Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar merhaba ben yeni doğum yaptım yeni dediysem 4 ay oldu artık vermek istiyorum 67 kiloyum boyum da kısa olduğu için kötü duruyor çok kararlıyım inşallah veririm

arkadaşlar bugün tartı günümdü 2 kilom gitmiş hergün size yazıcam ama cuma günleri tartı oranarını yazarım inşallah hep böle dvam ederim

kızlar merhaba ben yeni doğum yaptım yeni dediysem 4 ay oldu artık vermek istiyorum 67 kiloyum boyum da kısa olduğu için kötü duruyor çok kararlıyım inşallah veririm

canım aramıza katılabilirsin, hergün düzenli paylaşımda bulunman gerekiyor, 2 gün üst üste paylaşımda bulunmayan diskalifiye ediliyor. Bunu yapabilirim diyorsan katıl şekercim aramıza. Hayırlı olsun bebeğin. Allah aanalı babalı büyütsün.

arkadaşlar bugün tartı günümdü 2 kilom gitmiş hergün size yazıcam ama cuma günleri tartı oranarını yazarım inşallah hep böle dvam ederim

ohhh maşallah.
Canım bu hafta ilk haftandı bundan sonra düzenli paylaşım bekliyoruz. Neler yaptın, ne yedin yemedin bi anlat bakalım şimdi, bekliyoruz.
Tebrikler...

Son düzenleme:
cicikızsinem ve emirel kendinizi bize kısaca tanıtırsanız daha iyi kaynaşırız.
Kaç yaşındasınız, kilonuz, kilo alma hikayeniz vs.
Burada hergün paylaşımda bulunup birbirimizi motive edip, uyarıp kilo vermeye çalışıyoruz. Başarıyoruz da :)

rica ederiz canım biz; ben, ad, nerus, dosba, melzeyit, patbori, şişgo, brose bir aile olduk artık, ailemize hoşgeldin. Aryelcim de yeni katıldı.

31yaşında 160 boyunda 69kiloyum doğumlardan sonra kilo aldım verdim tekrar aldım ve şu an hayatımda olmadığım kadar kiloluyum artık bu ağırlıklardan kurtulmak istiyorum

31yaşında 160 boyunda 69kiloyum doğumlardan sonra kilo aldım verdim tekrar aldım ve şu an hayatımda olmadığım kadar kiloluyum artık bu ağırlıklardan kurtulmak istiyorum

canım yaşlarımız aynı. Benim de 9 aylık kızım var, 77 kilo ile doğuma gittim 17 kilo almıştım, kızım 4.5 aylıkken buraya katıldım, 67 idim o zaman şimdi 60ım. 7 kilo verdim, sen de verirsin, ben halen emziriyorum sıkı diyet yapamıyorum belki sen daha çabuk verirsin.

günazydın patborim nasılsın,
tebrikler canım
canım iyi değilim açıkçası...kanadı kırık kuş gibi çırpınıyorum haftalardır..600 gr verebilmişim..noluyo bana...

patboricim tatil mi sizde okullar, evdesin bugün herhalde.
evet canım tatil bize..eşimin bilgisayarda önelmi bir işi vardı..beni kaldırdı başından..ancak kilomu yazabildim...

tüh üzüldüm şimdi olsun bizde haftaya uçarızzzzz:teytey:
canım seni tebrik ediyorum..ne güzel kilo vermişsin yaa ama ben mutsuzum veremiyorum şekercim..resmen inatlaştı yağlar..ben zorladıkça onlar inatlaşıyor :1shok:

hoşgeldin aramıza canım..sağlıklı ve kolay kilo vermeler dilerimm Şeniz

1. olabiliriz hala. Listemiz aşağıda, bu hafta katılan arkadaşlar haftaya listeye girebilecekler. Melzeyiti aynen geçtim.

13. takım **101.etap**

ad1 ( 57.1 / 57.3 / -0.2 / -0.35&#37
nereus (65.2 / 64.3 / 0.9 / 1.38%)
melis08 (60.6 / 60.0 / 0.6 / 0.99%)
dosba (70.0 / 69.4 / 0.6 / 0.86%)
melzeyit (78.8 / 78.8 / 0.0 / 0%) )
patbori (73.8 / 73.2 / 0.6 / 0.81%)
şişgo (60.6 / 59.0 / 1.6 / 2.64%)
sudecan (paylaşımda ve bildirimde bulunmadığı için diskalifiye)
brose (79.0 / 79.0 / 0.0 / 0%)
aryel (64.0 / 62.0 / 2.0 / 3.13%)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (609.1 / 603.0 / 6.1 / 1.00%)

emirelcim kilo verme teşebbüsün oldumu?
biz akşam 7den sonra birşey yemiyoruz, 6 öğün besleniyoruyz, her akşam yediklerimizi buraya yazıyoruz, birbirimizi uyarıyoruz hatamız varsa. Bu hafta genelde herkes akşam yoğurt ya da salata yiyecek.2 lt. su içiyoruz.

melzeyitcim listeyi vermedim henüz var mı kilonda değişiklik.
Nasılsın bu arada az kaldı heyecan dorukta, biz de heyecanlıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…