Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dediğin gibi bölgesel ve yağlardan giderse fark edilir Gülçincim.
Yoksa şok diyetlerle verilseydi kimsecikler farkedemezdi ..
Sağlıklı verdiğinin göstergesi bu da.
Bir arada biz görsek kız seni ..

masalımmm ben zumbayı zayıfladıktan sonra popomu şekillendirmek için yapıcam ya şimdiden yapıp sıkılmayım.benimki ekmek tahtası gibi dümdüz de azıcık.al oklavayı hamur aç yani o kadar. ya ama yinede tipimi sveiyorum ya bizim okulda poposu küçücük üstü kilolu bir arkadaş var göbek ve omuz etli popo elim kadar ama eminim görmemişsinizdir daha önce böle bi tip. öylşe olmaktansa tersi olmayı tercih ederim inanın. en azından vesikalıklarda zayıf duruyorum.

Benim de altım kalın üstüme göre ama gerçekten daha güzel duruyor bence de üstümün kalın olmasından.
Popomda aslında gayet dik duruyor.
Tek problem biraz yanlarımdaki yağlar.
Biraz daha zayıfladıktan sonra şekillendirmek için güzel sporlar buluruz sana ..
Ben bakınıp duruyorum zaten.

O halsizlik felan bende de var mevsim değişikliğinden heralde

Ama dikkat et gçmiş olsun[/QUOTE]
Saol canım,

daha önce de olan bişiy miydi cnm başdönmesi? aksine ben kendimi daha dinç hissediyorum... yalnız ara öğün yapmayınca midem serleşiyo gibi oluyo... bol su içiyorum....[/QUOTE]
Ya daha önce yoktu ama beslenme şeklinden kaynalanmıyor kanımca çok yoğunum hep oturuyorum havasız ortam,
Bilgisayara bak bak gözlerim bir tuhaf oluyor,
Bir de bu kan şekerimidir nedir uyuz benim ki çok mu düşüyo nedir Karatay teyzenin de dediği gibi mutlaka birşeyler atıştırmam gerek,
Ben de alıştırmaya çalışıyorum bünyeyi alışır elbet,

Uzun süre yapmayınca çok etkili oluyor gerçekten.
Ama bana sanli yer hareketleri kilo verdirmiyor gibi geliyor ( ben de sık sık yapıyorum. )
Bu konuda bilgisi olan var mı ?
Bize yardımcı olabilir mi?

Yumurta konusunda alternatif olmaması çok kötü ama zorlanıyorsanız arada kesin bence.
Baş dönmesi de eğer öğünlerini kuvvetli yaparsan kesinlikle ondan dolayı olmaz.
Ama aç kalıyorsan öğünlerde olabilir.

Bence bugün yememelisin.
Ben illa tatlı yiyeceksen cumaya kadar daha dikkat edip cumadan sonra ödül olarak veriyorum kendime.
Hem tartı da fazla çıkmazsın.
[/QUOTE]
Ya yer hareketleri benim basenim iç kısmı çok sarkıktı,
Ama toparlandı ben yer hareketlerinden biliyorum onu ama,
Canım ya bünye alışkın değil ya birden afalladı sanırım yukarıda da yazdım yani akşama kadar o kadar çok etken var ki hepsinden kaynaklanıyor olabilir,
Ama ben kansızlıktan şüpheleniyorum nasıl ölçtürcem ki ya bunu,

Koy resmini bakalım öncesi ve sonrası olarak

Dediğin gibi bölgesel ve yağlardan giderse fark edilir Gülçincim.
Yoksa şok diyetlerle verilseydi kimsecikler farkedemezdi ..
Sağlıklı verdiğinin göstergesi bu da.
Bir arada biz görsek kız seni ..

bacım sormuştum face varsa görersin aslında ama cevap yazdıysan görmemiş olabilirim.

bu 77 kilodaki halim ama 83.4 ve 73.4 arasındaki farkı 10. kilomda yayınlıycimm.karşılaştırmanız için.

