Ben sana dedim ama dukan yapım mı senle diye sen kilo vermen durduğunda yap dedin ben de karatay'a başlıcam sonra da dukana geçicem beklersen durum bu yaniYa takımda dukan yapan yokmu birlikte yapsak bikaç kişiyle süper olurdu. Irrascım kitabını aldın mı kuzu beraber yapsak iyi olurdu okulda uıygulayabilirmisin peki?ama canım yeni gördüm senin tirodiin varmış dukan sana iyi olmayabilir belki. Ben bilmiyodum tiroidin olduğunu o zman yavaş değil kilo vermen ya bende gizemde benim gibi yavaş veriyo diye kızıyodum sanada banada. Ee senin tiroidin var haklı bi sebebin var ben napicim şimdi. Bende tutamıyorum şu boğazımı ki çok seviyorum yemek yemeyi hele bugünlerde iştahum çok arttı. Devamlı ne yesem diyorum.bende yemeyim diye zero kola içiyorum ama masal kızacak şimdi dövecek beni ama masalcım dukanda serbest kola ve şişkinlik verdiği için yeme isteğim kalmıyo. Ya şimdiye kadar kola sevmezdim hatta lavaboya döktüğümü hep anlatırım ama şimdi 4-5 ay hedefime ulaşana kadar içsem sağlığım bozulur mu diyosun. Sonra içmem sözz.
Iyi geceler kızlar...
69 dan aşağı hiç inmemiştim oyüzden çok yavaş gidiyooo tabi boğazımıda tutmayıncaaa:18:Ellerine sağlık canım,
Valla maşallah sen baya vermişsin ondan daha yavaş ilerliyodur artık finale az kalmış senin gider yavaş yavaş sabret bakalım
şimdilik 64 oldum ama genelde protein ağırlıklı beslendim akşamları yemedim karbonhidratı çıkardım hayatımdan tabi şuan uygulayamıyorumm acilen düzene girmem lazımmmaşallah bacım 17 kilo vermişsin süpersin darısı başımıza inaşallah. Neler yaptın hangi yöntem kalori sayımı mı yoksa uyguladığın başka bişe var mıydı.
ayy aynen bende istiyorum karar veremedim dukanmı karataymı diyee içme bacım kola boşver çok zararlı o okadar asit organlarımıza yazıkkkYa takımda dukan yapan yokmu birlikte yapsak bikaç kişiyle süper olurdu. Irrascım kitabını aldın mı kuzu beraber yapsak iyi olurdu okulda uıygulayabilirmisin peki?ama canım yeni gördüm senin tirodiin varmış dukan sana iyi olmayabilir belki. Ben bilmiyodum tiroidin olduğunu o zman yavaş değil kilo vermen ya bende gizemde benim gibi yavaş veriyo diye kızıyodum sanada banada. Ee senin tiroidin var haklı bi sebebin var ben napicim şimdi. Bende tutamıyorum şu boğazımı ki çok seviyorum yemek yemeyi hele bugünlerde iştahum çok arttı. Devamlı ne yesem diyorum.bende yemeyim diye zero kola içiyorum ama masal kızacak şimdi dövecek beni ama masalcım dukanda serbest kola ve şişkinlik verdiği için yeme isteğim kalmıyo. Ya şimdiye kadar kola sevmezdim hatta lavaboya döktüğümü hep anlatırım ama şimdi 4-5 ay hedefime ulaşana kadar içsem sağlığım bozulur mu diyosun. Sonra içmem sözz.
afiyet olsunnn canıYarın ki yiyeceğimi giyeceğimi hazırladım,
Kafam da sabah kalkıp spor yapmak var umarım ona da uyarım süper olur,
Şimdi de çay içiyorum, gelin içelim kızlar hadi
iyi gecelrrrIyi geceler kızlar...
canlarım ben çıkıyorum, hepinize hayırlı geceler kendinize çoookkk iyi bakın... Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben sana dedim ama dukan yapım mı senle diye sen kilo vermen durduğunda yap dedin ben de karatay'a başlıcam sonra da dukana geçicem beklersen durum bu yani
İyi geceler ben de yatcemmm
seneye kpss ye gircem kızlarr yoğun bi yıl olucak benim için evlilik bile olabilir yanispor diyet okul iş kpss düğün kendime bi düzen kurup şimdiden çalışmaya başlamam lazım önce hangisinden başlasam diyorum acba türkçeden başlayıp eksiklerimimi gidersem yoksa karışıkmı çalışsam ne dersiniz
iyi geceler canlarım ben kaçarrr öpüyorum hepiniziii allah rahatlık versin şimdiden.....iyi uykularrr
çok çok azdı ya.. bir dilim bile değildi. zaten dondurmasını yedim, bisküvisini yemedim
Tadıda süperdi
amanin yeter artık zor ders olmasın... ben muratın kitaplarını alıyorum hep ordanda çok soru çıkıyor...Ben de işletmeyi bitirdim inş.
