Bende sordum
İyi güzelmiş o zaman ya ne okuyacakmış ilk kez duyuyorum her bölümde oluyormuymuş ya ben de Mimarlık istiyorum tekrar sınava gircem acaba yapabilirmiyim böyle bir şey
Biliyorum ama o an hiç umrumda değildi
Ama alışmaya başladım işte bugün zorlar hepsini yaparım
Off aşığım aşık olmasına da ..
Annene gideceğini hatırlıyorum ama kalacağını hatırlayaamdım gitti ..
Ben de kendim kahvaltı yapmayı hiç sevmem ama mecburen yapıyorum artık.
Nasıl olacak şimdi.
Gelip gidecek mi ?
devam zorunluluğu falan yok mu?
[/B]
Ay sanırım İmam hatibe özel bişeymiş bu zaten ben de 2. öğretim okurum
Eki Görüntüle 255684 Eki Görüntüle 255684 Eki Görüntüle 255684
12.09.2011 TaRiHLi MeSaJ DaĞıLıMı:
Eski_Bir_Masal: 62
Balkaymak: 35
Hulk: 22
_Ferdici_: 17
Triptofan: 10
İrras_: 9
Bugüngünlerdenaralik: 8 :118: :119:
Mcrgozde: 6 :124:
Kedican: 3:44:
Mutedeyyin: 0
Elisya: 0 :120:
Drygrp: 0:113:
Maviyesil1999: 0
Elmaliturta: 0:104:
Hilal zumba videosu nerden indirebilirim ondan da olsun ya
Hoşbulduk canımiyiyim valla.Bende hilalin videosuna bakıyordum ben o zumbayı ilk 15 dk. yapmıştım.Şimdi tam 1 saat yapmaya calısıyorum zorlansamda yoksa 6 ları zor görücem :44:
hilale cevabım :))
yok gitmeyecek.Sadece senede 2 sefer 15 gün önceden gidip dersleri alacak.İlitam deniyor buna.Açıköğretim gibi bişi yani...
Mesajları dikkatli saymaya çalıştım.Not falan aldım.İnş. yanlış değildir. :))
Bende sordum
İyi güzelmiş o zaman ya ne okuyacakmış ilk kez duyuyorum her bölümde oluyormuymuş ya ben de Mimarlık istiyorum tekrar sınava gircem acaba yapabilirmiyim böyle bir şey
Ay sanırım İmam hatibe özel bişeymiş bu zaten ben de 2. öğretim okurum
İlahiyat 4 yıllığa geçiş yaptı.Askerliği 6 ay yapmak içinBaşka bi bölümü var mı bilemiyorum :26: Ama muhakkak vardır.Bir araştır istersen.Bende soruştururum.
Evet kalacagım belli değildi :26:
Devamlılık zorunluluğu yok.Sadece yılda 2 kez 15 gün önceden gidip, dersleri görecek ( tabi ayrıyetten evdede çalısacak ),sonra sınava girip gelecek.
Eline sağlık Melekcimm ..
Kızlar bu mesaj sayımlarının sonuçlarıyla listede karşılaşabilirsiniz unutmayalım ..
KIz 2 seferin lafını ediyorsun yaa ..
Özlüyorsun hemen değil mii ?
[/B]
Ne iyi yapmış en güzeli gitsin gelsin 6 ay ya aman zor olur Melek ya çocuk da varya 15 ay olsa ayyy düşünemiyorum...
İlahiyat 4 yıllığa geçiş yaptı.Askerliği 6 ay yapmak içinBaşka bi bölümü var mı bilemiyorum :26: Ama muhakkak vardır.Bir araştır istersen.Bende soruştururum.
Evet kalacagım belli değildi :26:
Devamlılık zorunluluğu yok.Sadece yılda 2 kez 15 gün önceden gidip, dersleri görecek ( tabi ayrıyetten evdede çalısacak ),sonra sınava girip gelecek.
öylemiy miş doğrudur o zaman
Ayy ben indirmiştim ama baya oldu hiç hatırlamıyorum.
Yalnız şimdi zumba indir yazınca ilk sitede indirilebilecek linkler çıktı.
Yaparsın tabiki niye yapamayasın.
Çalıştıktan sonra hepsi oluyor.
Konular zor değil zaten çok senede geçmedi sen göreli ..
Askerlik için miii ..
Ahh o askerlik ahh ..
Ayy gitsin okusun, çalışsın 15 ay çok zor valla ..
