Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Melekcim hiç bir şey olmaz sen bol bol dua et.
Gidecek gelecek.
Uçaklar inan normal yollardan daha güvenli.
İçini rahat tut sen.

osmangazi canım hatta şuan haşim işçandayım şuan annemin dükkandayım şuan oraya bakıyorum sen nerdesin

Hım.. sen çarşının oralara yakınsın.Şehreküstünün oralarda... Çok güzel yerlerdir oraları :)) Ben Yıldırımdayım.Senin bulundugun yer bana taksiyle 15 dk. uzaklıkta :))

Ayy eşini çok mu merak edermiş ..
Kız biz farkedemesek de kocaman adamlar merak etme dikkat eder kendine.
İnince arar zaten hemen.
Ne zaman gelecek ?

Bir de aklıma ne geldi.
Neden ezanı bayanlar okumuyor hiç ? :26:

Evet merak ediyoruz işte

Ezan konusuna gelince, şöyle açıklayayım hemen;

Evet, ezanı erkekler okurlar ama kadınlarda okuyamaz diye bir şart yok.Şöyle ki; kadınlar isterse kendi aralarında, yada tek başlarına namaz kılarken, cemaat olurlarken, ezan okuyabilir ve hatta imamlık yaptırabilirler.

Mezheplere göre, değişiklik gösterir.Herkesin mezhebi farklıdır.Mesela ben Hanefi mezhebindenim ve benim mezhebimin önderi İmam Azam Ebu Hanife, kadınların ezan okuması mekruhtur (hoş değildir) demiştir.Çünkü kendilerine nikah düşen erkeklerin yanında, sesleri erkeklere göre daha cezbedici olacagından, karşı taraf için kötü düşüncelere sebep olabilir, diye yorumlanmıştır.

Bunu okuyunca aklınıza şöyle bir soru takılabilir; hep kadınlar mı fesat, erkekler de fesat değil mi?
Tabiki kadınında erkeğinde kötüsü vardır.Ama unutmayalım ki, erkekler ve kadınlar nefis bakımından bir değildir.Biz güzel sesli bir erkek duysak, " çok hoş sesi var gercekten " der, geçeriz.Ama erkekler, bunun yanı sıra, daha değişik düşüncelere kapılabiliyorlar.Düşünün, kadının topuk sesinden bile etkilenenler var, kaldı ki sesinden etkilenmemiş olmasınlar...

Kısacası; kadın kendi basına yada hemcinsleri arasında ezan okuyabilir ancak kendine namahrem olanların yanında ve yakınında okuyamaz...

Açıklayıcı oldu mu Hilal cim :))

neye kız. düğüne mi 2 saat.annenin ne dükkanı var kuzu.sende orda yardımmı ediyosun. ya ben çok sveiyorum tezgahtarlık filan bababmların marketi var gidince memlekete mutlaka kasaya otururum,yada metve reyonunda meyve satarım.. banada böle konuşmalı iş olsun da.

yıldırımmm hmmm uzak aşağıdaa ..
annemin dükkana bakıyorum şuan 7 de toplucam dükkanı gezicem azıcık bakimmm

Anladım canım. Kolay gelsin...

Bana hiç böyle bi iş denk gelmedi ama kurstayken kermeslerde hep pasta börek bölümünde olurdum.
Hem satardım hem yerdim en iğrenç kurabiyeyi bile, öyle güzel anlatırdım ki herkes alırdı
Ay ne ayıp ya...

Bu arada 29 una kadar ben 70 olamıcam sanırım Gülçin sen olursun belki

Off depresyondayım.. :84:
Kocam gitti... Canım magnum istiyor... Tek başıma kaldım...
Tatlı yemek için bi sürü sebebim var

bugünki menümm

sabah 2 bardak süt
1 üçgen light peynir

öğle tavuk sote
1 bardak zero
yoğurt

tatlandırıcılı süt muz aromalı

akşamda dukan krebi yapıcam yulaf kepekli
içinede tavuk göğüsü ince doğrayıp tavada kızartıp bol baharat
üstüne salçalı sos üstüne biber turşusu en acısından
domates doğrayıp krebimi dürüm gibi sarıcamm ohhh miss.
yanına da ayran

Merak etme canım birşey olmaz. Allah korur.

Ayrıca uçağın bakım ve kontrolleri o kadar sıkı yapılıyor ki işin mutfağını bilsen inanamassın.

Bu sektör güvenlik ve insan hayatı konusunda çok sıkı kontrol ve denetimler olan bir sektör. İçin rahat olsun

Merak etme canım birşey olmaz. Allah korur.

Ayrıca uçağın bakım ve kontrolleri o kadar sıkı yapılıyor ki işin mutfağını bilsen inanamassın.

Bu sektör güvenlik ve insan hayatı konusunda çok sıkı kontrol ve denetimler olan bir sektör. İçin rahat olsun

Süper menü...
Akşam yemeği daha güzelmiş
Bense hala ne yiyeceğimi bulamadım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…