Bol bol çıkmış soruları çöz hatta kitap satılıyo al ondan oku konuşarı bir kere soru çöz bir de tamamdır geçersin.
Ben hiç zorlanmadım dış ticaret okudum çakşıyo bir kaç konu bitti gitti ama sana karmaşık gelebilir 3.sınıfta finansal yönetim 4.sınıfta spk ya dikkat
Ya benim de hiç birşeyim kalmadı yaaa...
Aynen ben de verip bütün kiloları iç çamaşırıma kadar yenilemek istiyorummm
Ben özellikle iç çamaşırlarımı istiyorum
Şöyle fazlalığım hiç olmadan ne güzel dururlar ..
ay Allah kolaylık versin cnm tez kavuştursun... bende yaşıcak mıyım bi gün bunları acaba diye düşündüm... kpss açlışması ayrı dert kazanıp gitmesi ayrı...:97:bacılar ya giderkene otobüste incir reçelini izledm ağla ağla öldüm. gelirkende eşimden ayrılmak çok koydu bu sefer nedense çok ağladım. halbuki hep ayrıydık ama bu sefer artık özlemek daha gitmeden başıma geldi. oda çok kötü oldu bende.gelirkende ağlaya ağlaya geldim öle işte. bu arada gidince tartıldım 1 kiloya yakın fazla çıktım.oda moralimi çok bozdu. bayramda sebze meyve ağırlıklı beslendim çook mecburi durumlar dışında kaçamak yapmadım.geçen hhaftaiçide dikkat ettim ama ben en azından bayramı almadan atlatırım diye umuyordum.bu psikoloji beni mahvetti.mola yerinde yedim yedim yedim ağlaya ağlaya yedim.ne yediğimi düşündüm inanın hatırlamadım bi an.tadını zevkini almadan sinirden stresten yedim. hala da ağlıyorum genellde polyannayımdır ama polyannada insan dimi ama?
Benim görmem çıldırma eşliğinde olmadığını kanıtlamaz ama ..
Benim de o eşikte olma ihtimalim büyük
Bir şey anlatayım..
Sabah uyuyorum erkek arkadaşım aradı ( dün de tartıştık baya .. )
Rüyamda evlendiğimizi gördüm, düğünümüzü falan dedi.
ben ne sordum uyku semesinde ..
Pasta var mıydıı
cnm 80 kilodan vermişsin yeni farkettim maş....Nazarkızlarr bugün öldümm yaaaa bütün eviii döktümmm akşama kadarrr camlar kapılar yerler halılarrr derken sonrada zumba dansı yaptım mutedeyyin bacıma tşk ederektenn çok zevkliymişş tam benlikkk hem deşarj oluyo insan hem spor :)) yediklerimdede pek bişi yok yarın sabah tartılcam merak ediyorummmm hala aynıyım sanırım ama yinede merak ediyorum hızlı gitmesini beklemiyorum kilocukların çünkü artık oturmuş kilocuklar zor gidiyooo sabırrrrrrrrrrrrr
Yarın ki yiyeceğimi giyeceğimi hazırladım,
seneye kpss ye gircem kızlarr yoğun bi yıl olucak benim için evlilik bile olabilir yanispor diyet okul iş kpss düğün kendime bi düzen kurup şimdiden çalışmaya başlamam lazım önce hangisinden başlasam diyorum acba türkçeden başlayıp eksiklerimimi gidersem yoksa karışıkmı çalışsam ne dersiniz
Cidden haklısın bak o konuda Gülçin diyince aklıma hemen aklıma o resim geliyor demek ki bende de o şekilde yer etmiş
Maşallah sana ya o anda iyi dikkatini çekmiş
Hahahaha
Pasta var mıydı ??
