek
* yarım kk yağsız beyaz peynir..
* 2 siyah 1 yeşil zeytin
* 1 çay kaşığı vişne reçeli..

ve şimdi 2 tane kuru kayısı ve su içiyorum.. ezana 12 dkk var

(bugün canım çok kahvaltılık şeyler istedi onun için special k yarım kase yedim)

güzel uyuyun güzel bi güne uyanın inşallah

Son düzenleme:
yok cnm üzülme sen benim canımın çekesi varmış

isim soyisim yazdığı için cnm... evlenmeden önce üye olmuştum o zaman öyle yazmışım ama değişirse daha iyi olcak...

ben ilk geldigim zamanlarda seni ozlem tekin fani saniyodum, 18-19 yaslarinda rockci bi kiz oldugunu dusunuyodum hatta bugun yarin cevap gelir ya, mutlaka degisirler mesaj attiysan.. Neyse benim sahur menum; 1 kase sutlactan ibaret.. Aslinda sahurda da yemedim, iftardan bir kac saat sonra acgozlulugumden yedim, bu yuzden sahur da yapmadim:/ neyse, mesaj sayimiyla ilgili magdur olacagini soyleyen arkadaslar olmus ama yazdiginiz hicbir mesaj bosa gitmeyecek ki, hepsi sayilacak ama gece yarisindan sonra yazdiklariniz ertesi gun sayilacak sadece.. Ben de genelde gece yarisindan sonra aktif olanlardanim ama hic de magdur olacagimizi dusunmuyorum:S neyse kizlar ben de gidip yatayim artik, hepinize iyi uykular, gorusuruzz:)

Özlemcim eğer bugün 00.00 dan sonra girersen yarın için sayılacak ee yarın 00.00 dan sonra girdiklerin de sonraki güne ..
Geceleri giren birisi için değişen bir şey olmayacak ki sonuçta yine 24 saat sayılacak ve bu 24 saat içinde gündüzler de geceler de bulunmakta.

aa ne sigarası kim içiyo
Sizin bu yaptığınız da biraz üçkağıtçılığa giriyo hanımlar ama neyse artık... Kolay gelsin canım ama olsun koşturmaktan erirsin fena mı
Ya o derz araları için annemin kullandığı bir deterjan var daha doğrusu her yere onu kullanıyor halıyı da onla yıkadı yeri de onla siliyo adını unuttum değişik bişeydi mesajını okuduğumdan beri düşünüyorum deli oldum dilimin ucunda derler ya aynen öyle ama gelmiyo
Evet kesinlikle sana katılıyorum bence de çok zor herkes löplöp yiyo ben bakıyorum kedi gibi

Vayy be yemeğe bak ben de yapıyodum ama böyle değil hazır dönerle yapıyodum ama böyle de güzel olmuştur ellerine sağlık veee afiyet olsun canım...

Günaydınnnnn:92::92:
Geçmişi okudum kimseye yakalanıp ekranı kapatmadan cevapta yazdım çok mutluyum
Şimdide işlere koyulup bir toparlanayım kimsecikler yok zatennn sonra sohbete devammm...
Herkese hayırlı sabahlaarr, İlk günaydın benden olsunnnn...

Günaydınnn ..
Kolay gelsin

Aaaa sen burdamıydın ama aşağı da görünmüyodun ben de kimse yok sanıyorumm...
Nasılsın canım ağrıların geçti mi biraz ???

Erken uyuyp erken uyanmaya başladım ..
Sağlıklı yaşıyorum.
Yani buradayım.
Sabah sabah yine saldırı haberiyle uyanmak pek güzel olmadı am Allah yardımcıları olsun .
Umarım son olaylardır artık bunlar.
Bugün ağrım daha iyi kıpırdayabiliyorum ama spor yapsam mı bilmiyorum?
Tekrar bu ağru yapan sporu yapsam mı ?
Yine ağrıtır mı yoksa araya çok zaman sokmamak mı lazım ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…