Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gülçin;

Benim nazarım mı değdi sana yoksa (

Canım benim boşver dua et... Rabbim gönlüne inşirah versin... Burdan okuyup üfleyeyim sana
Duacınım.. Üzme tatlı canını...

Bence de dikkat et Melekcim bu hafta.
Listeler açıklansın da genel bir konuşma yapayım.
Durumumuz çok kötü hepimizin dikkat etmesi lazım.

Teşekkür ederim Melekcim bilgilendirdiğin için.
Çarşambadan sonra bekliyoruz.
Ama o sırada da çalışırken atıştırma bir şeyler.

Bir de tutup laf mı ediyorlar.
Aman cidden küçülür falan popoları ne olur sonra ..
Cık cık cık .
Kızdım ..
Gel başını kapatalım kına yakalım sana ..
Uçanda kuşlara malum olsunn ben annemi özledimm ..
Ağla ağla açılırsın.
En iyi çözüm.
Ben de başka tülrü rahatlayamam.

evdeyim canım aslında, dışarı da çıktığımız yok ama yorgunluğu atamadım sanırım.
sen neler yapıyorsun?

kesinlikle güzel şey:81:
senin dershanen de hayırlı olsun canım.
:
iyiyim cnm bende napıyım evdeyim.... bi kilo alıp bi vererek masalın sabrının sınırlarıyla oynuyorum... ama bunda evde oturmamın çok büyük payı var gibime geliyor... belki dersane başlayınca daha iyi olurum...
Bildiğin çıkarıyorum ya ..
Hoş hala bozuğum da bakma ne yapayım ..
Özlem başıma vurdu.
Ama gülüp geçme amin de.
dalgın dalgın okuyordum... amanin gene naptım dedim bi an... çok safım yaaa....
ayy bende çok kestim okulda fare olsun hamamböceği olsun kurbiş olsun...

takma canım kafana... hepsi düzelir eşinle aynı yere aatanırsınız... bu arada incecik olmuş olursun... yeter ki sinir stres yapma... bütün hastalıkların sebebi sinir stres... takma kafana sağlıkla olsun hepsi... geç olsun güç olmasın...

Ya sen beni ikna edeceksin ye Özlem al kiloları diyeceğim ya ben seni ikna edeceğim tam çıtır olacaksın

Var ya nasıl güldüm anlatamam, sesli güldümm ..
Çok mu baskı yarattım Özlemcim.

Ama çok güzel kesmek.
Resmen zevk alıyorum.
Böcek bile öldürsem içeride incelemeye kalkıyorum.

aman canim ya, moralini bozanin moralini bozacaksin su hayatta.. Hic aglama o dusuncesizler icin.. Hem sana ne onlarin veletlerinden, gidip baska yerde uyutsunlar.. Inadina giy topuklulari bu arada regl konusunda yalniz degilsin benim de 17 gun mu oldu ne gecikti.. Cok sinir rahatsiz bir durum

Yok yine buralarda olurum ama çok sık ugrayamam... Ders çalışırken yeme adetim hiç yoktur. Malum ağzım sürekli okudugu için

Bayramdan beri toparlayamadım kendimi

Ama karar verdim şunları hergün yapıcam

1. Ballı tarçınlı sirkeli çay
2. 1000 kalori aşılmayacak
3. 1 saat kemer
4. Sabah 30 dk. Akşam 1 saat zumba ( yapamazsam kesin bir saat zumba )
5. 1 lt. yeşilçay
6. Özellikle cuma bildirimden sonra kendimi salmayacagım

Sabah 8 de kalkıp da ders çalısmam lazım ki, sporumu yetiştireyim gün boyu... Birde biberiye alıcam sürücem ,spor yaparken.. Gülçin yağ yakıtıgını söylemişti..

off ya, bir diyet moduna giremedim. Sinir oluyorum

Son düzenleme:

Biraz doğal formüllere baksan Elisyacım.
Bir de yürüyüş iyi olabilir, benim geciktiğinde sanki etkiliyor gelmesini.

sizi çok seviyorum kızlarrr. iyiki varsınızz..

Biz de seni çok seviyoruzz ..
Sıkma sakın canını ..

Bir gidince gidiyor Melekcim öyle.
O yüzden dikkatli olmak lazım ama çok güzel giderken o yaptığın sporlara yazık bırakma bir anda kendini.
Bir kaç gün sırf protein mi beslensen ?

