kızlar malum öğretmneler öğrencilerden 2 hafta sonra bitiriyor 2 hafta önce başlıyor sanıldığı gibi 3 ay değil yani tatilimiz. bugün yeni sınıfıma geçtim. tamda müdürün karşısı yeni sınıfım:18::18::18: ayy her sene başında içimi bi heycan kaplıyor bakalım bu snee nasıl geçecek. kuzucuklarımıda özledim çok. inşallah okumaları yavaşlamamıştır diye dua ediyorum.yarında temizliğimizi yapıp kuzucuklarımıza hazırlaycaz sınıfları.sonrada ben vın istanbula haftasonu gideyimde tartımı eşyalarımı vs getireyim. istanbuldan eşimin evinde kalan eşyalarıma bakınız lüffen bu hafta sırf bunlar için gidiyorum diyebilirim.
tartı,splenda,splenda granül,termal kemer,goji berry,vitamin hapları, dukan kitabım, takılarım elbiselerim..şişko bir kadın valizi böyle olur işte.
Ne güzel hep öyle olsun aranız ki ..kızlar görümcemle dışarı çıkıcaz oğlumu kaynanama bırakıp çarşıya çıkıcaz kaldığı yurttan yine sağlık raporu sabıka kaydı istemişler bursada ing öğretmenliği okuyorçok severim kendisini kardeş gibiyiz kimse inanmaz gelin görümce olduğumuza akşama sanırım eve ancak gelirim.. kendi işlerimide halledicem çünkü... hepinizi çok çok çok öptüm.. kaçamaksız atlatın gününüzü
sabah kahvaltım:
* 5 yk special k yağsız süt ile..
Tamam evde oturruruz anlaştık. Msn atarsan daha iyi olur. Ama çok kasma kendini sıkıntıya sokma.
Öptüm
Hoşgeldin nasılsın Düğün noldu?
Hadi gözün aydın Kilo , cilt ve saç bakımı benceeeee
Ben çok çay içiyorum gündüzleri nescafe içmem ama çayı çok tüketiyorumü
Birde günde bir tane türk kahvesi içerim nolcak şimdi onları da mı bırakacağız
Çok tatlıymışsın ya
Ben hergün içerimmmmm
Günaydınz kızlar
hemen menülerimi söyliyeyim
Akşam Masalıın sözylediği patlıcanlı yemekten yaptım
1tabak patlıcan yemeği-1 dilim tam buğdağ ekmeği-havuçlu salata-bol yoğurt
sonrasında meyva
20 dakika bisiklet
sabah peynir-yumurta-2 dilim salam-1 dilim ekmek
Sizin menülerinize bakıyorumda hep az az benim menülerim sanki çok sizinkilerinin yanında ne diyorsunuz bu işe
Birde masalcım yemek harika oldu tarife teşekkürler
benim koçiş şeker hastası ağır birşey yapamıyorum evde patlıcanı da çok sever o kadar hafif oldu ki bayıldı bayıldı
hazır domates çorbası istemişti onu dayaptım patlıcanın tadına baktıktan sonra onu bıraktı ağır geldi çorba
kızlar bu sabah uyandım sanki göbeğim içine kaçmış... etkilerinden çok memnunum karatayın... benim troidlerimde problem var bazılarınız biliyosunuz doktor ilacın dozunu azaltmıştı bağırsaklarım yine çok yavaşladı hissediyorum ama doktora haftaya gidicem neyse diyeceğim ona rağmen zayıflatıyor şu an beni tartıda da sabah baya fark vardı bayram sonrasına göre... ama ben kahvaltıda ekmek veya gevrek yemeyi çooooookkkkkk özledim yaaaaa...kaçamağı yok bu karatayın...masalcım burdan sana sesleniyorum... yarınki bildirimden sonra hafta sonu falan gevrek kaçamağı yapsam....
Ne güzel hep öyle olsun aranız ki ..
Kolay gelsinn .
Off evet bakım bakım bakım ..
Allahtan bu sağlıklı beslenme cilde de iyi geliyor.
Çay ve kahve evet vücutta fazla su tutuyormuş ama bence yine de o kadar seviyorsan çok önemli değil, sonuçta hayatın boyunca devam edecek alışkanlıklar kazanman daha önemli ..
Afiyet olsunn ..