İlahi Hilal yaa güzel soru ben de hemen davulcu var mıydı güzelmiydim zayıfmıydım derim çok sinirlenir ama
kızlarr bugün öldümm yaaaa bütün eviii döktümmm akşama kadarrr camlar kapılar yerler halılarrr derken sonrada zumba dansı yaptım mutedeyyin bacıma tşk ederektenn çok zevkliymişş tam benlikkk hem deşarj oluyo insan hem spor :)) yediklerimdede pek bişi yok yarın sabah tartılcam merak ediyorummmm hala aynıyım sanırım ama yinede merak ediyorum hızlı gitmesini beklemiyorum kilocukların çünkü artık oturmuş kilocuklar zor gidiyooo sabırrrrrrrrrrrrr
Ya takımda dukan yapan yokmu birlikte yapsak bikaç kişiyle süper olurdu. Irrascım kitabını aldın mı kuzu beraber yapsak iyi olurdu okulda uıygulayabilirmisin peki?ama canım yeni gördüm senin tirodiin varmış dukan sana iyi olmayabilir belki. Ben bilmiyodum tiroidin olduğunu o zman yavaş değil kilo vermen ya bende gizemde benim gibi yavaş veriyo diye kızıyodum sanada banada. Ee senin tiroidin var haklı bi sebebin var ben napicim şimdi. Bende tutamıyorum şu boğazımı ki çok seviyorum yemek yemeyi hele bugünlerde iştahum çok arttı. Devamlı ne yesem diyorum.bende yemeyim diye zero kola içiyorum ama masal kızacak şimdi dövecek beni ama masalcım dukanda serbest kola ve şişkinlik verdiği için yeme isteğim kalmıyo. Ya şimdiye kadar kola sevmezdim hatta lavaboya döktüğümü hep anlatırım ama şimdi 4-5 ay hedefime ulaşana kadar içsem sağlığım bozulur mu diyosun. Sonra içmem sözz.
ayy yok bacım ne o öyleee okadarda değilll :))
bende düşünüyorum dukan mı karatay mı diyee kararsız kaldım ?
al bendende okadarrr
bilinç altına yerleşmiş bacım artık baksana:9yeni odan hayırlı olsun canım bu arada:) eniştemiz gönlünü almış ne güzelll maşallahhh
ben bugün sadece 20 dk dumba dansı yaptım okadar dayanabildim yaniiiaralarda ritim yükseliyo yavaşlıyo falann sanırım denilmek istenen oda 20.dkdan sonraysa benim 20 dk noldu şincikk
Yarın ki yiyeceğimi giyeceğimi hazırladım,
selaaaaaam canlarumm naparsınız 2 gündür yoktum son dkda agva gezisi cıktııııııı apar topar gittim foruma girip bişide yazamadım herkesin keyfi yerindedir umarııııım
bu arada hilalcim rüyanı ve cevabını okudumpis bogazlı seniiiiiii aklına ne gelmiş hemen ya
bende geçen uyurken eşime ne demişim biliyomusun.... İnsan senin yanında açıktan ölür...demişim hiç hatırlamıyorum ama....
kaybetmek değildeee:))) yeni yeniii kazanıyoruzzzohhhhhhhhh sebide kaybediyoruz desene bacıımmbence önce eksiklerini gider sonra tekrar et diğerlerini test vs olaylarına geç
tşk ederim canım tmm gel beraber çalışalımm tarihhh bende de yokkkkkamanin yeter artık zor ders olmasın... ben muratın kitaplarını alıyorum hep ordanda çok soru çıkıyor...
ay Allah kolaylık versin cnm tez kavuştursun... bende yaşıcak mıyım bi gün bunları acaba diye düşündüm... kpss açlışması ayrı dert kazanıp gitmesi ayrı...:97:
bende geçen uyurken eşime ne demişim biliyomusun.... İnsan senin yanında açıktan ölür...demişim hiç hatırlamıyorum ama....
cnm 80 kilodan vermişsin yeni farkettim maş....Nazar
cnm ben önce zayıf olduğum derslerden başlıyorum... şekil A Tarih... gel beraber çalışalım....
pozitifimmm ommmmmmm
Ama ama ama ne yapayım
Geceleri yemiyorum hep bundan hep ..
