Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çiroozz bacaklı totosus neremi geliyooooorrrr :lepi: :roflol: :roflol:
kaç gündür salata yoğurt yiyordum regl şişkinliğimde gittti delikafadulden
keşke geçen gece kaçırmasaydım 100 gr daha eksik olurdumm neyse cumaya kadar
300 gr daha gitcek hedefime ulaştım :lepi: :lepi:

yerimsenibenGünaydın Hatunlar...
sabah 6.00da yürüyüşe çıktım 45 dk. tempolu yürüyüş yaptım
kahvaltıda 2 galeta peynir 3 tane zeytin yedim
kendimi süper hissediyorum...
şuan şekersiz çayımı yudumluyorum...

evet totosuzzz aynen canımmm olsun arada kaçamaklarda olacak tabii 2 gün daha aynen devam sonuçta hadefine ulaşıcaksınn canımmm

ne güzel imreniyorum böle sizee ya sabah yürüyüş falan ben biraz tembelim bu konudaaaa havalar iyce ısınsın yürüycem bendeeee:lepi:

:1ninca:canım sınıfta 5 kız 55 erkek vardı gerisini sen düşüno okul bitiminde kendimi erkek gibi hissediyordum ama tipim müsait değil çok narinim bu yüzden çabuk toparlandım... kaydirigubbakcemile5

ay canım ne zorr yaa 55 erkekle aynı sınıfta olmakk
erkek gibi davranmaya başlıyormuşun bir zaman sonra :roflol: :roflol:
sefgilin yavuklun varsa bişi olmaz artık sana sırnaşık şey

ayy var benim öyle bir tanıdığğım tipi erkek tipli
hiç bayan gibi durmuyor ayakkabılar bile erkek ayakkabısıı
moda tasarımındaki erkeklerde...... :roflol: :roflol: :roflol:

günaydın canım maşallaahhh
sabah sabah yürüdün
ben tembel ye otur kalkayım bari spor yapayım :mymeka:

şişgocuumm hepimiz ulaşcazz teşekkürler dün beni korkuttuğun içinn
korkumdan mutfakda elimi bişeye uzatamadım kaydirigubbakcemile3

nereus sana bi tavsiyede bulunayım hareketsiz insanlar için süper bi yöntem doktorum söylemişti sabah aç karnına 20 kez zıplıyorsun ayakların popona değecek kadar yükseğe bu hareket metabolizmayı hızlandırıyor gerçekten etkisini 3-4 gün içinde gösteriyor ve vücudu sıkılaştırıyor bana sen neden yapmıyorsun diyeceksin ben kullandığım ilaçlardan 85 kiloya kadar çıkmıştım ve doktor eşliğinde 58 kiloya düştüm inanki aylarca süren diyetimde bir kez dahi kaçamağım olmadı yaptığım pastaların tadına dahi bakmazdım aileme sorardım tadı nasıl tuzu yerindemi..
ama şuan artık bıktım diyet lafından ve dikkat etmek bana işgence gibi geliyor dikkat etmediğim içinde 10 kilo geri aldım ve şuan 68 kiloyum...
sizin gruba katılınca yeniden başlama gücünü buldum cidden hepiniz beni olumlu etkiliyorsunuz artık çok uzak gelmiyor 2 ay içinde inşallah bu 10 kilodan kurtulacağım kararlıyım istediğim kıyafetleri bu yaşta giyemedikten sonra kendimi her an mutsuz hissetmektense 2-3 ay yemeden mutsuz olurum veee sonuç:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ama hakkımı yeme işe yaramış kız yoksa yoğutta mı yemedin hihoyyyt

günaydın canım
valla sabah kalkıp yürüme azmine hayran kaldım
umarım bunu diyetten sonrada devam ettirebilirsin... darısı başımıza...

10 kiloyu 2 ayda inş. verirsin ama 3 ay da olabilir önemli olan sağlıklı vermek
hem hızlı verilen kilo çabuk alınıo
bende bekarken istediğim kadar kiloyu istediğim zamanda veriyordum
metabolizmanı hızlı vercem diye bozma canım benim de sana tavsiyem bu...
bu arada bende aç kalmayı tercih ederim artık yazın şu cicilerin içinde kendimi mutlu hissetmek istiyorum

canım hemen yapcam yarından itibarenn a.s.
sende verirsinn eğer o kilodan ideal kilona düştüysen verirsincanımm kaydirigubbakcemile5

ama hakkımı yeme işe yaramış kız yoksa yoğutta mı yemedin hihoyyyt

yoğurtda yemedimcanımm delikafadulden

canım hemen yapcam yarından itibarenn a.s.
sende verirsinn eğer o kilodan ideal kilona düştüysen verirsincanımm kaydirigubbakcemile5