Salam sosis yerine sucuk yesen çok daha iyi olur aslında ..
ne zaman geliyor???ocak gibii düşünüyoruz ama nasıl olcak napcaz bilmiyorum onuda diyete soktumm garibimmm o veriyo ben alıyorum neyseki 65 olan kilomu bu sabah itibariyle 64 gördüm adetin şişliği gidiyo sanırım hala şişim ama sürekli yeşilçay adaçayı ıhlamur içiyorum akşamları sporumu yapıyorum ama takımda hala izindeyim
kızlar benim bugün muhasebe çalışmam lasım ara ara uğrarım... karnımdaa bi ağrıyo rregl olcam bugün yarın ...ne çabu geçiyo bi ay yaaa...
selam kızlar!
bugün epeydir ilk defa evdeyim ufak tefek işlerim var evden halledilicek. geleyim bir "ce-ee!" yapiyim dedim.
sabah klasik limonlu suyumu içtim,
kahvaltıda da,
yarım domates,
1 kibrit kutusu peynir,
3 zeytin,
1 haşlanmış yumurta,
1 dilim ekmek,
1 fincan çay.
öğlen herhalde gene fasulye yerim az bişey kalmıştı.
hadi sonra gene gelirim öpenzi!
Benim mezun olduğum sene tramvay yapılıyordu ya daha göremedim en son halini çok özledim ama siz neresinde kaldınız?
Ellerine sağlık tatlım
Bence sen cildi filan takma ne giyeceğine karar ver ben varya bildiğin kıvrandım ne giyiyim diye hem de tam 86 olmuştum hiç birşeyim yoktu ağladım dolabın önünde napcam ben diye çok utandım ama gittim
Hem de ne uyuz oluyorum yediğim lokmada laf sokuorlar kime neyse
Anammm kıskançlığa bak sen kız ben hiç kıskanmam o da aynı sen yaaa
Ay maşalllahh maşallahne güzel darısı başıma ben de başlıycam pazartesinden itibaren
yani 30 dk. burn it up 300 kalori mi harcatıyoryok canım o kadarda değildir... eğer öyleyse günde 3 öğün burn it up yapıcam
hoşgeldiiiiiinn Gülçin im.. :))
Nassın bakem? Çok bişi olmadı.Masal kaptan oldu, Hulka yardımcısı :))
Hayırlı Günler Fıstıklar !!!
Topiğe enerji yüklüyorum
Tey Tey Tey Tey
Ha ha Hey hey hey hey
Eki Görüntüle 253107 Eki Görüntüle 253107 Eki Görüntüle 253107
Ye lil Ye lil Ye lil Ti lilililili
Eki Görüntüle 253108 Eki Görüntüle 253109 Eki Görüntüle 253108 Eki Görüntüle 253109 Eki Görüntüle 253108
Yazarken bile güldüm valla
Hemen öğle yemeğimi yazayım kaçıyorum çook işim var;
Menü
Ezogelin çorba-bezelye-pilav-cacık-aşure
ama ama ben
az çorba (yarım kase)
bezelyenin taneleri
veeee cacık yedimmm
hoşbulduk tatlım.iyiyim ya özlemişim 2 aydır evimi kavuştum ama şimdide herif uzakta. öyle işte dukana tekrar başladım 3. günüm atakta3 gün daha yaptıktan sonra aralığa kadar seyir yapcam inşallah.
masalcım kaptanlığın hayırlı olsun.neyneyse mezundu zaten değil mi? zaten sen mükemmle kaptan olursun gibi gelmişti banada. hulk kızzz cadı yardımcı mı oldun sende .inşallah takımımız için güzel olur. ee napcanız takıma .çeşme yaptırın şölee topiğin ortasına.nutella aksın ama kilo aldırmasın. kaptan olmak kolay değil dimi ama.
süpersin yahuuuu.nerden buldun bu dansözleri.bende istiyorum bu giflerden ama açılmıyo benimkiler hareket etmiyo.
Melekcim şöyle yorum yapsak.
Leslie'yi biliyorsun her mili 90-100 kalori harcatıyor.
3 mil 40 dakika falan sürüyor ve 300 kalori harcatıyor.
Sence de burn it up çok daha yorucu değil mi?
ayy nasıl enerjiye ihtiyacım var valla bütün enerjim çekilmiş gibi hissediyorum
Çok güzel ..
Ekmeksizse daha da güzel ..
Melekcim şöyle yorum yapsak.
Leslie'yi biliyorsun her mili 90-100 kalori harcatıyor.
3 mil 40 dakika falan sürüyor ve 300 kalori harcatıyor.
