nereus sen 900 grm verdin bebişimm bizim akşam olayı işe yaradı demiiiii bu hafta aynı metota devammm
kızlar ben kahvaltı yapayım, bayılacağım uoksa, buralardayım ama
evet canım haklısın azmettim ve oldu hadi bu hafta hep bereber yapalım hedeflerimize ulaşalımmmmkaydirigubbakcemileşişgocum seninle konuşmuştuk, 59 lu kilolar diye, 59 olamayız ama 59.9 olalım dedik, bak sen oldun demekki azmedince olunuyormuş.
evet canım 900 gr
sen bu hafta ne yaptıysan buhafta aynısı bende yapıcamm
haftaya hedefim 63.5 olmak şimdiden söyliyeyimm
evet canım haklısın azmettim ve oldu hadi bu hafta hep bereber yapalım hedeflerimize ulaşalımmmmkaydirigubbakcemile
tamam canım bende hedef 58 olarak belirledim gerçi bu hafta verdim haftaya biraz zor veririm ama çok azim edip başarmaya çalışacağımmmm :1hug:
günaydın kızlar öncelikle hepinizi tebrik ediyorum
harikasınız
burdan almam gereken dersi aldım şişgo gibi akşamları artık çok hafif yiyeceğim !!!
bu arada bana gelince...
ben bu hafta çok değişik bi hafta geçirdim geçen cuma 70 idim ama haftasonu tartı hep 70.500 gösterdi
inanın çok gayret ettim ve şimdi 69.400
inanın hedefim 69 idi ulaşamadığım için kendimi çok kötü hissediyorum ama 600 gr vermiş olmakta benim için gayet iyi (aslında 1.100 verdim gibi ) ama önce aldığım için 600(
bu arada bana gelince...
ben bu hafta çok değişik bi hafta geçirdim geçen cuma 70 idim ama haftasonu tartı hep 70.500 gösterdi
inanın çok gayret ettim ve şimdi 69.400
inanın hedefim 69 idi ulaşamadığım için kendimi çok kötü hissediyorum ama 600 gr vermiş olmakta benim için gayet iyi (aslında 1.100 verdim gibi ) ama önce aldığım için 600(
canım ben hafta boyunca yediklerimi ve yaptıklarımı sizlerle paylaştım hep sizden farklı olarak tek yaptığım nereusla birlikte denedik aakşam öğümleri salta yada yoğurt yedimm ve sonuç sizde deneyebilirsiniz bende ve nereusda faydası oldu eminim sizdede olurevet yeni hedef zamanı değil mi???
bu haftasonu düğün var ve misafirlerim var
ama buna rağmen hedefim 68.500
yani 900 gr hedef koyuyorum
bi tek c.tesi akşam hariç diğer akşamlar çok hafif yiteceğim şişgo gibi
bana örnek olsun şişgo... hatta koçum olsun :sm_cool:
bebişimm ne demek elimden geldiği kadar isterseniz belki zorlayacak bazılarımızı ama bu haft bi şu akşam öğününü deneyelim sonraki hafta olayı tartışırız kimde işe yaradı kimde yaramadı diye ne dersiniz:uhm:inşallah hedefine ulaşırsın canım, şişgoyu takım koçu yapalım en iyisi. En iyi kilo verenimiz o.
bende koç istiyorumm evet hatta hepiniz yine beni sıkıştırınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?