Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben sana dedim ama dukan yapım mı senle diye sen kilo vermen durduğunda yap dedin ben de karatay'a başlıcam sonra da dukana geçicem beklersen durum bu yani
Iyi geceler kızlar...

İyi geceler ben de yatcemmm

Ellerine sağlık canım,
Valla maşallah sen baya vermişsin ondan daha yavaş ilerliyodur artık finale az kalmış senin gider yavaş yavaş sabret bakalım
69 dan aşağı hiç inmemiştim oyüzden çok yavaş gidiyooo tabi boğazımıda tutmayıncaaa:18:
maşallah bacım 17 kilo vermişsin süpersin darısı başımıza inaşallah. Neler yaptın hangi yöntem kalori sayımı mı yoksa uyguladığın başka bişe var mıydı.
şimdilik 64 oldum ama genelde protein ağırlıklı beslendim akşamları yemedim karbonhidratı çıkardım hayatımdan tabi şuan uygulayamıyorumm acilen düzene girmem lazımm
ayy aynen bende istiyorum karar veremedim dukanmı karataymı diyee içme bacım kola boşver çok zararlı o okadar asit organlarımıza yazıkkk
Yarın ki yiyeceğimi giyeceğimi hazırladım,
Kafam da sabah kalkıp spor yapmak var umarım ona da uyarım süper olur,
Şimdi de çay içiyorum, gelin içelim kızlar hadi
afiyet olsunnn canı
Iyi geceler kızlar...
iyi gecelrrr
canlarım ben çıkıyorum, hepinize hayırlı geceler kendinize çoookkk iyi bakın... Allah hepimizin yardımcısı olsun

hayırlı geceler deryoşum kendineçok iyi bak ablacımmm rabbim yardımcın olsun

seneye kpss ye gircem kızlarr yoğun bi yıl olucak benim için evlilik bile olabilir yani spor diyet okul iş kpss düğün kendime bi düzen kurup şimdiden çalışmaya başlamam lazım önce hangisinden başlasam diyorum acba türkçeden başlayıp eksiklerimimi gidersem yoksa karışıkmı çalışsam ne dersiniz

selaaaaaam canlarumm naparsınız 2 gündür yoktum son dkda agva gezisi cıktııııııı apar topar gittim foruma girip bişide yazamadım herkesin keyfi yerindedir umarııııım

ohhhhhhhhh sebide kaybediyoruz desene bacıımm bence önce eksiklerini gider sonra tekrar et diğerlerini test vs olaylarına geç

çok çok azdı ya.. bir dilim bile değildi. zaten dondurmasını yedim, bisküvisini yemedim
Tadıda süperdi

ayy kilo çizelgenin şeklini benle aynı yapmışsın imzayı görünce ben ne ara yedim bunları da buraya yazdım diye kendimden şüphelendim bir an birde 76 falan yazıyor. aksam aksam yüregimi hoplattın bacum

Son düzenleme:
amanin yeter artık zor ders olmasın... ben muratın kitaplarını alıyorum hep ordanda çok soru çıkıyor...
Ya benim de hiç birşeyim kalmadı yaaa...
Aynen ben de verip bütün kiloları iç çamaşırıma kadar yenilemek istiyorummm

Ben özellikle iç çamaşırlarımı istiyorum
Şöyle fazlalığım hiç olmadan ne güzel dururlar ..

ay Allah kolaylık versin cnm tez kavuştursun... bende yaşıcak mıyım bi gün bunları acaba diye düşündüm... kpss açlışması ayrı dert kazanıp gitmesi ayrı...:97:
bende geçen uyurken eşime ne demişim biliyomusun.... İnsan senin yanında açıktan ölür...demişim hiç hatırlamıyorum ama....

cnm 80 kilodan vermişsin yeni farkettim maş....Nazar

cnm ben önce zayıf olduğum derslerden başlıyorum... şekil A Tarih... gel beraber çalışalım....

Ama ama ama ne yapayım
Geceleri yemiyorum hep bundan hep ..
Bir de haftalardır tek bir kaçamağım yok sanırım kaçamak yapmam lazım.

ne diyorduk, her yorgunluk senden kilocuklarını götürüyor.
o yüzden pozitif olalım yorulunca sevinelim.
merak etme tüm kilocuklar gideceh, hızlandırmak ise tamamen senin elinde ..

