Ayy süperr,
Çok güzelmiş benim gibi yiyo ben birkere aldım önüme bir pastayı ortadan daldım öyle annem gebertecekti beni
Bugünümm ...
Kalkınca :
- L,monlu suyum
Sabah / Öğle :
- 2 yumurtadan bol baharatlı omlet ( içine bulduğum bütün baharatları attım harika oldu. )
- 2 kk Peynir
- 1 Domates
- 1 Salata
- 2-3 biber
- Ceviz
- Badem
- kuru kayısı
Akşam :
- Bol salata
- Ceviz
- Badem
Sıvı :
- 2 litre su
- 2 yeşil çay
Spor : Henüz 15 dakika tae bo yaptım ama gece devamı gelir diye düşünüyorum.
Ya az değil mi ?
Sütle duruyosun resmen, gerçi tok tutar ama o,
Gülçin sen neden spor yapmıyosun ??
Muhasebe canım ya özel bir firmadayım ama 2 -3 kişilik işi yıktılar ben de deneyimsizim diye sabrediyorum birşeyler öğreneyim diye malum özel sektörde kolay değil bir yerlere gelmek bakalım işim belli değil ne verseler yapıyorum şu ara.
Ya bronz kadını çok beğeniyorum
Ben bembeyazım ya bronzlara hasta olurum,
Senin imzalı resmini heyecanla bekliyorum o zamann
B]Ya ne biliyim ben bir ara işsiz kaldım,
Her sabah kalkıp yürüyüşümü yapardım, ama bu 2 ay oldu sonradan işe girdim yapamadım tabi.[/B]
Doğru söylüyosun ben diyetisyene gittiğimde de kadın çok zayıf bir bünyen var yaşın küçük çok kasma kendini sana farkındaysan şok diyetler veremiyorum demişti.
Bende korkuyorum o yüzden biraz karataya devam sonrasında Dukan diyorum ama bakalım...
tamam canım geçenlerde de baktım araçlardan ama bulamadımmmYa ben de çok anlamam aslında da bu izlediğin videolar pc de bir yere kaydoluyo internet explorer da araçlarda bir yere ben sana onu ayrıntılı yazarım şimdi çıkacağım yazamıyorum canım ama evde ya da yarın yazarım sana
benim tam tersiiiii z<aten nickin bal kaymakk avatarda güzell olduuama ama ama ben o pastayı yiyen kadını görünce otomatik iştahınız kapanır diye düşünmüştüm....
Kızlar ben çıkıyorum gidip 7 olmadan yemek yemeliyimmmm
ben geldim kızlarrçok yorucu 2 günün ardından burdayım eşyalarımı yerleştirdim,düzenimi kurdum çok şükür
nasılsınız?
kuzu ben sporu çok seviyorum yaa yapıyorum aslında ama o kadar alışmışım ki normal bişe gibi geliyo yazmıyorum .şöle diyim yapmadığım gün içim rahat etmiyo. istanbulda eliptik bisikletim var en az 20 dk ondan yapıyorum. burda koşu bandım var şu an bozuk ama kışın en büyük dostumdu ir dizi boyunca yürürdüm. şimdi de okuldan gelirken erken inip eve kadar yürüyorum.evde de waka waka dansı yada tuğba özayla fitness videom vardı ondan yapıyorum. koşu bnadımı tamir ettirir ettirmez yürümek istityorum ya çok mzledim ama garantisini imzalatmamışım alırken o yüzden şu an çaresiz şekilldeyim.kendi imkanlarımla nasıl koca şeyi gönderecem yaptıracam vs üffff.bide benimkinin yanında titreşim kemeri twisti filan var kocaman zayıflama üssü gibi bişey. keşke onu alıcama o zaman eliptik alaydım o daha sorunsuz hem mekanik elektrikli değil.hemde ucuz.
ben geldim kızlarrçok yorucu 2 günün ardından burdayım eşyalarımı yerleştirdim,düzenimi kurdum çok şükür
nasılsınız?
tamam canım geçenlerde de baktım araçlardan ama bulamadımmm
benim tam tersiiiii z<aten nickin bal kaymakk avatarda güzell olduu
afiyet olsun şekerrr
ama olmazki canım.... ilaçlarını mutlaka düzenli kullan yoksa katiyyen kio veremssin... artı vücudunada eziyet olur.... bi hormonların düzene giriyor bi bozuluyor düşünsene... o ilacın içinde sadece vücudunun üretmesi gerekn hormon var değişik yan etki yapıcak hiç bişiy yok... eğer düzene sokmassan troidini çarpıntı, kolestrol...v.sv.s bi sürü sorun yaşarsın kilo almanın yanında.... demek ki napılcakmış.... ilaçlar düzenli kullanılcak ve düzenli doktora kontrol ettirilcekmiş..... eğer kilo vermek istiyorsan....
hoşgeldin cnm....
kız yazsana yaptığın sporları bize de ..
biraz önce aklıma gelmiştin.
hoşgeldin nasılsın
naber sekerler nasilsiniz
anlaşılmıştır bu avatarıda değiştiriyorum....
geçmiş bayağı bir birikmiş o yüzden hiç okumamayı düşünüyorum
bugün yediklerim,
sabah:
2 dilim tahıllı ekmek
1 kk peynir
diyet reçel
şekersiz vişne suyu
1.5 lt su içtim
öğlen:
2 tane kendi yaptığım light poğaça içinde yağ neredeyse hiç yok un da tahıllı un
2 fincan yeşil çay
hadi bakıyım şimdide koşmaya özenin....
hadi bakıyım şimdide koşmaya özenin....
ya ömür boyu böle mi sürecek. zormuş egrçekten sabır versin rabbim. belirtileri nelerdi kızlar yaa boğazım tıkanıyo benim yutkunamıyorum tiroid mi acaba diyenler oluyo çok. doktora gitmeyide sevmiyorum çok evhamlı olduğum için her belirtiye acaba şumu diye gitmem gerekir eğer evhamlarıma kulak verirsem.. ay kızlar bende çıkıyorum. yemek vakti din donnn.. alıyım kucağıma yoğurt çanağı kocaman şu pasta varya balkaymağın gözümü kapatıp onun yerine yiycem. rüyama giren pastalar siziii siz şu pantolonumdan çıkan simitlersiniz,,koca popomsunuz. yemeycem gariiiiii..
hoşbulduk özlemcim
hoşbulduk hilal iyiyim sen nasılsın?
Hoşgeldinnn ..
İyiyiz sen nasılsın ?
Avatarın mükemmel oldu Özlemcimm ..
Afiyet olsunnn.
Afiyet olsun Gülçincimm ..
Yoğurduna biraz da pul biber ilave edersen hem yağların yakımına yardımcı olur hem de mutluluk hormonu salgılatır.
iyiyim ben de ..
Nasıl kavuştun mı çanakkaleye, çanakkaledekilere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?