kızçeler burdan evime mutfak havlusu misafir havlusu ve bıçak aldım
kızlar yarın uğrayamam 2 ye bilet aldım 11 de yol ÇIKIcam ...
4 gibi evde olucam yarına hazırlık yapıcam planlarımı etkinliklerimi hazırlıcam ... belki akşam uğrarım azcıkın ... pazarteside nasıl geçer bilmiyorum 7 30 da orda olucam 5 de evde olucam o saaten sonra gelirim
evim yokki kayınvaldemin evindeyim ben hazirana çıkıcaz inşallah evimize ... evimiz için alıyorum
androidd telefon markası degilmi yawben o zaman androidin yandan yemisi jinoiddim ayy bunu herkese sölicem bundan sonra seni jinoid falan böyle ente ldantel görüneyim biraz
ne adayı ayolllllll çıtırıkkkkkk en çıtırındann
ya bana spor hocam bebe yagı varya johsons mıydı aman yazılısını unuttum en bilindik bebe yagı işte onu kullan çatlak olmasın vücudunda demistiki o kadar kilo verdigim aldıgım gene verdigim halde cok hafif catlaklarım var oda yeni yeni olmaya basladı sporla gider kanımca cok takmıyorum valla :44:
halbukisiiiiiiii agzım var dilim yoktur
İyi yolculuklarr.
Yolda vücut ödem yaparmış evine gidince bol bol yeşil çay iç
Olsun sen de yeni evin için hazırlıklar yapıyorsun.
Daha da heyecanlı.
Çıtırık değil mi?
Kız sen değil ekşide yazılanları okudum.
aaa ne ki o bebe yağının adı ya da farkeder mi ?
ben de önlem alayım.
acaip zevkli ya şuan fazla lükse kaçmamak istiyorum hem kalabalık olmasın eşyalar diye ama herşeyede bayılıyorum yaaa eşim diyor bugun ne aldın bakayım diyor adam bıktıgüle güle kullan canımmmm ev alışverişi çok zevkli oluyorr yaa
İyi yolculuklarr.
Daha da heyecanlı.
teşekkürler canım valla şuan acaip derecede iyiyim pantolonum artık sıkmıyor bol gelmeye başladı ...umarım şişkinlik olmaz ... yeşil çayı soğuk içsemde olurmu ılık gibi
Harikasınn Melek.
Var ya resmen içime dert olmuştu.
Önümüzdeki hafta net bir liste oluşturuyoruz o zaman.
Tamamdır
kullan canım yani sonucta zararı yok faydası var denemekten zarar gelmez
canlarum ben gidiyorum saat kadan bisikletime binem sonraaa gorusuruk
acaip zevkli ya şuan fazla lükse kaçmamak istiyorum hem kalabalık olmasın eşyalar diye ama herşeyede bayılıyorum yaaa eşim diyor bugun ne aldın bakayım diyor adam bıktı
İyi yolculuklarr.
Daha da heyecanlı.
teşekkürler canım valla şuan acaip derecede iyiyim pantolonum artık sıkmıyor bol gelmeye başladı ...umarım şişkinlik olmaz ... yeşil çayı soğuk içsemde olurmu ılık gibi
Hmm acaba soğuk içilir mi ?
Normalde sıcağı tercih et tabi ama okul içinse olabilir sanırım.
Deneyeceğimm ..
acaip zevkli ya şuan fazla lükse kaçmamak istiyorum hem kalabalık olmasın eşyalar diye ama herşeyede bayılıyorum yaaa eşim diyor bugun ne aldın bakayım diyor adam bıktı
Hmm acaba soğuk içilir mi ?
Normalde sıcağı tercih et tabi ama okul içinse olabilir sanırım.
hem pet şişeye koyup saklarım durun bi anneme sorayımmm
Deneyeceğimm ..
hem pet şişeye koyup saklarım durun bi anneme sorayımmm
Ben içtiğim bitki çayını o soğuk içiyorum.
Sabahtan yapıyorum 1 litre.
Akşama kadar içiyorum.
Önce ılık oluyor sonra soğuyor.
Annen ne diyecek bana da bilgi verir misin ?
bakalımmm cumaya nelerrr olacakkkKonu vereceğiniz kilocuklar olur da unutur muum hiç
Cuma günü bakacağım.
Yoksa cezalar geliyor.
Ben olamazsam da siz verin bana verebildiğiniz kadar ceza
Saf protein yaptığımdan bir şey eklemedim ferdicim.
Yağlı kağıdın üstüne dizdim üstünü de kapattım.
Attım fırına.
