Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi yolculuklarr.
Yolda vücut ödem yaparmış evine gidince bol bol yeşil çay iç

evim yokki kayınvaldemin evindeyim ben hazirana çıkıcaz inşallah evimize ... evimiz için alıyorum

Olsun sen de yeni evin için hazırlıklar yapıyorsun.
Daha da heyecanlı.

Çıtırık değil mi?

Kız sen değil ekşide yazılanları okudum.

aaa ne ki o bebe yağının adı ya da farkeder mi ?
ben de önlem alayım.

kullan canım yani sonucta zararı yok faydası var denemekten zarar gelmez

güle güle kullan canımmmm ev alışverişi çok zevkli oluyorr yaa
acaip zevkli ya şuan fazla lükse kaçmamak istiyorum hem kalabalık olmasın eşyalar diye ama herşeyede bayılıyorum yaaa eşim diyor bugun ne aldın bakayım diyor adam bıktı

kullan canım yani sonucta zararı yok faydası var denemekten zarar gelmez

Deneyeceğimm ..

canlarum ben gidiyorum saat kadan bisikletime binem sonraaa gorusuruk

bakalımmm cumaya nelerrr olacakkk
bendeee android mi oldum neeee
aynı sorun bendede var çatlaklarrrr napcaM bilmiyom
Özlem yemekteydi sanırım
Çok kızmamıştır inşallah eşine ..

inşşş gecesi iyi geçerrr:97:

1 saat spor yaptımm kızlar yorgunum ben kaçar öptüm herkesiiiii yarın pek giremeyebilirim evde olmam büyük ihtimalll gelince görüşürüzzzz

canım çok spor yapıp bırakanlara mesela beden eğitimi bölümü okuyup atanamayanlara yada sporculara bakarsan bıraktıkları anda hızlı şekilde aldıklarını görürsün. o yüzden son kilolarını verirken 1 saatten fazla yapmamaya çalışsan bence çok iyi olur. yaşadım biliyorum. 73 ten 83 e hızlıca çıktım geri dönüp baktığımda evet yedim ama yemekle okadar olmazdı öncesinde günde 2 saat yürüyodum bantta ve aerobiğe gidiyordum yetmez gibi. evlenince bıraktım 4-5 ay hemen 83 ü gördüm. yani yaşadım biliyorum. lü
tfennn dikkat et. vermekten daha zor korumak o yüzden sporunu diyeti bıraktıktan sonrada devam edebilecek kadar tut benim tavsiyem.

Aslında spordan sonra o kadar kilo aldım ama hiç böyle bakmamıştım olaya
Neyse ben çok yapmıyorum Allahtan ..

masalcım haftasonları bazen eşim geliyor bazen ben gidyorum. mesela haftaya gelecek o geldiğinde pc başında olmak istemiyorum .mesaj sayımlarımı ona göre hafta içiyazarsan çokk sevinirim tatlım. öle olursa yer değiştirmem gerekmez kimseyle bakalım şimdilk değiştirmeyelim böle dursun ben o hafta gelecek olursa sana sölerim.olur mu.

Bugün çççok acayip bir şekilde acıkmama rağmen saat 7 den sonra bir lokma bile yemedim . Sabahı dört gözle bekliyorum

Duşumu aldım,Kaçıyorum çoook uykum var.. İyi geceler...

Tamam Gülçincim senin hakkında da bilgim olmuş oldu.
Düşünemedim kusura bakma.
O hafta olunca gerekecek olursa yer değiştirirsin olur mu ?
Hiç olmazsa ben hallederim.

Bugün çççok acayip bir şekilde acıkmama rağmen saat 7 den sonra bir lokma bile yemedim . Sabahı dört gözle bekliyorum

Duşumu aldım,Kaçıyorum çoook uykum var.. İyi geceler...

Harikasınn ..

Çok acıktığında yeşil çay veya su işe yarıyor.
O da olmazsa ayran veya süt tüketebilirsin.
İyi geceler.

bu sene erken uyuycam dedim ama yapamıyorum ya. kovun beni kızlar ondan sonra burda gördünüz mu olur mu. gece yarısından önce uyumak ve düzenli uyumak çookkk önemli ya. hem sabah kalkamıyorum apar topar hazırlanıyorum bu dukanda da yemekler zahmetli öle okula giderken kantinden alırım bişe diyip gidemeycem evde hazırlyaıp öle götürcem okula o yüzden erkekn kalkmaya alışmam şart.artık çocuklar gibi yumurta mı haşlayıp götürürüm naparım bilemem. ayyy hatırlıyomusunuz küçüklüğümüzde beslenme saatinde yumurta kokardı sınıf... ben o yüzden yumurtayı yasakladıydım geçen yıl ne bileyim dukana başlaycamı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…