Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyiyim kallisim ne yapalım bizim takım iyi bu hafta hırslıyız hepimiz ben hafta sonu biraz kaçırdım onun ceremesini çekiyorum. :tomato:Yeni 2 üye aldık bakalım. Bu hafta bize verin birinciliği haftaya da siz olursunuz tekrardan:hooray:

slm 13.takım

yürüyüşümü yaptım geldim 55 dk yürüyüş 15 dk karın ve bacak hareketleri..
biraz önce salata ve yoğurt yedim..umarım başka bir şey yemem

kimsecikler yok
ne yediğimi yazayım,
sabah: fix menü (sadece ballı olan :)
ara: yarım elma, bir kaç diyet bisküvi
öğlen: zeytinyağlı fasülye, 1 dilim ekmek
ara: 1/2 simit
akşam: 1 parça tavuk, salata

su içiyorum.

Kizlar bugun benim icin cok kotu gecti Misafirlerimiz vardi ve aksam ben bi arkadasdaydim dayanamadim :çok üzgünüm:

sabah _ 2 dlim ekmek peynir ve recel
oglen _ 1 pohaca 1 kek barbunya salatasi
Aksam _ 1 parca kremali kek

bu cok kotu oldu sporda yapamadim bugun. yarin bi sekilde telafi etmem gerekecek ama nasil :S :bbo:

canım güzel şeyleri bir kere yiyip tadını alınca devamı geliyor. Yemek yememiş sadece pasta ile geçiştirmişsin. Bugün çok dikkat et akşam da salata ile geçiştir bir de spor telafi edersin. aman yarına kilo alma.

Kızlar kimse kilo almasın, koruyun ama almayın. En azından koruduk deriz ki bu da çok önemli.

günaydın takımcım. kaç gündür nihayet sadece 100 gr gitmiş, mutluyum çünkü artık geresi gelir. Bakalım yarına hedefime ulaşmamış ama yaklaşmış olurum. Bu hafta duraklama yaşadım ama haftaya seni yakalayacağım şişgocum. Sonra da adcım seni. Beni bekleyin geliyorum

23 nisan ulusal egemenlik bayramımız kutlu olsun.

bütün çocukların ve bizlerin bayramı kutlu olsun.biraz önce geldim törenden..tören çok güzeldi ama hava soğuktu..üşüdükkk.

kimsecikler uğramamış melisten başka..nasıl gidiyor diyetler?
ben gece bi uyandım ellerim ayaklarım davul gibi şişmişti..sabah yüzüklerimi takamadım şişlikten..ben de hemen pirinç lapası pişirdim.sabah biraz yedim..biraz önede pirinç lapası domates salatalık maydanoz yedim..akşama da aynı menüm olur zannımca..yarın da kilo vermezsem kendime kocaman ir yaş pasta yapıp yiyeceğim..yetti gari leeeeeeeeeeeeeennn...senağlamasenağlamasenağlama

selam kızlar.yazılanların hepsini okudum çoğunu mQ ladım ama ekran kilitlenince pc yi kapattım.tabi işaretleyip cevap yazacaklarımda gitti.neyse artık. meliscim anahtar kaybolmuş geçmiş olsun böylelikle yürüyüşün gözüne vurmuşsun.nereus kilo verrmişsin tebrikler.şişgocum sanırım sende verdin bu hafta.valla kızlar bu hafta benden ümidi kesmenizi istiyorum.dün moral bozukluğuyla herşey yedim.yediklerimi yazmak istemiyorum,utanıyorum.vermemiş olmaktan ziyade almamış olmayı diliyorum.son 3 gündür günlerim kabus dolu geçti.ve bundan sonrada öyle devam edeceğe benziyor.eşim burda demirçelik fabrikasında çalışıyor.fabrika kriz yüzünden karar almış,bütün işçilerin maaşlarından %35 indirim yapacaklarmış ve dün bu işlemi gerçekleştirdiler.zaten kaç sene sonra maaşları düzeldi.artık herşey yavaş yavaş yoluna girecek derken bu durum gerçekleşince inanın boğazım düğümlenmiş vaziyette dolaştım çünkü kimseye özellikle eşime belli etmek istemiyordum moralimin bozukluğunu.sinirden içim içimi yedim.en çok üzüldüğümde oğlum oldu.çünkü onun yaramazlıklarına bile tahammül edemedim.sürekli bağırdım ona.birde bu moral bozukluğu bitkin düşürdü.ya ne olacak şimdi.zaten bir dünya kredi ödüyoruz.nasıl olacak bilmiyorum ama umarım bir iş bulabilirim.artık çalışmam farz oldu.dua edin benim için kızlar lütfen.işte ben bu sıkıntıyla dün abur cubura saldırdım ne bulduysam yedim bugün kendime ceza verdim.saat 4 e gelirken son yemeğim yedim.karnım çok acıkırsa yoğurt yeşil çay ve salata ile kendimi oyalıcam inşallah.yarın sabahtan tartılırım artık.beni affedin kızlar ne ceza verecekseniz razıyım.hepinizi öpüyorum.

