bu sene erken uyuycam dedim ama yapamıyorum ya. kovun beni kızlar ondan sonra burda gördünüz mu olur mu. gece yarısından önce uyumak ve düzenli uyumak çookkk önemli ya. hem sabah kalkamıyorum apar topar hazırlanıyorum bu dukanda da yemekler zahmetli öle okula giderken kantinden alırım bişe diyip gidemeycem evde hazırlyaıp öle götürcem okula o yüzden erkekn kalkmaya alışmam şart.artık çocuklar gibi yumurta mı haşlayıp götürürüm naparım bilemem. ayyy hatırlıyomusunuz küçüklüğümüzde beslenme saatinde yumurta kokardı sınıf... ben o yüzden yumurtayı yasakladıydım geçen yıl ne bileyim dukana başlaycamı...
Ben içtiğim bitki çayını o soğuk içiyorum.
Sabahtan yapıyorum 1 litre.
Akşama kadar içiyorum.
Önce ılık oluyor sonra soğuyor.
Annen ne diyecek bana da bilgi verir misin ?
sordum canım pek bir etkisi olmaz diyor sıcağın yerini tutmaz diyor
ben geldim uyumadan bakayım dedim azcıkın ağrım var bakalım uyabilcemmi
sordum canım pek bir etkisi olmaz diyor sıcağın yerini tutmaz diyor
hadi ya üzüldüm, benim kullandığım günlük yapıldığı için içilbileceğini duymuştum ama yeşil çay hakkında bilgim yoktu, öğrenmiş oldum.
Hayırdır ne ağrın var ?
Eşin gececi sanırım ..
eşim geceye dönmüş evet ama ben hala annemdeyim .. dönmedim yarın dönücem ...
hadi ya üzüldüm, benim kullandığım günlük yapıldığı için içilbileceğini duymuştum ama yeşil çay hakkında bilgim yoktu, öğrenmiş oldum.
valla bende yeni öğrendim ama içiçem ben gene hiç yoktan iyidir
Hayırdır ne ağrın var ?
Eşin gececi sanırım ..
eşim geceye dönmüş evet ama ben hala annemdeyim .. dönmedim yarın dönücem ...
valla bende yeni öğrendim ama içiçem ben gene hiç yoktan iyidir
Dediğin gibi hiç yoktan iyidir, kaloriferler yanmaya başlayınca kaloriferin üstüne koyarsın ılık durur hem.
Dediğin gibi hiç yoktan iyidir, kaloriferler yanmaya başlayınca kaloriferin üstüne koyarsın ılık durur hem.
aynen kışın içiliyor ya yazın hiç içemiyorum sıcak şeyler...
neyse canım bana müsade yarın erkenceyim .. görüşürüz
aynen kışın içiliyor ya yazın hiç içemiyorum sıcak şeyler...
neyse canım bana müsade yarın erkenceyim .. görüşürüz
İyi geceler, görüşürüzz ..
acaip zevkli ya şuan fazla lükse kaçmamak istiyorum hem kalabalık olmasın eşyalar diye ama herşeyede bayılıyorum yaaa eşim diyor bugun ne aldın bakayım diyor adam bıktı
teşekkürler canım valla şuan acaip derecede iyiyim pantolonum artık sıkmıyor bol gelmeye başladı ...umarım şişkinlik olmaz ... yeşil çayı soğuk içsemde olurmu ılık gibi
Tamam öyle yaparsın...
Bu arada bugünden sonra idolüm olan turtam gelmiş, hoşgelmiş
canım çok spor yapıp bırakanlara mesela beden eğitimi bölümü okuyup atanamayanlara yada sporculara bakarsan bıraktıkları anda hızlı şekilde aldıklarını görürsün. o yüzden son kilolarını verirken 1 saatten fazla yapmamaya çalışsan bence çok iyi olur. yaşadım biliyorum. 73 ten 83 e hızlıca çıktım geri dönüp baktığımda evet yedim ama yemekle okadar olmazdı öncesinde günde 2 saat yürüyodum bantta ve aerobiğe gidiyordum yetmez gibi. evlenince bıraktım 4-5 ay hemen 83 ü gördüm. yani yaşadım biliyorum. lütfennn dikkat et. vermekten daha zor korumak o yüzden sporunu diyeti bıraktıktan sonrada devam edebilecek kadar tut benim tavsiyem.
Bugün çççok acayip bir şekilde acıkmama rağmen saat 7 den sonra bir lokma bile yemedim . Sabahı dört gözle bekliyorum
Duşumu aldım,Kaçıyorum çoook uykum var.. İyi geceler...
ya bu arada bu alıntı olayları niye bu kadar karısmıss bu aksam :60kimse de yok sansıma bir tatilim var bir gün onda da kimse yok uleynnnnnnnnn :84::84:
Ben bir yarasa olarak buradayım, gece açık tutuyorum forumu da ama kitaplara dalıyorum.
Son zamanlarda çok güzel okuyorum maşallah.
ben normalde kitap okumayı hiç sevmem ama gecen gün rastgele kardesimin kitaplarından birini okuyayım dedim birkaç sayfa cok hosuma gitti ona devam ediyorum Piraye diye br kitap Nazım Hikmetin hapisteyken karısına yazdıgı siirler vs var icinde cok güzel degisik bir hikaye su ana kadar en cok ilgimi ceken konu kız üniversiteye basladıgında bir tane doğulu yakısıklı zengin bir aga oğlu var okulda kız bundan hiç haz etmiyor zengin züppe kafalarımız dünyalarımız ayrıdır vs diyo böyle arkadaslarına falan ama cocukla üninin 3. yılında tanısıyor sonra evleniyor vs ilginc bir hikaye vesselam ask üzerine degil tabi ama benim ilgimi en cok ask bölümü çekti
Ben de okudum o kitabı da, hoşuma giderken bir taraftan kıza çok kızdım.
Öyle yapma diye
Düşündüm ben olsam ne yapardım diye, cevap veremedim.
Neyse içerikle ilgili bir şey söylemeyeyim, sen bitirince konuşuruz bunu.
bakalım yarın devam edicemm nassı bir yere gidecek konu :44::44:
günaydın kızlar. ben daha önceden 13. takımda bulundum.bazı sbeplerle ayrılmıştım.ama şimdi geri dönmek istiyorum. çünkü buradan ayrı kalmak bana yaramadı daha da kilo aldım. artık bunlardan kesin kurtulmak istiyorum. benide takıma alırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?