Off depresyondayım.. :84:
Kocam gitti... Canım magnum istiyor... Tek başıma kaldım...
Tatlı yemek için bi sürü sebebim var
Off depresyondayım.. :84:
Kocam gitti... Canım magnum istiyor... Tek başıma kaldım...
Tatlı yemek için bi sürü sebebim var
bugünki menümm
sabah 2 bardak süt
1 üçgen light peynir
öğle tavuk sote
1 bardak zero
yoğurt
tatlandırıcılı süt muz aromalı
akşamda dukan krebi yapıcam yulaf kepekli
içinede tavuk göğüsü ince doğrayıp tavada kızartıp bol baharat
üstüne salçalı sos üstüne biber turşusu en acısından
domates doğrayıp krebimi dürüm gibi sarıcamm ohhh miss.
yanına da ayran
neye kız. düğüne mi 2 saat.annenin ne dükkanı var kuzu.sende orda yardımmı ediyosun. ya ben çok sveiyorum tezgahtarlık filan bababmların marketi var gidince memlekete mutlaka kasaya otururum,yada metve reyonunda meyve satarım.. banada böle konuşmalı iş olsun da.
ye tatlım ye magnumları ye pastaları. zaten senin sebebin var mutsuzsun. zaten kocandan ayrısın mutlu olmaya ihtiyacın var. markete git dondurmalı yaşpasta al ye hepsini..sonrada benim gibi nasıl aldıklarımı geri vericem diye telaşa girersin. hem sen ye ki ben 70 olduğumda sana hava atabileyim. boy boy resimlerimi koyduğumda da sen bakıp aaa ne güzel ben neden veremedim acaba dersin...keşke dukana başlasaydım kocam yokken dersin. ben bayramve haftasonuki bunalım kilolarımı attım sayılır kuzum o bunalıma bi giren pişman çıkmazsan bataklık gibi daha da gömülüyosun içine.ben senin dostunum senin bunu kendine yapmana tekrara 80 lere çıkmana izin veremem. hemen bırak o düşünceyi at kafandan 5 dk lık zevk için yapma. kuzu dondurmayı çok seviyosan kartdorun lightından ye tatlandırıcılı.
Merak etme canım birşey olmaz. Allah korur.
Ayrıca uçağın bakım ve kontrolleri o kadar sıkı yapılıyor ki işin mutfağını bilsen inanamassın.
Bu sektör güvenlik ve insan hayatı konusunda çok sıkı kontrol ve denetimler olan bir sektör. İçin rahat olsun
ye tatlım ye magnumları ye pastaları. zaten senin sebebin var mutsuzsun. zaten kocandan ayrısın mutlu olmaya ihtiyacın var. markete git dondurmalı yaşpasta al ye hepsini..sonrada benim gibi nasıl aldıklarımı geri vericem diye telaşa girersin. hem sen ye ki ben 70 olduğumda sana hava atabileyim. boy boy resimlerimi koyduğumda da sen bakıp aaa ne güzel ben neden veremedim acaba dersin...keşke dukana başlasaydım kocam yokken dersin. ben bayramve haftasonuki bunalım kilolarımı attım sayılır kuzum o bunalıma bi giren pişman çıkmazsan bataklık gibi daha da gömülüyosun içine.ben senin dostunum senin bunu kendine yapmana tekrara 80 lere çıkmana izin veremem. hemen bırak o düşünceyi at kafandan 5 dk lık zevk için yapma. kuzu dondurmayı çok seviyosan kartdorun lightından ye tatlandırıcılı.
Aman aman at o sebepleri arka köşeye bir yere Melekcim ..
Sonra tam giderken tekrar gelir kilolar ..
Menün gayet güzel de bir akşam yemeği de o kadar güzel anlatılmaz ki.
Bir yerim şişecekti
Rahatlatıcı mesajın için sağol canım
senin face varmıydı?Varsa ekleyelim birbirimizi...
Ah Gülçin ahh.. Bende böyle bi fırça bekliyordum
Merak etme, yemicem aslaçorba var, yemek var, onları yerim... Ama magnum almıcam...
Ya ciddi bişi sorayım.Canım cok tatlı istiyor ne yapayım... :44:
Yok yok meraklanmayın siz.Artık kalorimin içinde olsa, kalorişmi aşmasam bile ne yiyip neyi yemeyeceğimi biliyorum.Sadece bazen oluyor işte patlamalar
Aynen ya... insanın resmen gözünün önüne geliyor.Gülçini dürüm yaparken gördüm bi anyemeğin her evresini yaşadım
sordugun soruyu cevapladım.. gördün mü?
bizimkiler baharatçı aklınıza ne gelire satıoalar cilt diyete yardımcı oott toooz krem şampuan bitkisel içerikli
Hım.. sen çarşının oralara yakınsın.Şehreküstünün oralarda... Çok güzel yerlerdir oraları :)) Ben Yıldırımdayım.Senin bulundugun yer bana taksiyle 15 dk. uzaklıkta :))
Evet merak ediyoruz işte
Ezan konusuna gelince, şöyle açıklayayım hemen;
Evet, ezanı erkekler okurlar ama kadınlarda okuyamaz diye bir şart yok.Şöyle ki; kadınlar isterse kendi aralarında, yada tek başlarına namaz kılarken, cemaat olurlarken, ezan okuyabilir ve hatta imamlık yaptırabilirler.
Mezheplere göre, değişiklik gösterir.Herkesin mezhebi farklıdır.Mesela ben Hanefi mezhebindenim ve benim mezhebimin önderi İmam Azam Ebu Hanife, kadınların ezan okuması mekruhtur (hoş değildir) demiştir.Çünkü kendilerine nikah düşen erkeklerin yanında, sesleri erkeklere göre daha cezbedici olacagından, karşı taraf için kötü düşüncelere sebep olabilir, diye yorumlanmıştır.
