Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Off depresyondayım.. :84:
Kocam gitti... Canım magnum istiyor... Tek başıma kaldım...
Tatlı yemek için bi sürü sebebim var

ye tatlım ye magnumları ye pastaları. zaten senin sebebin var mutsuzsun. zaten kocandan ayrısın mutlu olmaya ihtiyacın var. markete git dondurmalı yaşpasta al ye hepsini.. sonrada benim gibi nasıl aldıklarımı geri vericem diye telaşa girersin. hem sen ye ki ben 70 olduğumda sana hava atabileyim. boy boy resimlerimi koyduğumda da sen bakıp aaa ne güzel ben neden veremedim acaba dersin...keşke dukana başlasaydım kocam yokken dersin. ben bayramve haftasonuki bunalım kilolarımı attım sayılır kuzum o bunalıma bi giren pişman çıkmazsan bataklık gibi daha da gömülüyosun içine.ben senin dostunum senin bunu kendine yapmana tekrara 80 lere çıkmana izin veremem. hemen bırak o düşünceyi at kafandan 5 dk lık zevk için yapma. kuzu dondurmayı çok seviyosan kartdorun lightından ye tatlandırıcılı.

Off depresyondayım.. :84:
Kocam gitti... Canım magnum istiyor... Tek başıma kaldım...
Tatlı yemek için bi sürü sebebim var

Aman aman at o sebepleri arka köşeye bir yere Melekcim ..
Sonra tam giderken tekrar gelir kilolar ..

Menün gayet güzel de bir akşam yemeği de o kadar güzel anlatılmaz ki.
Bir yerim şişecekti

bizimkiler baharatçı aklınıza ne gelire satıoalar cilt diyete yardımcı oott toooz krem şampuan bitkisel içerikli

İşte bu Gülçincimm ..
Çok güzel.
Böyle hepimiz birbirimize dur demeyi bilince geliyor asıl motivasyonn ..

Rahatlatıcı mesajın için sağol canım

senin face varmıydı?Varsa ekleyelim birbirimizi...

Ah Gülçin ahh.. Bende böyle bi fırça bekliyordum

Merak etme, yemicem asla çorba var, yemek var, onları yerim... Ama magnum almıcam...

Ya ciddi bişi sorayım.Canım cok tatlı istiyor ne yapayım... :44:

Aman aman at o sebepleri arka köşeye bir yere Melekcim ..
Sonra tam giderken tekrar gelir kilolar ..

Menün gayet güzel de bir akşam yemeği de o kadar güzel anlatılmaz ki.
Bir yerim şişecekti

Yok yok meraklanmayın siz.Artık kalorimin içinde olsa, kalorişmi aşmasam bile ne yiyip neyi yemeyeceğimi biliyorum.Sadece bazen oluyor işte patlamalar

Aynen ya... insanın resmen gözünün önüne geliyor.Gülçini dürüm yaparken gördüm bi an yemeğin her evresini yaşadım

sordugun soruyu cevapladım.. gördün mü?

Ben face kullanmıyorum canım ya

Gerçekten emin olabilirsin havacılık sektörü çok sıkıdır otoriteler sürekli ensemizdedir onun için kuralların dışına çıkmak mümkün değil uçak bakımda uçurmada

bizimkiler baharatçı aklınıza ne gelire satıoalar cilt diyete yardımcı oott toooz krem şampuan bitkisel içerikli

ayyy tam benlikmiş. ben olsam orda şimdi. sana liste çıkarayımda bana massuccuktan hazırla bakim ne kadar tutacak.
biberiye yağı(spor sırasında vucuda sürülecek ki yağ yaksın)
yulaf kepeği (kurabiyeler ekmekler yapayım kendime)
toz jelatin ( süte katıp puding yap unsuz nişastasız)
badem yağı( küsen kaşlarım için)
goji beryy(bağışıklık sistemimiz çökmesin diyette)

bu gojinin kilosu 49 diye gördüm biyerde ya yuh didim yuh sizde vramı?

Çook teşekkür ederim Melekcimm
Aklımıza takılanları sana sorabilmemiz ne güzell ..
İyiki varsınn ..

Son yazılanlardan arkaya gittim Melekcim teşekkür ederimm ..
Tatlı için.
Kuru kayısı yiyebilirsin.
İncir
Tarçınlı süt.
Lİmonlu su
Badem ..
Bunlarbana etki ediyor deneyebilirsin.

Aynen ben de orada kaybederim kendimi resmen..
Kargo falan yapmıyor musunuz şehir dışına ?

canım ismin neydi? öğrenene kadar aralıkcım diyem. aralıkcım gerçekten mesajın benide rahatlattı keza ilk defa bayramda uçağa bindim. hemde cam kenarı. ilk kalkarken çok korktum.bir ara baktım koca barajlar minicik su birikintisiydi. çok şükür hemencik gittik. artık o rahatlığı görünce otobüsle gitmek istemez insan. bi mütecim bayramda yollarda 200 kişi öldü yaralıları söylemiyoruz bile. Allah rahmet eylesin ufak ihmaller hangi umutları hangi hayalleri söndürdü kimbilir kaç sevgiliyi ayırdı birbirinden. ama uçak kazası olmadı çok şükür kuzu. hem ecel bu snede inançlı bir insnasın olacak olsa evde de olmaz mı ev kazarında elektrik vs kazalrında hayatını kaybedenler yokmu. sen içini rahat tut.rabbim sizi ayırmak istemedikçe birliktesiniz inşallah.

Tabi canım.. Rabbim ecel takdir etmedikçe bişi olmaz inşaallah..
Haklısın sende...

eczanelerde kampanya var 500 lük splenda tablet 75 gr toz splenda hediyeli..38 lira.
splenda kanser vakfı onaylı tatlandırıcı vücutt tarafından tanınmadığı için hemen atılır vücuttan.

o splenda ile sen normal tarfilerinde şeker yerine kullanabilirsin benim gibi kepeklede yapabilirsin. hem tatlı krizlerinden sıyrılırsın. canım yarın benimde regl olmam lazım. o yüzden çokkk şeker istedi canoım süte muz aroması damlattım 1 damla azcık splenda muzlu süt ün üstünede su içtim bol geçti gitti.bu damla aromayı da gurmenetten aldım muzun aromasını çok svediğim için şubata kadar sürecek bu dukan maceramda özlemek istemedim.hem bunlar sayesinde gözüm dışarlara kaymayacağı için diyetimde tehlikeye girmez diye umuyorum.

Kızlar ben ismimi vermeyeyim direk deşifre olurum. Bana aralik diyebilirsiniz.

Kesinlikle katılıyorum ölüm geldikten sonra başağrısı bahane

Ama korkmadan uçağa binebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…