Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar buldum buldum szinkiler benim koçişin kayıp oan kardeşleri kesin öyle bu kadar olur

Bu düz mantık konusunda tamamen haklısın.
Biz ise tam tersine hassasıs bir de ben ekstra hassasım halimi düşün
Hoş düşünceli olduğ çok konu vardır da saolsun unutturuyor bazen o güzelliklerini..
O kadar uzakta olmasına rağmen gelen papatyalarım, hastayken başımdan 1 dkl ayrılmaması, sürekli onu yedin mi bunu yaptın mı diye merak etmeleri,
düşündüğü şey çok ama işte ..
Her güzelin bir kusuru var işte.
Sorun değil zaten msn facebook falan sevmiyorum da, problem çıkarmasa ben her şeyime zaten dikkat ediyorum kıskançlığı da sorun değil yeter ki üzmeden başarabilsin..
HAstane de ayırmışlar bence bu kardeşleri, 1 aileye fazla diye

Albüme gelince.
Kullanıcı adımın üstüne gelip profil bilgileri diyorsun.
Sol tarafta biraz aşağı indiğinde albümler var.
Oradan bakabilirsin.
[/QUOTE]

Göremedim albümü????
Günaydın !!!

Günaydın

kızlar kahvaltım bir çay bardağı ceviz +2 badem
10 zeytin
3kk peynir
1 domates
1 salatalık ve biber.....

selam kızlarrr
1.takımdayım bende
evde bebek ve nikah şekeri yapmaya başladım,tabi iş alabilirsem işte,aklınızda olsun belki çevrenizde yaptıracak vardır,piyasadan uygun yapıyorum,ev almaya niyetleniyoruz 3-5 elime bişey geçsin 2 kuzuyla çalışamıyorum.Arkadaşlarınıza tavsiye ederseniz çok memnun olurum.

selam kızlar :79:

okul işlerinde pürüz çıktı ona canım sıkıldı giyinip çıkacağım şimdi okula :84:

kahvaltım:

yarım kk peynir
2 dilim kepek ekmek
2 sosis
1 bardak meyve suyu

Ya ne biliyim değişik bişeyler yapma ihtiyacı hissediyorum şu aralar napacağımı şaşırdım,
Bu arada dün akşam 40 dk yer hareketleri yaptım su gibi oldum,
Bayadır yapmıyodum ya mekik çektim 70 tane yan yağlarımın olduğu bölgee sanki bir parça kesmişler gibi ağrıyo

evet erkekler ne demk istediğini hemen hop diye söylüyo kırarmıyız diye düşünen yok biz hatunlarsa ay nasıl dolandırsakta sölesek kırmasak ta 40 takla atıyozzz

günaydın canımmm[/QUOTE]
Bir başlasam en azından sıkılana kadar yapmış olurum
Ama başlayamadık bile henüz ben ve iradem çok sümsük bişi olduk

kızlar benim cnm hiçççç yumurta istemiyor yaaa... karatyda yumurtaya alternatif yok mu.... masalcım özellikle saana bu soru?
Ya aynen dün yedim bugün yedim yarın yicem az da değil iki tane ben 2 daha yersem kaşınmaya başlıycam,
Ya kızlar bir de ben çok baş dönmesi ve halsizlik var ara öğün yapmıyorum ondan mı ne anlamadım,
Fena baş dönmesi başladı bende yine

Ya aynen dün yedim bugün yedim yarın yicem az da değil iki tane ben 2 daha yersem kaşınmaya başlıycam,
Ya kızlar bir de ben çok baş dönmesi ve halsizlik var ara öğün yapmıyorum ondan mı ne anlamadım,
[/QUOTE]

O halsizlik felan bende de var mevsim değişikliğinden heralde

Ama dikkat et gçmiş olsun

Hemen öğle yemeğimi yazayım

Mercimek çorba-rosto köfte-spagetti-salata-sütlaç-cacık

Ben

çorba-2 rosto köfte-salata-cacık

Şimdi ben biliyorsunuz sütlü tatlı yerdim normalde ama bu gruba üye olduğumdan beri yemedim

Bugün izin var mıa acaba

Ya hilalcim bu mesaj dağılımlarını neden bu kadar dengesiz yapmıssın ki :26: Bazılarımıza 5,10 bazılarımızada 20 günde sıra geliyor.Neden eşit zaman aralıklarında yapmadın? :44: sadece soruyorum ha, kasıt arama

[/QUOTE]

daha önce de olan bişiy miydi cnm başdönmesi? aksine ben kendimi daha dinç hissediyorum... yalnız ara öğün yapmayınca midem serleşiyo gibi oluyo... bol su içiyorum....