Gülçincim çok zarralı biliyorsun.
Onun yerine maden suyuna bol limon sıkıp içsen o da şişikinlik yapar hem daha sağlıklı olmaz mı ?

Karatay bana diyet değil sağlıklı beslenme olarak geldiği için çok daha güzel geliyor.
Sonuçta diyet yapmasam da bu şekilde beslenmek hiç zor olmayacak.

Ayy valla bilinç altıma feci derecede yerleşmiş.
Üzsün üzsün sonra gönlümü alsın.
Kızgınım hala onaa

Yaptığın her sporun faydası vardır.
Direk yağlar yanmıyordur da kalori harcatıyordur veya metabolizma hızlanıyordur, dolaylı yönden zayıflatıyordu.
Mümkün oldukça 20 dakikanın üstüne çıkarmaya çalış sporunu ama olmazsa da sakın bırakma ..

Neler hazırladın bakalım.
Bir de spor yapabilirsen çok güzel olur.
Yapabilirsin bencee ..

2013 senin yılın olacak desene ..
Maşallah ne güzel.
Hem sağlıklı hem çıtır hem istediği işe sahip bir yeni evli mi olacaksın ..
ne güzel ..

selaaaaaam canlarumm naparsınız 2 gündür yoktum son dkda agva gezisi cıktııııııı apar topar gittim foruma girip bişide yazamadım herkesin keyfi yerindedir umarııııım

Ohh kız gez sen gez ..
Nasıldı güzel miydi ?
kaçamak yoktu değil mi?

bu arada hilalcim rüyanı ve cevabını okudum pis bogazlı seniiiiiii aklına ne gelmiş hemen ya

Haftalardır kaçamak yapmıyorum ya ondandır
Kaçamak yapayım en iyisi ben artık ..
Ne yapayım ama ya ..
Canım pasta istiyor hem de kocamann ..

bende geçen uyurken eşime ne demişim biliyomusun.... İnsan senin yanında açıktan ölür...demişim hiç hatırlamıyorum ama....

Yorumu neydi bu konuda ?
Ben evli olsam uyurken kesin ısırmaya falan başlarım çikolata diye

ohhhhhhhhh sebide kaybediyoruz desene bacıımm bence önce eksiklerini gider sonra tekrar et diğerlerini test vs olaylarına geç
kaybetmek değildeee:))) yeni yeniii kazanıyoruzzz
tşk ederim canım tmm gel beraber çalışalımm tarihhh bende de yokkkkk
pozitifimmm ommmmmmm
dün için 20 dk oldu yoksa 40 dk dan aşağı pek olmuyooodünde çok yoruldum diye kısa kestimmm şimdi heryerim tutulmuşşşşşş

sonunda bi 13 varya yine yeni fark ettim nomun sonu 13 takımım 13 uğursuzluğuna inanılan 13 bizlere uğur getirsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 2013 bizim olsun inşşş kızlarr

Bence en çok hangisinde eksiğin varsa sıralamaya koyup öyle çalış madem yoğun bir tempoya gireceksin yap planını şimdiden...
Evet Murat'ın bir de Karacan yayınları nokta atışları çok iyi canım...
Tamam bu hafta Cumadan sonra yap artık küçük bir kaçamak,
Bana bir ay kaçamak filan yok valla çok saldım kendimi ben zaten

Öğle yemeğim, cevizim, kahvaltım,
Giyeceklerim

Yarım yamalak yazdım yukarıda Hilal ya, biri geliyodu...

Günaydın kızlar iyi haftalar,
Ya gece çok telefonla konuştum geç yattım sabah kalkıp spor yapcaktım işe zor yetiştim uyanamadım kiiii
Kahvaltı da yapamadım aldım cevizimi yedim ilk günden bozmamak için başka bir şey de yemedim dayancam bugün böyle

Günaydın kızlar

Haftasonu dikkat et ettim yediklerime sadece galiba biraz kısır kaçırdım o kadar

Sabah yumurta-süt-peynit-az kaşar peynir domates ve iki diim bile sayılmaz ama iki dilim diyeyim ekmekle kahvaltı yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…