Aslında bence çok güzel ..
O kadar erkek, erkek erkeğe olmak istemelerine rağmen seni de çağırıyorlar.
Diğer eşler gibi sıkıcı bulunmuyorsun.
Hem o kadar da sıkıcı olmayabilir..
ben geldimmm kağıtlarımı topladım bir arayaa sonundaaa şimdi bizim yengeyi seyrediyorum netten sonrada yatıcam erkenden inşallah baya uykum var
kızlarrrrr ben geldimmmm naptınız bakim ben yokken.......
ay evet cnm ya o gece eşime söylediklerinmden utandım çünküü acayip güzel geçti... dün gecede bi otelde kaldık orda bugünüde orda geçirdik çok güzeldi.....
Sonu çok güzek bitti ..
Ben de erken uyuyabilsem çok iyi olur, yarın kan tahlillerimi yaptırayım diyorum.
ben geldimmmmm...
Napıyosunuz kızlar nasılısınız ???
Ben iyiyim çok şükür dün akşam hiç gitmek istemedim ama gittim çok eğlenceli geçti,
Tüm gençler 9 kişiydik çok eğlendik gelmedik kaldık bizde,
Doğal olarak yazamadım size de,
Sabahta kalktık sabah dediğim öğlendiii...
Ama azcıkkk yedim herşeyden valla,
Bugünde akşamüstü annemle alışverişe çıktık kendime 2 kot aldım kızlar ya 40 aldım yaaaaabedenleri nasıl oldu anlamadım ki ben istedim 42 44,
Bi geldi giydim, çuvall gibi 40 kadar indim oldu şaşırdım kaldım ltb nin kalıbı büyük sanırım,
neyse geldim yemek yedm size geldimmm...
Özledim valla ya,
Dukan alcaktım unuttum geldim,
Gülçin ne yicez yarın ya ????
ne tahlili canım yaaa
Ee iyi gelmiştir sen de bunalmıştır.
Sevindim güzel zaman geçirmene.
O gelen kıyafetler için de bakar mısınızz bunun bir beden küçüğü var mı demeye bayılıyorum
Şimdilik bir şey almıyorum nasıl olsa bolaracak diye ama ilk gittiğimde 40 isteyeceğim önce
Sonra küçülte küçülte
Genel bir tetkik yaptırayım dedim, o kadar diyet falan yapıyoruz bir hormon veya vitamin eksikliği var mı öğreneyim de ona göre davranayım dedim.
en güzeli bende bu haftadan sonra giderim düğünü bi atlatalımda
Ee iyi gelmiştir sen de bunalmıştır.
Sevindim güzel zaman geçirmene.
O gelen kıyafetler için de bakar mısınızz bunun bir beden küçüğü var mı demeye bayılıyorum
Şimdilik bir şey almıyorum nasıl olsa bolaracak diye ama ilk gittiğimde 40 isteyeceğim önce
Sonra küçülte küçülte
Genel bir tetkik yaptırayım dedim, o kadar diyet falan yapıyoruz bir hormon veya vitamin eksikliği var mı öğreneyim de ona göre davranayım dedim.
sinemcim hoşgeldin
yarın sana da uyarsa aynı yapalım
kahvaltı 2 haşlanmış yumurta
öğle taze fasulye ve tavuk göğüs kısmından
1 bardak zero
akşamıda gelince konuşuruz ben 4 gibi evde olurum. hem aynı yapacaz diye kaçamak yapmayızz.eklemek istedğin var mı kahvaltıya light peynir ekleyebiliriz.
süper olmuşsun turtacım yaa.....Eki Görüntüle 257631 Eki Görüntüle 257633 Eki Görüntüle 257634 Eki Görüntüle 257637
evet canlarum ilk resimde en soldaki benimmmm kahverengi elbiseli olan 86 kiloyummm
sonrakii resimde iki kuzenimin arasındaa ahaha 75 kiloyum ve son iki resimdee 63
kilo verdikçee kısalan etek boyumada dikkat çekmek isterimm
bak bende akrep burcuyum bendede basen prob lemi var.... hep bu burç yüzündenmiş yani... benim hiç suçum yokmuş...canim ben akrep burcunun özelliklerini pek bilmedigim icin merak edip eksisozlukten baktim simdi.. ilk entrynin ilk cümleleri;
"genelde hatları yuvarlak olur. ne kadar zayıflasa da kalçaları ilk olarak göze çarpar yerleridir.bundan hep şikayet ederler."
kalca problemin var mi bilmiyorum ama bir an düsündüm aceba benim burcum kova degil de akrep mi diyeeneyse ya sonucta biz bu kötü degistiricez burada di mi?? basen masen hicbir sey kalmayacak iste
:
hallolamasına sevindim cnm...Size güzel haberlerim varr ..
Püsküüt mesajıma cevap verdi.
Ve 13 kişi olabileceğini söyledi gerekli durumlarda.
Ve üstümden büyük bir yük kalktı.
Hemen sizinle de paylaşayım dedim.
Ama izinli yazılanlar döndüğünde problem olursa bu ortak kararımızı uygularız ..
Sizi seviyorum güzel takımımmm..
Merak etmiştim ben de, hatta yazdım da bir yerde kızmamıştır inşallah eşine çok diye.
Ayrıcalığını hissettin değil mi ?
Neredeydi gittiğiniz yer, orada mı kaldınız otelde ?
Çok iyi olmuş, iyi gelmiştir sana da.
Ya ben de almıyordum ama ,
Kampanya vardı benim de artık hiç birşeyim kalmamıştı aldım daraltırırım artık,
Ya ben dukan'ın sitesine girdim test için üyelik istedi
süper olmuşsun turtacım yaa.....resimlerinin çıktısını alıp duvarıma asasım geldi motivasyon için o derece....
bak bende akrep burcuyum bendede basen prob lemi var.... hep bu burç yüzündenmiş yani... benim hiç suçum yokmuş...
hallolamasına sevindim cnm...
seferihisardaydık cnm gecede orda bi otelde kaldık... çok iyi geldi... yalnız bi sorun var dinlenemeden hiç bi sürü işe girişçez şimdi.... pazartesi ve salı eve doğalgaz döşencek... komple kalorifer peteği faan yapılcak birazdan halıları koltukları falan kenara çekçez.... yeni geldik dinlenip öyle yapalım dedik... yarın ve salı benim mesaj sayımım var ama gecce gelip yaparım mutlaka.... ama gündüz giremeyebilirim cnm....
triptofan avatarın bomba gibi.... yalnız zayıflamaya değilde hepimizi silikon taktırtmaya özendirebilir benden söylemesi....
bende bakayım böle bişiyler....
İyi yapmışsın
Hem iyi de gelir alışveriş yapmak ..
Biraz yorucu olacak gerçekten ama her güzel şeyin bir sıkıntısı var değil mi ?
Tamam Özlemcim kolay gelsin sana ..
Hele ben
Hoş tekrar büyümeye başladılar da çok şükür
napıyon kız büyüsünler diye...telkin mi dinliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?