Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kız o kadar takım için öğütler verdim, insan ona yorum yapma mı hııı

Melekcim valla kaçırmışım.
Üstte kalmış sanırım şimdi görüyorum.
Söylediklerin çok mantıklı şeyler sanırım en doğrusu bu.
Paylaşımın azaldığı sıralarda çok sık izinli olanlar olduğunda olan bir hata.
Bundan sonra uzun süre üye alımı yapmayız zaten, ayrılan olsa bile.

Kesinlikle paylaşım çok önemli ve motivasyonu da sağlayacaktır.
O düşündüğün kişileri bana özel mesajla bildirmen mümkün mü acaba ?

kına dün akşamdı düğün önümüzdekii cuma
hmmm peki diyelim listeye giremeyen oldu o artık takımda olmuomu diskalifiye mi oluo nasıl oluo

Ayy bunu da görmemişim.
Ben mesaj yazarken yazmışsınız Melekle o sırada üstte kalmış.
Şu an tamamen ortak bir karar verelim istiyorum.
Her hafta en çok paylaşım yapanları da alabiliriz listeye veya bir kaç haftada buna karar verip net bir listede çıkarabiliriz.
Lütfen hepiniz fikirlerinizi belirtin ki hep beraber karar vermiş olalım.

valla bencede paylaşıma göre olsun ... motivasyon herşeyden önemli ..

Genel düşünce bu olduğuna göre muhtemelen durum bu olacaktır ki Meleğin açıklaması da çok güzel oldu.
Bir de diğer konuyu netleştirebilsek çok güzel olacak.
O hafta en çok paylaşım yapan 13 kişi mi olacak yoksa net bir liste mi oluşacak.
Bu da önemli.

bende bugün işte uyuyodum ya

değişim inanılmaz canım
maşallah sana
o kadar çok fark var ki ilk fotoğrafla son fotoğraf arasında

turta aklımı başımdan aldı, günaydın demeden mesaja geçtim

günaydınlar herkese:79:

teskürr ederimm ex kaptişim 60:

tesküüür ederimm canımcımmm ben seni daha uzun sanıyordum evet o zaman ver bir bes altı kilo daha elin degmiskene bacumm

saollll datlummm inş. biraz daha kaldı oda spor salonuna yazıldım onlardan da kurtulucam inş. yok canım ya hiç öyle şeyler denemedim toplamda sanırım 4 yada 5 ayda verdim sadece yememem gereken şeyleri yemedim 2 ay agzıma tatlı sürmedigimi biliyorum adet zamanında öldüm bittim ama gene yemedim birde ben cok fazla spor yaptım ya hala da öyleyim mesela bisikletim var yazın calısmıyodumda haziran sonunda ise basladım ben o zaman kadar sabah aksam dışarda en az 1 1 bucuk saat bisiklet sürüyodum sonra geliyodum sopa mekik vs calısıyodum öyle verdim yanii

Ya sen bu hafta bakarsın, güzel paylaşım yapan , burayı ihmal etmeyenleri listeye alırsın.Diğerlerinide düzenli paylaşım yapana kadar izine ayırırsın olur biter...

bence net bir liste daha iyi ... her hafta değişmesinden ...

Ya sen bu hafta bakarsın, güzel paylaşım yapan , burayı ihmal etmeyenleri listeye alırsın.Diğerlerinide düzenli paylaşım yapana kadar izine ayırırsın olur biter...

Harikasınn Melek.
Var ya resmen içime dert olmuştu.
Önümüzdeki hafta net bir liste oluşturuyoruz o zaman.

bence net bir liste daha iyi ... her hafta değişmesinden ...

Tamamdır

teskürr ederim canımmm tabii ya içimde kaldı senelerdir giyemedigim etekler pantalonlar artık üstüme kıyafet bulabiliyorumm ondan giyimimde degisti önceden gıcık olurdum şimdi daha iyi anlıyorum magaza magaza gezip ayyyyy üstüme bisey bulamadım alamadım diyenleri hersey üstlerine oldugundan secmekte zorlanıyorlarmıs megersem

Kızlar herkesten bir cevap bekliyorum.
Kilo bazında en çok kilo veren ya da en az alan ilk 12 kişi mi olsun listemizde yoksa en çok paylaşım yapan 12 kişi mi ?

bence eskisi gibi devam edelim kilo olayı pek saglam degil paylasımı sürekli olan listede bulunsun hilalcüüm

bu ödem olayını bilmiyordum bakk daha fala yesil cay icmemiz lazım demek kiiii

ohhhhh mis gibi olmusturr yaa afiyet olsun canımmm

Öyle yapacağım Turtacım.
Cuma günü paylaşım durumuna göre net listeyi belirleyeceğiz.

İçelim içelim bol bol yeşil çay.
Yeni bir bitki çayı karışımı deniyorum ben de ama sizinle paylaşmak için önce etkisini görmek istiyorum.

ayy ne güldüm akşam akşam delii yaa

ekşii sözlükte zaten demediklerini bırakmamıslarr bizee yazanların baya kuyruk acısı var demekki

ayy beni hafta sonuna vermissin iyi olmus yoksa sayamazdım ya hafta ici durumumu biliyıosun

Dikkat etmeye çalıştım ona Turtacım günleri ayarlarken.
Ayy evet neler neler yazılmış okumuştum

benimmmmmmmmdeeeeeeeee ama birilerininn gözüne poposuna falan

kızlar yarın uğrayamam 2 ye bilet aldım 11 de yol ÇIKIcam ...
4 gibi evde olucam yarına hazırlık yapıcam planlarımı etkinliklerimi hazırlıcam ... belki akşam uğrarım azcıkın ... pazarteside nasıl geçer bilmiyorum 7 30 da orda olucam 5 de evde olucam o saaten sonra gelirim

androidd telefon markası degilmi yaw ben o zaman androidin yandan yemisi jinoiddim ayy bunu herkese sölicem bundan sonra seni jinoid falan böyle ente ldantel görüneyim biraz

Şekerimm hakkımız sonuçta
Biz tam bir çıtır adayıyız unutma.

ne adayı ayolllllll çıtırıkkkkkk en çıtırındann

ya bana spor hocam bebe yagı varya johsons mıydı aman yazılısını unuttum en bilindik bebe yagı işte onu kullan çatlak olmasın vücudunda demistiki o kadar kilo verdigim aldıgım gene verdigim halde cok hafif catlaklarım var oda yeni yeni olmaya basladı sporla gider kanımca cok takmıyorum valla :44:

Dikkat etmeye çalıştım ona Turtacım günleri ayarlarken.
Ayy evet neler neler yazılmış okumuştum

halbukisiiiiiiii agzım var dilim yoktur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…