Bir gidince gidiyor Melekcim öyle.
O yüzden dikkatli olmak lazım ama çok güzel giderken o yaptığın sporlara yazık bırakma bir anda kendini.
Bir kaç gün sırf protein mi beslensen ?

ay ne bilim... ben 1 hafta dukan bir haftada kalori sayayım demiştim ama bir arkadaş bana yine çok geri alırsın dedi. bende yapmadım

sen beni ikna et masalcım yoksa sonum hayır olmayacak...
ne güzel güldürmüşüm seni... gülmek te kalori harcatıyor bol bol gülcek sebepleimiz olsun inş....

konuşma mıı . en çok kilo alanı olarak bu hafta ben azarı duymadan çıkayım .şaka şaka yemek vakti o yüzden çıkıyorum. kaptanım suç bizde değil sende. sende bazı uyanık kaptanlar gibi kilo aldım diyeni izinli yazsan 3-4 kişiyi öle yazınca 1. oluyolar.sanki bizde anlamıyoruz.şimdi söle bakim sen dürüst isen bizim suçumuz ne? yanlışım varsa düzeltin.genel değilde bazen böle yapanlar oluyor.tabi biz yinede çizgimizi bozmayalım. aldıysak aldık alnımızın akıyla açık açık söylüyoruz. kuzum bida olmaycak ya inan regl diye oldu. sade regl olsa neyse verdiğim dengelerdi almamış olurdum ama bayramdan kalanlara eklenince böle oldu. üffff çok mahcubumm. ama napim elimden geleni yaptım.son 2 gün e kadar gayet iyiydim. son 2 gün hooppp fırladı.

ben bugünkü menümü yazayım akşam misafirim var malum... hem akşam için hayal ettiğim menünün dışına çıkmamak içinde yazsam iyi olur..

sabah
1 dlm çavdar
2 dlm peynir
1 domates

öğlen
zeytinyağlı patlıcan
1 dlm çavdar
yarım salkım siyah üzüm

ara sade nescafe

akşam
1 kaşık pilav
5-6 ızgara kanat düşünüyorum....

şu marketlerde satılan köftelerin içinde ekmek oluyo mu kızlar. dukanıma zeval verir mi gidip alasım var marketten evde tavuk sote var 2-3 gündrü tavuk yemekten sıkıldım.

çok güzel menüüü. pilav nasıl bişeydi yaaa. şöle beyaz tereyağlı filandı sanırım. unutacam yakında.

ay ne bilim... ben 1 hafta dukan bir haftada kalori sayayım demiştim ama bir arkadaş bana yine çok geri alırsın dedi. bende yapmadım

Ben deneyeyim bakalım yarından itibaren 2-3 gün saf protein.
Sonrasında normale dönünce kilo almazsam sen de denersin.

sen beni ikna et masalcım yoksa sonum hayır olmayacak...
ne güzel güldürmüşüm seni... gülmek te kalori harcatıyor bol bol gülcek sebepleimiz olsun inş....

Kızayım ben sana bol bol.
Kabusuna gireyim bir kaçamak yaparsan böylelikle kilo ver.
Kız dur o zaman komedi filmi açıp izleyeyim artık güle güle.
Aman benimki de gelemedi ki, o gelince kalbimin atışı hızlanıyor, metabolizmam da iyi oluyor
Bir dahakine yanında dikkat etmeye çalışacağım bakalım ne olacak

evet haklisin canim dogal formullerri arastirmak gerek.. Cok tecrubesizim bu konuda en fazla 5 gun falan gecikirdi o da baska bir sehre gidersem ya da vize final haftasindaysam.. Noldu boyle ben de sasirdim ama cok sinir bozucu bir durummus:/ off olmak bir dert olamamak bambaska bir dert

sabah 1 dilim yulaf kepekli kek 1 bardak süt

öğle pastırma miktarı önemli değil dukanda ama nasıl tarif etsem masalın deyimiyle 1 avuç..

tavuk sote sadece domates ve soğanla(yağsız)

akşam belli değil. ama acayip neskafe istedi canım ama 2 si 1 arada var evde onun kreması yağlı oluyo yağsız süttozu oluyomuş ondan bulmak lazım.

suyum 2 lt oldu akşam yatana kadar ooo çok olur. sporda hep atmadan önce yapıyodum kalori sayarken spordan sonra acıkıyorum diye ama uyuyamıyorum sanırım spordan sonra adrenalin salgılandığındanmış.o yüzden akşam yemeğinden önce mi yapsam acep. ama yemekten öncede yaparsan kişlo alırmışsın diyolar kilo almak isteyenler spordan sonra yemek yermiş.. üfff herkes bişe diyo en uygun spor saati konusunda net bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…