Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın sevgili 13,takım

nereuscum tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin.
Hadi bu hafta da kupa size gitsin

Önümüzdeki hafta bizde yine çünkükaydirigubbakcemile3

dün çalışmıyordun değil mi?

yok canım çalışmadım tatil yaptımm :lepi:

günaydın canımm Şeniz
hadii bakalım biir hafta siz bir hafta biizzz kaydirigubbakcemile2

günaydın canım.

yok canım çalışmadım tatil yaptımm :lepi:

ohh ne güzel

günaydın güzeller ben bu hafta 1,6 verdim ve çok çok mutluyummm durmak yok aynen devammmhihoyyyt

tebrikler canım. :teytey::hooray: Ben nasıl yetişeceğim sana.

günaydın canım.

ohh ne güzel

tebrikler canım. :teytey::hooray: Ben nasıl yetişeceğim sana.

sağol canım sen ne kadar verdin? canım sen azimlisin haftaya ben duraklarım sen verirsin yeitşirsin bana benim bu haftaki en büyük etken kilo vermemdeki akşam yemekleri oldu çok erken saatte ve çok çok az yedim salata yoğurt vs atıştırdım ve faydasınıda gördüm hedef koymakta motive etti beni haftaya yeni hedefimm 58 olmak bugünden itibaren başlıyorumm yeni hafta için çalışmalaraaa kolay geleee

canım birazdan tartılacağım, yazarım birkaç dk. içinde. Telefondayım da.
inşallah haftaya olursun 58. Ben de 3 gündür akşam yemeklerime çok dikkat ettim bakalım ne olacak.

tartıldım tam 60.0 ım. 600 gr vermişim. 59.9 hedefime ulaşamadım akrobasi harketler yaptım 100 gr eksik göstersin diye ama şaşmadı. Neyse haftaya artık.

tartıldım tam 60.0 ım. 600 gr vermişim. 59.9 hedefime ulaşamadım akrobasi harketler yaptım 100 gr eksik göstersin diye ama şaşmadı. Neyse haftaya artık.

tebrik ederim canımm bak işte hedefe ulaştınnn sayılır 100 hiç bişey değilll bu hafta bu gidişle 1. oluruz gibi geliyo bakalımmmm :sm_cool:

evet akşam olayı çok iyi benim 3 gün önceye kadar aynıydı kilom 3 gün akşam dikkati ile 600 gr verdim.
Kilo alan olmamıştır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…