yüzme de çok faydalı keşke düzenli yüzebilsek fırsat olsada...
hulkçum adını bilmediğimi anca farkettim ya...gülçin olabilir mi... işsizlik çok daha zor insan evde bunalım takılıyo spor mpor yapası gelmiyo çoğu zaman.. bişiylerle uğraşmak her zaman daha iyi... hem sonra ay sonunda para veren eden yok... Allah herkese istediği gibi bi iş nasip etsin...
peki sen ilaçlarını düzenli kullanmıyormusun da böyle oluyor... canım benimkilerde senle aynı durumda... hatta doktor bana dediki bu şekilde zayıflayamassın dedi.. bende ona geçen ay 4 kilo verdim dedim... oda ozama daha çok verceksindir bu yüzden az vermişsindir dedi... ilaç kullanmaya başlıyınca çok gzel zayıflıycaksın dedi... başka bi doktorda o ilaçları kullandığın zaman normal insandan hiç bi farkın olmuyor dedi... bence ilaç kullanıyorsan eğer kilolarını hormonlara bağlama... mesela bende kilo alıyorum dikkat etmediğimde ama tamamen pis boğazımdan....bana biraz kendini şartlandırmışsın gibi geldi zor kilo veriyorum diye...
Aynen ay evde olsam akşama kadar rahat rahat işimi gücümü yapar sporumu da yapardım bazen çalışmaktan nefret ediyorum kendime vakit ayıramadığım için sahil burnumun dibinde her sabah spor yapılıyor toplu olarak aerobik filan ama biz gidemiyoruz bir yürüyüş yapmaya bile işe zor yetişiyorum ücretsiz havuzlar var misler gibi onlardanda mahrum kalıyorum sinir oluyorum yaa
kırmızı siyah mıııı:18::18:çokkk tırsıyorummm
Benim teakwando geçmişim de var zaten.
3 yıl falan.
Kızmızı siyah kuşaktaydım
Sinirlendirmeyin yani benii
Bir kere antremandayım nasıl konsantre olduysam, bir de vücudum çok esnek.
Esniyoruz.
Bacağını dümdüz bir şekilde nereye kadar kaldırabilirsen.
Ben bir kaldırdım gözüme patt vurdum.
Morardı gözüm.
Kendim tekme attım da diyemedim kimseye
Bu da böyle bir anım işte
Şimdi çok güzel geldi ..
Linki de attım inşallah açılır.
Kaslar yağlardan daha ağır olduğu için aynı ağırlıktaki iki insandan kas yoğunluğu fazla olan daha zayıf gözüküyor.
Bizim amacımız da yağları eritip kas oluşturmak zaten.
O zaman kolay kolay kilolar da geri gelmez.
Gitmedi ama biraz daha yapsam ben kalpten gidecektimm .
Belki biraz metabolizmam hızlanmıştır.
Hızlanmadıysa da dursun valla yerinde yavaş yavaş alışacağım..
Bu ara bıaktım taktir et ve teşvik et benii
Canım adım Sinem,
Haklısın kesinlikle dediğin gibi işsizlik kötü kimseden para isteyemiyor insan bu anne, baba, eş fark etmiyor hiç birşey demeden çıkarıp verse bile kendi kazandığın gibi olmuyor.
Ama bir bayanın çalıştığı iş biraz esnek rahat olmalı böyle geceni gündüzüne katıp çalışınca kendinden geçiyorsun Allahtan evli değilim ben
cidden ya ağda yapmaya vaktim kalmıyor cidden nasıl bakımsız bir şey oldum anlatamam
naber şekerler. okulda temizlik yapacaz diye pek süslenmeden gittim bugün. son saat dediler zümre toplantısı var.yuh didim yani. neyse gittim toplantıya formalite şeyler.dönüşte alışverişimi yaptım sepetimi pembe pembe yaptım light ürünlerle. ama light yoğurt bulamadım salak markette %3 yağlı vardı.nasıl sizce.
bugün yediklerim
öğlene kadar 2 bardak süt
öğlen 10 lokma köfte yanında domates
eve gelince 1 kase light yoğurt splendalı
tavuk az yağlı bol baharatlı dönerimsi bişeydi
akşamda süt yada yumurta salatası yapacam.yada 2 si birden
dukanda zaman mekan sınırı yok istediğinden istediğin kadar ye liste dışına çıkmadığın sürece.
şu bayramda aldıklarımı 4 günde geri atarmıyım kızlar ya nediyosunuz. ödem attırıcı şeylerde yapmak lazım.keza bol gelen alyansımın desenleri elimdeydi çıkardığımda o kadar şişmişim.
kırmızı siyah mıııı:18::18:çokkk tırsıyorummm
kız kndine tekme atanıda ilk defa duyuyom allah iyiliğini versinn
link açılmadı guzum yaaaa
faydası olduğuuu kesinn zatenn mende istiyommmmmmm
hehe kızlar ben,i anlatan avatarı buldum sonunda.....
