olur sorarsın
Yeni ismin vatana millete hayırlı olsun
Kızlar ben kaçar size iyi akşamlar
Kızlar ben kaçar size iyi akşamlar
kızlar çok açımmmm
Gülçin bu arada gece balık etini izledim ..
Çok güldümm ..
Menümm :
Kalkınca :
- Limonlu suyum
Sabah/Öğle:
- 2 yumurtadan baharatlı omlet
- 4 küçük turşu biberi
- Yarım avuç peynir
- 3 Ceviz
- 4 kuru kayısı
Akşam :
- Yemekten önce limonlu suyum ve ceviz.
- Zeytn yağlı patlıcan
- 2 Kaşık yoğurt
- 4 turşu biberi
Sıvı:
- 2 litre su
- 2 yeşil çay
Spor:
- Yarım saat yürüyüş
noldu sonunda.zayıfladılar mı.
yazıııkkk açlıktan pendiri avuçlamışda yemiş yavrucukkkmenü süper biberin bi sırrı var mı karatayda yoksa ölesine denk geldide mi yedin?
Film bittiğinde henüz zayıflayamamışlardı
Ama devam ediyorlardı.
Zayıflama kampında abur cubur stoğu yapıyorlar.
Dışarıdan kaçak yemekler geliyor falan
dizi miydi acaba anlayabildin mi ben anlayamadım bugün o saatlerde yine bakayım. zaten çiçek dilligilde şişman rollerinden başka bişe yapamıyo yazık bildim bileli öyle. şu takımlara çağırsak ya onuda.dukan topiğinde birara konusu geçmişti bu takımdaydı sanırım sakaleynmaster deniz seki olabilir mi acaba filan diyolardı. söleyin bakim varmı aranızda ünlü. aydan kendini deşifre etmedi bak olabilir mi acep? sibel can olurmuş?
Tekrar mıı var ?türkmaxı aç şeker
gerçi izledim demişsin.
selam kizlar ben geldiimmmne filminden bahsediyorsunuz yahu bir bakayim simdi gecmise.. bu arada forumda ünl+ var mi bilmiyorum ama ceyda düvencinin bizim zayiflama gruplarindan birine gelmesini cok isterdim cok güzel bir kadin ve eskiden fizigi mükemmelmis, yazik etmis kendine, gerci dogum yapti falan ama ondan önce de cok kilo almisti.. neysee ben bugün ne yedim ictim yazayim hemen
sabah
kepek ekmegine peynirli domatesli sandvic yaptim yedim
ögle
1 sekersiz sütlü nescafe
aksam
3 yk yagsiz kavurma
simdi yine kahve iciyorum, baya tok tutuyor cünkü
müte canım aydanın kulağına ismini okumak takımın imamesi olarak sana düşer.
Kız o yarım avuç karatay ölçüsüü
Başka isimler bulmaktan yoruldum artık öyle yazacağım
Biberin Karatayda yokta genel olarak acının hem iştah kapattığı hem de yağların yanmasında etkili olduğu söyleniyor.
dizi miydi acaba anlayabildin mi ben anlayamadım bugün o saatlerde yine bakayım. zaten çiçek dilligilde şişman rollerinden başka bişe yapamıyo yazık bildim bileli öyle. şu takımlara çağırsak ya onuda.dukan topiğinde birara konusu geçmişti bu takımdaydı sanırım sakaleynmaster deniz seki olabilir mi acaba filan diyolardı. söleyin bakim varmı aranızda ünlü. aydan kendini deşifre etmedi bak olabilir mi acep? sibel can olurmuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?