20 dakikada gayet lezzetli bir şekilde oldu, tuttum bunu.
evet kızlar artık ilk tanıştıklarınıza bu soruyu sorabilirsiniz burcun ne sorusundan sonra muhabbet bulamaazsanız tabi. keza zaten karşıdakinin durumunu sizde göreceksiniz. eğer kilolarınız göğüs ve göbekte ise android, bacak,basen kalçadaysa jinoidsiniz? hayırlı olsuuunnnn... ben jinoidim pek havalı dimi.
aynı sorun bendede var çatlaklarrrr napcaM bilmiyommasalcım çatır çatır çatlıyorum yaaa.. çatlaklar oluşurken böle içerden değişik bi kaşıntısı olur ya ondan oluyo dün ve bugün.çatlayan yere koşup krem sürüyom hemen.zaten çoktu gelişim çağımda boyum hızlı atınca çok olmuştu o zaman anlamamıştım krem vs sürmemiştim.ama aklıma düştükçe krem sürüyom şimdi zayıflarken deri büzülüyo tabi o yüzden olıuyo.sık kilo alıp vermekten oluyo maalesef. bende oldukça sık aldım verdim düşündümde hayatımda bi dönem oldu sıkıntıdan aldım sonra kendi kendime verdim ozamnalr diyet nedir bilmezdim hep kendi kendime verecem sanırdım şu battan beri tam anlamıyla diyet nedir öğrendim ya ne malmışım rabbim. hep diyorum kızım olursa küçüklüğünden bakımlı olmayı öğretecem inşallah.benim gbibi sonradan anlamasın oalyı.ama benimde suçum yok kayseride yaşadım ben 20 yaşıma kadar kayseri malum mantı diyarı. etrafımdaki tüm arkadaşlarım balık etliydi bize normal gelirdi. üniversitede zayıf dediğim kızlara yok ya o normal derlerdi.o zaman anladım zayıf kavramım aslında 65 filan olanlardı benim için. ayyy şimdi 55 olmak için uğraşıyorum en azından 24 yıl sonra anladım ya ömür boyu anlamayanlardan olsaydım çabalamasaydım. ay delirdim kendi kendimle konuşuyo gibi hissettim kendimi.
Özlem yemekteydi sanırım
Çok kızmamıştır inşallah eşine ..
1 saat spor yaptımm kızlar yorgunum ben kaçar öptüm herkesiiiii yarın pek giremeyebilirim evde olmam büyük ihtimalll gelince görüşürüzzzz
bende bugün işte uyuyodum ya
saollll datlummm inş. biraz daha kaldı oda spor salonuna yazıldım onlardan da kurtulucam inş. yok canım ya hiç öyle şeyler denemedim toplamda sanırım 4 yada 5 ayda verdim sadece yememem gereken şeyleri yemedim 2 ay agzıma tatlı sürmedigimi biliyorum adet zamanında öldüm bittim ama gene yemedim birde ben cok fazla spor yaptım ya hala da öyleyim mesela bisikletim var yazın calısmıyodumda haziran sonunda ise basladım ben o zaman kadar sabah aksam dışarda en az 1 1 bucuk saat bisiklet sürüyodum sonra geliyodum sopa mekik vs calısıyodum öyle verdim yanii
canım çok spor yapıp bırakanlara mesela beden eğitimi bölümü okuyup atanamayanlara yada sporculara bakarsan bıraktıkları anda hızlı şekilde aldıklarını görürsün. o yüzden son kilolarını verirken 1 saatten fazla yapmamaya çalışsan bence çok iyi olur. yaşadım biliyorum. 73 ten 83 e hızlıca çıktım geri dönüp baktığımda evet yedim ama yemekle okadar olmazdı öncesinde günde 2 saat yürüyodum bantta ve aerobiğe gidiyordum yetmez gibi. evlenince bıraktım 4-5 ay hemen 83 ü gördüm. yani yaşadım biliyorum. lü
tfennn dikkat et. vermekten daha zor korumak o yüzden sporunu diyeti bıraktıktan sonrada devam edebilecek kadar tut benim tavsiyem.
masalcım haftasonları bazen eşim geliyor bazen ben gidyorum. mesela haftaya gelecek o geldiğinde pc başında olmak istemiyorum .mesaj sayımlarımı ona göre hafta içiyazarsan çokk sevinirim tatlım. öle olursa yer değiştirmem gerekmez kimseyle bakalım şimdilk değiştirmeyelim böle dursun ben o hafta gelecek olursa sana sölerim.olur mu.
Tamam Gülçincim senin hakkında da bilgim olmuş oldu.
Düşünemedim kusura bakma.
O hafta olunca gerekecek olursa yer değiştirirsin olur mu ?
Hiç olmazsa ben hallederim.
Bugün çççok acayip bir şekilde acıkmama rağmen saat 7 den sonra bir lokma bile yemedim . Sabahı dört gözle bekliyorum
Duşumu aldım,Kaçıyorum çoook uykum var.. İyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?