Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canlarım şu anda derecede gözüküyorsunuz hatta 1. umarım akşama doğru tüm sonuçlar açıklanana dek değişmez bu durum..

melisim teşekkür ediyoruz canım yardımların ve desteğin için...

ayy inşallah kalliscim. Öyle görünüyor son anda bir takım çıkmazsa.
Rica ederim canım ne demek.

adcım canım geçengünkü yazını okduum bozma moralini herşeyin hayırlısı olsunn
inşallah kısa sürde herşey yoluan girer sen sağlam durki eşininde ümidi kırılmasın
birlikte bu durumdan kurtulursunuz ki milletce hepimiz kurtulalım

[/QUOTE]inşallah meliscim,inşallah dediğin gibi olur.ama biz kenetlenmek yerine sanki dahada uzaklaşıyor gibiyiz.Allah yardımcımız olsun.dediğin gibi ben bir işe girsem. :çok üzgünüm:

aryel neler yapmış kız kaç kilo vemriş maşallaahh

bilmiyorumki canım yaz dedim ama yeniler sayfa yenileyipte ne yazılmış bakmıyorlar, öğrenecekler herhalde.

aminnn

selam kızlar inşallah bende sizler gibi verebilirim kilo süpersiniz valla geçmişi okumaya çalışcam ama benim bebeğim bırakırsa :ecrin_bebek:

gitmişler ama neyse söyleselerde bizde 2 kilo versek
ben ayda 2 kilo versem kaşımada yeter gözümede :roflol:
ama artıkınn geceleri yemek yokk faydasını gördüm

merhaba kizlar nasilsiniz bakalim kacinci oldunuz aryel gercekten güzel vermis ama bende cok iyiyim bugün sabah tartiya cikinca inamadim 76.8 kiloyum aksamlari yemiyorum ve cook calisiyorum haftada ikikere spora gidiyorum ve anladim ki kilo verme isini kafana fazla takmayinca gidiyor galiba bakalim önümüzdeki gunlerde ne olur vermeyi biraskmistim almaktan korkuyordum allahim ne olur almayayim ya

karamanlım çok sevindim bak ne güzel dikkat edince almak yerine veriyorsun. Tühh bilsek listeye yazar, birinciliği garantilardik. Hazır olduğun zaman iznini bitirelim.

meliscinm sen ne yaptin bu hafta gecmisi okumadim onun icin haberim yok olanlardan aslinda aksamda burdaydim ama bir türlü giremedim klube bir sayfayi acti ondan sonra hep hata verdi

meliscinm sen ne yaptin bu hafta gecmisi okumadim onun icin haberim yok olanlardan aslinda aksamda burdaydim ama bir türlü giremedim klube bir sayfayi acti ondan sonra hep hata verdi

ben de ne yapayım canım aynı düzen. Haftasonu biraz kaşırmıştım. Pazartesi salı uğraştım çarşamba ancak100 gr gitmişti, çünkü almıştım üzerine. 2 günde de 500 gr. toplam 600. Haftaya inşallah daha iyi olacak. Şişgo 1600 nereus 900 verdi

şimdi herkes burdayken konuşalım ne yapıyoruz önümüzdeki hafta.
öncelikle hafta sonu kaçamak yok kötükedihüso (bu laf en çok bana)
akşam dikkat ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…