Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hayırlı yolculuklar canım, yolunuz açık olsun.

analarımıza yetişmemiz zor:97:

niye eğlenceli olmasın, eşinin ailesiyle nane limon musunuz yoksa

yok değilim... ama sıkılıyorum işte bazen.. tv yok, ses seda olmuyor.. Allahtan biz kaynanamda kalıyoruzda boş olmuyor pek ...

Sonuçta şehir kzııyız :)) eşim bile sıkılyıor bazen...

:) evet canım bi de bu yıl sınıflarımız ayrılıyormuş hayırlısı olur inş. :) etkiliycek çünkü tamaıyle ayy hiççç sorma duruyo duruyo bişey çıkarıyo :)
sınıflarınız mı ayrılıyormuş? niye?

süpersin melekçim, maşa tarihine adını altın harflerle yazarlar

ben en azından onu biliyordum ama daha büyük rezillik ilk başladığımda fişi takmıştım ama birisi çıkarıp şarj takmış görmemişim sonradan anladım :)ama ısıtınca beceremedim

yok değilim... ama sıkılıyorum işte bazen.. tv yok, ses seda olmuyor.. Allahtan biz kaynanamda kalıyoruzda boş olmuyor pek ...

Sonuçta şehir kzııyız :)) eşim bile sıkılyıor bazen...
aslında bir nevi arınma işte, teknoloji falan yok:) tam kafa dinlemelik diyeceğim ama anlıyorum aslında.
kaç gün kalacaksınız? çabucak geçer inşallah.

özlem lütfen bu mesajını şu başlığa ekle canım:
http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-almak-isteyenler-f906/
ııı ııııı yazmam... gıcık oluyom onlara yiyolar yiyolar kilo almıyolar...

ben de yapmadım o gün denediğimle kaldı :) ama en kısa da öğrenicem :)

ya aslında süper bişi.. ama biz beceremediğimizden eziyet oldu.. birde 2 saat ayakta dikildik iyi mi
süpersin melekçim, maşa tarihine adını altın harflerle yazarlar

Yazsınlar bacım..

Maşa alıpta içne dolamayan, dışına dolayan tek kişi melektir yazsınlar

herkese iyi akşamlar...
yeni geldim eve... kayınvalidemlerdeydik... dün bana olmayan kıyafetlerimi giymem işe yaradı eşim yeni etek aldı.... baktı hiçbiri olmuyo...
bugün yediklerimi yazayım hemen... yeni aksiyon olsun bana..
sabah
1 omletten yumurta
1 domates
1 dlm peynir
1 dlm ekmek

ara üzüm

öğle
6 köfte
salata
1 dlm ekmek

akşam
yarım tbk makarna

karpuz kavun üzüm incir
bugünde meyveyi abardım galiba...

ııı ııııı yazmam... gıcık oluyom onlara yiyolar yiyolar kilo almıyolar...
evet, ben de gıcık oluyorum onlara:95:
ama ayrıca sana da gıcık oluyorum kendini böyle bilinçsizce yemeye verdiğin için
bugün ne yedin yaz bakayım?

ya aslında süper bişi.. ama biz beceremediğimizden eziyet oldu.. birde 2 saat ayakta dikildik iyi mi

Yazsınlar bacım..

Maşa alıpta içne dolamayan, dışına dolayan tek kişi melektir yazsınlar
senin o halini gözümde canlandırdım da
sen bizi güldürdün, Allah da seni güldürsün:)

kızlar karar verdim artık canım sıkıldığı zaman gelirim size kaynatırız azcık :)
her zaman gel canım:81:
biz de sizin takıma uğrarız, orada da kaynatırız inşallah.

bende bana gıcık oluyorum bu konuda... neden öyle yaptığımı da hi bilmiyorum... sadece yemek istiyorum bazen... sence neden öyle yapıyorum???

senin o halini gözümde canlandırdım da
sen bizi güldürdün, Allah da seni güldürsün:)

Amiin inş.

Ya birde yapıyorum diyorumki " eşim gelemden bitse bari, hosuna gider " bi başladım.. Ezan okundu, teravih bitti, çocugun uykusu geldi, benim maşa bitmedi

ya 1 yada 2 gece cok değil..

iyi oluyorda, uzayınca sıkıyor artık...
kısaymış canım ya. idare edersin. ondan hariç var mı başka planınız?

meyve çok mu oldu? o da şeker, dikkat etmelisin.

ya 1 yada 2 gece cok değil..

iyi oluyorda, uzayınca sıkıyor artık...

konu hakkında bilgim yok ama anladığım kadarıyla kayınvalidenlerdesiniz ve orada can sıkıntısını giderebilecek en azından bizim alışık olup gün içinde kullandığımız bazı şeyler bulunmuyor valla bilirim bunun nasıl olduğunu tamamen yok olduğu zamanlar azdı ama ben de yaşadım tatilde falan hele ki dediğin gibi süre uzunsa fenaa oluyo allah sabır versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…