Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nasıl ya melekcim ??
Nerede okudun 30 dakikanın 60 kalori olduğunu ?
ben bir yerde okumuştum da mil başına 90-100 kalori diye hep öyle zannediyorum.

Ne buldum şimdi Melekcim ..
Yürüyüşün ne kadar kalori yaktırdığına dair bir site.
1.6 km yani bir mil, 64 kilo birisi için 66 kalori yaktırıyormuş ..

yok yok 1 mil 100 kalori değil.Ben videoyu yaparken alttan gecen ing. yazılar varya,onları türkçeye cevirmiştim.Orda 30 dk. 60 kalori kaybettiniz yazıyordu.Üzgünüm ama gercek bu.

Ağlayabilir miyim ?

Ben bazen Karatay'a göre yorum yapıyorum ama ekmekte olan sana yararlı tek şey b vitamini.
1 dilim ekmek yerine yiyeceğin 2-3 ceviz aynı işe yarıyor.
Tabi sen bilirsin yine de ..

adı ne acaba o sitenin ben de kendi kiloma göre bakayım bari

adı ne acaba o sitenin ben de kendi kiloma göre bakayım bari

Özelden yolladım canım..

anladım canım senin önerilerin de olmasa ne yaparız biğlmiyorum

Bildiklerimi okuduklarımı paylaşmaya çalışıyorum.
Bir de karatay'ın söylediklerine çok güveniyorum.
İnisülin direncini yükseltiyor bu ekmekler ahh yok m u ..

geçmiş olsun cnm... ben kilo veerdim ama sonra sonra çok yavaşladı haftada 500 gr 300 gr falan gitmeye başladı... şimdi ilaç kullanıyorum o yüzden daha rahat veririm umarım...
bende çok severim çaktırmaaaaaaaaaaaaa..... halkı galeyana getirmeeeeeee....

ay çok özendim sana yaaaa... inşallah bende bir gün atancam... kaç yıllık öğretmensin... kaçla atandın???? bide nerdesin??? çok mu sordum???

şimdi bende çok memnunum ama böyle hayat boyu devam edebileceğimi sanmıyorum... o yüzden yakında kahvaltılarıma bir dilim ekmek ekleyebilirim... forumda okumuştum karatayı yapanlardan biri sabahları kahvaltıda kendi yaptığı tahıllı ekmekten yiyormuş... ve bya vermiş..

En önemlisi hayat boyu devam edebileceğin şeyler zaten.
Ben ekmeği hayatım boyunca yemesem hiç problem değil benim için.
Ama zaman zaman dışarıda yenildiği zamanlarda özellikle tahıllı gıdalar tüketilecektir.
Ama bence eklemek için biraz daha bekle Özlem.
Biraz vücudun şu direnci kırsın sonra ekmeği kendin yapabilirsen çok iyi olur.
Çünkü fırıncılar ekmeğe kaliteli tuz koymuyor onlarda hep vücudunda su tutacaktır.

Bir şey soracağım
Şey utandım biraz ama merak ettim ..
Benim göğüslerim küçük sayılır ama istediğim gibiydi daha fazlasını istemiyordum zaten üstümde ince olduğundan problem yoktu.
Ama sanırım kilo verirken göğüslerim de küçülüyor.
Sizde de böyle bir durum var mı ?
Üzüldüm ben ..

Evet gerçekten öyle kilo alırsan büyür verirsen küçülür bende de öyle

Mesaj sayımları güncelleme

7 eylül – 8 eylül : maviyesil1999
9 eylül – 10 eylül : triptofan
12 eylül – 13 eylül : mütedeyyin
14 eylül - 15 eylül : dryrgp
16 eylül - 17 eylül : eski bir masal

Geçen haftadan ferdici_ , maviyeşil, elmaliturta ve kedican izinli gözüküyor.

Turtam senin şimdilik bir problemin yok değil mi geri döndün izinli yazmamıza gerek yok.
ferdici'nin biraz daha zamana ihtiyacı vardı geçmişten gördüğüm kadarıyla.
Maviyeşil uğruyor ama katılımı düzenli değil sanırım onu da izinli gösteriyoruz.
Kedican seni geçen hafta sanırım diskalifiye olmaman için izinli göstermişti Rabia.
Sen de durumlar ne izinli mi yazalım yoksa devam mı ..

Bir de Gülçincim Rabia bu hafta senin izinli yazılacağını söylemişti ama buradasın değil mi ? Kilo bildirimini de yapacaksın sanırım ?

Son düzenleme:

bilmiyorum ki :26: acaba o leslie için miydi nerde okudun? siteyi yazarmısın? o zaman ben 80 falan harcıyorumdur :26:

videoda öyle yazıyor ama , yalanmı söyleyecekler yani

Son düzenleme:
Şimdi şöyle:

30 dk. Burn it up
45 dk. LeSLie ile 3 mil
100 mekik
20 dk. da 1200 ip atlama

Bunların hepsi kaç kalori yakar sence hilal? Ayrı ayrı yazar mısın?
Yada bilen biri varsa yazabilir mi?

Son düzenleme:

datlum ben haftasonu istanbula gidecem ya biletimide aldım ahanda şincik.ben 14-15 i diye hazırlamıştım kendümü. uygun olan birisiyle değiştirsek mümkünmü acaba.hatta dünü bugünü de sayabilirim ama 9-10 olmaz ya.ne diyosun kaptanem.

yok yok 1 mil 100 kalori değil.Ben videoyu yaparken alttan gecen ing. yazılar varya,onları türkçeye cevirmiştim.Orda 30 dk. 60 kalori kaybettiniz yazıyordu.Üzgünüm ama gercek bu.

kızlar dert etmeyin yahu kaç kaloriyse kaç kalori.size iyi haber vereyim duymuşsunuzdur belki bu sporun bide görünmeyen yüzü var. sporu yaptınız bitti kalori yakma bitiyormu? hayır sizin kaslar devam ediyor iş görmeye ve yarım saat sporun etkisi sürüyor. meto hızlanıyor. aman kalori az yakıyomuş deyip bırakmayın yanında bonuslarını da kaçırmayın. sporu çok seviyorum ya ben koşu bandımı tamir ettirir ettirmez sahalara döneciiimm..şimdilik sadece sokaktaki yürüyüşlerim var.bide leslie yapacam inşallah akşam.

bilmiyorum ki :26: acaba o leslie için miydi nerde okudun? siteyi yazarmısın? o zaman ben 80 falan harcıyorumdur :26:

videoda öyle yazıyor ama , yalanmı söyleyecekler yani

Zayıfla sitesinin yan tarafındaki linklerden ama leslie'nin söylediği en doğrudur tabiki ..
Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım..

Şimdi şöyle:

30 dk. Burn it up
45 dk. LeSLie ile 3 mil
100 mekik
20 dk. da 1200 ip atlama

Bunların hepsi kaç kalori yakar sence hilal? Ayrı ayrı yazar mısın?
Yada bilen biri varsa yazabilir mi?

Melekcim ben bu konuda yorum yapamıyorum sanırım düşündüğüm her şey olduğundan az kalori harcatıyor.
Biraz bir şeyler okumam lazım bu konudaki yorum yapabilecek duruma geleyim.

Gülçincim o zaman şöyle yapalım.
7-8 eylül maviyeşilindi ama dünü saymamış, unutmuş olabilir.
Sen 7-8 Eylülü sayarsan o da 9 -10 eylülü saysın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…