Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnanmıyorumm ciddi misinn ?
Ne kadar kestireceksin sakın çok kestirme ne güzeldirler ..
Ne renge boyatacaksın?
ohh bak bak kendine tabiki.

İnanmıyorumm ciddi misinn ?
Ne kadar kestireceksin sakın çok kestirme ne güzeldirler ..
Ne renge boyatacaksın?
ohh bak bak kendine tabiki.

evet evet.. çoook uzun.. rapunsel gibiyim

cok kestirmeyecegim yine uzun olacak. şöyle belimin ortalarına, kürek kemiğime gelsin yeter...

kat attırıcam ama bakayım modellere... yüzüm yuvarlak, küt falan yakısmıyor, kısa sac...

dore bakıra boyatıcam.. bir kere deneöiştim cok yakıstırmıslardı. o renge boyatayım. bakayım kendime adamın gözü dısarı kaymasın

kızlar ben çıkıyorum malum yine misafir hazırlığım var ... gece uğrar bakarım ne yaptınız diye... herkese güzel günler.....

Bulmuş böylesini bence de kaymasın ..
Çok güzel ya hep uzun saçlarım olsun istedim ama hiç o kadar uzatamadım.
Omzumun 1 karış falan altında benimkiler de ama çok güzel ya bildiğin rapunzelsin ..

Bulmuş böylesini bence de kaymasın ..
Çok güzel ya hep uzun saçlarım olsun istedim ama hiç o kadar uzatamadım.
Omzumun 1 karış falan altında benimkiler de ama çok güzel ya bildiğin rapunzelsin ..

hiç saçlarımı kestirmem en son bu kadar uzar.. sırtımın ortalarında kestirirm yine uzar, böyle sürer :))

iltifatın içinde teşekkür ederim

Kızlar kaçtım...

Önce mukabeleye gideceğim, ardından kuaföre..
sonra eve gelip ütü,çamasır, bulasık...
daha sonrada annemlere gidip salça yapacagız... bugün pek giremeyebilriim...

selametle..

Öğle yemeğim

Az ezogelin çorba 2-3 kaşık ieçemedim bıraktım.

Az pilv üstü bezelye ve bol cacık

Bezelyenin tanelerini yedim ama pilav çok azdı

Şerbetli tatlıyı almadım bile

günaydın kızlar!

evet yeni kalktım, annem buzlukta üçgen börek bulmuş kızartmış gel ye dedi, ben de 2 tane ondan yedim, yanında da limonlu suyumu içtim.

şimdi bilgisayarı istiyor, sonra gene gelirim.

Ya ben mikrop kaptığım da da aynı durumla karşılaşıyorum idrar yolların da filan sıkıntı yoktur umarım.
Sabah bu mesajını okuyup daha sonra da çok güzel bir güne başlamak isterdi ama sabahtan beri o kadar çok problem yaşadık kii daraladım çok sıkıldımm yaaa
Oh bak kendine valla benim de saçlar belimde ama ne bakıyorum ne fön ne düzleştirici tepem de topuz olarak duruyorlar genelde gidip küt kestirmeyi düşünüyorum ama yakışır mı kararsızım ya
kızlar ben çıkıyorum malum yine misafir hazırlığım var ... gece uğrar bakarım ne yaptınız diye... herkese güzel günler.....
Kolay gelsin canımm...
Kızlar kaçtım...

Önce mukabeleye gideceğim, ardından kuaföre..
sonra eve gelip ütü,çamasır, bulasık...
daha sonrada annemlere gidip salça yapacagız... bugün pek giremeyebilriim...

selametle..
Kolay gelsin sana daaa

neden ne olduki canın sıkıldı?

Yüzün yuvarlaksa küt kestirme. benim yuvarlak kat attırdım cok güzel oldu. kızıla boyattım :) eşim çok begendi .. birazdan gidip düzelştirici alıcam

Kadın olmak masallarda bile zor...

Ya 7 tane minicik adamla yaşarsın,
ya KURBAĞA öpersin,
ya en sevdiğin meyveden zehirlenirsin,
ya kuleye kapatılırsın,
ya saçlarını elin adamı tırmansın diye uzatırsın,
ya gece 12'de külkedisine dönersin elbiselerin yırtılır...

ve en kötüsü bazen seni sadece ayak numarandan tanıyan bi salağa AŞIK olursun =))))

neden ne olduki canın sıkıldı?

Yüzün yuvarlaksa küt kestirme. benim yuvarlak kat attırdım cok güzel oldu. kızıla boyattım :) eşim çok begendi .. birazdan gidip düzelştirici alıcam

güle güle kullan canım yeni saçını.. benim de bu ara çok feci kızıla boyatasım var

hahaa aynen ya, masallarda bile durum böylee

güle güle kullan canım yeni saçını.. benim de bu ara çok feci kızıla boyatasım var

sağol canım... ilk hosuma gitmedi gibi sanki ama modeli ortaya cıktıkca içime sindi.. bu renkten sıkılınca daha acık bi renge boyatıcam..

Vayy be yemeğe bak ben de yapıyodum ama böyle değil hazır dönerle yapıyodum ama böyle de güzel olmuştur ellerine sağlık veee afiyet olsun canım...

senin dediğin hazır dönerle de güzel olur evet.. bende böle bişi yaptım :)) en nihayetinde güzel oldu ve ikimizde tabağımızı bitirdik :)) teşkr ederim cnm..

günaydın kızlar:79:

günaydın rabiacım nasılsın?? ben yine biraz geç katılabilirim aranıza.. oğlum demin uyandı bi yemek yediriyim.. ufak ufak cam silmeye başlıyım akşamdan.. iftardan sonra yani.. çok öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…