Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende sordum
İyi güzelmiş o zaman ya ne okuyacakmış ilk kez duyuyorum her bölümde oluyormuymuş ya ben de Mimarlık istiyorum tekrar sınava gircem acaba yapabilirmiyim böyle bir şey

İlahiyat 4 yıllığa geçiş yaptı.Askerliği 6 ay yapmak için Başka bi bölümü var mı bilemiyorum :26: Ama muhakkak vardır.Bir araştır istersen.Bende soruştururum.

Evet kalacagım belli değildi :26:

Devamlılık zorunluluğu yok.Sadece yılda 2 kez 15 gün önceden gidip, dersleri görecek ( tabi ayrıyetten evdede çalısacak ),sonra sınava girip gelecek.

Eline sağlık Melekcimm ..
Kızlar bu mesaj sayımlarının sonuçlarıyla listede karşılaşabilirsiniz unutmayalım ..

Hilal zumba videosu nerden indirebilirim ondan da olsun ya

Ayy ben indirmiştim ama baya oldu hiç hatırlamıyorum.
Yalnız şimdi zumba indir yazınca ilk sitede indirilebilecek linkler çıktı.

KIz 2 seferin lafını ediyorsun yaa ..
Özlüyorsun hemen değil mii ?

Mesajları dikkatli saymaya çalıştım.Not falan aldım.İnş. yanlış değildir. :))

Eline sağlık canımm ..

Bende sordum
İyi güzelmiş o zaman ya ne okuyacakmış ilk kez duyuyorum her bölümde oluyormuymuş ya ben de Mimarlık istiyorum tekrar sınava gircem acaba yapabilirmiyim böyle bir şey

Yaparsın tabiki niye yapamayasın.
Çalıştıktan sonra hepsi oluyor.
Konular zor değil zaten çok senede geçmedi sen göreli ..

Ay sanırım İmam hatibe özel bişeymiş bu zaten ben de 2. öğretim okurum

Hmm sen derslere girmeden yapacaktınn
Bir hukuk bir tıp bir de ibf bölümlerini biliyorum normalde devam zorunluluğu olmayan ama hem çalışıp hem mimarlığı okuman çok zor çünkü çook zaman isteyen projeleri varr ..

Askerlik için miii ..
Ahh o askerlik ahh ..
Ayy gitsin okusun, çalışsın 15 ay çok zor valla ..

Eline sağlık Melekcimm ..
Kızlar bu mesaj sayımlarının sonuçlarıyla listede karşılaşabilirsiniz unutmayalım ..

KIz 2 seferin lafını ediyorsun yaa ..
Özlüyorsun hemen değil mii ?

[/B]

Mesajlarla ilgili üztüme alınsam mı
Dün için geçerli bir durumdu.Kusura kalmayın

evet özlüyorum tabiki..Birde eşim mesleği gereği genelde evde oluyor.O yüzden alışık değilim, evde olmamasına.3 gündür düzgün görüşemiyoruz zaten.Bugün ona bakarken içim gidiyordu, hep ağlayacak gibi oluyordum.Şimdide uçakla gidecek, çok korkuyorum bişi olacak diye

Ne iyi yapmış en güzeli gitsin gelsin 6 ay ya aman zor olur Melek ya çocuk da varya 15 ay olsa ayyy düşünemiyorum...
öylemiy miş doğrudur o zaman

Ya valla ben meslek lisesi okudum ama okul hayatım boyunca inek öğrenciydim
Tamamen bilinçsizlikle meslek lisesi okuyup sonrasında da yine kendi kafama göre bir tercih yapıp inatla gidip 2 yıl okudum ama içimde kaldı mimarlık çok isterdim hayalimdi ama dediğim gibi meslek lisesi olduğum için imkansız gelirdi okul yıllarında.Ama okulu bitirip geldiğimden beri etrafıma bakıyorum kendime bakıyorum aslında çok şey yapabilirdim çok farklı yerlerde olabilirdim yani ama ailenin çıraklık eseriyim ben bu kadar oldu bundan sonrasın da da işim var acelem yok beni kasan bir durum yok oturur çalışırım kendi kendimi okuturum 2.öğretim bir bölümde çalışırsam da yaparım ben çok severim ders çalışmasını yaa doyamadım okula 16 yaşında üni.okunur mu ben okudum 18 de bitti şaka gibi

Askerlik için miii ..
Ahh o askerlik ahh ..
Ayy gitsin okusun, çalışsın 15 ay çok zor valla ..