Bunu okuyunca aklınıza şöyle bir soru takılabilir; hep kadınlar mı fesat, erkekler de fesat değil mi?
Tabiki kadınında erkeğinde kötüsü vardır.Ama unutmayalım ki, erkekler ve kadınlar nefis bakımından bir değildir.Biz güzel sesli bir erkek duysak, " çok hoş sesi var gercekten " der, geçeriz.Ama erkekler, bunun yanı sıra, daha değişik düşüncelere kapılabiliyorlar.Düşünün, kadının topuk sesinden bile etkilenenler var, kaldı ki sesinden etkilenmemiş olmasınlar...
Kısacası; kadın kendi basına yada hemcinsleri arasında ezan okuyabilir ancak kendine namahrem olanların yanında ve yakınında okuyamaz...
Açıklayıcı oldu mu Hilal cim :))
Rahatlatıcı mesajın için sağol canım
senin face varmıydı?Varsa ekleyelim birbirimizi...
Ah Gülçin ahh.. Bende böyle bi fırça bekliyordum
Merak etme, yemicem aslaçorba var, yemek var, onları yerim... Ama magnum almıcam...
Ya ciddi bişi sorayım.Canım cok tatlı istiyor ne yapayım... :44:
Yok yok meraklanmayın siz.Artık kalorimin içinde olsa, kalorişmi aşmasam bile ne yiyip neyi yemeyeceğimi biliyorum.Sadece bazen oluyor işte patlamalar
Aynen ya... insanın resmen gözünün önüne geliyor.Gülçini dürüm yaparken gördüm bi anyemeğin her evresini yaşadım
sordugun soruyu cevapladım.. gördün mü?
Çook teşekkür ederim Melekcimm
Aklımıza takılanları sana sorabilmemiz ne güzell ..
İyiki varsınn ..
ayyy tam benlikmiş. ben olsam orda şimdi. sana liste çıkarayımda bana massuccuktan hazırla bakim ne kadar tutacak.
biberiye yağı(spor sırasında vucuda sürülecek ki yağ yaksın)
yulaf kepeği (kurabiyeler ekmekler yapayım kendime)
toz jelatin ( süte katıp puding yap unsuz nişastasız)
badem yağı( küsen kaşlarım için)
goji beryy(bağışıklık sistemimiz çökmesin diyette)
bu gojinin kilosu 49 diye gördüm biyerde ya yuh didim yuh sizde vramı?
Son yazılanlardan arkaya gittim Melekcim teşekkür ederimm ..
Tatlı için.
Kuru kayısı yiyebilirsin.
İncir
Tarçınlı süt.
Lİmonlu su
Badem ..
Bunlarbana etki ediyor deneyebilirsin.
Ben face kullanmıyorum canım ya
Gerçekten emin olabilirsin havacılık sektörü çok sıkıdır otoriteler sürekli ensemizdedir onun için kuralların dışına çıkmak mümkün değil uçak bakımda uçurmada
canım ismin neydi? öğrenene kadar aralıkcım diyem. aralıkcım gerçekten mesajın benide rahatlattı keza ilk defa bayramda uçağa bindim. hemde cam kenarı. ilk kalkarken çok korktum.bir ara baktım koca barajlar minicik su birikintisiydi. çok şükür hemencik gittik. artık o rahatlığı görünce otobüsle gitmek istemez insan. bi mütecim bayramda yollarda 200 kişi öldü yaralıları söylemiyoruz bile. Allah rahmet eylesin ufak ihmaller hangi umutları hangi hayalleri söndürdü kimbilir kaç sevgiliyi ayırdı birbirinden. ama uçak kazası olmadı çok şükür kuzu. hem ecel bu snede inançlı bir insnasın olacak olsa evde de olmaz mı ev kazarında elektrik vs kazalrında hayatını kaybedenler yokmu. sen içini rahat tut.rabbim sizi ayırmak istemedikçe birliktesiniz inşallah.
canım ismin neydi? öğrenene kadar aralıkcım diyem. aralıkcım gerçekten mesajın benide rahatlattı keza ilk defa bayramda uçağa bindim. hemde cam kenarı. ilk kalkarken çok korktum.bir ara baktım koca barajlar minicik su birikintisiydi. çok şükür hemencik gittik. artık o rahatlığı görünce otobüsle gitmek istemez insan. bi mütecim bayramda yollarda 200 kişi öldü yaralıları söylemiyoruz bile. Allah rahmet eylesin ufak ihmaller hangi umutları hangi hayalleri söndürdü kimbilir kaç sevgiliyi ayırdı birbirinden. ama uçak kazası olmadı çok şükür kuzu. hem ecel bu snede inançlı bir insnasın olacak olsa evde de olmaz mı ev kazarında elektrik vs kazalrında hayatını kaybedenler yokmu. sen içini rahat tut.rabbim sizi ayırmak istemedikçe birliktesiniz inşallah.
Kızlar ben ismimi vermeyeyim direk deşifre olurum. Bana aralik diyebilirsiniz.
Kesinlikle katılıyorum ölüm geldikten sonra başağrısı bahane
Ama korkmadan uçağa binebilirsiniz.
:93: :93: Ayy utandım şimdi.. :93:
tamam takma isim koyalım ozaman sana bencee aydan ismi yakışır. aydan diyelimmi nickin uzun çünküm..
Utanma utanma ..
Malum karakoldalar sohbetleri bol oluyor konu bazen dine geliyor erkek arkadaşımın bulunduğu yerde.
Bana da soruyor sence bu niye böyle diye.
Ben de hemen sana sorar cevap veririm ona
O orada duyup soruyor sonuçta bana
Tamamdır aydan olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?