Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Öldün ama iyi hissediyorsun değil mi kendini
İyi gecelerrr ..

avatarına bayıldım yaaa nerden buluyorsunuz böyle şeyleri bende istiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...oyutlarda-hareketli-harika-avatarlar-551.html
cnm bu sayfada bir sürü var seç beğen al....
geçmiş olsun....

Yeni bir başlangıç diyorsun.
Harika ..
İstersen arada 1 dilim bitter ye diyet boyunca Özlemcim birden patlama olmasın.

.. [/B]
hastalandığım zaman larda olabiir aslında cnm deme....

kıyamam sana ya bi de askerlik mi var..... evlendikten sonra daha zor oluyor ayrılmak.... 2 gün bile koyuyor insana...

çok komikmiş gerçekten... benimde aklıma ne geldi....
benim eşimde askerdeyken tüfekle çamurda sürünüyolarmış.... tüfeğin ucunu bazıları çamuraa sokuyomuş sürünürken.... komutanda küfür ediyomuş.... ulan .......... lar ..............nızı sokuyonuz mu çamura diye.....

Son düzenleme:
menücana devam ediyim....
öğlen 1 tabak kısır... misafirlerle.... ama börek kek v.s de vardı yemedim...
akşam 1 kase yoğurt
1 avuç ceviz
1 tabak mercimek çorbası....

gün içinde 2 türk kahvesi hyarım bardak nescafe.... nescafe yasak aslında ama...:26:misaifrlere gitti..... misafirlerde yeni gittiii..... bu haldeyim resmen.... :119: mutfakta bu halde....

Olabilir tabi ki.
Normalde de abartmamak şartı ile olabilir.

Eşin bir de asteğmen olarak yapmıştı..
Şartları normal erlere göre çok fazla rahat.
Küfürü tam anlamadım ama ederler eminim ondann

Olabilir tabi ki.
Normalde de abartmamak şartı ile olabilir.

Eşin bir de asteğmen olarak yapmıştı..
Şartları normal erlere göre çok fazla rahat.
Küfürü tam anlamadım ama ederler eminim ondann

bu anlattığım acemilik cnm.... sonra zaten lojmana çıktı.... sadece ilk 3 ay kasıldı.... sonra rahattık... ama geçti çok şükür ne kadar olsada özlem sonuçta... inş siz de kavuşursunuz bi an önce...

Çok aşırı bir şey olmadıkça kızmıyorum sana Özlemcim
Yoksa bir anda patlıyorsun.
Afiyet olsun ..

Hayırlısıysa kavuşalım Özlemcim ..
Her şeyin hayırlısı olsun diyorum

Çok aşırı bir şey olmadıkça kızmıyorum sana Özlemcim
Yoksa bir anda patlıyorsun.
Afiyet olsun ..

fazla sıkmaya gelmiyorum demi... yok ama düzelcem inş yavaş yavaş.... cnm bn çıkıyorum mutfağı toplayıp yatıcm.... yarında bütün gün evde tembellik yapmak istiyorum artık....
iyi geceler tatlım...

bugün neler yedim

erken kalktım 2 haşlanmış yumurta yiyebildim kahvaltıda bol pul biberli az tuzlu

öğlen tekirdağ köfte yedim 1 tabak
yanında yoğurt

ara yarım litre süt normal vardı evde atmaya kıyamadım yağsız sütle doldurdum dolabı eski sütlerden kalmadı.
akşam tavuk sote domatesli soğanlı yine aztuzlu su tutmayayım diye
ama tuzsuzda tadı pek hoş olmuyo yahuu

1 fincan sütlü damla sakızlı kahve bayıldımm

yarım saat spor müzik eşliğinde aerobik.

diyet yaparken yalnız olmak ne büyük avantaj. dolabımda sakıncalı bişey yok drrindondurucudaki mantı ve sarmayı saymazsak

Gelmiyorsun valla Özlemcim..
Yavaş yavaş
Kolay gelsin, iyi uykularr ..