Son düzenleme:

Çok net belli olmamakla beraber kesinlikle kilondan az gösterdiğini düşünüyorum.
Sıkısın anlaşılan ..
Facebook kullanmıyorum Gülçincim.
Yayınla yayınla.
Ben çekmemiştim ilk halimle hiç ya ..

O halsizlik felan bende de var mevsim değişikliğinden heralde

Ama dikkat et gçmiş olsun
Saol canım,

daha önce de olan bişiy miydi cnm başdönmesi? aksine ben kendimi daha dinç hissediyorum... yalnız ara öğün yapmayınca midem serleşiyo gibi oluyo... bol su içiyorum....[/QUOTE]
Ya daha önce yoktu ama beslenme şeklinden kaynalanmıyor kanımca çok yoğunum hep oturuyorum havasız ortam,
Bilgisayara bak bak gözlerim bir tuhaf oluyor,
Bir de bu kan şekerimidir nedir uyuz benim ki çok mu düşüyo nedir Karatay teyzenin de dediği gibi mutlaka birşeyler atıştırmam gerek,
Ben de alıştırmaya çalışıyorum bünyeyi alışır elbet,

Uzun süre yapmayınca çok etkili oluyor gerçekten.
Ama bana sanli yer hareketleri kilo verdirmiyor gibi geliyor ( ben de sık sık yapıyorum. )
Bu konuda bilgisi olan var mı ?
Bize yardımcı olabilir mi?

Yumurta konusunda alternatif olmaması çok kötü ama zorlanıyorsanız arada kesin bence.
Baş dönmesi de eğer öğünlerini kuvvetli yaparsan kesinlikle ondan dolayı olmaz.
Ama aç kalıyorsan öğünlerde olabilir.

Bence bugün yememelisin.
Ben illa tatlı yiyeceksen cumaya kadar daha dikkat edip cumadan sonra ödül olarak veriyorum kendime.
Hem tartı da fazla çıkmazsın.
[/QUOTE]
Ya yer hareketleri benim basenim iç kısmı çok sarkıktı,
Ama toparlandı ben yer hareketlerinden biliyorum onu ama,
Canım ya bünye alışkın değil ya birden afalladı sanırım yukarıda da yazdım yani akşama kadar o kadar çok etken var ki hepsinden kaynaklanıyor olabilir,
Ama ben kansızlıktan şüpheleniyorum nasıl ölçtürcem ki ya bunu,

Koy resmini bakalım öncesi ve sonrası olarak[/QUOTE]

Nasıl karışmış yazılar böyle
Yer harektleri sanırım sıkılaştırıyor ama tartıya etki konusunda acaba diyorum ben ..
Her hangi bir sağlık ocağı bile bütün ölçümlerini yapabilir Sinemcim.
Bence de yaptırsan güzel olur.

genelde öle diyolar canım spordan kaynaklanıyor sanırım hep yapıyorum azda olsa.ilk halim var ya olmamı. oturmuşum göbeğim pörtlemiş iğrenç.

üfffff kızlar ya bugun çok yogun bi günn 11 de kuaföre gittim
manikür pedikür kaş bııyıkk
sora ayakkabı baktım düğün için elbise çantaa üfff yoruldum yaaaa

üfffff kızlar ya bugun çok yogun bi günn 11 de kuaföre gittim
manikür pedikür kaş bııyıkk
sora ayakkabı baktım düğün için elbise çantaa üfff yoruldum yaaaa

buldun mu peki elbise. nasıl bişe bakıyosun. fatihe git ya ben 2 elbise aldım orda süper şeyler vardı.

Tebrik ederim canım çok sevindim senin adına.. insan nasıl mutlu oluyor ama dimi ya :))

bursadayımmm hava çok sıcak sabahtan berşi tarım tarım koşturuyorum

Nerde düğüne geldin kız? Bende bursadayım söyle bende gelim yanına

Arkadaşlar, eşim şimdi çıktı Malatya'ya gitmek için Saat 20.00 de uçağa binecek
Çok korkuyorum, ya bişi olursa ( Allah korusun ). Giderken öyle bir sarıldım ki..
Hep ağladım arkasından, halada ağlıyorum
Sağ salim bi gelse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…