Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

oy oyyy neler yapmışşş bizim masalımızzz deli cesaretiiii rabbim mutluluğunuzu dahada arttırsın cnm inş en yakın zamanda kavuşursunuzzzzzz
Aynen bende öyleyim

3 lt su ile insan tuvalete gitmez mi ya

Ödem atmak için en iyi yol su içmek ee işe yaramıyor

birde ısırgan çayı içilebilir oda çok işe yarıyor ama içim almıyor onu

yeşilçay içiyorummm akşamları spordan sonra regl diye kiloda pek fark yok ama umarım haftaya oluerrr

Bir yakalansamm
Ama ne yapayım hep çok özlediğimden başka bir şeyden değil kiii

İnşallah haftaya herkesten çok güzel kilolar gidecekk ..

Yeşilçayın pek faydasını görmedim ben ne yalan söyleyeyim

fazla elleşmedim cnm azıcık ucundan kafasının etini yedim sadece...

kızlar beni bugün mazur görün yarın ki sınava çalışıyorum akşamda çok yakın bi arkadaşın d. günü... mecbur gidicem... ama kaçamak yapmak yok... söz...

Çalış çalış bak güzel sonuçlar bekliyoruz ona göre ..,
Kaçamak yok sakın bak Özlemcimm kırıyoruz inisülin direncini .

merhaba ben geldim toplantımız vardı ordanda kayınvaldemle mobilya baktık vee dudağımınnn kenarı uçukladı 3 000 koltuk takımı ama çok güzeldi nubuk deri 2000 yemek masası ve konsol
çok pahalı bilemiyorum bu kadar masrafa gerek varmı :44: aklım karıştı :44: daha beyaz eşyalarımızda var :44: allahım evlenceklere ev kurucaklara yardım etsin vallahi ...

bu aradAa burayla ilgili bilmem gereken kural varmı

Günde 5 mesaj kuralımız var Gizem ..
Cuma günleri 11.30 a kadar bildirimlerimizi yapıyoruz onun haricinde diğer takımlardan farklı bir kural yok ..

Arkadaşlar bu arada İrras 14. takımdan takımımıza gelmiştir ..

Bir yakalansamm
Ama ne yapayım hep çok özlediğimden başka bir şeyden değil kiii

İnşallah haftaya herkesten çok güzel kilolar gidecekk ..

Ahh ahh neler yapılmıyor ki o dönemlerde

Bende eşimle tartıstıgım bir dönemdi, çıktıgımız zamanlar.Onun tayini çıkmıştı Çanakkale'ye, kavga etmiştik.Bitecekti yani, benim kaprislerim canına tak etmişti bitirecekti kesin... sırf onu vazgecirmek için yanına gidecektim. Anneme " üst sokakta bi ablaya oturmaya gidiyorum " dedim.Saat 21.30.Eşimle otobüsle 30 dk. uzaklıkta olan bir yerde bulusacaktık.Gittim yanına gönlünü aldım barıstık.Eve geldiğimde saat 23.30 falandı. ya düşünsene ne cesaret, annem gitse sorsa, bizim kız nerde diye, sopayı yiyecem ama aşk işte, Nelere kadir

Son düzenleme:

Çok benzerini yapmıştım, yan komşuya diye çıkıp onun yanına gitmiştim..
Ama çok güzel ..
Oğlun sıkıyorsa sana çaktırmadan bir şey yapsın bakalım, biliyoruz ki her şeyi inanmayız da ..

Aynen bende öyleyim

3 lt su ile insan tuvalete gitmez mi ya

Ödem atmak için en iyi yol su içmek ee işe yaramıyor

birde ısırgan çayı içilebilir oda çok işe yarıyor ama içim almıyor onu
Ya ben de aksine wc den çıkamıyorum bak yine geldii
Ne zaman arasalar sinem wc de hahah

Deli seni ben kalp krizinden ölürdüm kesin o an ben çok ödleğim ya :44:
Kardeşim, annem biliyor gelir istanbula ki dediğim gibi genel de babam olmaz istanbulda o olduğunda ben gene de kaçacak delik ararım delimiyim neyim

Ben de çok gidiyorum tuvalete ya ..
Git gel sıkılıyorum

Ayy kıyamam sana ya ..
Ama ben de şaşırıyorum kendime valla ..

Bak bunları okudukça bana bir cesaret geliyor şeytan diyor bir sabah atla uçağa git akşam geri dönn burnumda tütüyo hem o hem de kayseri okulum arkaaşlarım filan yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…