Sence de burn it up çok daha yorucu değil mi?
ayy nasıl enerjiye ihtiyacım var valla bütün enerjim çekilmiş gibi hissediyorum
[/B]
Selam kizlaarrr.. Napiyosunuzz? Dun menumu yazamadim simdi yazayim..
sabah/ogle
1 simit
1 buyuk bardak sekersiz cay
aksam
4 kuru kayisi
2 ceviz
(cevizleri kayisilarin arasina koydum, super oluyor tavsiye ederimm)
ve leslie 2 mile..
bu sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 tatli kasigi nutella
1 bardak yesil cay
hoşbulduk tatlım.iyiyim ya özlemişim 2 aydır evimi kavuştum ama şimdide herif uzakta. öyle işte dukana tekrar başladım 3. günüm atakta3 gün daha yaptıktan sonra aralığa kadar seyir yapcam inşallah.
masalcım kaptanlığın hayırlı olsun.neyneyse mezundu zaten değil mi? zaten sen mükemmle kaptan olursun gibi gelmişti banada. hulk kızzz cadı yardımcı mı oldun sende .inşallah takımımız için güzel olur. ee napcanız takıma .çeşme yaptırın şölee topiğin ortasına.nutella aksın ama kilo aldırmasın. kaptan olmak kolay değil dimi ama.
kızlar malum öğretmneler öğrencilerden 2 hafta sonra bitiriyor 2 hafta önce başlıyor sanıldığı gibi 3 ay değil yani tatilimiz. bugün yeni sınıfıma geçtim. tamda müdürün karşısı yeni sınıfım:18::18::18: ayy her sene başında içimi bi heycan kaplıyor bakalım bu snee nasıl geçecek. kuzucuklarımıda özledim çok. inşallah okumaları yavaşlamamıştır diye dua ediyorum.yarında temizliğimizi yapıp kuzucuklarımıza hazırlaycaz sınıfları.sonrada ben vın istanbula haftasonu gideyimde tartımı eşyalarımı vs getireyim. istanbuldan eşimin evinde kalan eşyalarıma bakınız lüffen bu hafta sırf bunlar için gidiyorum diyebilirim.
tartı,splenda,splenda granül,termal kemer,goji berry,vitamin hapları, dukan kitabım, takılarım elbiselerim..şişko bir kadın valizi böyle olur işte.
neler yedim bakimm bugün
2 bardak süt
kavrulmuş kıymalı yumurta
dondurma light olanından serbest dukanda
1,5 lt su şimdilik
akşamda yoğurda yulaf ezmesi katıp yiycem
merabalar syfaları takip edemiyorum
ımarım herkes iyidir masal kaptan olmuş galiba hayırlı olsun kuzum
şimdiye kadar yediklerimi yazayım
1 salkım üzüm
1 kase muhallebi
1kase yoğurt
domates salatalık patates hşlsması
yeşil çay
3 mil lesliie
selam kızlarrrr herkese günaydın tünaydın iyi günler
sabah erkenden uyanıp işlerimi hallettim bir sürü kağıt çıkartmam lazımdı sıcaktan pelte oldum döndüm valla
kahvaltım:
2 dilim kepek ekmek
1 domates
yarım kk peynir
3 zeytin
1 bardak süt
öğle yemeğimi ymedim şimdi mutfağa gidip bakıcam ne varmış
Teşekkür ederim.
Sucuk yiyemem ama bunuda 2 dilimden fazla yemem olur mu?
Çeşit olsun diye ekliyorum kahvaltıya sonrasında 20 dakika yürüme mesafem olduğu için acıkıyorum ondan
Ama leslinin 3 mil videosunda 30 dk. 60 kalori kaybettiniz yazıyor,yani 45. dk tam nerdeyse 100 kalori harcamıs oluyorsun.yani 1 mil 100 kalori değil.Ona bakaran tabi burn it up daha yorucu o daha fazla harcatıyordur zaten. oda 1 saati 250 300 olsun.yarım saate inersen yine 100 150 civarı oluyor sanki :26:
Nasıl ya melekcim ??
Nerede okudun 30 dakikanın 60 kalori olduğunu ?
ben bir yerde okumuştum da mil başına 90-100 kalori diye hep öyle zannediyorum.
Sporu aman bırakma o spor olmayınca çok zor oluyor.
Benim de hiç yapasım gelmiyor da ..
Aslında Gözdecim sabah o 2 dilim yerine 2 yumurta yesen çok daha tok tutar biliyorsun değil mi?
Hem daaha sağlıklı olur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?