banada kokuyor yumurtalar yaa.... hiç yemesem nolur... ceviz peynir salata gibi olsa....
kızlar benim cnm hiçççç yumurta istemiyor yaaa... karatyda yumurtaya alternatif yok mu.... masalcım özellikle saana bu soru?
Kızlar buldum buldum szinkiler benim koçişin kayıp oan kardeşleri kesin öyle bu kadar olur
Günaydın !!!
kızlar kahvaltım bir çay bardağı ceviz +2 badem
10 zeytin
3kk peynir
1 domates
1 salatalık ve biber.....
Ya ne biliyim değişik bişeyler yapma ihtiyacı hissediyorum şu aralar napacağımı şaşırdım,Birilerine gönderme yapıyorum üstlerine alınırlarsa diye dee
Günaydınn..
Ben biraz durgun gibiyim henüz bakalım ..
Sinemcim sabah sabah kolay değil ki ..
Akşama alıştırsan daha düzenli olur gibi ..
Günaydın Rabiacımm ..
Nasılsın ?
Dinlenebildin mi?
Bu yediklerin için ..
BU da spor için ama bence daha çok yaktırmış olmalı bisiklet.
evet erkekler ne demk istediğini hemen hop diye söylüyo kırarmıyız diye düşünen yok biz hatunlarsa ay nasıl dolandırsakta sölesek kırmasak ta 40 takla atıyozzzbacımmm yürüyüşş bazen insana sıkıcı gelip eziyet verebiliyooo oyüzden sen dans türlerine yönel bizim gibi tae-boya başlayabilirsinnnsüper etkili
günaydın rabişim hoşgeldinnnnnn
günaydın tatlımmm
durgun mu hmmm......canlanalımmm kaptiş ozaman kahvaltı yaptınmı bakim sen :44:
Bu düz mantık konusunda tamamen haklısın.
Biz ise tam tersine hassasıs bir de ben ekstra hassasım halimi düşün
Hoş düşünceli olduğçok konu vardır da saolsun unutturuyor bazen o güzelliklerini..
O kadar uzakta olmasına rağmen gelen papatyalarım, hastayken başımdan 1 dkl ayrılmaması, sürekli onu yedin mi bunu yaptın mı diye merak etmeleri,
düşündüğü şey çok ama işte ..
Her güzelin bir kusuru var işte.
Sorun değil zaten msn facebook falan sevmiyorum da, problem çıkarmasa ben her şeyime zaten dikkat ediyorum kıskançlığı da sorun değil yeter ki üzmeden başarabilsin..
HAstane de ayırmışlar bence bu kardeşleri, 1 aileye fazla diye
Albüme gelince.
Kullanıcı adımın üstüne gelip profil bilgileri diyorsun.
Sol tarafta biraz aşağı indiğinde albümler var.
Oradan bakabilirsin.
Ya aynen dün yedim bugün yedim yarın yicem az da değil iki tane ben 2 daha yersem kaşınmaya başlıycam,kızlar benim cnm hiçççç yumurta istemiyor yaaa... karatyda yumurtaya alternatif yok mu.... masalcım özellikle saana bu soru?
Bir başlasam en azından sıkılana kadar yapmış olurumYa ne biliyim değişik bişeyler yapma ihtiyacı hissediyorum şu aralar napacağımı şaşırdım,
Bu arada dün akşam 40 dk yer hareketleri yaptım su gibi oldum,
Bayadır yapmıyodum ya mekik çektim 70 tane yan yağlarımın olduğu bölgee sanki bir parça kesmişler gibi ağrıyo
evet erkekler ne demk istediğini hemen hop diye söylüyo kırarmıyız diye düşünen yok biz hatunlarsa ay nasıl dolandırsakta sölesek kırmasak ta 40 takla atıyozzz
günaydın canımmm
Arkadaşlar bayram sonrası olduğundan bazılarımız yoğundu.
Okul hazırlıklar vs ama 5 mesaj kuralımızı unutmayalım.
BU hafta daha esnek olabiliriz ama önümüzdeki haftadan itibaren hastalıktır, düğündür, tatildir gibi nedenler haricinde 5 mesaj kuralını uyulmasını istiyorum.
Eğer sık sık devam eden bir durum oluyorsa cuma günü bildirim listesine yansıtmamız gerekebilir.
