Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

miden bayram günlerini yaşıyor olsa gerek hilalcim:) nazar değmesin tü tü

evet, gerçi sen böyle bir beslenme düzeni oturtursan ikiniz de fit bir çift olursunuz

Olalım artık biz de ya biz de incecik olalım.
Erkekler hep mi böyle ?
Yediklerinin hatti hesabı yok.
Sürekli ağzında bir şeyler ama cidden dur durak yok.
Off erkek olarak doğmak varmış valla ..

bu arada 1 haftadan fazladır kedi aldım eve tam alıştı bahçede yaşıyor gündüz evde şimdilik iyi gidiyor bakalım

...................................... msj tekrarı ....................................

Son düzenleme:

ooyyy sen de mi kedi anası oldun çok tatlıymış.. evin neşesi bunlar yaa.. benimki 3 aylık oldu, bu arada 1.5 ay önce veterinerin ne kaa sempatik ve yakışıklı olduğundan falan bahsetmiştim şu an kendisiyle sevgili gibi bir şeyiz ehe ehe bunu da dipnot olarak yazayım dedim neyse akşamki menüm;
3 yk bulgur pilavı
4 yk salata

ve yine leslie 5 mili yaptım öyle bir geçer zamankiyi izlerken, zaman hemen geçti valla keşke hergün yayınlansa

Pirinç pilavı yerine bulgur pilavı çok daha sağlıklı.
Hem daha geç acıkırsın.
ohh maşallah ne güzel olmuş sporun .
Çok heyecanlı ama son bölümdeki duygusallık yok ya öyl bir geçer zamanki de ..

ben basini kacirdim berrin niye okulu birakmis niye evlenmis hic anlayamadim, en cok ona kafam takildi.. Ama stresli bolumlerhaftaya baslayacak belli

ben basini kacirdim berrin niye okulu birakmis niye evlenmis hic anlayamadim, en cok ona kafam takildi.. Ama stresli bolumlerhaftaya baslayacak belli

Hiç açıklaması yok onların, Berrin'i direk bebekle uğraşırken gösterdi.
Ama maddi durumlardan olabilir.
Ayy yazık ya hala Ahmet'i seviyor ..
Çocuk kimin çocuğu acaba ..

çok şirinnn...
Hiç açıklaması yok onların, Berrin'i direk bebekle uğraşırken gösterdi.
Ama maddi durumlardan olabilir.
Ayy yazık ya hala Ahmet'i seviyor ..
Çocuk kimin çocuğu acaba ..

aaa bebeğimi olmuş... ben kaçırdım orları abimlere gittik... kek ve patatessli börek vardı tabiki yemedim... sadece limonlu çay içtim...

çok şirinnn...

aaa bebeğimi olmuş... ben kaçırdım orları abimlere gittik... kek ve patatessli börek vardı tabiki yemedim... sadece limonlu çay içtim...

Ayy Özlem maşallah sana neler oldu böyle.
Hiç bir şey yemedin değil mi?
Bak leptin salgılanmaz yoksa ..

Bebeği olmuş da Ahmetten mi Hakandan mı anlayamadım ..
Mete de ünlü olmuş.

Ayy Özlem maşallah sana neler oldu böyle.
Hiç bir şey yemedin değil mi?
Bak leptin salgılanmaz yoksa ..

Bebeği olmuş da Ahmetten mi Hakandan mı anlayamadım ..
Mete de ünlü olmuş.

yemedim cnm valla yemin edeyim istersen.. 2 bardak limonlu çay sadece...hatta şuan aç olmakla olmamak arasında bi gidip gelme sözkonusu... yalnız ben bugün sırf mercimek yedim gibi oldu sıktı beni bide çok yapmışım... yarınada var ama yarın başka şeyler yemek istiyorum... sneyse şimdi yemek adı söylemeyim de ne biliyim menü çeşitlendirme konusunda bana yardım edersin dimi... bu arada sen ne zamandır bunu uyguluyosun...

uzaksınız ya birbirinizden simdi normal bu kadar kıskanclık olması gerci sen daha rahatsın adamı kimden kıskanıcan orda

ayy bende her ay sonu alıcagım maaşı düşünüp her sabah motive oluyorum inş. canım ya işte sıkıntı çekmeden birşey elde edilmiyor mecburuz çekicezz

oyyy bebeğim ben 6 senelik evliyim :))) kaynımın düğünü...

istatitsitikle muhasebe uygulamaları sınavım var hafta sonu hiç çalışasıom yok... bide konular bana çok yabancı bi cümleyi 3 kerede anlıyorum yaa.... püfff....

istatistik en sevdigim dersti ünideyken muhasebeden oldum olası nefret etmişimdir o yüzden de muhasebe yapıyorum şimdi ne bahtsız bedeviyim ulen ben

benim işime yarıcak mı yaramıcak mı o bile belli değil... asıl branşım biyoloji... 2 sene önce eşim askerdeyken can sıkıntısından kayıt yaptırdım... her sınav zamanı kendime kızıyorum ne işin vardı kırıp dizini oturaydın diye...

Elimden geldikçe olurum tabiki Özlemcim.
Çok aşırı bir sınırlandırma yok zaten.
Çeşit bol.
Ben aslında tam zaman bilmiyorum ama tamamen uygulamıyordum.
Sadece bilgileri uygulamaya çalışıyordum.
2-3 gündür artık tam olarak uyguluyorum.

uzaksınız ya birbirinizden simdi normal bu kadar kıskanclık olması gerci sen daha rahatsın adamı kimden kıskanıcan orda

Cidden kıskanacak hiç ama hiç bir şeyim yok ..
Arada bulayım diyorum ben de ama çok zor.
Telefonla arayanları bile söylüyor ki
Yine de o burada olsa ben orada olsam çok daha iyi olurdu valla ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…