Şey ..
Tuz yerine baharatları kullanırsan çok faydası oluyor.
Hiç tuzu aratmıyor.
Ben hiç bir şeye tuz koymuyorum ama nane, kekik, pul biber, kimyon, karabiberi bütün yemeklere dolduruyorum.

aerobik yaparken kullanabileceğimiz müzik biliyomusunuz kızlar.
ben bir ara hanımlar lokaline gidiyordum orda şu müziklerle coşuyorduk tabi kalabalık herkes aynı şeyleri yapnca güzel bir sinerji oluşuyordu
Dailymotion - Ebru Polat Seni Aldattım 2. Versiyon - Müzik Kanalı

Dailymotion - Pitbull - I Know You Want Me (Calle Ocho) - Müzik Kanalı

gibi şarkılarla yapıyoduk ama ben arka arkaya bi liste oluşturmak ve kesintisiz yapmak istiyorum.
aklıma diğer şarkılar gelmiyor hareketli ve ritmik şeyler isteyorum. geniş bi zmaanda nasıl yaptığımızı da anlatırım hreketleri hatta mümkün olursa kendi videomu göndereyim sallanan göbeğimle kendimi çekeyimde.ayyy bide yayılırmış lesli gibi gülçin yaptım bu akşam der olurmuş millet

Aaa cidden çekip yollasana bize merak ettim ..
Ben zaten hemen sıkılıyorum değişik şeyler güzel oluyor.
Müzik konusudnda ben bachata müziklerini yada metal tarzda şeyler açıyorum.
Bazen de esiyor göksel veya Nil..

olabilir tatlım becerebilirsem. iyi geceler kuuzcum düzenli uyku önemli erken yatacam dedim ama beceremedim. uyumayacaksan türkmaxta balıketi diye bi film var izleyebilirsin.bizim gibi şişkoları anlatan bi film. 2 kadın önlerinde lokum kutusu şişmanız biz iradesiziz diye ağlıyorlardı. oyuncunun biri çiçek dilligil. sonunu merka ettim zayıflayacaklarmı acaba.

İzleyeyim Gülçincimm ..
İyi uykular tatlı rüyalarr ..

Evett hangi kaçamakçı bu itirafı yaptı acaba ??

Kalori hesabı
Dün abur cubur yemeyi biraz fazla kaçırmıştım. Kalori hesabı yapmak için, yediklerimi arama motoruna yazıp "kaç kalori" yazdım. İlk çıkan sayfa, "Nasıl kilo alırız" başlıklı diyet listesiydi. Allah beni davul etmesin! Ne olur etmesin.

Öldün ama iyi hissediyorsun değil mi kendini
İyi gecelerrr ..
evet bacım ya sinir stresss kalmadııı ama işe yarıyoo hissedebiliyorumm sabahları dinç kalkıyorum erken yatıyorum artık uykununda önemi var ya ondan
ay evet ya akşam şunu ye bunu ye diyenin yok ne güzel vallaaa....mantı ve sarma
videoyu çek gönder bacımm deneyelim bizde sonra seni leslie bacı gibi meşhur ederik yeni şeyler denemeyi seviyoruz zatennn

nasıl kilo alırız etmesin bacımm

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr kalkın bakemmmm güne zinde başlayalımmmmm herkese güzel sağlıklı kaçamaksızzz bigün diliyorumm dımtıs dımtıs ayyy çok hareketliyim yaaa allah hayra çevirsinnn

Sabah sabah hiç gülecek halim yoktu ya ilahi
Gülçin videoları çok güzel bir fikir olmuşkoparız senin videolarla leslienin arkadaki hatunlar gibi kendimizden geçeriz

Günaydın kızlar...
Ay uyanamadım hala :97:
Of gözümü açamıyorum ya, sabahları kalkıp yürüyüş yapsam,
Ne iyi olur valla başlamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…