aferimmm sana şeker bak akşam bişey yemedin sabah hemen mükafatını gördünn bende aynen akaşam güzel bi salata yedimm çok da iyi olduuu bende sabah gördümm mükafakını cumaya kada bu şekilde devam edelim fıstığımmm daha iyi sonuç alırız muhtemelennnn ok savulunnnn çiroz nereus geliyooooooooo
evet totosuzzz aynen canımmm olsun arada kaçamaklarda olacak tabii 2 gün daha aynen devam sonuçta hadefine ulaşıcaksınn canımmmçiroozz bacaklı totosus neremi geliyooooorrrr :lepi: :roflol: :roflol:
kaç gündür salata yoğurt yiyordum regl şişkinliğimde gittti delikafadulden
keşke geçen gece kaçırmasaydım 100 gr daha eksik olurdumm neyse cumaya kadar
300 gr daha gitcek hedefime ulaştım :lepi: :lepi:
yerimsenibenGünaydın Hatunlar...
sabah 6.00da yürüyüşe çıktım 45 dk. tempolu yürüyüş yaptım
kahvaltıda 2 galeta peynir 3 tane zeytin yedim
kendimi süper hissediyorum...
şuan şekersiz çayımı yudumluyorum...
:1ninca:canım sınıfta 5 kız 55 erkek vardı gerisini sen düşüno okul bitiminde kendimi erkek gibi hissediyordum ama tipim müsait değil çok narinim bu yüzden çabuk toparlandım... kaydirigubbakcemile5
günaydın canım maşallaahhh
sabah sabah yürüdün
ben tembel ye otur kalkayım bari spor yapayım :mymeka:
şişgocuumm hepimiz ulaşcazz teşekkürler dün beni korkuttuğun içinn
korkumdan mutfakda elimi bişeye uzatamadım kaydirigubbakcemile3
günaydın canım maşallaahhh
sabah sabah yürüdün
ben tembel ye otur kalkayım bari spor yapayım :mymeka:
şişgocuumm hepimiz ulaşcazz teşekkürler dün beni korkuttuğun içinn
korkumdan mutfakda elimi bişeye uzatamadım kaydirigubbakcemile3
nereus sana bi tavsiyede bulunayım hareketsiz insanlar için süper bi yöntem doktorum söylemişti sabah aç karnına 20 kez zıplıyorsun ayakların popona değecek kadar yükseğe bu hareket metabolizmayı hızlandırıyor gerçekten etkisini 3-4 gün içinde gösteriyor ve vücudu sıkılaştırıyor bana sen neden yapmıyorsun diyeceksin ben kullandığım ilaçlardan 85 kiloya kadar çıkmıştım ve doktor eşliğinde 58 kiloya düştüm inanki aylarca süren diyetimde bir kez dahi kaçamağım olmadı yaptığım pastaların tadına dahi bakmazdım aileme sorardım tadı nasıl tuzu yerindemi..
ama şuan artık bıktım diyet lafından ve dikkat etmek bana işgence gibi geliyor dikkat etmediğim içinde 10 kilo geri aldım ve şuan 68 kiloyum...
sizin gruba katılınca yeniden başlama gücünü buldum cidden hepiniz beni olumlu etkiliyorsunuz artık çok uzak gelmiyor 2 ay içinde inşallah bu 10 kilodan kurtulacağım kararlıyım istediğim kıyafetleri bu yaşta giyemedikten sonra kendimi her an mutsuz hissetmektense 2-3 ay yemeden mutsuz olurum veee sonuç:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
nereus sana bi tavsiyede bulunayım hareketsiz insanlar için süper bi yöntem doktorum söylemişti sabah aç karnına 20 kez zıplıyorsun ayakların popona değecek kadar yükseğe bu hareket metabolizmayı hızlandırıyor gerçekten etkisini 3-4 gün içinde gösteriyor ve vücudu sıkılaştırıyor bana sen neden yapmıyorsun diyeceksin ben kullandığım ilaçlardan 85 kiloya kadar çıkmıştım ve doktor eşliğinde 58 kiloya düştüm inanki aylarca süren diyetimde bir kez dahi kaçamağım olmadı yaptığım pastaların tadına dahi bakmazdım aileme sorardım tadı nasıl tuzu yerindemi..
ama şuan artık bıktım diyet lafından ve dikkat etmek bana işgence gibi geliyor dikkat etmediğim içinde 10 kilo geri aldım ve şuan 68 kiloyum...
sizin gruba katılınca yeniden başlama gücünü buldum cidden hepiniz beni olumlu etkiliyorsunuz artık çok uzak gelmiyor 2 ay içinde inşallah bu 10 kilodan kurtulacağım kararlıyım istediğim kıyafetleri bu yaşta giyemedikten sonra kendimi her an mutsuz hissetmektense 2-3 ay yemeden mutsuz olurum veee sonuç:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ama hakkımı yeme işe yaramış kız yoksa yoğutta mı yemedin hihoyyyt
canım hemen yapcam yarından itibarenn a.s.
sende verirsinn eğer o kilodan ideal kilona düştüysen verirsincanımm kaydirigubbakcemile5
......
yoğurtda yemedimcanımm delikafadulden
vayyy totolu kıza bak yoğurt bile yememiş aferin kız sanaaa:lepi: harbi işe yaradı dün korkutmam seni ama bu akşam ye tamam mı enazından yoğut ye bariii biliyon demi hiç yememğince metabolizme direk onu savunmaya geçiyo biliyon ye ama zararsız şeyler ye bölece hem metabolizman çalışır hemde kalorisi az olduğu için zararı olmaz sana
tamam öğlenki menüm yoğurt + salata
akşam sadece yoğurt canımmm
birazdan merdiven çıkayımm hoplayayım zıplayayım yürüyüş yapayımm
sabahki yediklerimide yakayımm kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin canısı..geçen hafta size özendik..bizim takım bu hafta daha gayretli..kimsecikler akşam yemeğ iyemiyor..yoğurt falan geçiştiriyoruz..1 tane daha yeni üye aldık..bakalım bu hafta deree alalım...Benim canlarım ne yapıyormuş bakimmm)) bu hafta hiç uğrayamadım aklımda olmanıza rağmen hatırınızı soramadım, yeni üyeler alabildinizmi bu hafta toparlanma durumu varmı cumaya az kaldı hatta geldi çattı yahu yine ...
hadi bakalımmm koş bakalımmm
yahu meliss nerelerdesin üzledim senii fıstığımmmmmmmm:1hug:
bütün hayatım okullamı geçecek melisciğim sen hep okuldasın ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sinir basıyor kulaklarım sinirden uğulduyor artık insanlara düşman kesildim ya stresten geleni geçeni kırıp geçiriyorum vallahi bide inkılap tarihiyle birlikte tam oluyor ah MUSTAFA KEMAL ATATÜR Ksen nelerle uğraştın biz şimdi nelerle uğraşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?