Aaa bak bunları bilmiyordum tek bildiğim acaip ödem attrdığı
Kızlar bende cumadan beri bir baş dönmesi, göz kararması
acaba hiç şeker tüketmedeiğim için mi tansiyonum düşüyorr??*
Neyse yine kaçamak yaptığın şeyler çok kalorili değil tabi leblebiyi ne kadar yediğini bilmiyorum ben de sabah acaba beyaz leblebi yesem fındk yerine olmaz mı kii dedimm ??? Çok severim deee
Ay delircem ben kendimi frenlemeye çalıştıkça üstüme üstüme geliyolar ya,
Sabah ofise girdim toplnatı varya bir kutu baklava dolu bir tabak da masam da duruyorYe de ye sonunda dayanamadım hayır yemiyorum midem ağrıyo dedim diyetteyim desem daha da ısrar edecekler çünkü.
Öğlen oldu haydiii burger kıng söyleyelim yok diye diye bir hal oldum tam onu atlattım diyordum kiiiii, bir firmadan biri geldi elinde bir poşet magnum elime tutuşturdular ye bunu erimesin ayıp olmasın diye tam açacaktım yapma dedim yeme göstermeden attım dolaba yemedim çok mutluyum yemedimmmmm oleyyyy
slm kızlar bı hafta kdr olamıcam tatıle gıdıcez...ama arada ugramaya calısırım bye
Neyse yine kaçamak yaptığın şeyler çok kalorili değil tabi leblebiyi ne kadar yediğini bilmiyorum ben de sabah acaba beyaz leblebi yesem fındk yerine olmaz mı kii dedimm ??? Çok severim deee
Sabah ofise girdim toplnatı varya bir kutu baklava dolu bir tabak da masam da duruyorYe de ye sonunda dayanamadım hayır yemiyorum midem ağrıyo dedim diyetteyim desem daha da ısrar edecekler çünkü.
Öğlen oldu haydiii burger kıng söyleyelim yok diye diye bir hal oldum tam onu atlattım diyordum kiiiii, bir firmadan biri geldi elinde bir poşet magnum elime tutuşturdular ye bunu erimesin ayıp olmasın diye tam açacaktım yapma dedim yeme göstermeden attım dolaba yemedim çok mutluyum yemedimmmmm oleyyyy
Şeker ile kesinlikle alakası yok ne tansiyonun ne de baş dönmesinin.
Ama tansiyonun düştüyse tuzlu ayran içebiilirsin.
Ya da az yediysen olabilir.
Ama bu kan şekerim düştü heralde deriz ya başımız falan dönünce.
Tam tersi şeker yediğimizde daha çok karşılaşılır o durumla.
Çünkü bir anda giriyor yükseltiyor kan şekerini ve sonra çok ani bir şekilde düşürüyor.
Ani acıkmalarımız baş dönmelerimiz de etkili oluyor.
Yok acıkma olmuyor tamam az yiyiyorum ama protein ağırlıklı beslendiğim için midir nedir hiç acıkmıyorum
Tatlı ihtiyacı da duymuyorum
Neyse bakalım ne olacak
Leblebiyi yiyebilirsin ama tabi fındık yerine olmaz.
Fındık omega 3.
Gün içinde acıkır dayanamazsan ya da her hangi bir öğününde yiyebilirsin ..
Sen resmen sınavdan geçmişsin bugün.
Bence fark ettiler zayıfladığını bilerek yapıyorlar.
Kanma sakın kanma onlara ..
Haftanın kupası sana gelsinn
slm kızlar bı hafta kdr olamıcam tatıle gıdıcez...ama arada ugramaya calısırım bye
Hiç sorma ya bugün yemedim ya daha hiç bir gün yemem gibi geliyor valla ya beyaz leblebi ve ayran çok severim ben de çok da tok tututuyor onda da ölçü bir çay bardağı vermişti bana diyetisyenŞeker ile kesinlikle alakası yok ne tansiyonun ne de baş dönmesinin.
Ama tansiyonun düştüyse tuzlu ayran içebiilirsin.
Ya da az yediysen olabilir.
Ama bu kan şekerim düştü heralde deriz ya başımız falan dönünce.
Tam tersi şeker yediğimizde daha çok karşılaşılır o durumla.
Çünkü bir anda giriyor yükseltiyor kan şekerini ve sonra çok ani bir şekilde düşürüyor.
Ani acıkmalarımız baş dönmelerimiz de etkili oluyor.
Leblebiyi yiyebilirsin ama tabi fındık yerine olmaz.
Fındık omega 3.
Gün içinde acıkır dayanamazsan ya da her hangi bir öğününde yiyebilirsin ..
