- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 41
kızlar merhaba ben yeni doğum yaptım yeni dediysem 4 ay oldu artık vermek istiyorum 67 kiloyum boyum da kısa olduğu için kötü duruyor çok kararlıyım inşallah veririm
arkadaşlar bugün tartı günümdü 2 kilom gitmiş hergün size yazıcam ama cuma günleri tartı oranarını yazarım inşallah hep böle dvam ederim
31yaşında 160 boyunda 69kiloyum doğumlardan sonra kilo aldım verdim tekrar aldım ve şu an hayatımda olmadığım kadar kiloluyum artık bu ağırlıklardan kurtulmak istiyorum
canım iyi değilim açıkçası...kanadı kırık kuş gibi çırpınıyorum haftalardır..600 gr verebilmişim..noluyo bana...günazydın patborim nasılsın,
tebrikler canım
evet canım tatil bize..eşimin bilgisayarda önelmi bir işi vardı..beni kaldırdı başından..ancak kilomu yazabildim...patboricim tatil mi sizde okullar, evdesin bugün herhalde.
canım seni tebrik ediyorum..ne güzel kilo vermişsin yaa ama ben mutsuzum veremiyorum şekercim..resmen inatlaştı yağlar..ben zorladıkça onlar inatlaşıyor :1shok:tüh üzüldüm şimdi olsun bizde haftaya uçarızzzzz:teytey:
31yaşında 160 boyunda 69kiloyum doğumlardan sonra kilo aldım verdim tekrar aldım ve şu an hayatımda olmadığım kadar kiloluyum artık bu ağırlıklardan kurtulmak istiyorum
günaydınnn biz buhafta 1.yiizz :hooray:
canım iyi değilim açıkçası...kanadı kırık kuş gibi çırpınıyorum haftalardır..600 gr verebilmişim..noluyo bana...
canım sadece kendi yazdığım geçmiş mesajları nasıl görebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?