Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada rüyamda ekmek yediğimi görüyodum. ekmek arasında bişeler vardı ama ana unsur ekmekti.ciddi ciddi sadece yedim rüyam bitti. önceleri pasta filan görürdüm durum ekmeğe kadar düştü imdatttt...ben çıkıyorum kızlar ev i derleyip düzenleyim. dün çıkmadım bugün çıakyım yoksa haftaiçi çok bunalırım haftasonu biyerlere çıkmazsam.dönüştede light yoğurt vs alıcımm haftalık dukan alışverişimi yapıcam. öpüldünüzzz..

İyiyiz canım sen nasılsın? Kocanla görüştükten sonra enerji tavan yapmıştır zaten

bende iyiyim canim. enerji onun yanindayken tavan yapti ama ayrildiktan sonra dipteyim, sondayim, depresyondayim modundaydim anca toparladim iste
hergün zir zir agliyodum ay ayrilik cok kötü bisey ya, ALLAH kimseyi sevdiginden ayirmasin...

Amin inş.. gercekten cok zor ...

aynı şeyleri geçen hafta ben yaşadım hergün salya sümük. ama uyum sağladım artık uykularımda kalkıp durmuyom 2 de birde.alışınca2 ayda, yalnız olmaktan korkmuştum birara.Mevlam kimseyi ayırmasın ayrılanlarıda çabucak kavuştursun inşallah....

kahvaltımı yazıp kaçayım hemen. ya ben bi başıma işlerimi yetiştiremiyorum ya o kadar ıvır zıvır meşguliyetim var ki. sıkılmamak için iş çıkarıyom kendime sanırım takı filan yapıyorum bazen.

kahvaltım yağsız kıymayı kavurdum soğan maydonozla üstünede 1 yumurta kırdım. yanındada bergamotlu yeşilçay içtim 1 fincan. öğle yemeğimi yeyip dışarı çıkarım sanırım öğle yemeğimde tabiki tavuk..tavuğu fırın poşetinde yapacam. yanında da mutlaka içecek bişey. yemek sırasında su içmeye alışmam lazım hem duraklatıyor hemde tokluk hissi veriyor.ama tokluk hissi veren en çok bence kola zero ama oda sağlıklı değil işte

günaydın kızlarrr... nabersiniz bende gece 2 de yattım sabah da 8 45 te kalktım. hafta içi bu kadar az uyumaya dayanamıyorum haftasonu noluyosa kendikendiime uyandım. uyusana şöle 12 lere kadar..

Günaydınn ..
Ben de öyle bir kitap keyfi yapmışım ki dün gece.
Harikaydı.

Hoşgeldiniz ..
Her zaman aramıza katılıp paylaşım yapabilirsiniz ama liste için yerimiz yok ne yazık ki

Kız boşver az çıkmışsın ya yetmez mi
günaydınnnn ben geldimmmm burda herkes uyuyor bende altım leptopu mutfağa geçtimmm

Nasıldı yolculuğun?

evet yaa özledim kıs hastalığımda bitti
ama gel görki bizim koca gececi geceleri yok işe gidiyor
sabahları göremicem anca akşam eve gelcem ona yemek hazırlıcam o yicek işe gidicek

KIz amacın kolay yoldan yağları yakmak değil mi ?
Valla öyle böyle etkisi yokmuş.

ayyyynı ben. içimdeki seksü gadın... içimde matruşka gibi boy boy haller var ne kaldı ki sadce 4 beden incelecem

BU Sinemin çok beğendiği Resim mi ?

Kız sen az değilsin valla
Sesli güldüm.

yerim seni ben Günaydin bu arada herkese...

Günaydınnn..

ayy sen seviyeyi mi düşürdün bakem ..
Kıyamam sana..

Kıymalı yumurta ımm çok severim.
Hem protein yaparken alternatif teşekkür ederim şeker.

Ve ben bu sabah tartı da öyle bir rakam gördüm ki ..
Böyle kaldım.
Mutlu oldum.
Ama süpriz olsunn ..

İnşallah proteini bırakınca geri almazsın (

en çok bundan korkuyorum o yüzden başalayamıyorum bi türlü.. (

Ya bu arada sabah yazdım hala kimsecikler ugramamış.. şaşırdım

geç yatacaksın büyük ihtimalle o yüzden mtlaka ye ya bişeler. sonra vücut kıtlık sinyali verip depolamasın.

İnşallah proteini bırakınca geri almazsın (

en çok bundan korkuyorum o yüzden başalayamıyorum bi türlü.. (

Ya bu arada sabah yazdım hala kimsecikler ugramamış.. şaşırdım

Valla benim de korkum o aynen.
Dur bakalım beni deneme tahtası olarak kullanalım.
Olumlu olursa sen de denersin.
Pazar günleri daha sakin oluyor genelde.

geç yatacaksın büyük ihtimalle o yüzden mtlaka ye ya bişeler. sonra vücut kıtlık sinyali verip depolamasın.

Evet ama 20'den sonra da yiyemiyorum.
Bir de ben de gastrit reflü var.
Tokken zorlayınca midemi rahatsız ediyor.
Ama dediğin gibi bunun bir de gecesi var.
Ayy kararsız kaldım.
Olmadı yoğurt falan yiyeyim ya.
Bu protein nasıl tok tutuyor böyle.

canlarım selamlar dün yoktum çünkü modemim bozuktu nedeni ise oğlumun modeme su dökmesiydi

evi aradım taradım eski modemleri buldum.. bu sabah kurdum.. eşimle dışarda alışverişteydik falan filan derken demin geldim eve beni takımdan atmayın diye ilk işim foruma girmek oldu

bu arada üst kısmın bedeni 38 (ne giydiysem oldu)
alt kısım tam 42 sıkmadan oluyor.. nasıl mutluyum size anltamammmmm

Eki Görüntüle 257662

Hatuna mı bakayım üstündekilere mi şaşırdım kaldım valla ..

hatun çok güzel üstündekiler ayrı bi güzel

yediklerimi yazayım dedim ama farkettim ki kahvaltı bile etmemişim daha

Kızlar herkesten bir cevap bekliyorum.
Kilo bazında en çok kilo veren ya da en az alan ilk 12 kişi mi olsun listemizde yoksa en çok paylaşım yapan 12 kişi mi ?

en çok paylaşım yapan kişiler daha mantıklı canım..
masallah sana yaa

Çok kararlıyım çok.
Haftaya mutlaka o 61 görülecek.
Olmadı bir yerimi keseceğim yine görülecek
Sen bir 52 olma da o zaman görüşelim seninle
alemsin cnm yaaa

hmm kimsenin gitmemesine sevindim cnm.. ama dediğin gibi izinden dönenler olunca sıkıntı olmaz inşallah..

anlaşılmıştır cnm kaptanım

38 beden miii ?
HArikasınn!!
Biz sana boşuna kilonu göstermiyorsun demiyoruz.
36lara da düşeceksin daha.

Bu arada ne yapıp ne edip girmen çok güzel, takım ruhu böyle oluyor işte.

hatun çok güzel üstündekiler ayrı bi güzel

en çok paylaşım yapan kişiler daha mantıklı canım..

alemsin cnm yaaa

Öyle yapalım Deryacım genel fikir bu.
Bu hafta kesn net bir liste olur artık.
Sonra dönenler veya listede olmayanlar yer boşalırsa girerler tekrar.

hmm kimsenin gitmemesine sevindim cnm.. ama dediğin gibi izinden dönenler olunca sıkıntı olmaz inşallah..

anlaşılmıştır cnm kaptanım

13 kişi olayına ben de çok sevindim.
Saolsun Püsküüütüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…