Buraya karşı sorumluluğumuz olduğunu unutmayalım.
Mesaj sayım günlerini ekleyeyim ben ..
19-20 Eylül : Balkaymak
21-22 Eylül : dryrgp
23-24 Eylül : Elisya
26-27 Eylül : Mutedeyyin
28-29 Eylül : mcrgozde
30 Eylül- 1 Ekim : Triptofan
3- 4 Ekim : :Hulk
5-6 Ekim : bugunlerdenaralik
7-8 Ekim : Elmaliturta
10-11 Ekim : ferdici_
12-13 Ekim :maviyesil1999
14-15 Ekim : kedican
Bir başlasam en azından sıkılana kadar yapmış olurumYa ne biliyim değişik bişeyler yapma ihtiyacı hissediyorum şu aralar napacağımı şaşırdım,
Bayadır yapmıyodum ya mekik çektim 70 tane yan yağlarımın olduğu bölgee sanki bir parça kesmişler gibi ağrıyo
evet erkekler ne demk istediğini hemen hop diye söylüyo kırarmıyız diye düşünen yok biz hatunlarsa ay nasıl dolandırsakta sölesek kırmasak ta 40 takla atıyozzz
günaydın canımmm
Ya hilalcim bu mesaj dağılımlarını neden bu kadar dengesiz yapmıssın ki :26: Bazılarımıza 5,10 bazılarımızada 20 günde sıra geliyor.Neden eşit zaman aralıklarında yapmadın? :44: sadece soruyorum ha, kasıt arama
Eki Görüntüle 256253 Eki Görüntüle 256253 Eki Görüntüle 256253
13.09.2011 TaRiHLi MeSaJ DaĞıLıMı:
Eski_Bir_Masal: 76
Hulk: 37
Mutedeyyin: 23
Bugüngunlerdenaralik: 22:87:
Balkaymak: 14
_Ferdici_: 12
Mcrgozde: 11 :118: :119:
İrras_: 9:81:
Triptofan: 6 :124:
Maviyesil1999: 5 :86: :82: :79:
Elmaliturta: 1 :120:
Drygrp: 1:113:
Kedican: 0
Elisya: 0:104:
kızlar kahvaltım bir çay bardağı ceviz +2 badem
10 zeytin
3kk peynir
1 domates
1 salatalık ve biber.....
selam kızlar :79:
okul işlerinde pürüz çıktı ona canım sıkıldı giyinip çıkacağım şimdi okula :84:
kahvaltım:
yarım kk peynir
2 dilim kepek ekmek
2 sosis
1 bardak meyve suyu
Ya ne biliyim değişik bişeyler yapma ihtiyacı hissediyorum şu aralar napacağımı şaşırdım,
günaydın canımmm
Hemen öğle yemeğimi yazayım
Mercimek çorba-rosto köfte-spagetti-salata-sütlaç-cacık
Ben
çorba-2 rosto köfte-salata-cacık
Şimdi ben biliyorsunuz sütlü tatlı yerdim normalde ama bu gruba üye olduğumdan beri yemedim
Bugün izin var mıa acaba
Melekcim şöyle ki ..
Eski listenin tamamı yoktu ben de.
Bundan sonrası için da cuma günkü listelere göre ( o da alfabetik ) yapayım dedim.
Hafta sonu sayamayacak arkadaşların yerini değiştirerek.
O yüzden bundan önceki listeyle uyumlu olmamış olabilir.
Rabia neye göre yapıyordu bilemediğimden böyle oldu, bundan sonrasında olmayacaktır.
Eki Görüntüle 256255
Dünkü Menüm:
Sabah:
1 kupa ballı tarçınlı çay
1 dilim sucuklu tost ( Yağsız, köy ekmeği ile )
Ara:
2 kupa bitki çayı
Öğle:
Karışık salata ( Yarım patates, 2 haşlanmış yumurta, bol maydanoz ve soğan ile )
Ara:
2 kupa bitki çayı
Akşam:
4 kaşık makarna
100 gr. yoğurt
Ara:
2 kupa bitki çayı
1 kupa ballı tarçınlı çay
Toplam: 922 kalori
3 lt. su + 30 dk. zumba dansı
Eki Görüntüle 256255
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?