13.09.2011 TaRiHLi MeSaJ DaĞıLıMı:

Eski_Bir_Masal: 76

Hulk: 37

Mutedeyyin: 23

Bugüngunlerdenaralik: 22 :87:

Balkaymak: 14

_Ferdici_: 12

Mcrgozde: 11 :118: :119:

İrras_: 9 :81:

Triptofan: 6 :124:

Maviyesil1999: 5 :86: :82: :79:

Elmaliturta: 1 :120:

Drygrp: 1 :113:

Kedican: 0

Elisya: 0 :104:

Melekcim şöyle ki ..
Eski listenin tamamı yoktu ben de.
Bundan sonrası için da cuma günkü listelere göre ( o da alfabetik ) yapayım dedim.
Hafta sonu sayamayacak arkadaşların yerini değiştirerek.
O yüzden bundan önceki listeyle uyumlu olmamış olabilir.
Rabia neye göre yapıyordu bilemediğimden böyle oldu, bundan sonrasında olmayacaktır.

kızlar kahvaltım bir çay bardağı ceviz +2 badem
10 zeytin
3kk peynir
1 domates
1 salatalık ve biber.....

Afiyet olsun Özlemcim ..
Süt ilave edebilirsin aslında yumurta gibi değilse de protein.

selam kızlar :79:

okul işlerinde pürüz çıktı ona canım sıkıldı giyinip çıkacağım şimdi okula :84:

kahvaltım:

yarım kk peynir
2 dilim kepek ekmek
2 sosis
1 bardak meyve suyu

Afiyet olsunn ..

[/QUOTE]

Uzun süre yapmayınca çok etkili oluyor gerçekten.
Ama bana sanli yer hareketleri kilo verdirmiyor gibi geliyor ( ben de sık sık yapıyorum. )
Bu konuda bilgisi olan var mı ?
Bize yardımcı olabilir mi?

Yumurta konusunda alternatif olmaması çok kötü ama zorlanıyorsanız arada kesin bence.
Baş dönmesi de eğer öğünlerini kuvvetli yaparsan kesinlikle ondan dolayı olmaz.
Ama aç kalıyorsan öğünlerde olabilir.

Bence bugün yememelisin.
Ben illa tatlı yiyeceksen cumaya kadar daha dikkat edip cumadan sonra ödül olarak veriyorum kendime.
Hem tartı da fazla çıkmazsın.

Dünkü Menüm:

Sabah:

1 kupa ballı tarçınlı çay
1 dilim sucuklu tost ( Yağsız, köy ekmeği ile )

Ara:

2 kupa bitki çayı

Öğle:

Karışık salata ( Yarım patates, 2 haşlanmış yumurta, bol maydanoz ve soğan ile )

Ara:

2 kupa bitki çayı

Akşam:

4 kaşık makarna
100 gr. yoğurt

Ara:

2 kupa bitki çayı
1 kupa ballı tarçınlı çay

Toplam: 922 kalori

3 lt. su + 30 dk. zumba dansı

Hımm.. tamam o zaman :))

GAyet güzel menün
Zumba zaten başlı başına yeter ..

selam çıtırlar nabersiniz.3 kilo civarı çok farkediliyor mu yaa sizdede en son okuma bayramında 76.5 olmuştum telaştan sonra karne haftası 77.5 tum sanırım o civardaydı . benim veliler 3 aydır görmüyor okula geldi bazıları maşallah diyo herkeşler nasıl gençleşmişsin nasıl zayıflamışsın diyenler çok oluyo öğretmen arkadaşlardanda komşulardanda.ya bu dukanın kitabında dukan amcam diyor ki nerede problem varsa bölgesel gider kilonuz diyor yani istemediğiniz yerden gider diyor depoları yakıyor sanırım. ya insna kendini gözlemleyemiyor hep ama bana senin vücudun dengeli dediklerine göre demekki doğru bu. önceden belin ince de alt tarafın geniş derlerdi. şimdi dengeli diyolar. ne istiyorum ya dışardan kendime başkasının gözüyle bakmak değişiklikleri görmek istiyorum ama sanki bana pek fark yok gibi geliyor.bilemedim.herneyse bayram kiloalrımdan arınıyorum az kalmış tartıldım dayanamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…