50 dk tae-bo yaptım hilallll ölüyomm kuzum yaa kollarım bacaklarımama ne rahatladımmmmmm :82: neyse ben şimdilik kaçtım canlarrrr biraz ders çalışır yatarımmm öptümm herkese allah rahatlık versin şimdiden hayırlı gecelerrrrrrr
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...oyutlarda-hareketli-harika-avatarlar-551.htmlavatarına bayıldım yaaa nerden buluyorsunuz böyle şeyleri bende istiyorum
geçmiş olsun....kızlarr doktora gittim dedim böyle böyle adam işte baktı dedi topuk dikenimi oldun acaba dedi ama kas spasmınada benziyor dedi düz taban ayakkabı giydiğin için olabilir dedi .. sprey verdi ağrı kesici verdi ..
dedim hap dokunuyor mideme geçen hafta majestik içim hastanelik oluyordum mide bulantısı ateş fln dedim baya soruar sordu boğazıma baktııı ooo dedi sen böbreğinle boğazını üşütmüşün dedi .. mideme uygun ilaçlar verdi antibiyotik fln birde midem için şurup verdi :44:
hastalandığım zaman larda olabiir aslında cnm deme....
Yeni bir başlangıç diyorsun.
Harika ..
İstersen arada 1 dilim bitter ye diyet boyunca Özlemcim birden patlama olmasın.
.. [/B]
Merhabalar kızlar !!!
Dün annemlerdeydim, giremedim buraya.Bugünde geç kalktım, eşimle cocukla ilgilen derken bu saat oldu.Mesajları falan saydımEşim 4 yıllık üni. için Malatya'yı kazandı.Oraya gidecek yarın.Cuma günü gelecek.Çok seviniyorum üni. yi kazandı diye. Ama 2 gün bile olsa gidecek diye üzülüyorum
Benim içimin sıkıntısı bu yüzdenmişvalla eşinden ayrı olanları daha iyi anladım şimdi. o askere gidince ne yapıcam ben
Genelde namaz vakitlerinde gidip geliyor ama şöyle durumlarda oluyor.Yeri geliyor cemaatle sohbet ediyor,soruları cevaplıyor.Düğünlere, sünnetlere gidip iki nasihat, iki ilahi okuyup geliyor.Mesela bu yazın haftasonu hiç evde değildi.Hep sohbetlere gitti işte :44:
Askerlere yazık ama ya... Üzülüyorum onlar için..
Allah hiçbirine kötülük yüzü göstermesin.
Yumuşak davranma lafı geçtiği için aklıma gelen bi olayı anlatayım size
Gencin biri, askere gitmek için muayene oluyor.Doktorda " senin 5 kg fazlan var.Böyle seni askere almazlar.O 5 kg yu ver , seneye gidersin " diyor.
Gençte " Doktor bey, gittiğim yerde veririm ben o 5 kiloyu " diyor.
Yandaki komutan da " Zayıflama kampına adam mı alıyoruz lan !!! " diye çıkışıyor
Ay öldüm gülmekten... Bu komutanlar neden hep böyle sert acaba :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...oyutlarda-hareketli-harika-avatarlar-551.html
cnm bu sayfada bir sürü var seç beğen al....
geçmiş olsun....
hastalandığım zaman larda olabiir aslında cnm deme....
kıyamam sana ya bi de askerlik mi var..... evlendikten sonra daha zor oluyor ayrılmak.... 2 gün bile koyuyor insana...
çok komikmiş gerçekten... benimde aklıma ne geldi....
benim eşimde askerdeyken tüfekle çamurda sürünüyolarmış.... tüfeğin ucunu bazıları çamuraa sokuyomuş sürünürken.... komutanda küfür ediyomuş.... ulan .......... lar ..............nızı sokuyonuz mu çamura diye.....
Olabilir tabi ki.
Normalde de abartmamak şartı ile olabilir.
Eşin bir de asteğmen olarak yapmıştı..
Şartları normal erlere göre çok fazla rahat.
Küfürü tam anlamadım ama ederler eminim ondann
menücana devam ediyim....
öğlen 1 tabak kısır... misafirlerle.... ama börek kek v.s de vardı yemedim...
akşam 1 kase yoğurt
1 avuç ceviz
1 tabak mercimek çorbası....
gün içinde 2 türk kahvesi hyarım bardak nescafe.... nescafe yasak aslında ama...:26:misaifrlere gitti..... misafirlerde yeni gittiii.....bu haldeyim resmen.... :119: mutfakta bu halde....
bu anlattığım acemilik cnm.... sonra zaten lojmana çıktı.... sadece ilk 3 ay kasıldı.... sonra rahattık... ama geçti çok şükür ne kadar olsada özlem sonuçta... inş siz de kavuşursunuz bi an önce...
Çok aşırı bir şey olmadıkça kızmıyorum sana Özlemcim
Yoksa bir anda patlıyorsun.
