Bizim kaçak gelmiş
Hoşgeldin kaçma sakın bir daha emi ?
Balık eti diye bir film.
Zayıflama kampı var filmde.
Cidden çok güzel bir kadın.
Ben de çok beğenirim kendisini.
Az yememeye dikkat et ama bak yoksa çok duracak kilo vermen.
tamam sözkacamak yapip yazmaya utanip kacmayacagim artik
evet okudum gecmisi simdi, merak ettim baktim googledan ama balik etli diye okumusum, öyle "balik etli filmi" dye arattim +18 bir film cikti diyorum noluyoooomeger komediymis yildiz kenter de var, cok begeniyorum o kadini.. su an öyle bir gecer zamankinin dünkü bölümünü izliyorum o bitince filmi izleyeyim de biraz güleyim ben de
evet az yemek de iyi degil biliyorum ama yedikce doyanlardan degil yedikce istahi acilanlardan oldugum icin mecburen az yiyorum
Valla öyle kötü şeyler izlemiyoruz
Ama yine de 18lik neyi varsa o filmin ..
Neysee ..
Ben de öyleyim eğer yemezsem bütün gün aramıyorum ama sabah yediğimde daha sonra tekrar yiyesim geliyor.
Fakat bu şekilde çok sağlıksız, bak tamamen tecrübe konuşuyor.
Ben geçen aralık ayında 57 civarındaydım.
Bilmem nasıl verdiğimi tahmin edebiliyor musun o kiloları.
Aynen senin gibi ..
elisya sen nerelerdeydin kuzu? canım önceki avatraındaki sne miydin? ben onu çok beğeniyordum gözler kocaman maşallah ne güzel.
yok canim o film +18lik degil zaten.. ben balik eti yerine balik etli yazmisim.. balik eti komedi, balik etli ise +18misbenim hatam yani
ayy canim ya tesekkür ederim evet önceki avatardaki bendim pörtlek gözlüyümdür
nerelerdeyim? buradaydim aslinda ama bir kac gün bunalim takildim kendimi yemeye verdim, yediklerimi yazmaya utandigimdan da kactimama kaptancigim beni anlayisla karsiladi sagolsun
Tamam o zaman problem yok ..
Müsade ettik ama telafi edilecek değil mi kuzum ?
İsveç diyeti ne oldu?
ya tam olarak o listeye uyamayacagimi bildigimden ona benzer kafama göre bir sey yapiyorum/yapacagim
Eki Görüntüle 256431
Bugünkü Menüm:
Sabah:
1 kupa ballı tarçınlı çay
30 gr. müsli + 100 gr. yarımyağlı süt
1 dilim peynirli tost
2 domates
1 salatalık
Ara:
1 havuç
2 kupa bitki çayı
Öğle:
1 tabak kabak yemeği
1 dilim köy ekmeği
Ara:
2 kuru kayısı
2 kupa bitki çayı
Akşam:
30 gr. müsli + 100 gr. yarımyağlı süt
1 kase mercimek çorbası
Toplam: 950 kalori
2 lt. su + 30 dk. zumba
Eki Görüntüle 256433 Eki Görüntüle 256434 Eki Görüntüle 256433 Eki Görüntüle 256434 Eki Görüntüle 256433
Hilal ben annemlere gidiyorum.Yarın gelicem ama gelemezsem haberin olsun...
selam kızlarrr bugün neler yaptım neler bir bilsenizzz kızmazsınızzz dimiiii :18: bugün dişçiye gittim işten izin alıpppp dişlerime dolgumu yaptırdımmm
sonraaa naptım sevgilimle buluştum haftalardr görmüyodum çok özlemişimmyanında kardeşide vardı tanıştırdı bizi ayyy dişe dolgu yaptırdım diye yanağın bi tarafı uyuşuk tam konuşamıyom gülcem gülemiyommm 9da DA eve geldim 1.5 saatim yolda geçtiii onların yanında bile okadar kalmadım ya yediklerime gelince diyetimde hiçbi aksama yok kilo verdiğimi hissediyorum ama cumaya kadar tartıya çıkmicammmm
slm kızlar napıyosunuz....akşam üstü fırsat bulamadım gelmeye... yürüyüşe çıktım biraz...
bugünkü menümüde veriyim hemen....
sabah kahvaltımı vermiştim
öğlen 1 tabak zeytinyağlı patlıcan ve bol yoğurt
akşam
1 kase çorba az karpuz
masalcım senle yine patlıcanları tutturmuşuz...
Kızamamm kiiii
Sevgilimleydim çok çok geçerli bir neden ..
Yani şey tabi geçmiş olsun, uff ya aşk deyince bir an hiç bir şeyi göremiyorum ..
Nasıldı kardeşi?
Kaç yaşında ?
Cuma gününü bekliyoruz o zamann ..
26 yaşında canım
veeeee 50 dk tae-booooooşimdi duşa gircem sonradaaayarım kase yoğurt yiyipp yallahhh yatağaaaa herkese iyiii gecelerrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?