- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
Kız o kadar takım için öğütler verdim, insan ona yorum yapma mı hııı
Şimdi gelelim fasülyenin faydalarına
Bu konuda benim düşüncem şöyle;
Bana göre, en fazla paylaşım yapan 13 kişi takımda kalmalı.Çünkü topik sessiz oldu mu, diğerlerinin de canı gelmek istemiyor ve bıkkınlık oluyor.
Mesela biliyorsun 9. takım kaptanıydım ben... Takımım çok sessizdi, benimle beraber inanırmısın sadece 2 kişi oluyordu sürekli... Diğerleride gelip çıkıyorlardı falan..Yani bu durum çok ama çok can sıkıcı birşey... Kötü bir tecrübe olmasına rağmen, sana nasihatim kesinlikle paylaşımı yüksek elemanları listeye almandır.Çünkü o zaman buraya bağlanma oluyor ve muhabbet, paylaşım derken sayfalar ilerliyor.
Eğer en çok kilo verenleri listeye alırsan, belki onlarında paylaşımı çok olmaz, ve diğerlerininde motivasyonu düşer.Yani ilk 3 e girelim derken, hepten takımı kaybetmek olmaz.
Listeden çıkarma işine gelince;
Şöyle olabilir: En çok mazeretsiz takıma ugramayanı çıkarabilirsin.Yada atıyorum ev hanımı olupta, bütün gün boş olup girmeyen, yada iş yerinde çalışıpta, masa basında boş olup girmeyen birileri olursa cıkarırsın.Ve sen boşlugu anlarsın zaten.Mesela benim gözüme takılan bi kaç arkdaş var.Vakit olduğu halde çok girmiyorlarmış gibi geliyor sanki :44: Ya iç yüzünü Allah bilir tabi ama ben görüneni söylüyorum.Süreklilik çok önemli... Diğer takımımda bunları dile getirince " Herkesin işi gücü oluyor, buraya kimseyi bağlayamayız " gibi düşünceler olmuştu.Ama ne oldu? Devamlılık gösteren yeni üyeler alındıkça, onlarda gaza gelmeye başladı, sonuç budur yani... Biz zaten burada kimseye 24 saat burda olacaksın demiyoruz ki... Mazareti olan söylüyor zaten...
İzinliler geri dönerse ne yapalım demişsin;
Aslında en baştan izine uzun süre çıkan biri olursa, yeni bir üye alınmalıydı diye düşünüyorum.Ben mesela 1 aylığına bir üyemiz, izine çıkarsa yerine birini almıyordum, çünkü tekrar dönecek ve sıkıntı olacak bu sefer.4 5 ay gelmeyecek olursa alıyordum.Zaten o zamana kadar süreklilik göstermeyip, diskalifiye edilenler oluyordu ve yer açılıyordu.Yani senin en kısa zamanda durum değerlendirmesi yapıp, mazaretsiz yada keyfi bir şekilde paylaşımı çok olmayan üyelerimizi belirlemen lazım.Ona göre de kendine bir yol çizersin...
Yani eski bir kaptan olarak, benim görüşlerim bunlar :))
kına dün akşamdı düğün önümüzdekii cuma
hmmm peki diyelim listeye giremeyen oldu o artık takımda olmuomu diskalifiye mi oluo nasıl oluo
valla bencede paylaşıma göre olsun ... motivasyon herşeyden önemli ..
günaydın fıstıklarrrrrr
dün sporumu yapamadım çok uykum vardııı 10:30da yattımmmmm gece sürekli uyanarakkk 3,30-4,30-6,00ve 7,00de son kalkışı yapıp bi dahada yatmadım işe geldim ama hala uykum varrr ne bu yaa uyku moduna almış birileri beniiiiiiiiii
değişim inanılmaz canım
maşallah sana
o kadar çok fark var ki ilk fotoğrafla son fotoğraf arasında
turta aklımı başımdan aldı, günaydın demeden mesaja geçtim
günaydınlar herkese:79:
boyum kısa bacım 158 kilom 55-56 olsa anca kurtarır beniii yaniii en başta 60 yapmıştım çok sıkmim diye ama biraz daha inincee dedim hayda bre pehlivannnnnaz daha in aşağaaa
oy oyyyyyyy turtaaaaaaammmmmmmm nettinnn böyleee maşallah ya süpersin cnm işte budurrr
TURTAA MAŞALLAH BACIM ZAYIFLADIKÇA GENÇLEŞMİŞSİNN.ANNE GİBİ DURURKEN LİSELİ GİBİ DURMAYA BAŞLAMIŞSIN..VALLA BRAVO.KISALAN ETEK BOYUNU DÜŞÜNECEK OLURSAK TA DAHA FAZLA ZAYIFLAMASAN İYİ OLUR YONSA SOKAKTA YÜRÜYEMEZ HALE GELİCEN KUZU. AY ŞAKA ŞAKAAA ŞUAN DA ÇOK GÜZEL FİZİĞİN SON 2-3 KİLON KALMIŞ HEDEFİNE ONLARIDA KISA ZAMANDA ATARSIN. KUZU NE KADAR ZAMANDA VERDİN KİLOLARINI HANGİ DİYETLE KALORİ SAYIMI MI YADA İSVEÇ ,ELMA VS ŞEYLER DENEDİN Mİ?
