Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aminn. gülçin benim canım. hımmm bugün herkeşler avatar değiştirmiş şölee hareketlisinden güzel bişey banada bulun yahuu. ne olabilir dediğiniz sayfalara baktım betty boo çok seviyorum belki onlardan olabilüü. hulk senin bronz hatun diğer pc de kaldı ya.ama sabret ben şubatta öle olacam zaten inşallah o zman sana kendi imzalı resmimi göndertirim.

yoo hayır ilaçları pek düzenli kullanmıyorum 1 ay kullansam 1 ay düzeldi diye bırakıyorum
ama birde insanın bünyeside önemli yapıda önemli kadınla aynı şeyleri yiyiordum bekarken ben kilo alırken o almıyordu bünye meseleside yaniii

O zamanda üşeniliyor yine yapılmıyor sinemcim ya ..
Al işte bütün gün işim yok ama yapamıyorum düzenli ..

Eki Görüntüle 255208

tek göbek sebebimiz bu olsun kızlar

Onda da böyle başka fazlalık olmadan sadece göbek oluyor ya harika duruyor o zaman ..

bu arada hulk şekerim sanırım dukan için ben şunu demiştim yaş itibariyle sen daha gelişmedesin gibi gelmişti ve yanlış hatırlıyor olabilirimde et yada st mü sevmiyordun bende dukan zor olabilir senin için. meyve filan da bi süre olmadığı için sık sık az az yeme sağlıklı beslenme olayından verim alamazsan dukana gel demiştim. dukan sağlıksız bişe değil esasında sonuçta doktor bu adam ama vitaminsiz kalma olayı oluyor. onuda ben suda eriyen takviyelerle halledyorum. sen bilirsin tabi karatayda güzel bişeye benziyor hangisi uygun ise onu yap kuzum kilo verelimde nasıl olursa olsun. ama kızlar şunu sölim her bünyede aynı etkiyi yaparmı bilmem benim kilo vermem durunca dukan güldürdü yüzümü tartıda.belli rutini bozmak lazım sanırım alışkanlıklar vücudun kilo vermesini zorlaştırıyor.

kırmızı siyah mıııı:18::18:çokkk tırsıyorummm
kız kndine tekme atanıda ilk defa duyuyom allah iyiliğini versinn
link açılmadı guzum yaaaa
Gitmedi ama biraz daha yapsam ben kalpten gidecektimm .
Belki biraz metabolizmam hızlanmıştır.
Hızlanmadıysa da dursun valla yerinde yavaş yavaş alışacağım..

faydası olduğuuu kesinn zatenn mende istiyommmmmmm

Kız yap ben seni taktir de teşvik de ederim ..
Hep şeytancıkları göstermeyeceğiz ya melekler de var burada

Gülçincim ben sadece hoşuma gittiği için yıllardır süt peynir ve yoğurdu light kullanırım.
Ama neymişş??
Çok zararlıymış.
Şimdi yağlılarına alışmaya çalışıyorum da zorlanıyorum valla ..

4 günde halledersin ama serbest diye akşam çok geç saate bırakma yemeğini.
20'ye kadar her şey sonlanmış olsun.
Yeşil çay tavsiye edebilirim ödem için, maydonoz suyu da olur.

Off ben de hep olay hem rezillik işte ..
Kİmse inanmamıştı bana bir dee
Link neden öyle yapıyor anlamıyorum ama tae bo indir yazarsan google a aramalarda çıkan megauploud sitesinden indirebilirsin.

hehe kızlar ben,i anlatan avatarı buldum sonunda.....

ay kuzu nerden byuldun yaa süpermiş..

bu arada nickin ve avatarından sonra iştahımızı artırmak için başka planların var mıı şeker

ben bişe bulamadım şölee fıstık gibi bi hatun istiyorum görünce heveslenilecek bişey ama yok bulursan kopyalar mısın buraya.