Evet askerlik için... Askere giden arkadaşlarıda senin gibi demişler.. " oğlum hiç 15 ay askerlik yapılıyr mı? " diye..
Eğer kazanamasaydı şubatta gidecekti

slm kızlar ya cok yogunum bavul hazırla coluk coccuk ılgılen..
o yuzden pek bakamıorum buraya..
kadayıfı sormussunuz evet ıkı catal aldım dayanamadım ama sadece 2 catalcık.eskıden bı ıkı porsıyon yerdım:)))

Ya oluyor mu dedim ama olmaz zaten evet ibf istemem ya zaten okudum aman kalsın sıkıldım ben onlardan
Ben aslında şey düşünüyorum iç mimarlık sanırım beceri sınavıyla mı ne alıyo çok yüksek bir puana gerek yok galiba hani özel bir üni de kendi masrafımı karşılayacak durumda olursam okurum diye ama bakalım kısmet benim ki duysa delirir benim bu okuma aşkıma çok gıcık olurda kendileri

Ne iyi yapmış en güzeli gitsin gelsin 6 ay ya aman zor olur Melek ya çocuk da varya 15 ay olsa ayyy düşünemiyorum...

evet çocukla çok zor olacaktı gercekten (

ayy bende hep inektim,senin gibi ders çalısmayı çok severim bende ama anladıgım dersleri

maşallah okul serüvenin cabuk bitmiş

Biz unuturmuyuz hiç ama yakaladık seni hiç bahsetmedin bize kadayıf kaçamağı yaptığını

Masal çıkarsana şeytanlarını kaçak yakaladık

Oysa biz Sinem le ikimiz sana ne güzel tavsiyelerde bulunduk senin yememen için

Hımmm, neyse hadi bakalım olsun bu seferlik
Şaka şaka iki çatalcık çok da sıkıntı yaratmaz zaten heralde...
Allah kolaylık versin zor bavul işi geliyim yardıma valiz hazırlamada çok hızlıyımdır

Ayy erkeklerin bu takıntıları yok mu

Eşimin yakın bi arkadaşı var.Kız arkadaşı görev aldı.Ama çok üstüne gitti.Şimdide ayrıldılar.Çocuk basını duvarlara vurup duruyor.Kızda eşime demiş ki " iyiki böyle oldu, çok mutluyum şimdi "

evet çocukla çok zor olacaktı gercekten (

ayy bende hep inektim,senin gibi ders çalısmayı çok severim bende ama anladıgım dersleri

maşallah okul serüvenin cabuk bitmiş

Evet çok çabuk bitti açıktan okudum al o da bitti mali müşavirlik sınavına gircem ama mesleğe bayıldığımdan değil rahat olurum elimde ruhsatım olursa diye Ben 6 yaşında okula başladım liseyi de 3 yıl okudum açık ara fark attım öyle olunca yaşıtlarıma...

mesajları alıntılayamıyorum.
Bir sorun oldu da ..

Melekcim üstüne alınma her gün gayet düzenli girdiğini biliyorum.
Düne özgü bir şeydi o ...
Ayy kıyamam ya eşi olmadan yapamaz mıymış ..
Şıp diye gelip geçecek kii ..
Eşin ezan saatlerinde mi gidiyor camiye sadece nasıl oluyor ?

Sinemcim çalıştıktan sonra yapabilirsin.
Ben de çok çektim o dik başlılıktan ama kendi kararların olunca kimseye laf da edilmiyor.
Şu an işinden memnun musun ?
Ya da başka bir yere geçersen.
Okulu düşünebilirsin ama bence mimarlık düşünmemelisin.
Başka bir bölüm olabilir.

Tekrar Melek
Ya bazen telefon açık oluyor ben konuşmaları duyuyorum da .
Erkek arkadaşım eminim en yumuşak davrananlardandır nasıl konuşuyor öyle askerlerle.
Boğasım geliyorr

ya ama emzırıorum göz hakkı aldım:))

ay ne ıyı olur nereye ne koycagımı sasırdım ..bunaldım çok..aslında bende hemen yaparım ama benım ufaklık yaptırmıokı hep yanımda ddur ıstıyor

Ayy erkeklerin bu takıntıları yok mu

Eşimin yakın bi arkadaşı var.Kız arkadaşı görev aldı.Ama çok üstüne gitti.Şimdide ayrıldılar.Çocuk basını duvarlara vurup duruyor.Kızda eşime demiş ki " iyiki böyle oldu, çok mutluyum şimdi "

Bakınız : Ben
Ayy ben de ocak doğumluyum neden 90lılarla yazdırmadırlar hala anlamış değilim .
90lılarla olsam 3 yıl okuyacakken liseyi de 4 yıl okudum oldu mu sana 2 sene.
Bu sene okulu bitirmiş olabilridim ..

O üstüne gitmek yok mu ..
Bazen her şeyden soğutuyor.
Bir gün ben de sinirle aynısını yapabilirim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…