canlarım şu anda derecede gözüküyorsunuz hatta 1. umarım akşama doğru tüm sonuçlar açıklanana dek değişmez bu durum..
melisim teşekkür ediyoruz canım yardımların ve desteğin için...
melisim aryel kaç kilo vermiş.ben kaçırdımmm
kenetlenin canım. Bebek olduktan sonra biraz uzaklaşılıyor bizde de öyle durum ama geçecek bu günler. Birbirinize vakit ayırmya çalışın tatlım. Girersin bir işe inşallah.
oğlum iyi melisim sağolasın.artık iyice yürüyor denge menge hak getire kendisi yere çömelip yerden kalkabiliyor önceden birşeylere tutunup öyle kalkardı.şimdi özgür oldu.mutfakta tencereleri dolaptan alıp yere çat çut vuruyor.geçen eline cam kase aldı kaşla göz arası ben eline davranamadan yere vurduğu gibi kaseyi kırdı haliyle elini kesecek diye aklım gitti zaten.çok hareketliyiz anlıcağın.senin minik kelebeğin nasıl hayatım anne diyormu gerçi ilk baba demeye başlıyorlar aklında olsun şimdiden hergün anne demesi için alıştırmalar yap valla benimki hala çok nadir diyor.keşke daha erken başlasaydım demesi için diyorum.neyse yavrularımız iyi olsunlar inşallah bizlerde iyi oluruz o zaman.çok öpüyorum onu.
ne güzel bir yandan güzel bir yandan zor.
Bizimki de çok haraketli, heryere tutunup kalkıyor, ben de düşecek diye korkuyorum ama iyice kavradı olayı sıkı sıkı tutuyor.
Baba, dede, gel, meme, mama vs diyor. Anne de diyor gibi, zaten her ağlayınca anne diye ağlıyor gibi. Eşim günde 100 kere anne diyordur öğretmek için, bana gerek kalmıyor :) Seninki de söyler yakında.
aryel neler yapmış kız kaç kilo vemriş maşallaahh
adcım canım geçengünkü yazını okduum bozma moralini herşeyin hayırlısı olsunn
inşallah kısa sürde herşey yoluan girer sen sağlam durki eşininde ümidi kırılmasın
birlikte bu durumdan kurtulursunuz ki milletce hepimiz kurtulalım
selam kızlar inşallah bende sizler gibi verebilirim kilo süpersiniz valla geçmişi okumaya çalışcam ama benim bebeğim bırakırsa :ecrin_bebek:
karamanlım çok sevindim bak ne güzel dikkat edince almak yerine veriyorsun. Tühh bilsek listeye yazar, birinciliği garantilardik. Hazır olduğun zaman iznini bitirelim.
bugünü oku tatlım yeterli olur. Sana bir iki mesaj var. Bebişin çok tatlıdır şimdi, 4 aylık mı tam, kızmı erkekmi?
meliscinm sen ne yaptin bu hafta gecmisi okumadim onun icin haberim yok olanlardan aslinda aksamda burdaydim ama bir türlü giremedim klube bir sayfayi acti ondan sonra hep hata verdi
kız canım....
ne güzel Allah bağışlasın, benimki de 9 aylık oldu dün ve kız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?