Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hadi aaa git yatağına, uyu güzelce.
Hatta benim yerime de uyu.
Kalk kalk kalk

Bence serbest bırak oturun hep beraber yiyin ..

yok canım yesil cayı ve o tarz cayları sıcak içmek lazımmm bir de kızlar o poset lipton yesil cay vb hicbir ise yaramıyormus haberiniz olsun yani tomurcuk alıp demliceksiniz öyle etkisini gösteriyormus ben öyle yapıyorum bu süzgeclerden aldım iki tarafıda kapalı olanlardan arasına bir bardaklık yesil cayı koyup 5 dk sıcak suda demliyorum sonra iciyorum

Tamam öyle yaparsın...

Bu arada bugünden sonra idolüm olan turtam gelmiş, hoşgelmiş

hosbulduk datlummmm

anladım canım tesekkür ederim tavsiyen icin aslında dogru dediklerin kilo almasan bile vücut salıyor kendini kilo almıs kadar oluyorsun

Bugün çççok acayip bir şekilde acıkmama rağmen saat 7 den sonra bir lokma bile yemedim . Sabahı dört gözle bekliyorum

Duşumu aldım,Kaçıyorum çoook uykum var.. İyi geceler...

o kadar da abartma canım yaa sonucta sen saat 10 da 11 de de yatan insan degilsin gördügüm kadarıyla 7 den sonra da vücudu cok ac bırakmamak lazım saat 10 da falan bir bardak yagsız süt içebilirsin yada meyva yiyebilirsin yogurtlu vb. vb.

Son düzenleme:
ya bu arada bu alıntı olayları niye bu kadar karısmıss bu aksam kimse de yok sansıma bir tatilim var bir gün onda da kimse yok uleynnnnnnnnn :84::84:

Son düzenleme:
ya bu arada bu alıntı olayları niye bu kadar karısmıss bu aksam :60 kimse de yok sansıma bir tatilim var bir gün onda da kimse yok uleynnnnnnnnn :84::84:

Ben bir yarasa olarak buradayım, gece açık tutuyorum forumu da ama kitaplara dalıyorum.
Son zamanlarda çok güzel okuyorum maşallah.

Ben bir yarasa olarak buradayım, gece açık tutuyorum forumu da ama kitaplara dalıyorum.
Son zamanlarda çok güzel okuyorum maşallah.

ben normalde kitap okumayı hiç sevmem ama gecen gün rastgele kardesimin kitaplarından birini okuyayım dedim birkaç sayfa cok hosuma gitti ona devam ediyorum Piraye diye br kitap Nazım Hikmetin hapisteyken karısına yazdıgı siirler vs var icinde cok güzel degisik bir hikaye su ana kadar en cok ilgimi ceken konu kız üniversiteye basladıgında bir tane doğulu yakısıklı zengin bir aga oğlu var okulda kız bundan hiç haz etmiyor zengin züppe kafalarımız dünyalarımız ayrıdır vs diyo böyle arkadaslarına falan ama cocukla üninin 3. yılında tanısıyor sonra evleniyor vs ilginc bir hikaye vesselam ask üzerine degil tabi ama benim ilgimi en cok ask bölümü çekti

Ben de okudum o kitabı da, hoşuma giderken bir taraftan kıza çok kızdım.
Öyle yapma diye
Düşündüm ben olsam ne yapardım diye, cevap veremedim.
Neyse içerikle ilgili bir şey söylemeyeyim, sen bitirince konuşuruz bunu.

günaydın kızlarrr... nabersiniz bende gece 2 de yattım sabah da 8 45 te kalktım. hafta içi bu kadar az uyumaya dayanamıyorum haftasonu noluyosa kendikendiime uyandım. uyusana şöle 12 lere kadar..

günaydın kızlar. ben daha önceden 13. takımda bulundum.bazı sbeplerle ayrılmıştım.ama şimdi geri dönmek istiyorum. çünkü buradan ayrı kalmak bana yaramadı daha da kilo aldım. artık bunlardan kesin kurtulmak istiyorum. benide takıma alırsanız sevinirim

huzurlarınızda isyankar bünyemi,anarşik metabolizmamı tebrik ediyorum. tabuları yıktığı,kurallara inadına uyumadığı için. ya dün sebze günümdü sebzenin dibine vurdum biber patlıcan domates yedim birsürü.normalde sebze gününde fazzla çıkılırken ben bugün 400 gr az cıktım. cinsim cins bi çeşitimm..agresifimm gompleksliyim.

ah canımm ya bizde tıka basa doluyuz hatta 1-2 kişi izinden dönerse bazıları çıkacak mecburen.keşke yer olsaydı. ne kadar kilo evrmiştin burda. korumak vermekten daha zormuş diyoduk bizde dün. ne kadar oldu ayrılalı çünkü bir karar alındı kendi isteğiyle giden veya mezun olan 6 ay içinde geri dönemez diye genel bi karar alındı. senin 6 ayı geçtiyse boş yer olan başka bi takıma gidebilirsin..kolay gelsin yinede sık sık gelebilirsin takımımızın muhabbeti pek tatlıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…