Sen resmen sınavdan geçmişsin bugün.
Bence fark ettiler zayıfladığını bilerek yapıyorlar.
Kanma sakın kanma onlara ..
Haftanın kupası sana gelsinn
Oh bizim yerimize de dinlen canım iyi tatiller tatlımmslm kızlar bı hafta kdr olamıcam tatıle gıdıcez...ama arada ugramaya calısırım bye
Tebrikler çok iradeliymişsin
İyi tatiller
Naptınız kadayıf işini biz Sinem'le senin yerine karar vermiştik ama beğenmedin galiba bizim kararımızı
Hiç sorma ya bugün yemedim ya daha hiç bir gün yemem gibi geliyor valla ya beyaz leblebi ve ayran çok severim ben de çok da tok tututuyor onda da ölçü bir çay bardağı vermişti bana diyetisyen
Oh bizim yerimize de dinlen canım iyi tatiller tatlımm
Evet o kadayıf işinin sonucunu öğrenemedik değil mi ya
ayy kilo çizelgenin şeklini benle aynı yapmışsın imzayı görünce ben ne ara yedim bunları da buraya yazdım diye kendimden şüphelendim bir an birde 76 falan yazıyor. aksam aksam yüregimi hoplattın bacum
ya kızlarrr bu sabah tartıldım kilom yine aynı 64.4 hatta 400gr fazla çıktı okadar hareket ve az yemeğe rağmen nasıl oluyoo yaaokadar da dikkat ettim acaba troidlerde bi problem mi var offff sinir oldum sabah sabahhh
Melek güzel duan için teşekkürler ağzına sağlık bende okuyacağım o duayı.
saol cnm...
aklında şüphe kalmasın yaptır testlerini ama kötü çıkarsada benim gibi kendini üzme boşuboşuna üzülmüşüm o kadar... her 10 kişiden 1inde olan bişey... ve tedavisi çok basit...
ay bende demir eksikliği anemiside var yok yok bende...
kızlar doğalgazcıları önümüzdeki haftaya aktardık... yalnız ben bu arada çok kötü bişiy yaptım... kendimi kaybettim dolapta bayramdan kalma berbat bayat hiç tadı olmayan tatlıları yedim... keşke atsaydım çok pişmanım... kaç tane yediğimi bile bilmiyorum o derece kendimi kaybetmşim...
Tae bo ya başlamış bulunmaktayım.
1 saat ama ben 10 dakika 10 dakika yapacağım araverip öncelikle.
Yoruluyorum çünküü ..
Ama o kadar güzel bir stres atıcı kii ..
Off rahatladım bee ..
Ayy kalktın hemen egzersiz mi yaptın senn
Harikasınn
Dur ben sana link yollayayım ..
müte yi göremedim ya nerelerde izinde mi?
Yok izinde değil ama nerede bilemedim kii ..
Kızlar kahvaltıyı kuvvetli yapmak için çaba gösterin.
Sonra ne kaçamak yapasınız oluyor ne de acıkıyorsunuz.
Gerçekten çok önemli kahvaltı.
Sabah baya yedim ki yediklerimde zararlı bir şey yok tabiki.
Akşam toktum sadece saat ilerlemeden bir şeyler yiyeyim acıkmayayım diye salata yedim.
memnunum bugünden.
bende iyiyim tesekkürler, bi trip ve muteye bakayim dedim
bakmisken herkese bi selam verdim
kızlarr
10 dk zumba 50 dk tae bo yaptımmm öldüm bittimmm
masalımmm bu nasıııll bişi böyleee 10aar dklık video buldum 5 bölümm yaptıkça yapası geliyo insanın yaaduş alıpp yatıcammm herkese iyi gecelerrrrr öptümmmmmmmmmmmmmm
haha üst tarafı hiç sormaa kollarım ağrıyoo şuan açıp kapamaktanValla eğer bu hareketlere rağmen hala orada kalırlarsa bir daha onları göndermenin yolu yoktur.
Resmen havada tekmeler atıyoruz.
Uçan tekmeee
Ayy bugün de yapayım.
Az kötü olmuş üst tarafım ama hep altı çalıştırıyordum normal.
Artık gülüyorum halimizi de dur bakalım susuyorum
vovvvvvvv tebrik ewdiyorum arkadaşımmm helalll olsunnnNeyse yine kaçamak yaptığın şeyler çok kalorili değil tabi leblebiyi ne kadar yediğini bilmiyorum ben de sabah acaba beyaz leblebi yesem fındk yerine olmaz mı kii dedimm ??? Çok severim deee
iyi tatillerrr canımslm kızlar bı hafta kdr olamıcam tatıle gıdıcez...ama arada ugramaya calısırım bye
bende fark etmedim tickerimizin aynı oldugunu
az daha sabır.. olacak inş canımbazen böyle olabiliyor
teşekkür ederim.. oku oku bol bol.. Dua müminin silahıdır.
ah gülüm be, keşke yemeseydin. bende de var dolapta duruyordu.Yememek için attım valla.. Allah affetsin..