Genel düşünce bu olduğuna göre muhtemelen durum bu olacaktır ki Meleğin açıklaması da çok güzel oldu.
Bir de diğer konuyu netleştirebilsek çok güzel olacak.
O hafta en çok paylaşım yapan 13 kişi mi olacak yoksa net bir liste mi oluşacak.
Bu da önemli.
Genel düşünce bu olduğuna göre muhtemelen durum bu olacaktır ki Meleğin açıklaması da çok güzel oldu.
Bir de diğer konuyu netleştirebilsek çok güzel olacak.
O hafta en çok paylaşım yapan 13 kişi mi olacak yoksa net bir liste mi oluşacak.
Bu da önemli.
Ya sen bu hafta bakarsın, güzel paylaşım yapan , burayı ihmal etmeyenleri listeye alırsın.Diğerlerinide düzenli paylaşım yapana kadar izine ayırırsın olur biter...
bence net bir liste daha iyi ... her hafta değişmesinden ...
Ben bu durumla ilgili püsküütle konusmutstum önceden. Oda aban bazı istisnalarda 13 olabilecegini söyledi.Çünkü izine giden arakadslarımız geliyor ve 13. kişi olarak ekleniyor falan demişti. Geçici olarak izine ayırmak dogrumu bilmiyorum ama bence düzenli paylasım yapmayanları gözden gecirmelisin.
Çoooooook güzel çıkmışsınya fark ediyorumda zayıflayan bayanlar giyimlerine daha cok dikkat etmeye baslıyorlar.Süpersin çok güzel çıkmıssın.. çok begendiğimden aynı şeyi 2 kee yazdım
Ben ölçüyorum her ay. Gecen aydan beri kalçam 4 cm, bacaklarım 2, kollarım 2 cm incelmiş . diğerleri yerinde duruyor daha
Yemekde cok güzeldi.dene sende :))
Ohh gez gez sen :))
Ya Gülçin, zumba yapmayı denedin mi hiç? Ben leslie, burn it up yaparken cok sıkılıyorum ama zumbaya basladıgımdan beri bi bakıyorum 1 saat dolmuş. çok güzel... denedin mi hiç?
Kızlar herkesten bir cevap bekliyorum.
Kilo bazında en çok kilo veren ya da en az alan ilk 12 kişi mi olsun listemizde yoksa en çok paylaşım yapan 12 kişi mi ?
Ne öğrendim be, hemen sizinle de paylaşayım.
Benim için vücuttaki ödem çok önemli değildi açıkçası.
NAsıl olsa gider diye düşünüyordum.
Oysa durum nasılmış biliyor musunuz ?
Bu ödemler yağ dokusunun içine girip yağ dokusunu kalınlaştırabiliyormuş, tabi sonrasında ödem atmak yerine yağ yakmak için uğraşmamız gerekiyor.
O yüzden ödemlere dikkat ..
Fazla tuz tüketmeyin, çok fazla ödem yapıyor vücutta.
Onun yerine baharat tercih edebilirsiniz.
Artık yemeklerde hiç ama hiç tuz kullanmıyorum ve baharatlar saolsun eksikliğini hissettirmiyor.
öğle yemeğimide yedim. Neydi derseniz dukan beğendi yedim.
Patlıcanı közledim. Ezdim sarımsak ekledim
üstüne kuşbaşı et bol baharatlı. Süper oldu.tuz yerine bol baharat açığı kapatıyor cidden.
Karnımda acayip bi sancı var ateş basıyo üff ergenler gibi her ay bu acıyı çekmekten nefret ediyorum..evlenince geçer diyenlere basıyom küfürü.
teskürr ederim canımmmtabii ya içimde kaldı senelerdir giyemedigim etekler pantalonlar artık üstüme kıyafet bulabiliyorumm ondan giyimimde degisti önceden gıcık olurdum şimdi daha iyi anlıyorum magaza magaza gezip ayyyyy üstüme bisey bulamadım alamadım diyenleri hersey üstlerine oldugundan secmekte zorlanıyorlarmıs megersem
bence eskisi gibi devam edelim kilo olayı pek saglam degil paylasımı sürekli olan listede bulunsun hilalcüüm
bu ödem olayını bilmiyordum bakk daha fala yesil cay icmemiz lazım demek kiiii
ohhhhh mis gibi olmusturr yaaafiyet olsun canımmm
evet canım acı severik. Zayıflattığı konusunu bilemizcem okadar yemek kültürü gelişmiş ki acı kesemez o etkiyi.velhasıl herkes tombiş oaralarda. Gerçekten yemek için yaşanır oaralarda.
