selam çıtırlar nabersiniz.3 kilo civarı çok farkediliyor mu yaa sizdede en son okuma bayramında 76.5 olmuştum telaştan sonra karne haftası 77.5 tum sanırım o civardaydı . benim veliler 3 aydır görmüyor okula geldi bazıları maşallah diyo herkeşler nasıl gençleşmişsin nasıl zayıflamışsın diyenler çok oluyo öğretmen arkadaşlardanda komşulardanda.ya bu dukanın kitabında dukan amcam diyor ki nerede problem varsa bölgesel gider kilonuz diyor yani istemediğiniz yerden gider diyor depoları yakıyor sanırım. ya insna kendini gözlemleyemiyor hep ama bana senin vücudun dengeli dediklerine göre demekki doğru bu. önceden belin ince de alt tarafın geniş derlerdi. şimdi dengeli diyolar. ne istiyorum ya dışardan kendime başkasının gözüyle bakmak değişiklikleri görmek istiyorum ama sanki bana pek fark yok gibi geliyor.bilemedim.herneyse bayram kiloalrımdan arınıyorum az kalmış tartıldım dayanamadım.
masalımmm ben zumbayı zayıfladıktan sonra popomu şekillendirmek için yapıcam ya şimdiden yapıp sıkılmayım.benimki ekmek tahtası gibi dümdüz de azıcık.al oklavayı hamur aç yani o kadar. ya ama yinede tipimi sveiyorum ya bizim okulda poposu küçücük üstü kilolu bir arkadaş var göbek ve omuz etli popo elim kadar ama eminim görmemişsinizdir daha önce böle bi tip. öylşe olmaktansa tersi olmayı tercih ederim inanın. en azından vesikalıklarda zayıf duruyorum.
Bir başlasam en azından sıkılana kadar yapmış olurum
Ama başlayamadık bile henüz ben ve iradem çok sümsük bişi olduk
Ya aynen dün yedim bugün yedim yarın yicem az da değil iki tane ben 2 daha yersem kaşınmaya başlıycam,
Ya kızlar bir de ben çok baş dönmesi ve halsizlik var ara öğün yapmıyorum ondan mı ne anlamadım,
Fena baş dönmesi başladı bende yine
Ya aynen dün yedim bugün yedim yarın yicem az da değil iki tane ben 2 daha yersem kaşınmaya başlıycam,
Ya kızlar bir de ben çok baş dönmesi ve halsizlik var ara öğün yapmıyorum ondan mı ne anlamadım,
Afiyet olsun Özlemcim ..
Süt ilave edebilirsin aslında yumurta gibi değilse de protein.
Afiyet olsunn ..
Koy resmini bakalım öncesi ve sonrası olarakselam çıtırlar nabersiniz.3 kilo civarı çok farkediliyor mu yaa sizdede en son okuma bayramında 76.5 olmuştum telaştan sonra karne haftası 77.5 tum sanırım o civardaydı . benim veliler 3 aydır görmüyor okula geldi bazıları maşallah diyo herkeşler nasıl gençleşmişsin nasıl zayıflamışsın diyenler çok oluyo öğretmen arkadaşlardanda komşulardanda.ya bu dukanın kitabında dukan amcam diyor ki nerede problem varsa bölgesel gider kilonuz diyor yani istemediğiniz yerden gider diyor depoları yakıyor sanırım. ya insna kendini gözlemleyemiyor hep ama bana senin vücudun dengeli dediklerine göre demekki doğru bu. önceden belin ince de alt tarafın geniş derlerdi. şimdi dengeli diyolar. ne istiyorum ya dışardan kendime başkasının gözüyle bakmak değişiklikleri görmek istiyorum ama sanki bana pek fark yok gibi geliyor.bilemedim.herneyse bayram kiloalrımdan arınıyorum az kalmış tartıldım dayanamadım.
Dediğin gibi bölgesel ve yağlardan giderse fark edilir Gülçincim.
Yoksa şok diyetlerle verilseydi kimsecikler farkedemezdi ..
Sağlıklı verdiğinin göstergesi bu da.
Bir arada biz görsek kız seni ..
Eki Görüntüle 256302 Eki Görüntüle 256302 Eki Görüntüle 256302
bacım sormuştum face varsa görersin aslında ama cevap yazdıysan görmemiş olabilirim.
bu 77 kilodaki halim ama 83.4 ve 73.4 arasındaki farkı 10. kilomda yayınlıycimm.karşılaştırmanız için.Eki Görüntüle 256302
Saol canım,O halsizlik felan bende de var mevsim değişikliğinden heralde
Ama dikkat et gçmiş olsun
Çok net belli olmamakla beraber kesinlikle kilondan az gösterdiğini düşünüyorum.
Sıkısın anlaşılan ..
Facebook kullanmıyorum Gülçincim.
Yayınla yayınla.
Ben çekmemiştim ilk halimle hiç ya ..
selammm ben geldimmmm
hoşgeldin canımmm. nerelerdesin sen gel bakimm
üfffff kızlar ya bugun çok yogun bi günn 11 de kuaföre gittim
manikür pedikür kaş bııyıkk
sora ayakkabı baktım düğün için elbise çantaa üfff yoruldum yaaaa
üfffff kızlar ya bugun çok yogun bi günn 11 de kuaföre gittim
manikür pedikür kaş bııyıkk
sora ayakkabı baktım düğün için elbise çantaa üfff yoruldum yaaaa
bursadayımmm hava çok sıcak sabahtan berşi tarım tarım koşturuyorum
buldun mu peki elbise. nasıl bişe bakıyosun. fatihe git ya ben 2 elbise aldım orda süper şeyler vardı.
hayırlı olsun canımm. döktür güzel güzel oyna.. şişeleerr lingo lingo şişelerrbursadan aldım canım mor böylee saten ince askılııı
selam çıtırlar nabersiniz.3 kilo civarı çok farkediliyor mu yaa sizdede en son okuma bayramında 76.5 olmuştum telaştan sonra karne haftası 77.5 tum sanırım o civardaydı . benim veliler 3 aydır görmüyor okula geldi bazıları maşallah diyo herkeşler nasıl gençleşmişsin nasıl zayıflamışsın diyenler çok oluyo öğretmen arkadaşlardanda komşulardanda.ya bu dukanın kitabında dukan amcam diyor ki nerede problem varsa bölgesel gider kilonuz diyor yani istemediğiniz yerden gider diyor depoları yakıyor sanırım. ya insna kendini gözlemleyemiyor hep ama bana senin vücudun dengeli dediklerine göre demekki doğru bu. önceden belin ince de alt tarafın geniş derlerdi. şimdi dengeli diyolar. ne istiyorum ya dışardan kendime başkasının gözüyle bakmak değişiklikleri görmek istiyorum ama sanki bana pek fark yok gibi geliyor.bilemedim.herneyse bayram kiloalrımdan arınıyorum az kalmış tartıldım dayanamadım.
bursadayımmm hava çok sıcak sabahtan berşi tarım tarım koşturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?