Bir de haftalardır tek bir kaçamağım yok sanırım kaçamak yapmam lazım.
ne diyorduk, her yorgunluk senden kilocuklarını götürüyor.
o yüzden pozitif olalım yorulunca sevinelim.
merak etme tüm kilocuklar gideceh, hızlandırmak ise tamamen senin elinde ..
dün için 20 dk oldu yoksa 40 dk dan aşağı pek olmuyooo
Gülçincim çok zarralı biliyorsun.
Onun yerine maden suyuna bol limon sıkıp içsen o da şişikinlik yapar hem daha sağlıklı olmaz mı ?
Karatay bana diyet değil sağlıklı beslenme olarak geldiği için çok daha güzel geliyor.
Sonuçta diyet yapmasam da bu şekilde beslenmek hiç zor olmayacak.
Ayy valla bilinç altıma feci derecede yerleşmiş.
Üzsün üzsün sonra gönlümü alsın.
Kızgınım hala onaa
Yaptığın her sporun faydası vardır.
Direk yağlar yanmıyordur da kalori harcatıyordur veya metabolizma hızlanıyordur, dolaylı yönden zayıflatıyordu.
Mümkün oldukça 20 dakikanın üstüne çıkarmaya çalış sporunu ama olmazsa da sakın bırakma ..
Neler hazırladın bakalım.
Bir de spor yapabilirsen çok güzel olur.
Yapabilirsin bencee ..
2013 senin yılın olacak desene ..
Maşallah ne güzel.
Hem sağlıklı hem çıtır hem istediği işe sahip bir yeni evli mi olacaksın ..
ne güzel ..[/B
Yorumu neydi bu konuda ?
Ben evli olsam uyurken kesin ısırmaya falan başlarım çikolata diye
Bence en çok hangisinde eksiğin varsa sıralamaya koyup öyle çalış madem yoğun bir tempoya gireceksin yap planını şimdiden...seneye kpss ye gircem kızlarr yoğun bi yıl olucak benim için evlilik bile olabilir yanispor diyet okul iş kpss düğün kendime bi düzen kurup şimdiden çalışmaya başlamam lazım önce hangisinden başlasam diyorum acba türkçeden başlayıp eksiklerimimi gidersem yoksa karışıkmı çalışsam ne dersiniz
Evet Murat'ın bir de Karacan yayınları nokta atışları çok iyi canım...amanin yeter artık zor ders olmasın... ben muratın kitaplarını alıyorum hep ordanda çok soru çıkıyor...
ay Allah kolaylık versin cnm tez kavuştursun... bende yaşıcak mıyım bi gün bunları acaba diye düşündüm... kpss açlışması ayrı dert kazanıp gitmesi ayrı...:97:
cnm 80 kilodan vermişsin yeni farkettim maş....Nazar
cnm ben önce zayıf olduğum derslerden başlıyorum... şekil A Tarih... gel beraber çalışalım....
Tamam bu hafta Cumadan sonra yap artık küçük bir kaçamak,
Ama ama ama ne yapayım
Geceleri yemiyorum hep bundan hep ..
Bir de haftalardır tek bir kaçamağım yok sanırım kaçamak yapmam lazım.
ne diyorduk, her yorgunluk senden kilocuklarını götürüyor.
o yüzden pozitif olalım yorulunca sevinelim.
merak etme tüm kilocuklar gideceh, hızlandırmak ise tamamen senin elinde ..
Gülçincim çok zarralı biliyorsun.
Onun yerine maden suyuna bol limon sıkıp içsen o da şişikinlik yapar hem daha sağlıklı olmaz mı ?
Karatay bana diyet değil sağlıklı beslenme olarak geldiği için çok daha güzel geliyor.
Sonuçta diyet yapmasam da bu şekilde beslenmek hiç zor olmayacak.
Ayy valla bilinç altıma feci derecede yerleşmiş.
Üzsün üzsün sonra gönlümü alsın.
Kızgınım hala onaa
Yaptığın her sporun faydası vardır.
Direk yağlar yanmıyordur da kalori harcatıyordur veya metabolizma hızlanıyordur, dolaylı yönden zayıflatıyordu.
Mümkün oldukça 20 dakikanın üstüne çıkarmaya çalış sporunu ama olmazsa da sakın bırakma ..
Neler hazırladın bakalım.
Bir de spor yapabilirsen çok güzel olur.
Yapabilirsin bencee ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?