20. dk.dan sonra yakıldıgını biliyorsen zaten değilmi?alışma amaclı olsun bu bari
banada banada...
ayy canım arkadaşımhemende beni ararmış
annemlerdeyim demiştim ya :26: aşıksın kızım senaklın nerelerde cimcime
kesinlikle katılıyorum.O yüzdn bende kahvaltımı geçiştirmek yerine daha düzenli yapmaya calısıyorum.
hoşgeldin yüzü güzel, kalbi güzel arkadasım...
ooo zumbaaaa...süper dimi ferdici? sana bi kaç tane daha yollucaktım ama fırsat olmadı
Ya neyse telafi edersin sporla tamam fazla olmuş ama tatlı değil çikolata değil ekmek değil sonuçta
Bence de bu azmi gösterdikten sonra artık yememelisin sen ..
Leblebim ancak o kadardı da ayran 1 litreye yakındı
Maalsef
Maviyeşil bize cevap vermedii
Maviyeşil duyuyormusun bizi
Peki okulu kazandığına göre gidip okuyacak o zaman nasıl olacak ki ???Merhabalar kızlar !!!
Dün annemlerdeydim, giremedim buraya.Bugünde geç kalktım, eşimle cocukla ilgilen derken bu saat oldu.Mesajları falan saydımEşim 4 yıllık üni. için Malatya'yı kazandı.Oraya gidecek yarın.Cuma günü gelecek.Çok seviniyorum üni. yi kazandı diye. Ama 2 gün bile olsa gidecek diye üzülüyorum
Benim içimin sıkıntısı bu yüzdenmişvalla eşinden ayrı olanları daha iyi anladım şimdi. o askere gidince ne yapıcam ben
Eki Görüntüle 255684 Eki Görüntüle 255684 Eki Görüntüle 255684
12.09.2011 TaRiHLi MeSaJ DaĞıLıMı:
Eski_Bir_Masal: 62
Balkaymak: 35
Hulk: 22
_Ferdici_: 17
Triptofan: 10
İrras_: 9
Bugüngünlerdenaralik: 8 :118: :119:
Mcrgozde: 6 :124:
Kedican: 3:44:
Mutedeyyin: 0
Elisya: 0 :120:
Drygrp: 0:113:
Maviyesil1999: 0
Elmaliturta: 0:104:
hoşgeldin canım nasılsın?
evet süper ya hilalin sayesinde bi spor daha öğrendim ikisini birleştirdim dünnçok güzell oldu yaa diğerlerinide alırız inşşş video için çok tşk canım saolll
Hoşbulduk canımiyiyim valla.Bende hilalin videosuna bakıyordum ben o zumbayı ilk 15 dk. yapmıştım.Şimdi tam 1 saat yapmaya calısıyorum zorlansamda yoksa 6 ları zor görücem :44:
hilale cevabım :))
yok gitmeyecek.Sadece senede 2 sefer 15 gün önceden gidip dersleri alacak.İlitam deniyor buna.Açıköğretim gibi bişi yani...
20. dk.dan sonra yakıldıgını biliyorsen zaten değilmi?alışma amaclı olsun bu bari
annemlerdeyim demiştim ya :26: aşıksın kızım senaklın nerelerde cimcime
kesinlikle katılıyorum.O yüzdn bende kahvaltımı geçiştirmek yerine daha düzenli yapmaya calısıyorum.
Merhabalar kızlar !!!
Dün annemlerdeydim, giremedim buraya.Bugünde geç kalktım, eşimle cocukla ilgilen derken bu saat oldu.Mesajları falan saydımEşim 4 yıllık üni. için Malatya'yı kazandı.Oraya gidecek yarın.Cuma günü gelecek.Çok seviniyorum üni. yi kazandı diye. Ama 2 gün bile olsa gidecek diye üzülüyorum
Benim içimin sıkıntısı bu yüzdenmişvalla eşinden ayrı olanları daha iyi anladım şimdi. o askere gidince ne yapıcam ben
Ya neyse telafi edersin sporla tamam fazla olmuş ama tatlı değil çikolata değil ekmek değil sonuçta
başına bela olduk,
Dediğine diyeceğine pişman oldu kız
Peki okulu kazandığına göre gidip okuyacak o zaman nasıl olacak ki ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?