- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
Evet iyi gittim ama annemlerdeydim 2 gün.. ve onlarda geç yiyorlar bende hep beraber yiyelim istiyorum.Ne kadar yemek yemesemde, meyve şu bu derken illa bişiler yeniyor yinede(
Bu böyle olmaz.. kendime bu hafta çok katı kurallar koydum.Onları uygulamalıyım..
ya benim sınıf öğretmenler odasına yakın ya tembellikleriden gelmişler kendi sınıflarına giderlerse koca popoları küçülür aman . zaten ilk yerleştiklerinde de sormadılar sonrada alıştılar bişe demeyince. neyse yaa da hala boğazım düğüm düğüm seneye güzel başlayaydım eyiydi. ağlasam rahatlaycam ama olmuyo. şarkı söylesenize ya kınayı getir aneyyy parmağın şettir aneyyy
iyiyim cnm bende napıyım evdeyim.... bi kilo alıp bi vererek masalın sabrının sınırlarıyla oynuyorum...evdeyim canım aslında, dışarı da çıktığımız yok ama yorgunluğu atamadım sanırım.
sen neler yapıyorsun?
kesinlikle güzel şey:81:
senin dershanen de hayırlı olsun canım.
:
dalgın dalgın okuyordum... amanin gene naptım dedim bi an... çok safım yaaa....Bildiğin çıkarıyorum ya ..
Hoş hala bozuğum da bakma ne yapayım ..
Özlem başıma vurdu.
Ama gülüp geçme amin de.
ayy bende çok kestim okulda fare olsun hamamböceği olsun kurbiş olsun...Rabiacım yarın yapayım diyorum da yarın da saf proteine başlayayım diyorum bir kaç gün.
Sebzesiz yapsam belki daha iyi olabilir.
Bu yağlı kağıtlar var ya onu tavaya koyup üstüne dizsem olur mu ki?
Zaten az yaparım çok yiyemem.
Bacım bölümüm gereği hayvanları kesmeye alışığım zaten.
BU sene neler kesmedim ki.
Balığı da temizlerken özellikle inceledim.
Bazılarının göz merceğini falan çıkardım.
2 gündür okulda huzursuz günler geçiriyorum. zümremin bitanesi sıktı canbımı dün kadın hep kıskanıyor ya o kadar bariz belli ki. ne yapsam onu yapıyor makyajıma kadar inceliyor aynısından alıyor öğrencilerime ne alsam aynısını alıyor vs acayip hırslı yani. herneyse onun bazı davranışlarını görünce tedbirli oldum mesafe koymaya karar verdim aramıza.
sonra bu aralar tayin hakkımızla ilgili değişiklikler oldu öğretmenlerin şubatta eş durumu istmeleri kesinleşirse kalkacak. sadece yazın istyebilecez tayin. öğrenciler açısından iyi sık öğretmen değiştirmemiş olacaklar. ama gel görki benim gibiler napsın. herneyse sadcee yazın olsa neyse bulunduğun yerde 3 yıl kalma şartıda varmış ben bunu da duyunca hiç keyfim kalmadısınıfıma gideyim dedim. sınıfa gittim 2 tane bebek anneleri uyutmuş başlarında oturuyolar arkadaşlar. o kadar sınıf içinde benimkini seçmişler bebek uyutacak 2 haftadır seslenmedim temizlik yapmıştık istedikleri gibi kullandılar yediler içtiler.hiç bişe demedim.sınıfımı hazırlamam gerekiyodu hepsini son güne bıraktım onlar yüzünden artık bugün hazırlamam lazımdı pazartesi öğrenciler gelecek. herneyse sınıfa girdim topuklu ayakkabım ses çıkarıyormuş çocuk uyanmış kadın başladı bana zaten sınıfını kullanıyoruz diye suratın beş karış topuğunun sesinden de uyandılar. ses yapıyorsun kaç gündür hep böylesin. yahu ben sınıfımada giremeyeceksem napim daha gerizekalı. onada ağzının payını kibar kibar verince arkadaşlarda gülçin öyle biri değil sen alınganlık yapıyorsun deyincve kadın biraz sonra özür diledi. aptal zaten moralim bozuktu daha da bozdu. osmanın gizli gizli ağladığı gibi ağlasamda rahatlasam. zaten reglde olmadım onun veridği stres sancıda var. üfffffff noluyo ya nazar mıdır nedir neşeme nazar değdi sanırım çünkü nereye gitsem orda muhabbet olurdu ama 2 gündür noluyo anlamadım.
iyiyim cnm bende napıyım evdeyim.... bi kilo alıp bi vererek masalın sabrının sınırlarıyla oynuyorum...ama bunda evde oturmamın çok büyük payı var gibime geliyor... belki dersane başlayınca daha iyi olurum...