Hmm sen derslere girmeden yapacaktınn
Bir hukuk bir tıp bir de ibf bölümlerini biliyorum normalde devam zorunluluğu olmayan ama hem çalışıp hem mimarlığı okuman çok zor çünkü çook zaman isteyen projeleri varr ..
Askerlik için miii ..
Ahh o askerlik ahh ..
Ayy gitsin okusun, çalışsın 15 ay çok zor valla ..
Ne iyi yapmış en güzeli gitsin gelsin 6 ay ya aman zor olur Melek ya çocuk da varya 15 ay olsa ayyy düşünemiyorum...
Ya valla ben meslek lisesi okudum ama okul hayatım boyunca inek öğrenciydim
Tamamen bilinçsizlikle meslek lisesi okuyup sonrasında da yine kendi kafama göre bir tercih yapıp inatla gidip 2 yıl okudum ama içimde kaldı mimarlık çok isterdim hayalimdi ama dediğim gibi meslek lisesi olduğum için imkansız gelirdi okul yıllarında.Ama okulu bitirip geldiğimden beri etrafıma bakıyorum kendime bakıyorum aslında çok şey yapabilirdim çok farklı yerlerde olabilirdim yani ama ailenin çıraklık eseriyim benbu kadar oldu bundan sonrasın da da işim var acelem yok beni kasan bir durum yok oturur çalışırım kendi kendimi okuturum 2.öğretim bir bölümde çalışırsam da yaparım ben çok severim ders çalışmasını yaa doyamadım okula 16 yaşında üni.okunur mu ben okudum 18 de bitti şaka gibi
slm kızlar ya cok yogunum bavul hazırla coluk coccuk ılgılen..
o yuzden pek bakamıorum buraya..
kadayıfı sormussunuz evet ıkı catal aldım dayanamadım ama sadece 2 catalcık.eskıden bı ıkı porsıyon yerdım:)))
slm kızlar ya cok yogunum bavul hazırla coluk coccuk ılgılen..
o yuzden pek bakamıorum buraya..
kadayıfı sormussunuz evet ıkı catal aldım dayanamadım ama sadece 2 catalcık.eskıden bı ıkı porsıyon yerdım:)))
Ya oluyor mu dedim ama olmaz zaten evet ibf istemem ya zaten okudum aman kalsın sıkıldım ben onlardan
Ben aslında şey düşünüyorum iç mimarlık sanırım beceri sınavıyla mı ne alıyo çok yüksek bir puana gerek yok galiba hani özel bir üni de kendi masrafımı karşılayacak durumda olursam okurum diye ama bakalım kısmet benim ki duysa delirir benim bu okuma aşkıma çok gıcık olurda kendileri
evet çocukla çok zor olacaktı gercekten(
ayy bende hep inektim,senin gibi ders çalısmayı çok severim bende ama anladıgım dersleri
maşallah okul serüvenin cabuk bitmiş
Biz unuturmuyuz hiç ama yakaladık seni hiç bahsetmedin bize kadayıf kaçamağı yaptığını
Masal çıkarsana şeytanlarını kaçak yakaladık
Oysa biz Sinem le ikimiz sana ne güzel tavsiyelerde bulunduk senin yememen için
Hımmm, neyse hadi bakalım olsun bu seferlik
Şaka şaka iki çatalcık çok da sıkıntı yaratmaz zaten heralde...
Allah kolaylık versin zor bavul işi geliyim yardıma valiz hazırlamada çok hızlıyımdır
Ya oluyor mu dedim ama olmaz zaten evet ibf istemem ya zaten okudum aman kalsın sıkıldım ben onlardan
Ben aslında şey düşünüyorum iç mimarlık sanırım beceri sınavıyla mı ne alıyo çok yüksek bir puana gerek yok galiba hani özel bir üni de kendi masrafımı karşılayacak durumda olursam okurum diye ama bakalım kısmet benim ki duysa delirir benim bu okuma aşkıma çok gıcık olurda kendileri
Evet çok çabuk bitti açıktan okudum al o da bitti mali müşavirlik sınavına gircem ama mesleğe bayıldığımdan değil rahat olurum elimde ruhsatım olursa diyeBen 6 yaşında okula başladım liseyi de 3 yıl okudum açık ara fark attım öyle olunca yaşıtlarıma...
Ayy erkeklerin bu takıntıları yok mu
Eşimin yakın bi arkadaşı var.Kız arkadaşı görev aldı.Ama çok üstüne gitti.Şimdide ayrıldılar.Çocuk basını duvarlara vurup duruyor.Kızda eşime demiş ki " iyiki böyle oldu, çok mutluyum şimdi "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?