Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

mart gibi falan ayrıldım. çok vermemiştim zaten.öğretmenim ben kendim.okul çok yoğun olmuştu geçen sene dersim çoktu, kurs açtık mecburen o yüzden de girememiştim.ama bu yıl daha rahatım.dersim az. daha sık girebilirim diye dönmek istemiştim

aaa meslektaşız bende kurs vericem okuldan sonra bu sene egzersiz vericem satranç. yarın okullar açılıyo içim kıpır kıpır ya çok özledim kuzucuklarımı. minicikler görsen gerçi bazılarını gördüm uzamışlar ama yinede 2. sınıf seviyorum ya.

evet yaa özledim kıs hastalığımda bitti
ama gel görki bizim koca gececi geceleri yok işe gidiyor
sabahları göremicem anca akşam eve gelcem ona yemek hazırlıcam o yicek işe gidicek

bişe olmaz kaşla göz arası kaynanaı kilitle bi odaya sen dur kaynana de. herifinide çağır şöle kapıdan uzat bacağını pembe vardıya cennet mahallesinde basma donuyla yapardı hu huuuu de. 5 dk lık iş zaten. gerisini anlatmaya gerek yok durup dururken banlanmayalım....ülennnn deli kadir üleennnn... bende hasta olacam haftasonu herifim geldiğinde çünkü hala sancım var ama reglim gelmedi bitürlü olmadı ya uzun zamnadır gecikmiyodu düzene girmişti kilo verdikçe tekrar düzensizleşecek diye çok korkuyorum.

canım ben 2. kademe öğretmeniyim bizimkileri gönderirken pire gibi oluyolar 2 ay sonra uzamış şekilde geliyolar.ben seminer döneminde çok sıkılıyorum zaten.iyiki başlıyo.otur otur sıkılıyosun seminer döneminde.şimdi en azından derse gir çık geçiyo zaman. branşım matematik benim.mecbur yetiştirme kursları açılıyo. 3-4 tane ama bu yıl 1 tane açmayı düşünüyorum

az kaldı kız hayallerimize sadece biraz daha gayret .. bu arada sen kaçla başlamıştın diyete

83.4 le başladıydım kız.çok yavaş vermişim demi. bu arada senin hedefin 85 i düşürmeycen mi datlım.. 85 hedef olurmu ya daha bebek yapacaksın bebekten önce vermemiz lazım. bende 55 olunca yapmak istiyorum rabbim izin verirse.

kolay gelsin canımm..bizim müdürde diyo yetiştirme kursu açın diye genelde herke uzakta oturduğu için açılmıyor. belki bende düşünebilirim bak nede olsa başka meşguliyetim yok. haftasonu 1 gün değilmi kurs.

benim de kilo alınca adetim düzensizleşti. ilk evlendiğimde 65 kiloydum 28 günde birdi.ama şimdi 24 - 25-27-28 habire değişiyo.bu yaz bebek düşünmüştük olmayınca seneye bıraktık.hem bu arada seneye kadar biraz kilo veririm.

yok canım hedefim 75 di listelerde zaten yane bi 80lere ineyim uzatıcam hedefi az az olunca onada yaklaşınca iyi oluyor gene kız gülçin benim kilo nasıl ama ben takımlara katılmadan önce 98.5 u görmüştüm şimdi 87.5 um şubattan beri

normalde haftasonu bir gün ama 3 -4 tane olunca mecbur hafta,ç,ne de sarkıyo

bende evlendikten sonra 10 kilo civarı aldım. ve adetim düzensizleşti bi tuhaf oldu herşey. kilo verdikçe düzene girdi. bozulmaz sanırım ya 1-2 gün oynayabiliyo bazen. evet canım kilo en büyük düşman ve bebeğimizi de neden kilolarımızla riske atalım. çıtır anne olmak varken neden şişko anne olalım dimi ama.. ay canım sen hep gel buralara bak ne kadar çok ortak noktamız çıktı.ama sen yinede takımları araştır bi takıma bağlı olmak iyidir. ama gitmişken güzel takımlara git araştırmadan gitme. bbenim tavsiyem 1. takım. ben 1. takımın motivasyonunu çok beğeniyorum. 7. takımda var ama ordada yer yok sanırım..

canım bende adamakıllı şubatta başladım kilo vermeye. ondan öncede takımdaydım ama nasıl verecemi bilmiyodum o yüzden öle zaman kaybettim biraz.şubatta diyetisyene gittim kaç kalori almam gerektiğini öğrendim.öle başladı ama metom çok yavaştı ya adam gittikçe kaloriyi düşürdü hatta bırakmasam 700 filan yapacaktı meton yavaş dedi durdu.millet 1200 le yiyo yiyo veriyo ben 800 le zor veriyorum her konuda çok çanslıyım ama kilo konusunda değil. dikkat ederim ederim veremem 2-3 gün dikkat etmeyeyim hemen alırım..

bakalım hangi takım olucak.yada hiç olmassa bu yıl kararlıyım vericam.yüzmeye gidicaz arkadaşlarla. kızım da bu yıl anaokuluna başladığı için daha çok vaktim kalır.

yerim seni ben Günaydin bu arada herkese...

evet geç yatıyorum ama işte çok acıkırsam süt içiyorum bir bardak :))

günaydın kızlarrr... nabersiniz bende gece 2 de yattım sabah da 8 45 te kalktım. hafta içi bu kadar az uyumaya dayanamıyorum haftasonu noluyosa kendikendiime uyandım. uyusana şöle 12 lere kadar..

hep öyle oluyor zaten ya

malesef takımımızda yer yok gülçinin dediği gibi sen diğer takımlarıda arastır bi

bende 400 gram eksik çıktım :)) tartılmayacagım dedim ama tutamadım kendimi

yerim seni ben Günaydin bu arada herkese...

günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…