NOT: KOCA PARMAKLARIM NETBOKUN TUŞLARINA BÜÜTK GELİYO SANIRIM YAZDIKALRIM BAZEN YANLIŞ OLUYO. AYNEN BÜYÜK YAZMAK İSTERKEN SAÇMALAMAM GİBİ.YADA HIZLI YAZMA İSTEĞİNDEN OLABİLÜÜÜ.
canim ben akrep burcunun özelliklerini pek bilmedigim icin merak edip eksisozlukten baktim simdi.. ilk entrynin ilk cümleleri;
"genelde hatları yuvarlak olur. ne kadar zayıflasa da kalçaları ilk olarak göze çarpar yerleridir.bundan hep şikayet ederler."
kalca problemin var mi bilmiyorum ama bir an düsündüm aceba benim burcum kova degil de akrep mi diyeeneyse ya sonucta biz bu kötü degistiricez burada di mi?? basen masen hicbir sey kalmayacak iste
masallah sana yaa
Mesaj sayımlarını sık sık ekleyeceğim kızlar.
Artık daha önemli olacağını biliyorsunuz.
Haftalık toplam mesaj sayılarını hesaplayacağım perşembe günleri de ..
19-20 Eylül : Balkaymak
21-22 Eylül : dryrgp
23-24 Eylül : Elisya
26-27 Eylül : Mutedeyyin
28-29 Eylül : mcrgozde
30 Eylül- 1 Ekim : Triptofan
3- 4 Ekim : :Hulk
5-6 Ekim : bugunlerdenaralik
7-8 Ekim : Elmaliturta
10-11 Ekim : ferdici_
12-13 Ekim :maviyesil1999
14-15 Ekim : kedican
ayy ne güldüm akşam akşam delii yaa
ekşii sözlükte zaten demediklerini bırakmamıslarr bizeeyazanların baya kuyruk acısı var demekki
ayy beni hafta sonuna vermissin iyi olmus yoksa sayamazdım ya hafta ici durumumu biliyıosun
60.5 bak nasıl da hatırlıyooo verdikcek ya illaaaa:84:
afiyet olsun balığın şimdiden canım fırında ok güzel oluyoooooo ben fırında yapınca folyoda yapıyodum alta biraz piyazlık soğan ve domates üstüne balıkcıklarrrsonra üstüne bidaha soğan ve tomatesss üstünü kaaptıp veriyodum misss gibiii oluyo duu tabi büyük balıkta denedimm hamside denemedimm
tae- boooooootekme atasım var yumruk sallayasım vaaarr:84:
kızçeler burdan evime mutfak havlusu misafir havlusu ve bıçak aldım
Ohh ne güzel.
Ayy bir evim olsa da şöyle evime bir şeyler alsam.
Nasıl bir keyiftir o ya.
evet kızlar artık ilk tanıştıklarınıza bu soruyu sorabilirsiniz burcun ne sorusundan sonra muhabbet bulamaazsanız tabi. keza zaten karşıdakinin durumunu sizde göreceksiniz. eğer kilolarınız göğüs ve göbekte ise android, bacak,basen kalçadaysa jinoidsiniz? hayırlı olsuuunnnn... ben jinoidim pek havalı dimi.
Şekerimm hakkımız sonuçta
Biz tam bir çıtır adayıyız unutma.
masalcım çatır çatır çatlıyorum yaaa.. çatlaklar oluşurken böle içerden değişik bi kaşıntısı olur ya ondan oluyo dün ve bugün.çatlayan yere koşup krem sürüyom hemen.zaten çoktu gelişim çağımda boyum hızlı atınca çok olmuştu o zaman anlamamıştım krem vs sürmemiştim.ama aklıma düştükçe krem sürüyom şimdi zayıflarken deri büzülüyo tabi o yüzden olıuyo.sık kilo alıp vermekten oluyo maalesef. bende oldukça sık aldım verdim düşündümde hayatımda bi dönem oldu sıkıntıdan aldım sonra kendi kendime verdim ozamnalr diyet nedir bilmezdim hep kendi kendime verecem sanırdım şu battan beri tam anlamıyla diyet nedir öğrendim ya ne malmışım rabbim. hep diyorum kızım olursa küçüklüğünden bakımlı olmayı öğretecem inşallah.benim gbibi sonradan anlamasın oalyı.ama benimde suçum yok kayseride yaşadım ben 20 yaşıma kadar kayseri malum mantı diyarı. etrafımdaki tüm arkadaşlarım balık etliydi bize normal gelirdi. üniversitede zayıf dediğim kızlara yok ya o normal derlerdi.o zaman anladım zayıf kavramım aslında 65 filan olanlardı benim için. ayyy şimdi 55 olmak için uğraşıyorum en azından 24 yıl sonra anladım ya ömür boyu anlamayanlardan olsaydım çabalamasaydım. ay delirdim kendi kendimle konuşuyo gibi hissettim kendimi.
Dikkat etmeye çalıştım ona Turtacım günleri ayarlarken.
Ayy evet neler neler yazılmış okumuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?