Son düzenleme:
Ya az değil mi ?
Sütle duruyosun resmen, gerçi tok tutar ama o,
Gülçin sen neden spor yapmıyosun ??

ne iş yapıyodun cnm?
Muhasebe canım ya özel bir firmadayım ama 2 -3 kişilik işi yıktılar ben de deneyimsizim diye sabrediyorum birşeyler öğreneyim diye malum özel sektörde kolay değil bir yerlere gelmek bakalım işim belli değil ne verseler yapıyorum şu ara.
Ya bronz kadını çok beğeniyorum
Ben bembeyazım ya bronzlara hasta olurum,
Senin imzalı resmini heyecanla bekliyorum o zamann

O zamanda üşeniliyor yine yapılmıyor sinemcim ya ..
Al işte bütün gün işim yok ama yapamıyorum düzenli ..

[

Onda da böyle başka fazlalık olmadan sadece göbek oluyor ya harika duruyor o zaman ..
B]Ya ne biliyim ben bir ara işsiz kaldım,
Her sabah kalkıp yürüyüşümü yapardım, ama bu 2 ay oldu sonradan işe girdim yapamadım tabi.[/B]
Doğru söylüyosun ben diyetisyene gittiğimde de kadın çok zayıf bir bünyen var yaşın küçük çok kasma kendini sana farkındaysan şok diyetler veremiyorum demişti.
Bende korkuyorum o yüzden biraz karataya devam sonrasında Dukan diyorum ama bakalım...

Ay daha o var bir de hamile kalıp kilo alcaz amannnn...
Ama ben hamile kalmadan önce 55 kilo olup öyle hamile kalcam
anammm bide o varrr dimiii:18:
aminnn canım inşşş
Aaaa youtube da buldum billy blanks diye part part vermiş güzelmiş indirmem lazım bunu boş bir zamanım da zevkli baya ya sevdim leslie den sıkıldım hep onu yapıyordum kıştan beri
ya şu indirme işini nasıl yapıyosunuzzzz ben bilmiyorummm
Eki Görüntüle 255208

tek göbek sebebimiz bu olsun kızlar

evettttt:)) inşş cnm

ama olmazki canım.... ilaçlarını mutlaka düzenli kullan yoksa katiyyen kio veremssin... artı vücudunada eziyet olur.... bi hormonların düzene giriyor bi bozuluyor düşünsene... o ilacın içinde sadece vücudunun üretmesi gerekn hormon var değişik yan etki yapıcak hiç bişiy yok... eğer düzene sokmassan troidini çarpıntı, kolestrol...v.sv.s bi sürü sorun yaşarsın kilo almanın yanında.... demek ki napılcakmış.... ilaçlar düzenli kullanılcak ve düzenli doktora kontrol ettirilcekmiş..... eğer kilo vermek istiyorsan....

Bugünümm ...

Kalkınca :

- L,monlu suyum

Sabah / Öğle :

- 2 yumurtadan bol baharatlı omlet ( içine bulduğum bütün baharatları attım harika oldu. )
- 2 kk Peynir
- 1 Domates
- 1 Salata
- 2-3 biber
- Ceviz
- Badem
- kuru kayısı

Akşam :

- Bol salata
- Ceviz
- Badem

Sıvı :

- 2 litre su
- 2 yeşil çay

Spor : Henüz 15 dakika tae bo yaptım ama gece devamı gelir diye düşünüyorum.

anammm bide o varrr dimiii:18:

aminnn canım inşşş

ya şu indirme işini nasıl yapıyosunuzzzz ben bilmiyorummm

evettttt:)) inşş cnm

Ya ben de çok anlamam aslında da bu izlediğin videolar pc de bir yere kaydoluyo internet explorer da araçlarda bir yere ben sana onu ayrıntılı yazarım şimdi çıkacağım yazamıyorum canım ama evde ya da yarın yazarım sana

ama ama ama ben o pastayı yiyen kadını görünce otomatik iştahınız kapanır diye düşünmüştüm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…