Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ay herkes burda kusura bakmayın arkadaşlar kızım akşam hastalandı ve sabaha kadar aralıksız kustu akşamda evde değildik ilçeye gitmiştik doktorda yok orda sabah erkenden doktora getirdik serum taktılar içine ilaçlar kattılar eve 5dakika önce gldik onu yatırdım hemen bilgisayarı açtım geçmişe bile bakamadım okadar uykusuzum ki kilomu sabit yazmışsınız teşekkürler melisciğim kızım çok korkuttu bizi

melzeyitcim listeyi vermedim henüz var mı kilonda değişiklik.
Nasılsın bu arada az kaldı heyecan dorukta, biz de heyecanlıyız.

canım tartılamadım bile ama 2 gün önce 78.500 falandım ama istersem sabit yaz yalan söylemiş olmayım kusura bakmayın arkadaşlar bu hafta heyacınınıza ortak olamadım

canım geçmiş olsun ne oldu soğuk algınlığı falan mı?
sabit yazdım ama değiştirebilirim var mı değişiklik.

teşekkürler yediklerini karıştırdı arkadaşıyla oynarken terledi ve musluktan su içti kilom dediğim kibi 78.500 dü ama bu gün tartılamadım belkide daha fazla zayıfladım ama bilmiyorum şimdi tartılırsamda fazla çıkarım

tamam canım sabit yazdım o zaman. Olsun hayatım kızın önemli o sağlıklı olsun da, çabucak toparlar merak etme, üzülme.

kendine ait tüm mesajları ara seçeneği çıkıyor, oraya bas.

canım sağoll.şöyle geçmiş mesajlarda menüme bir baktım daaa...eh idare eder.. geçen cumartesi öğle yemeğimde pilav kavurma ayran 3 tane tuluba var
dün 1 dilim börek yemiştim
bir de pazartesi 1 poğaça ve 1 dilim ininr tatlısı

ne olduysa bunlardan oldu..

akşam yemeklerimi 7 den öne bitirdim..ya salata ya da yoğurt yedim..sabaha açlıktan nefesim kokuyo be yaaaaaaaawwwwww :1no2:

ayrıca dikkat ettiysen her gün koşuyorum ..en az 1 saat en fazla 75 dk koştu m hafta boyu.

bir de reğl oldum pazartesi akşam..şişsem bile bu güne kadar inerdi heralde :1shok::1shok:

ah canısı geçmiş olsun..yavruaklar bu mevsimde çok hassas oluyorlar ..en kısa zamanda toparlar annesi merak etme Şeniz

bazen duraklama oluyor canım benim 4.5 aydır bazı haftalar iyi verdim bazı haftalar durakladım, böyle böyle gidecek hem de 600 gr hiç fena değil.

5.TAKIM 101. ETAP
canzi3445 ( 82.5/ 81.0 / 1.5 / 1.81&#37 ( Yeni üye )
reyhanxx54 ( 74.5 / 74.5 / 0.0 / 0 % )
zenan25 ( 72.8 / 72.6 / 0.2 / 0.27 % )
cedric ( 101.6 / 98.8 / 2.8 / 2.75 %)
chocolategirl ( 83.6 / 83.2 / 0.4 / 0.47 % )
bijoux ( 73.5 / 73.5 / 0.0 / 0.0 %)
sel ( 57.0 ) (Paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye)
sportie ( 58.0 / 58.0 / 0.0 / 0.0 % )
xTABU ( 102.0 / 101.0 / 1.0 / 0.98% )
Mehalim ( 60.0 / 60.9 / -0.9 / -1.5 % )
Kalliste ( 73.0 / 73.2 /- 0.2 / -0.27 %)

5.TAKIM TOPLAM KıLO: ( 781.5 / 776.7 / 4.8 / 0.61%)