......
yoğurtda yemedimcanımm delikafadulden

vayyy totolu kıza bak yoğurt bile yememiş aferin kız sanaaa:lepi: harbi işe yaradı dün korkutmam seni ama bu akşam ye tamam mı enazından yoğut ye bariii biliyon demi hiç yememğince metabolizme direk onu savunmaya geçiyo biliyon ye ama zararsız şeyler ye bölece hem metabolizman çalışır hemde kalorisi az olduğu için zararı olmaz sana

tamam öğlenki menüm yoğurt + salata

akşam sadece yoğurt canımmm

birazdan merdiven çıkayımm hoplayayım zıplayayım yürüyüş yapayımm
sabahki yediklerimide yakayımm kaydirigubbakcemile2

tamam öğlenki menüm yoğurt + salata

akşam sadece yoğurt canımmm

birazdan merdiven çıkayımm hoplayayım zıplayayım yürüyüş yapayımm
sabahki yediklerimide yakayımm kaydirigubbakcemile2

hadi bakalımmm koş bakalımmm
yahu meliss nerelerdesin üzledim senii fıstığımmmmmmmm:1hug:

nereuscuğum ne güzel kilo veriyosun ben sabahki felaket kahvaltıdan sonra inkılap tarihi çalışayım dedim demez olaydım soruların yarısı ancak doğru çıktı üf iyece sters oldum
kuzucuğum bende hepiniz özledim ama sabredecem inşallah mayıs 5-6 sı buralarda cirit atıyor olacağım tabi bide aöf sınavları var ay insan 29 yaşında bunlarla uğraşırmı bütün hayatım okullamı geçecek melisciğim sen hep okuldasın ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sinir basıyor kulaklarım sinirden uğulduyor artık insanlara düşman kesildim ya stresten geleni geçeni kırıp geçiriyorum vallahi bide inkılap tarihiyle birlikte tam oluyor ah MUSTAFA KEMAL ATATÜR Ksen nelerle uğraştın biz şimdi nelerle uğraşıyoruz

Benim canlarım ne yapıyormuş bakimmm )) bu hafta hiç uğrayamadım aklımda olmanıza rağmen hatırınızı soramadım, yeni üyeler alabildinizmi bu hafta toparlanma durumu varmı cumaya az kaldı hatta geldi çattı yahu yine ...

kızlar bu gün yediklerim sabah sıradan kahvaltı
ara elma
öğlen 2 kaşık çorba+2 kaşık pırası(sadece 2 kaşık ama)
birazdan bi ahve içerim
akşam da yoğurt yada hafif bişeklide geçiştiririm

hoşgeldin canısı..geçen hafta size özendik..bizim takım bu hafta daha gayretli..kimsecikler akşam yemeğ iyemiyor..yoğurt falan geçiştiriyoruz..1 tane daha yeni üye aldık..bakalım bu hafta deree alalım...

ben sabah 1 dilim k ekmek 1 yumurta 2 zeytin peynir domates salatalık
ara dondurma aldım max..ama sadece yarısını yedim..diğer yarısını attım
öğl 1 dilim k ekmek çorba ve 1 domates
akşama ben de cacık yemeyi düşünüyorum..

saat 2 de yürüyüşüme gitcem.70 75 dk sürer zannımca

ay nme güzel sizleri hırslı görmek ben çok yorgunum kızlar allahtan yarın tatilde dinleneccem annemide gönderiyorum kalıyorum yine tekbaşıma allah kimseyi ailesinden uzağa düşürmesin çok zor oluyor onlar usaktayken

kızlar geldim ama hava felaket arabasız günüm de yağmur yağdı hem de bardaktan boşanırcasına, pantolonum dizden aşağıya, çoraplarım ne varsa ıslandı.

nereuscum motivasyonun ve kilon süper ohh sen bizi birinciliğe taşıyacaksın bu hafta.

dosbacım inşallah yapmışsındır yürüyüşünü söz sözdür

şişgo canım evet işin sırrı akşam yemeğinde, sen de iyi gidiyorsun

veylacım hiç bir şey değişmemiş 55'e 5. Olsun kızlar kıymetlidir :)
sabah sabah yürümen ne güzel, ohh bu hafta birinciyiz galiba. Ne güzel kilo bvermişsin 85den 58'e. En kısa zamanda istediğin kiloya yeniden düşeceğinden eminim.

hadi bakalımmm koş bakalımmm
yahu meliss nerelerdesin üzledim senii fıstığımmmmmmmm:1hug:

canım geldim ancalk ,biliyorsun ist. trafiğini, ben de özledim ama işlerim de yoğundu.benneyaptımki

ayy canım öyle gerçekten ne yapayım. Sana da kolay gelsin şekercim, zor işler.

patborim sen de iyi gidiyorsun, bu hafta tek yüz karası benim herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…