günaydınnnn ben geldimmmm burda herkes uyuyor bende altım leptopu mutfağa geçtimmm
günaydın balımmmmm. nasılsın..kocanı özledin dimi.
ah canımm ya bizde tıka basa doluyuz hatta 1-2 kişi izinden dönerse bazıları çıkacak mecburen.keşke yer olsaydı. ne kadar kilo evrmiştin burda. korumak vermekten daha zormuş diyoduk bizde dün. ne kadar oldu ayrılalı çünkü bir karar alındı kendi isteğiyle giden veya mezun olan 6 ay içinde geri dönemez diye genel bi karar alındı. senin 6 ayı geçtiyse boş yer olan başka bi takıma gidebilirsin..kolay gelsin yinede sık sık gelebilirsin takımımızın muhabbeti pek tatlıdır.
gülçin görmüyonmu beni kııııı bu arada resminde pek seksüüü heeee
mart gibi falan ayrıldım. çok vermemiştim zaten.öğretmenim ben kendim.okul çok yoğun olmuştu geçen sene dersim çoktu, kurs açtık mecburen o yüzden de girememiştim.ama bu yıl daha rahatım.dersim az. daha sık girebilirim diye dönmek istemiştim
ayyyynı ben. içimdeki seksü gadın... içimde matruşka gibi boy boy haller var ne kaldı ki sadce 4 beden incelecem
evet yaa özledim kıshastalığımda bitti
ama gel görki bizim koca gececi geceleri yok işe gidiyor
sabahları göremicem anca akşam eve gelcem ona yemek hazırlıcam o yicek işe gidicek
aaa meslektaşız bende kurs vericem okuldan sonra bu sene egzersiz vericem satranç. yarın okullar açılıyo içim kıpır kıpır ya çok özledim kuzucuklarımı. minicikler görsen gerçi bazılarını gördüm uzamışlar ama yinede 2. sınıf seviyorum ya.
az kaldı kız hayallerimize sadece biraz daha gayret .. bu arada sen kaçla başlamıştın diyete
canım ben 2. kademe öğretmeniyim bizimkileri gönderirken pire gibi oluyolar 2 ay sonra uzamış şekilde geliyolar.ben seminer döneminde çok sıkılıyorum zaten.iyiki başlıyo.otur otur sıkılıyosun seminer döneminde.şimdi en azından derse gir çık geçiyo zaman. branşım matematik benim.mecbur yetiştirme kursları açılıyo. 3-4 tane ama bu yıl 1 tane açmayı düşünüyorum
bişe olmaz kaşla göz arası kaynanaı kilitle bi odaya sen dur kaynana de. herifinide çağır şöle kapıdan uzat bacağını pembe vardıya cennet mahallesinde basma donuyla yapardı hu huuuu de. 5 dk lık iş zaten. gerisini anlatmaya gerek yok durup dururken banlanmayalım....ülennnn deli kadir üleennnn... bende hasta olacam haftasonu herifim geldiğinde çünkü hala sancım var ama reglim gelmedi bitürlü olmadı ya uzun zamnadır gecikmiyodu düzene girmişti kilo verdikçe tekrar düzensizleşecek diye çok korkuyorum.
83.4 le başladıydım kız.çok yavaş vermişim demi. bu arada senin hedefin 85 i düşürmeycen mi datlım.. 85 hedef olurmu ya daha bebek yapacaksın bebekten önce vermemiz lazım. bende 55 olunca yapmak istiyorum rabbim izin verirse.
kolay gelsin canımm..bizim müdürde diyo yetiştirme kursu açın diye genelde herke uzakta oturduğu için açılmıyor. belki bende düşünebilirim bak nede olsa başka meşguliyetim yok. haftasonu 1 gün değilmi kurs.
benim de kilo alınca adetim düzensizleşti. ilk evlendiğimde 65 kiloydum 28 günde birdi.ama şimdi 24 - 25-27-28 habire değişiyo.bu yaz bebek düşünmüştük olmayınca seneye bıraktık.hem bu arada seneye kadar biraz kilo veririm.
yok canım hedefim 75 di listelerde zaten yane bi 80lere ineyim uzatıcam hedefi az az olunca onada yaklaşınca iyi oluyor gene kız gülçin benim kilo nasıl ama ben takımlara katılmadan önce 98.5 u görmüştüm şimdi 87.5 um şubattan beri
bende evlendikten sonra 10 kilo civarı aldım. ve adetim düzensizleşti bi tuhaf oldu herşey. kilo verdikçe düzene girdi. bozulmaz sanırım ya 1-2 gün oynayabiliyo bazen. evet canım kilo en büyük düşman ve bebeğimizi de neden kilolarımızla riske atalım. çıtır anne olmak varken neden şişko anne olalım dimi ama.. ay canım sen hep gel buralara bak ne kadar çok ortak noktamız çıktı.ama sen yinede takımları araştır bi takıma bağlı olmak iyidir. ama gitmişken güzel takımlara git araştırmadan gitme. bbenim tavsiyem 1. takım. ben 1. takımın motivasyonunu çok beğeniyorum. 7. takımda var ama ordada yer yok sanırım..
bende evlendikten sonra 10 kilo civarı aldım. ve adetim düzensizleşti bi tuhaf oldu herşey. kilo verdikçe düzene girdi. bozulmaz sanırım ya 1-2 gün oynayabiliyo bazen. evet canım kilo en büyük düşman ve bebeğimizi de neden kilolarımızla riske atalım. çıtır anne olmak varken neden şişko anne olalım dimi ama.. ay canım sen hep gel buralara bak ne kadar çok ortak noktamız çıktı.ama sen yinede takımları araştır bi takıma bağlı olmak iyidir. ama gitmişken güzel takımlara git araştırmadan gitme. bbenim tavsiyem 1. takım. ben 1. takımın motivasyonunu çok beğeniyorum. 7. takımda var ama ordada yer yok sanırım..
yerim seni benGünaydin bu arada herkese...
hosbulduk datlummmm
o kadar da abartma canım yaa sonucta sen saat 10 da 11 de de yatan insan degilsin gördügüm kadarıyla 7 den sonra da vücudu cok ac bırakmamak lazım saat 10 da falan bir bardak yagsız süt içebilirsin yada meyva yiyebilirsin yogurtlu vb. vb.
günaydın kızlarrr... nabersiniz bende gece 2 de yattım sabah da 8 45 te kalktım. hafta içi bu kadar az uyumaya dayanamıyorum haftasonu noluyosa kendikendiime uyandım. uyusana şöle 12 lere kadar..
günaydın kızlar. ben daha önceden 13. takımda bulundum.bazı sbeplerle ayrılmıştım.ama şimdi geri dönmek istiyorum. çünkü buradan ayrı kalmak bana yaramadı daha da kilo aldım. artık bunlardan kesin kurtulmak istiyorum. benide takıma alırsanız sevinirim
huzurlarınızda isyankar bünyemi,anarşik metabolizmamı tebrik ediyorum. tabuları yıktığı,kurallara inadına uyumadığı için. ya dün sebze günümdü sebzenin dibine vurdum biber patlıcan domates yedim birsürü.normalde sebze gününde fazzla çıkılırken ben bugün 400 gr az cıktım. cinsim cins bi çeşitimm..agresifimm gompleksliyim.
yerim seni benGünaydin bu arada herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?