Ya az değil mi ?naber şekerler. okulda temizlik yapacaz diye pek süslenmeden gittim bugün. son saat dediler zümre toplantısı var.yuh didim yani. neyse gittim toplantıya formalite şeyler.dönüşte alışverişimi yaptım sepetimi pembe pembe yaptım light ürünlerle. ama light yoğurt bulamadım salak markette %3 yağlı vardı.nasıl sizce.
bugün yediklerim
öğlene kadar 2 bardak süt
öğlen 10 lokma köfte yanında domates
eve gelince 1 kase light yoğurt splendalı
tavuk az yağlı bol baharatlı dönerimsi bişeydi
akşamda süt yada yumurta salatası yapacam.yada 2 si birden
dukanda zaman mekan sınırı yok istediğinden istediğin kadar ye liste dışına çıkmadığın sürece.
şu bayramda aldıklarımı 4 günde geri atarmıyım kızlar ya nediyosunuz. ödem attırıcı şeylerde yapmak lazım.keza bol gelen alyansımın desenleri elimdeydi çıkardığımda o kadar şişmişim.
Muhasebe canım ya özel bir firmadayım ama 2 -3 kişilik işi yıktılar ben de deneyimsizim diye sabrediyorum birşeyler öğreneyim diye malum özel sektörde kolay değil bir yerlere gelmek bakalım işim belli değil ne verseler yapıyorum şu ara.ne iş yapıyodun cnm?
Ya bronz kadını çok beğeniyorumaminn. gülçin benim canım. hımmm bugün herkeşler avatar değiştirmiş şölee hareketlisinden güzel bişey banada bulun yahuu. ne olabilir dediğiniz sayfalara baktım betty boo çok seviyorum belki onlardan olabilüü. hulk senin bronz hatun diğer pc de kaldı ya.ama sabret ben şubatta öle olacam zaten inşallah o zman sana kendi imzalı resmimi göndertirim.
B]Ya ne biliyim ben bir ara işsiz kaldım,
O zamanda üşeniliyor yine yapılmıyor sinemcim ya ..
Al işte bütün gün işim yok ama yapamıyorum düzenli ..
[
Onda da böyle başka fazlalık olmadan sadece göbek oluyor ya harika duruyor o zaman ..
Doğru söylüyosun ben diyetisyene gittiğimde de kadın çok zayıf bir bünyen var yaşın küçük çok kasma kendini sana farkındaysan şok diyetler veremiyorum demişti.bu arada hulk şekerim sanırım dukan için ben şunu demiştim yaş itibariyle sen daha gelişmedesin gibi gelmişti ve yanlış hatırlıyor olabilirimde et yada st mü sevmiyordun bende dukan zor olabilir senin için. meyve filan da bi süre olmadığı için sık sık az az yeme sağlıklı beslenme olayından verim alamazsan dukana gel demiştim. dukan sağlıksız bişe değil esasında sonuçta doktor bu adam ama vitaminsiz kalma olayı oluyor. onuda ben suda eriyen takviyelerle halledyorum. sen bilirsin tabi karatayda güzel bişeye benziyor hangisi uygun ise onu yap kuzum kilo verelimde nasıl olursa olsun. ama kızlar şunu sölim her bünyede aynı etkiyi yaparmı bilmem benim kilo vermem durunca dukan güldürdü yüzümü tartıda.belli rutini bozmak lazım sanırım alışkanlıklar vücudun kilo vermesini zorlaştırıyor.
müte yi göremedim ya nerelerde izinde mi?
anammm bide o varrr dimiii:18:Ay daha o var bir de hamile kalıp kilo alcaz amannnn...
Ama ben hamile kalmadan önce 55 kilo olup öyle hamile kalcam
aminnn canım inşşşyüzme de çok faydalı keşke düzenli yüzebilsek fırsat olsada...
hulkçum adını bilmediğimi anca farkettim ya...gülçin olabilir mi... işsizlik çok daha zor insan evde bunalım takılıyo spor mpor yapası gelmiyo çoğu zaman.. bişiylerle uğraşmak her zaman daha iyi... hem sonra ay sonunda para veren eden yok... Allah herkese istediği gibi bi iş nasip etsin...
ya şu indirme işini nasıl yapıyosunuzzzz ben bilmiyorummmAaaa youtube da buldum billy blanks diye part part vermiş güzelmiş indirmem lazım bunu boş bir zamanım da zevkli baya ya sevdim leslie den sıkıldım hep onu yapıyordum kıştan beri
yoo hayır ilaçları pek düzenli kullanmıyorum 1 ay kullansam 1 ay düzeldi diye bırakıyorum
ama birde insanın bünyeside önemli yapıda önemli kadınla aynı şeyleri yiyiordum bekarken ben kilo alırken o almıyordu bünye meseleside yaniii
hehe kızlar ben,i anlatan avatarı buldum sonunda.....
anammm bide o varrr dimiii:18:
aminnn canım inşşş
ya şu indirme işini nasıl yapıyosunuzzzz ben bilmiyorummm
evettttt:)) inşş cnm
ay kuzu nerden byuldun yaa süpermiş..
bu arada nickin ve avatarından sonra iştahımızı artırmak için başka planların var mıı şeker
ben bişe bulamadım şölee fıstık gibi bi hatun istiyorum görünce heveslenilecek bişey ama yok bulursan kopyalar mısın buraya.
Kızlar ben çıkıyorum gidip 7 olmadan yemek yemeliyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?