Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Off ben çıkıyorum,çok sıkıldım.Azıcık ders çalışıcam , görüşürüz

kızlarrrrr ben geldimmmm naptınız bakim ben yokken.......

Aslında bence çok güzel ..
O kadar erkek, erkek erkeğe olmak istemelerine rağmen seni de çağırıyorlar.
Diğer eşler gibi sıkıcı bulunmuyorsun.
Hem o kadar da sıkıcı olmayabilir..

ay evet cnm ya o gece eşime söylediklerinmden utandım çünküü acayip güzel geçti... dün gecede bi otelde kaldık orda bugünüde orda geçirdik çok güzeldi.....

ben geldimmm kağıtlarımı topladım bir arayaa sonundaaa şimdi bizim yengeyi seyrediyorum netten sonrada yatıcam erkenden inşallah baya uykum var

Merak etmiştim ben de, hatta yazdım da bir yerde kızmamıştır inşallah eşine çok diye.
Ayrıcalığını hissettin değil mi ?
Neredeydi gittiğiniz yer, orada mı kaldınız otelde ?
Çok iyi olmuş, iyi gelmiştir sana da.

ben geldimmmmm...
Napıyosunuz kızlar nasılısınız ???
Ben iyiyim çok şükür dün akşam hiç gitmek istemedim ama gittim çok eğlenceli geçti,
Tüm gençler 9 kişiydik çok eğlendik gelmedik kaldık bizde,
Doğal olarak yazamadım size de,
Sabahta kalktık sabah dediğim öğlendiii...
Ama azcıkkk yedim herşeyden valla,
Bugünde akşamüstü annemle alışverişe çıktık kendime 2 kot aldım kızlar ya 40 aldım yaaaaa bedenleri nasıl oldu anlamadım ki ben istedim 42 44,
Bi geldi giydim, çuvall gibi 40 kadar indim oldu şaşırdım kaldım ltb nin kalıbı büyük sanırım,
neyse geldim yemek yedm size geldimmm...
Özledim valla ya,
Dukan alcaktım unuttum geldim,
Gülçin ne yicez yarın ya ????

Ee iyi gelmiştir sen de bunalmıştır.
Sevindim güzel zaman geçirmene.
O gelen kıyafetler için de bakar mısınızz bunun bir beden küçüğü var mı demeye bayılıyorum
Şimdilik bir şey almıyorum nasıl olsa bolaracak diye ama ilk gittiğimde 40 isteyeceğim önce
Sonra küçülte küçülte

ne tahlili canım yaaa

Genel bir tetkik yaptırayım dedim, o kadar diyet falan yapıyoruz bir hormon veya vitamin eksikliği var mı öğreneyim de ona göre davranayım dedim.

en güzeli bende bu haftadan sonra giderim düğünü bi atlatalımda

sinemcim hoşgeldin
yarın sana da uyarsa aynı yapalım

kahvaltı 2 haşlanmış yumurta

öğle taze fasulye ve tavuk göğüs kısmından
1 bardak zero

akşamıda gelince konuşuruz ben 4 gibi evde olurum. hem aynı yapacaz diye kaçamak yapmayızz.eklemek istedğin var mı kahvaltıya light peynir ekleyebiliriz.

Ya ben de almıyordum ama ,
Kampanya vardı benim de artık hiç birşeyim kalmamıştı aldım daraltırırım artık,
Ya ben dukan'ın sitesine girdim test için üyelik istedi

Hoşbulduk canım,

Yok ekmek gerek yok ama domates,salatalık da yesem olur mu ?

Öğlen uyar ama tavuk yokmuş evde yon balık yesem ben,

Kolada içmem,

Akşam da konuşuruz anneme söylerim yapar o kolay

Ya Gülçin ben testi yapamadım

süper olmuşsun turtacım yaa..... resimlerinin çıktısını alıp duvarıma asasım geldi motivasyon için o derece....
bak bende akrep burcuyum bendede basen prob lemi var.... hep bu burç yüzündenmiş yani... benim hiç suçum yokmuş...
hallolamasına sevindim cnm...

seferihisardaydık cnm gecede orda bi otelde kaldık... çok iyi geldi... yalnız bi sorun var dinlenemeden hiç bi sürü işe girişçez şimdi.... pazartesi ve salı eve doğalgaz döşencek... komple kalorifer peteği faan yapılcak birazdan halıları koltukları falan kenara çekçez.... yeni geldik dinlenip öyle yapalım dedik... yarın ve salı benim mesaj sayımım var ama gecce gelip yaparım mutlaka.... ama gündüz giremeyebilirim cnm....

triptofan avatarın bomba gibi.... yalnız zayıflamaya değilde hepimizi silikon taktırtmaya özendirebilir benden söylemesi....
bende bakayım böle bişiyler....

Ya ben de almıyordum ama ,
Kampanya vardı benim de artık hiç birşeyim kalmamıştı aldım daraltırırım artık,
Ya ben dukan'ın sitesine girdim test için üyelik istedi

İyi yapmışsın
Hem iyi de gelir alışveriş yapmak ..

Biraz yorucu olacak gerçekten ama her güzel şeyin bir sıkıntısı var değil mi ?
Tamam Özlemcim kolay gelsin sana ..

triptofan avatarın bomba gibi.... yalnız zayıflamaya değilde hepimizi silikon taktırtmaya özendirebilir benden söylemesi....
bende bakayım böle bişiyler....

Hele ben
Hoş tekrar büyümeye başladılar da çok şükür

napıyon kız büyüsünler diye... telkin mi dinliyosun

sinem test için dukandiet.co.uk ya gir. ondan sonra
calculatee... go diye link var orayı tıkla yönergeleri takip et. sen mail adresini filan yazıyosun en son orda üye olmuş gibi oluyosun
kuzucum ben sana yapardım da mail adresimi daha önce kullandım masalınkinde kendimmnkinide eşiminden hesapladım başka adres kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…