Son düzenleme:

adım canım durum gerçekten kötüymüş ama yine de oturup şükretmek lazım..mesela bebeğin sağlıklı ,sen ve eşin sağlıklısınız..inan çoğumuz maddi sıkıntı çekiyor...Türkiye şartlarında böyle malesef..
bir kaç gün önce oğlum bahçeden eve getirdiği taşı pencereden atıverdi..aşağıda araba varmış...ön cam gitti..durduk yere bissürü masraf çıktı..ama dedik biz sağlıklıyız .buna da şükür..

yediklereine gelince klava:
keşke yemeseymişsin ama olmuş boşverrr..bu gün dikkat et ama canım..yarına güzel sonuçlar alalım..

off kızlar noluyo yya kimse girmiyoo neteeeeeeee..............yawww 5.takıma uğradım 4 kişi sıcak sıcak muhabbet ediyoo..bizim takımdda kuru yeller eesiyoooo...ufff sıkıldımmmzati açımm..öğlen yediğim pirinç lapası biraz önede 2 incirle duruyorumm..başım ağrıdı açlıktan..yarına da vermeyim kilo ahanda yiyecem gari pastalarıyersem e sizin yüzünüzden..destek çıkan yok kisabır diyen yok kii kaydirigubbakcemile

evet canım kimsecikler yok herkes bayranmda herhalde. Çocukların şansına hava da çok soğuk İst.da. Canım havalar şişiriyor çok normal. Şişin şiner şekercim pirinç lapası ile. Aman direnmeyi bırakma, kocaman bir yaşpasta yersen önümüzdeki hafta onu yakmaya uğraşırsın ancak hiç kilo veremezsin. Unutma canım bir kaçamak insanı birkaç gün geri götürüyor, çabaların elden gider yapma, lütfen :çok üzgünüm::Saruboceq:

adcım çok can sıkıcı ama patborinin dediği gibi hepimiz sıkıntı çekiyoruz biz de çok kredi ödüyoruz. Günümüz şartlarında borçsuz insan yok gibi. Bugünlerin hepsi geçecek yeterki aile olun birbirinize kenetlenin, sen de iş bulursun hayırlısıyla.
Ben de bugün 5-5.30 gibi kestim yemeği bakalım. İnşallah almamışsındır canım kilo, çok çaba sarfettin vermek için. Her bir şey yemek aklına geldiğinde gösterdiğin çabaları düşün. Canın sıkılınca mutfağı kilitle başka bir uğraş bul kendine.

canım benim de öyle, ufak bir dikkatsizlik anahtarı kaybetmem 1000 tl ye mal oldu. Kendime nasıl kızdım inanamazsın, ama neyse son anda kasgo ödemeye karar verdi.

yemeeeee ben burdayım tek başıma direnmeye ve desteğe devam edeceğim.
Ama kızlar gelin artık, takımımızın kıymetini bilelim, katılmak isteyen topiğine bakın ne çok takıma girmek isteyen ve giremeyen bekleyen var biz şanslıyız.

bugün arkadaşlarla pikniğe gittim ve kendimi çok kötü hissediyorum ısrarlarına dayanamadım...:tomato:

selam kızlar ben bugün geciktim biraz
adcım üzülme Allah bi kolaylık verir inş. sağlığınıza dua edin canım hepimizin sıkıntıları var inan
patbori kiloları verelim canım beraber yeriz pastaları
veyla canım pikniğini keşke haftasonu yapsaydın en azından h.sonu kaçamağı diye kendini teselli ederdin neyse sen çok ii gidiyordun sıkma canını
meliscim 100 gr verdiysen artık gerisi gelir canım

bugün yediklerim
sabah 1 dilim ekmekle kahvaltı
öğlen 4 mercimek köfte
akşam 2 tane enginar
başkada bişi yemedim
şimdide çayımı içecem
yarın sabah görüşürüz
yaa ne çabuk gelio cuma günleri (

ben de sabah: tost
ara: 1 adet diyet bisküvi
öğlen: şehriye çorbası çeyrek simit 2 mercimek köftesi
ara: çeyrek simit
akşam yemedim, 1 diyet bisküvi yedim sadece.
bakalım ne olacak yarın.

çok yorgunum biraz uzanacağım erken yatarım herhalde.
Dosbacım aşağıdasın ama yazmaya halim yok. Yarın görüşürüz çok öpüyorum.
Ben spor yaptım bugün uzun bir aradan sonra.

Sekerlera.s.

bugun yediklerimi paylasayim
Bugun normal gecti.. cok fazla diyet menusune benzemesede ..kacamak yapmista sayilmam ..Neyse uzatmayim simdi belli olacak zaten

sabah : 2 dilim ekmek recel , peynir
Oglen : 2 dilim ekmek kasar
Ara : cay , meyve
Aksam : 4 kasik makarna , salata

Ben simdi tartildim 79 gosteriyor simdiden yaziyrm yarin sabah erkenden giremiyebilirim.kacirmis olmayim.Normalde sabah tartiliyrm suanda aksam oldugu icin tam farki goremiyorum.

Yarin sabah gercek kilolarimla :) tkrr gorusme dilegi ile ..

benim güzel takımcım nerdeymiş?
ama bakayım saat 8.30. Biz 7de uyandık da benneyaptımki
nereus nerdesin, sen gelirdin bu saatlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…