Melisim bir bak sizin listeyede ben baktım ok ancak ben 2 kez hesapladım dosbın yüzdesi 85 çıkıyor bir daha bak canım

sağolasın hayatım,öyle tabiki şükrediyoruz.yapacak başka birşey yok sanırım.birde ben biran önce işe girsem çok iyi olacak ama oda he diyince bulunmuyor ki.sizede geçmişolsun hayatım.senin ufaklıkta maşallah az yaramaz değilmiş hani.ne yalan söyliyim sen sıkıntısını çektin ama valla güldüm kız.üzgünüm. a.s.

inşallah meliscim,inşallah dediğin gibi olur.ama biz kenetlenmek yerine sanki dahada uzaklaşıyor gibiyiz.Allah yardımcımız olsun.dediğin gibi ben bir işe girsem. :çok üzgünüm:

selam kızlar ben bugün geciktim biraz
adcım üzülme Allah bi kolaylık verir inş. sağlığınıza dua edin canım hepimizin sıkıntıları var inan
sağolasın dosbacım.öyle tabiki sıkıntısız insan yok. :1no2:

günaydın güzeller ben bu hafta 1,6 verdim ve çok çok mutluyummm durmak yok aynen devammmhihoyyyt
valla ne yalan söyliyim kıskandım. ama senin adına çok sevindim. harika gidiyorsun valla.maşallah.

tartıldım tam 60.0 ım. 600 gr vermişim. 59.9 hedefime ulaşamadım akrobasi harketler yaptım 100 gr eksik göstersin diye ama şaşmadı. Neyse haftaya artık.
tebrikler arkadaşım.valla 600 gr deyip geçme onu veremeyenlerde var. :çok üzgünüm:

600 gr tabiki çok iyi hayatım damlaya damlaya göl olur derler sıkma sakın canını.valla bravo. a.s.

adcım çabuk gel tatlişimmm Şeniz
geldim hayatım geldim.aman inanın bu pc yi çöpe atıcam ben.bugün iyice kafayı yedi.1 saattir geçmişi okuyup yazmaya çalışıyorum ama o kadar yavaş ki.seda bacıyı arayp yeni pc isticem ondan. alacak gücüm olmadığına göre. :roflol:

tamam canım gelince konuşuuz bu hafta hepimiz akşam yoğurt ya da salata yiyeceğiz şişgo 1600 gr verdi, nereus 900.
valla şişgo ve nereus aldı başını gitti.nereusum senide tebrik ediyorum hayatım valla harikasın.aman bozma neolur.ben şuan çok kafama vuruyorum.ama artık bende kesinlikle akşamları yoğurt ve salata ile beslenicem.zaten herakşam saat 6 da yürüyüşe gidiyorum.o saatten sonrada birşey yemem inşallah.o zaman süper olur.bu çiçeklerde sana nereus. a.s.

adcım oğlıuş nasıl?
oğlum iyi melisim sağolasın.artık iyice yürüyor denge menge hak getire kendisi yere çömelip yerden kalkabiliyor önceden birşeylere tutunup öyle kalkardı.şimdi özgür oldu.mutfakta tencereleri dolaptan alıp yere çat çut vuruyor.geçen eline cam kase aldı kaşla göz arası ben eline davranamadan yere vurduğu gibi kaseyi kırdı haliyle elini kesecek diye aklım gitti zaten.çok hareketliyiz anlıcağın.senin minik kelebeğin nasıl hayatım anne diyormu gerçi ilk baba demeye başlıyorlar aklında olsun şimdiden hergün anne demesi için alıştırmalar yap valla benimki hala çok nadir diyor.keşke daha erken başlasaydım demesi için diyorum.neyse yavrularımız iyi olsunlar inşallah bizlerde iyi oluruz o zaman.çok öpüyorum onu.

canım çok geçmişolsun. tam hasta olma mevsimi zaten.çocular heryerde oyun ter derken bir bakmışsın ateşler içindeler.umarım kısa zamanda iyleşir.gönlünü ferah tut güzel bacım a.s.

canlarım şu anda derecede gözüküyorsunuz hatta 1. umarım akşama doğru tüm sonuçlar açıklanana dek değişmez bu durum..

melisim teşekkür ediyoruz canım yardımların ve desteğin için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…