Afiyet olsun ..
fazla sıkmaya gelmiyorum demi...yok ama düzelcem inş yavaş yavaş.... cnm bn çıkıyorum mutfağı toplayıp yatıcm.... yarında bütün gün evde tembellik yapmak istiyorum artık....
iyi geceler tatlım...
bugün neler yedim
erken kalktım 2 haşlanmış yumurta yiyebildim kahvaltıda bol pul biberli az tuzlu
öğlen tekirdağ köfte yedim 1 tabak
yanında yoğurt
ara yarım litre süt normal vardı evde atmaya kıyamadım yağsız sütle doldurdum dolabı eski sütlerden kalmadı.
akşam tavuk sote domatesli soğanlı yine aztuzlu su tutmayayım diye
ama tuzsuzda tadı pek hoş olmuyo yahuu
1 fincan sütlü damla sakızlı kahve bayıldımm
yarım saat spor müzik eşliğinde aerobik.
diyet yaparken yalnız olmak ne büyük avantaj. dolabımda sakıncalı bişey yok drrindondurucudaki mantı ve sarmayı saymazsak
aerobik yaparken kullanabileceğimiz müzik biliyomusunuz kızlar.
ben bir ara hanımlar lokaline gidiyordum orda şu müziklerle coşuyorduk tabi kalabalık herkes aynı şeyleri yapnca güzel bir sinerji oluşuyordu
Dailymotion - Ebru Polat Seni Aldattım 2. Versiyon - Müzik Kanalı
Dailymotion - Pitbull - I Know You Want Me (Calle Ocho) - Müzik Kanalı
gibi şarkılarla yapıyoduk ama ben arka arkaya bi liste oluşturmak ve kesintisiz yapmak istiyorum.
aklıma diğer şarkılar gelmiyor hareketli ve ritmik şeyler isteyorum. geniş bi zmaanda nasıl yaptığımızı da anlatırım hreketleri hatta mümkün olursa kendi videomu göndereyim sallanan göbeğimle kendimi çekeyimde.ayyy bide yayılırmış lesli gibi gülçin yaptım bu akşam der olurmuş millet
Aaa cidden çekip yollasana bize merak ettim ..
Ben zaten hemen sıkılıyorum değişik şeyler güzel oluyor.
Müzik konusudnda ben bachata müziklerini yada metal tarzda şeyler açıyorum.
Bazen de esiyor göksel veya Nil..
olabilir tatlım becerebilirsem. iyi geceler kuuzcum düzenli uyku önemli erken yatacam dedim ama beceremedim. uyumayacaksan türkmaxta balıketi diye bi film var izleyebilirsin.bizim gibi şişkoları anlatan bi film.2 kadın önlerinde lokum kutusu şişmanız biz iradesiziz diye ağlıyorlardı. oyuncunun biri çiçek dilligil. sonunu merka ettim zayıflayacaklarmı acaba.
evet bacım ya sinir stresss kalmadııı ama işe yarıyoo hissedebiliyorumm sabahları dinç kalkıyorum erken yatıyorum artık uykununda önemi var ya ondanÖldün ama iyi hissediyorsun değil mi kendini
İyi gecelerrr ..
ay evet ya akşam şunu ye bunu ye diyenin yok ne güzel vallaaa....mantı ve sarmabugün neler yedim
erken kalktım 2 haşlanmış yumurta yiyebildim kahvaltıda bol pul biberli az tuzlu
öğlen tekirdağ köfte yedim 1 tabak
yanında yoğurt
ara yarım litre süt normal vardı evde atmaya kıyamadım yağsız sütle doldurdum dolabı eski sütlerden kalmadı.
akşam tavuk sote domatesli soğanlı yine aztuzlu su tutmayayım diye
ama tuzsuzda tadı pek hoş olmuyo yahuu
1 fincan sütlü damla sakızlı kahve bayıldımm
yarım saat spor müzik eşliğinde aerobik.
diyet yaparken yalnız olmak ne büyük avantaj. dolabımda sakıncalı bişey yok drrindondurucudaki mantı ve sarmayı saymazsak
videoyu çek gönder bacımm deneyelim bizde sonra seni leslie bacı gibi meşhur ederikaerobik yaparken kullanabileceğimiz müzik biliyomusunuz kızlar.
ben bir ara hanımlar lokaline gidiyordum orda şu müziklerle coşuyorduk tabi kalabalık herkes aynı şeyleri yapnca güzel bir sinerji oluşuyordu
gibi şarkılarla yapıyoduk ama ben arka arkaya bi liste oluşturmak ve kesintisiz yapmak istiyorum.
aklıma diğer şarkılar gelmiyor hareketli ve ritmik şeyler isteyorum. geniş bi zmaanda nasıl yaptığımızı da anlatırım hreketleri hatta mümkün olursa kendi videomu göndereyim sallanan göbeğimle kendimi çekeyimde.ayyy bide yayılırmış lesli gibi gülçin yaptım bu akşam der olurmuş millet
Evett hangi kaçamakçı bu itirafı yaptı acaba ??
Kalori hesabı
Dün abur cubur yemeyi biraz fazla kaçırmıştım. Kalori hesabı yapmak için, yediklerimi arama motoruna yazıp "kaç kalori" yazdım. İlk çıkan sayfa, "Nasıl kilo alırız" başlıklı diyet listesiydi. Allah beni davul etmesin! Ne olur etmesin.
aerobik yaparken kullanabileceğimiz müzik biliyomusunuz kızlar.
olabilir tatlım becerebilirsem. iyi geceler kuuzcum düzenli uyku önemli erken yatacam dedim ama beceremedim. uyumayacaksan türkmaxta balıketi diye bi film var izleyebilirsin.bizim gibi şişkoları anlatan bi film.2 kadın önlerinde lokum kutusu şişmanız biz iradesiziz diye ağlıyorlardı. oyuncunun biri çiçek dilligil. sonunu merka ettim zayıflayacaklarmı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?