konuşma mıı . en çok kilo alanı olarak bu hafta ben azarı duymadan çıkayım .şaka şaka yemek vakti o yüzden çıkıyorum. kaptanım suç bizde değil sende. sende bazı uyanık kaptanlar gibi kilo aldım diyeni izinli yazsan 3-4 kişiyi öle yazınca 1. oluyolar.sanki bizde anlamıyoruz.şimdi söle bakim sen dürüst isen bizim suçumuz ne? yanlışım varsa düzeltin.genel değilde bazen böle yapanlar oluyor.tabi biz yinede çizgimizi bozmayalım. aldıysak aldık alnımızın akıyla açık açık söylüyoruz. kuzum bida olmaycak ya inan regl diye oldu. sade regl olsa neyse verdiğim dengelerdi almamış olurdum ama bayramdan kalanlara eklenince böle oldu. üffff çok mahcubumm. ama napim elimden geleni yaptım.son 2 gün e kadar gayet iyiydim. son 2 gün hooppp fırladı.
ben bugünkü menümü yazayım akşam misafirim var malum... hem akşam için hayal ettiğim menünün dışına çıkmamak içinde yazsam iyi olur..
sabah
1 dlm çavdar
2 dlm peynir
1 domates
öğlen
zeytinyağlı patlıcan
1 dlm çavdar
yarım salkım siyah üzüm
ara sade nescafe
akşam
1 kaşık pilav
5-6 ızgara kanat düşünüyorum....
şu marketlerde satılan köftelerin içinde ekmek oluyo mu kızlar. dukanıma zeval verir mi gidip alasım var marketten evde tavuk sote var 2-3 gündrü tavuk yemekten sıkıldım.
evet haklisin canim dogal formullerri arastirmak gerek.. Cok tecrubesizim bu konuda en fazla 5 gun falan gecikirdi o da baska bir sehre gidersem ya da vize final haftasindaysam.. Noldu boyle ben de sasirdim ama cok sinir bozucu bir durummus:/ off olmak bir dert olamamak bambaska bir dert
sabah 1 dilim yulaf kepekli kek 1 bardak süt
öğle pastırma miktarı önemli değil dukanda ama nasıl tarif etsem masalın deyimiyle 1 avuç..
tavuk sote sadece domates ve soğanla(yağsız)
akşam belli değil. ama acayip neskafe istedi canım ama 2 si 1 arada var evde onun kreması yağlı oluyo yağsız süttozu oluyomuş ondan bulmak lazım.
suyum 2 lt oldu akşam yatana kadar ooo çok olur. sporda hep atmadan önce yapıyodum kalori sayarken spordan sonra acıkıyorum diye ama uyuyamıyorum sanırım spordan sonra adrenalin salgılandığındanmış.o yüzden akşam yemeğinden önce mi yapsam acep. ama yemekten öncede yaparsan kişlo alırmışsın diyolar kilo almak isteyenler spordan sonra yemek yermiş.. üfff herkes bişe diyo en uygun spor saati konusunda net bilgim yok.
Kizlaaarrr.. Hadi herkes burcunu yazsinmerak ettim simdi, ben kova'yim mesela
Kizlaaarrr.. Hadi herkes burcunu yazsinmerak ettim simdi, ben kova'yim mesela
masal ev yemeği özlersen bana gel kız. sen ankaradaydın dimi. snele dukana uygun balık yaparız ama sne temizlersin. ben pazardan alırım sadece. hiç balık pişirmedim evlendim evleneli ama çeşitlilik açısından kışın bol bol yapıcımm inşallah.
Benim de arada olur da.
Böğürtlen çayı içebilirsin, bugün de okudum biberiye söktürücü etki yapıyormuş.
Daha da problem olursa bir ilaç vardı adını bulurum ben sana.
Bir avuç mu yedin
Spor konusu da şu şekilde, spordan sonra acıkır daha çok yersen evet ama yediklerine dikkat edersen hiç bir problem olmaz.
Hatta ben tıkanıyorum acıkmak yerine.
Oğlağım ben ..
İnatçı
Meraklı
dediğim dedik bir şeyim ..
başakımmm başak
Afiyet olsun Gülçincim.
Reglden dolayı büyük ihtimalle ama haftaya nedenin yok bak.
Oluruz öyle 1. olmasına problem yok da bizim amacımız o listede 1. gözükmek değil sadece.
Güzelce kilo verip aaa ne güzel kilo verdik diye daha da motive olmak.
Burada yazdığımız o kadar verdik bu kadar verdik sözleri değil vücudumuzun incelmesi bizi mutlu eden.
Kızıyorum bazen kaçamak olunca konuşuyorum ama hep beraber kilo verelim istediğimden.
O yüzden güzel bir motive istiyorum bu hafta hepinizden.
merhaba kızlar
tesekkürler öneriler icin canimm...
evet cok inatcisiniz sizz
ama severim ben anlasirim
basakla ilgili tek bildigim cok titiz olduklari
ya ben öyle sordum da aslinda buclardan pek anlamam
inşallah canımmmm. bana kızabilürsün tam yetki veriyorum istersen döv popoma vur da belki yağlar ezilir he heee..ya benim burda gittiğim bi diyetisyen vardı onla güzel veriyodum yavaşta olsa. herneyse bana tartıdan çok mezura önemli dimişti. bazen tartıda artar kas sen kiloa ldım sanırsın ama incelirsin demişti. biz cumaları kilomuzun yanında incelmelerimizi de yazabiliriz belki. göğüs bel basen şeklinde mümkün olan yazsın mesela hem fikrimiz olur. benim belim 83 işin garibi ben bu kilodayken geçen yıl belim daha inceydi 78 di. şimdi kalın ama aynı kiloalrdayım demek verdiklerimi başka yerden vermişim.
inşallah canımmmm. bana kızabilürsün tam yetki veriyorum istersen döv popoma vur da belki yağlar ezilir he heee..ya benim burda gittiğim bi diyetisyen vardı onla güzel veriyodum yavaşta olsa. herneyse bana tartıdan çok mezura önemli dimişti. bazen tartıda artar kas sen kiloa ldım sanırsın ama incelirsin demişti. biz cumaları kilomuzun yanında incelmelerimizi de yazabiliriz belki. göğüs bel basen şeklinde mümkün olan yazsın mesela hem fikrimiz olur. benim belim 83 işin garibi ben bu kilodayken geçen yıl belim daha inceydi 78 di. şimdi kalın ama aynı kiloalrdayım demek verdiklerimi başka yerden vermişim.
Ahh kuzum biliyorsun aşırı kıskanç benimkisi
Gelsem yediklerimizin de beraber olmamızın da tadı kalmaz.
Yoksa gelmem mi ..
Beraber oturur el sallardık takımımıza
Nerede oturuyorsun bu arada ?
ben de ölcülerimi merak ediyorum da ölcme yerlerini tam olarak bilmiyorum:44:
Hoşgeldinn ..
Kim var kız oğlak ?
Kovalar da acucuk ukalalık var mı ?
Ben hep öyle düşünürüm ama ukalalığı severim.
benim oglak birsürü arkadasim var yaa.. ocak ayi en fakir oldugum aydir o yüzdenhediye, hediyee
kova erkekleri cok ukala oluyor, insanlari tersledikce, üstünlük tasladikca kendilerini önemli saniyorlar galiba.. ben sevmem ukalalik yapmayi ama
Belin en ince kalçanın en kalın yerinden diye biliyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?