- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
Valla benim de korkum o aynen.
Dur bakalım beni deneme tahtası olarak kullanalım.
Olumlu olursa sen de denersin.
Pazar günleri daha sakin oluyor genelde.
Ya bilmiyorum ama ben bu aralar protein + sebze beslenmeyi düşünüyorum.Ama doymazsam diye korkuyorum ya(
İnşallah proteini bırakınca geri almazsın(
en çok bundan korkuyorum o yüzden başalayamıyorum bi türlü..(
Ya bu arada sabah yazdım hala kimsecikler ugramamış.. şaşırdım
kızlar daha akşam yemeği yemedik.. bişeyler hazırlıyım gelip menüde paylaşıcam akşamada yürüyüş yapıcam bantta hepinizi çok öptümmmm
deerya gelmişşş. . özledik kuzu yaaa. bitti mi şimdi düğünler vs .artık hep burdasın demi. ya 38 nasıl oluyo ya bende istiyorum benim üstte altta 44, 42 dar oluyor. yapın nasıl kemiklimisin? mesela baş paramağınla orta parmağını diğer elinin bileğine tuttuğunda parmakalrın kavuşuyor mu?benim kavuşmuyor parmaklarım. bazen diyorum ne kadar zayıflasamda 40 ın altına düşemezmişim gibi geliyor kemikten dolayı.
şu kanal d de bizim yenge de oynayan başrol oyuncusunun adı neydi? işte o kızla benim tipim aynı yaa. hele arkadan görüntüsü vardı az önce poposu dümdüz geniş kocaman aynı benimki gibi.kollar vs de aynı. bu kızızn zayıflamış haliymiş rafinerayla zayıflamış reklamı vardı sitede.
Emin ol düşersin.
Ben de hep basenlerimiz erimez derdim mesela.
Öyle bir eriyormuş ki.
Bir süre daha denemeyeceğim ama şu an 38e gireceğimi düşünüyorum.
Kemik vücudunda ne kadar olsa da en fazlasını söylüyorum 13-14 kg.
YAni belki 36 beden olamazsın ama mutlaka 40ın altına inersin.
Ben de tam onu izliyordum
NAsıl olmuş ?
Merak ettim ..
inşallah 38 en son ortaokuldayken filanımdır heralde.
ben kendime çay demlicem canım istedi çok. tek başına da keyfi olmuyo ama neyse.
ben varım ya kız. masalda geldi olur pazar günü bu kadar. sonuçta haftaiçi ne kadar bol paylaşım olduğunu biliyoruz.
Protein o kadar tok tutuyor ki anlatamam sana.
O yüzden acıkacağını kesinlikle düşünmüyorum.
Hatta bence daha da tok olacaksın.
deerya gelmişşş. . özledik kuzu yaaa. bitti mi şimdi düğünler vs .artık hep burdasın demi. ya 38 nasıl oluyo ya bende istiyorum benim üstte altta 44, 42 dar oluyor. yapın nasıl kemiklimisin? mesela baş paramağınla orta parmağını diğer elinin bileğine tuttuğunda parmakalrın kavuşuyor mu?benim kavuşmuyor parmaklarım. bazen diyorum ne kadar zayıflasamda 40 ın altına düşemezmişim gibi geliyor kemikten dolayı.
eee artık tekrar o kiloya düşme zamanı geldi Gülçincim.
Ben bu sıralarda, biberiye, yeşil çay,kirap sapı,mısır püskülü, keten tohumunu karıştırıyorum.
Zayıflama kürlerinde okumuştum etkiliymiş.
1 litre demleyip bütün gün içiyorum.
Soğukta içiliyormuş.
Ama yararı var mı yok mu hissedemiyorum.
Hani asıl ne kilo verdiriyor diye.
tabi canım.. bugünün pazar oldugunu unutmuşum zaten :))
ya biliyorum mesela yumurta gercekten cok tok tutuyor.ama gülçininde deidklerini okumussundur.bi iniyor cıkıyor demişti. borsa gibi :)) yani o yüzden belli zaman protein beslenip sonra normal beslenmeye geçince laınacak gibi geliyor bana ...
benimki kavusuyor. kemiksiz miyim yoksa
bende sabahleyin kiraz sapı ve tarcını kaynatıp içiyorum.İçinede bal ve elma sirkesi içiyorum.
Aralardada yeşilçay meyve çayı ve form cayını karısıtrıp içiyorum
Ya arkadaşlar bu zumba kesin 500 yaktırıyormudur ya(
"aman boşver kaç kalori yakıyorsa yaksın " demeyin :)) ben çok dikkat ediyorum böyle şeylere(
Kandırılmayalım sonra :))
ben gldim size bakıp çıkıcam yazıları temize çekmem lazım şekerleeeerr
Cöö deyip gidiyor musun ?
Koaly gelsinn ..
cöööleyip gene gelicem ama
yarında iş var akşama kadar gelemem akşam görüşürük artık
neyse ben acil çıkar hemen yazar ve gelirrr
Duydum aslında ama içimde kalacağına deneyeyim ne yapayım inat işte
Acaba iyi mi ki kemiklerin ince olması.
Benim baya boşluk da kalıyor ama kemik kalınlığı her yerde aynı mı ki ?
Bitki çaylarının iyi geldiğini hissediyor musun ?
Nasıl hissedeceğimi bilemiyorum
Valla benim hiç tahminlerim pek doğru olmadığından yorum yapamıyorum ( cümleyi okudum güldüm ama silmek istemedim) , bir de kısa yaptım tamamını bilmiyorum ama net 500 olur mu bilmem.
Saonuçta her video farklı, onlar gibi mi yapıyoruz bilinmez.
sen 400 de ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?