dalgın dalgın okuyordum... amanin gene naptım dedim bi an... çok safım yaaa....
ayy bende çok kestim okulda fare olsun hamamböceği olsun kurbiş olsun...
ya benim sınıf öğretmenler odasına yakın ya tembellikleriden gelmişler kendi sınıflarına giderlerse koca popoları küçülür aman . zaten ilk yerleştiklerinde de sormadılar sonrada alıştılar bişe demeyince. neyse yaa da hala boğazım düğüm düğüm seneye güzel başlayaydım eyiydi. ağlasam rahatlaycam ama olmuyo. şarkı söylesenize ya kınayı getir aneyyy parmağın şettir aneyyy
Bence de dikkat et Melekcim bu hafta.
Listeler açıklansın da genel bir konuşma yapayım.
Durumumuz çok kötü hepimizin dikkat etmesi lazım.
Teşekkür ederim Melekcim bilgilendirdiğin için.
Çarşambadan sonra bekliyoruz.
Ama o sırada da çalışırken atıştırma bir şeyler.
aman canim ya, moralini bozanin moralini bozacaksin su hayatta.. Hic aglama o dusuncesizler icin.. Hem sana ne onlarin veletlerinden, gidip baska yerde uyutsunlar.. Inadina giy topuklularibu arada regl konusunda yalniz degilsin benim de 17 gun mu oldu ne gecikti.. Cok sinir rahatsiz bir durum
sizi çok seviyorum kızlarrr. iyiki varsınızz..
Yok yine buralarda olurum ama çok sık ugrayamam... Ders çalışırken yeme adetim hiç yoktur.Malum ağzım sürekli okudugu için
Bayramdan beri toparlayamadım kendimi
Ama karar verdim şunları hergün yapıcam
1. Ballı tarçınlı sirkeli çay
2. 1000 kalori aşılmayacak
3. 1 saat kemer
4. Sabah 30 dk. Akşam 1 saat zumba ( yapamazsam kesin bir saat zumba )
5. 1 lt. yeşilçay
6. Özellikle cuma bildirimden sonra kendimi salmayacagım
Sabah 8 de kalkıp da ders çalısmam lazım ki, sporumu yetiştireyim gün boyu... Birde biberiye alıcam sürücem ,spor yaparken.. Gülçin yağ yakıtıgını söylemişti..
off ya, bir diyet moduna giremedim. Sinir oluyorum
Bir gidince gidiyor Melekcim öyle.
O yüzden dikkatli olmak lazım ama çok güzel giderken o yaptığın sporlara yazık bırakma bir anda kendini.
Bir kaç gün sırf protein mi beslensen ?
Ya sen beni ikna edeceksin ye Özlem al kiloları diyeceğim ya ben seni ikna edeceğim tam çıtır olacaksın
Var ya nasıl güldüm anlatamam, sesli güldümm ..
Çok mu baskı yarattım Özlemcim.
Ama çok güzel kesmek.
Resmen zevk alıyorum.
Böcek bile öldürsem içeride incelemeye kalkıyorum.
Bence de dikkat et Melekcim bu hafta.
Listeler açıklansın da genel bir konuşma yapayım.
Durumumuz çok kötü hepimizin dikkat etmesi lazım.
Teşekkür ederim Melekcim bilgilendirdiğin için.
Çarşambadan sonra bekliyoruz.
Ama o sırada da çalışırken atıştırma bir şeyler.
ben bugünkü menümü yazayım akşam misafirim var malum... hem akşam için hayal ettiğim menünün dışına çıkmamak içinde yazsam iyi olur..
sabah
1 dlm çavdar
2 dlm peynir
1 domates
öğlen
zeytinyağlı patlıcan
1 dlm çavdar
yarım salkım siyah üzüm
ara sade nescafe
akşam
1 kaşık pilav
5-6 ızgara kanat düşünüyorum....
ay ne bilim... ben 1 hafta dukan bir haftada kalori sayayım demiştim ama bir arkadaş bana yine çok geri alırsın dedi. bende yapmadım
sen beni ikna et masalcım yoksa sonum hayır olmayacak...
ne güzel güldürmüşüm seni...gülmek te kalori harcatıyor bol bol gülcek sebepleimiz olsun inş....
Biraz doğal formüllere baksan Elisyacım.
Bir de yürüyüş iyi olabilir, benim geciktiğinde sanki etkiliyor gelmesini.
Biz de seni çok seviyoruzz ..
Sıkma sakın canını ..
Bir gidince gidiyor Melekcim öyle.
O yüzden dikkatli olmak lazım ama çok güzel giderken o yaptığın sporlara yazık bırakma bir anda kendini.
Bir kaç gün sırf protein mi beslensen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?