Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aaaa daha gazete okuyamadım da hemen bakarım aman ya valla yazık günah bu kadar insana nefret eder oldum haberlerden artık...
Canım yap ama biraz ısın öncesinde öyle yap ama çok ağrırsada zorlama bence...
Ben ilk spor salonuna gittiğimde oldu bir hafta ağrım yaptım da ağrıdığı halde kas gevşetici de almıştım ama ağrıdı yine de ya

Ben de artık her sabah bu haberlerle uyanmak istemiyorum çok üzülüyorum.
O zaman ben kendimi çok riske atmadan leslie ile devam edeyim.
Leslie daha çok kalori yaktırıp slim in 6 sıkılaştırıyormuş.
Önce zayıflayıp sonra sıkılaşsam daha mı iyi yoksa ikisini de aynı anda yapmak mı daha mantıklı bilemedim ..

kızlar ben buyuk bı ıhtımal cuma gunu trabzona gıtcem.o yuzden hazırlık yapmam lazım..benı ızınlı yazarsanız 10gun kadar olmıcam .gorusmek uzere

Günaydın

Dün akşamki menim domates peynir meyva

sabah yarım simşttten az simit

akşam uyumuşum ama spor yapamadım

Akşam çok yememişsin en azından kurabiyeleri bir nebze de olsa telafi etmişsindir.
Benim de canım simit istedi şimdi :26:
Ama bugün yemeyeyim hadi cuma öncesi.

Özlemcim Püsküüt yazmış paylaşım alanında.
İsmini değiştiremediği için yeni üyeilk alan bir arkadaşın listede ismini değiştirmenin problem olmayacağını.
Cevap gelmezse yeni üyelik alıp ismini listede değiştirebilirsin yani.
Bu arada 2 Eylülde bayram nedeniyle bildirimde bulunulmuyormuş bilginize ..

Akşam çok yememişsin en azından kurabiyeleri bir nebze de olsa telafi etmişsindir.
Benim de canım simit istedi şimdi :26:
Ama bugün yemeyeyim hadi cuma öncesi.

Seviyorum ben simiti

ama simit yeme de bayramdan sonra son bulacak zaten

normal kahvaltı etmiş olaağım

sen nasılsuın geçti mi ağrıların

Seviyorum ben simiti

ama simit yeme de bayramdan sonra son bulacak zaten

normal kahvaltı etmiş olaağım

sen nasılsuın geçti mi ağrıların

Ben de çok severim simit çay şöyle keyifli bir kahvaltı ..
Tam olarak geçmese de rahatladı kas ağrılarım.
Dün gece acayip bir karın ağrısı çektim onu da atlattım ..

Ya sen şun ağrıların geçene kadar leslie ile devam et yavaş yavaş slim in 6 da yaparsın iksini bir arada götürürsün canım...
kızlar ben buyuk bı ıhtımal cuma gunu trabzona gıtcem.o yuzden hazırlık yapmam lazım..benı ızınlı yazarsanız 10gun kadar olmıcam .gorusmek uzere
İyi dinlenmeler iyi tatiller canım...

Ben de çok severim simit çay şöyle keyifli bir kahvaltı ..
Tam olarak geçmese de rahatladı kas ağrılarım.
Dün gece acayip bir karın ağrısı çektim onu da atlattım ..

Ayy ben de ya simit penir çay benim için kral kahvaltıdır ama yemiyorum elimden geldiğince bak aklıma geldi ya bu arada ne görsem ne duysam canım istiyor ya.Karnın niye ağrıdı hayırdır regl mi oldun ???

günaydınlar....

aslında özlemtekini bi kaç şarkısı hariç sevmem bili yomusun biraz fazla şımarık geliyor bana...
kızlar çok önemli değil benim için sadece fikrimi söyledim, dün girdiğim halde girmemiş gibi olduğumu belirttim gerisi size kalmış... mesela bugün daha ilk mesajım ama dün geceden bi sürü var... yanıltıcı gibi sanki.... ama dediğim gibi çok da önemli değil...
devamlı yapabileceğin sporlarımı yapsan masalcım... çok ağrı yapan bi sporu devam ettirmek zor bence... yada bi süre sonra vücut alışır mı acaba bilemdim şimdi... ama internette slim in 6 yapanların hepsi aynı şeyden şikayetçi... çok ağrıları oluyormuş...
dün editörle mesajlaştım cnm ama bakalım ne zaman değişicek...
günaydın kızlar:79:
günaydın cnm...

Son düzenleme:
Ayy ben de ya simit penir çay benim için kral kahvaltıdır ama yemiyorum elimden geldiğince bak aklıma geldi ya bu arada ne görsem ne duysam canım istiyor ya.Karnın niye ağrıdı hayırdır regl mi oldun ???

Benim de canım çok alakasız şeyler isteyebiliyor.
Yok daha yeni bitmeye çalışıyor ama üşütmüşüm sanırım ondandı.

günaydın kızlar:79:

Günaydınn Rabiacım.

Şİmdilik öyle yapacağım Özlemcim.
Ama sıkılaşmak için cidden çok güzel o kadar ağrı olması da aslında yaralı olduğundan ama biraz daha zamanı var sanırım başlamama.

Günaydın !!!

Öncelikle güne pozitif düşünerek başlayın !!!

Bu kiloları vereceğim, bugün hiç kaçamak yapmayacagım diye şartlandırın kendizi...

Daha sonra bu düşüncenin verdiği mutlulukla gülümseyin, hatta katıla katıla gülün...

Gülmek, ömrü uzatır unutmayın ( ayrıca içten gülmek karın kaslarınıda çalıstırır )

En sonunda bağırarak şunu söyleyin: KİLOLAR GİDECEK, DERTLER BİTECEK

Bana katılan katılmayan herkese Günaydınlar !!!

Günaydın

Ya kızlar bu slim nedir? Hiç araştırmadım direk size soruyorum?

Birde bu k fleksler felan varya onlar daha çok kilo aldırmazlar mı? Yiyen arkadaşalr var merak ettim

Slim in 6 bir sıkılaşma programı videosu.
1 bardak k special ve süt yaklaşık 150 kalori.
Ve bir öğün olarak tutuyor beni zannetmem kilo aldıracağını.

O kadar güzel bir günaydın demişsin ki ..
İnan çok güzel geldi ..
Günaydınnn ..

günaydınlar kızlarr nasılsınzz

rabişim senin dediğin gibi beni izne ayır biraz işlerim yoluna girince geri gelebileyim ama yinede girerim müsait olunca

msj sayım tarihimiii unuttum 24-25 miydii 25-26 mıydı hatırlamıyorumm :18:

evet ya... su mesaj sayım tarihlerini bir daha yazsan, kopyalayayım bende unuttum...

O kadar güzel bir günaydın demişsin ki ..
İnan çok güzel geldi ..
Günaydınnn ..

Günaydın

Bugün saçlarımı kestirip boyatacagım.Kalçalarıma geliyor saçlarım çok uzun, güzelce kestirip boyatayım.Sonra gidip bir düzleştirici alayım. Kilo verdigiğimi anlayınca kendime bakasım geldi

Günede ilahiler, şarkılar dinleyerek başladım.Çok enerjikim bugün...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…