iyi geceler kızlar öpüyorum sizi. daha çok işim var gece yarısından önce uyumalıyımm. uykumu alamıyorum sabah ilk gün özeneyim süsleneyim okula giderken. çocuklar öğretmenlerini ışıl ışıl görsün.. byeeeee. seviyorum sizi çıtırlarr.
iyi geceler kızlar öpüyorum sizi. daha çok işim var gece yarısından önce uyumalıyımm. uykumu alamıyorum sabah ilk gün özeneyim süsleneyim okula giderken. çocuklar öğretmenlerini ışıl ışıl görsün.. byeeeee. seviyorum sizi çıtırlarr.
Ohh dersimi verdim rahatladım :))
Eşimle girdiğim iddiayı kazanacagım inşallah.. Alacagım para hiç yoktan 200 tl ye çıktı
Ne dersiydi?
Evet çok iyi geldii,
İyi yapmışsın
Hem iyi de gelir alışveriş yapmak ..
Biraz yorucu olacak gerçekten ama her güzel şeyin bir sıkıntısı var değil mi ?
Tamam Özlemcim kolay gelsin sana ..
Hele ben
Hoş tekrar büyümeye başladılar da çok şükür
Küçülsünler diye de var mı ???
Evettt
Ama inan işe yarıyor ya.
Geçen nasıl moralim bozulmuştu minicik kaldılar diye.
Şimdi dolgunlaştılar
Tamam canım ben denerim tekrardansinem test için dukandiet.co.uk ya gir. ondan sonra
calculatee... go diye link var orayı tıkla yönergeleri takip et. sen mail adresini filan yazıyosun en son orda üye olmuş gibi oluyosun
kuzucum ben sana yapardım da mail adresimi daha önce kullandım masalınkinde kendimmnkinide eşiminden hesapladım başka adres kalmadı.
İyi gecelerrr...iyi geceler kızlar öpüyorum sizi. daha çok işim var gece yarısından önce uyumalıyımm. uykumu alamıyorum sabah ilk gün özeneyim süsleneyim okula giderken. çocuklar öğretmenlerini ışıl ışıl görsün.. byeeeee. seviyorum sizi çıtırlarr.
Ooo gözünaydın canım yaa...Ohh dersimi verdim rahatladım :))
Eşimle girdiğim iddiayı kazanacagım inşallah.. Alacagım para hiç yoktan 200 tl ye çıktı
Kız sende erken bunama mı var? On kere söyledim
Hafızım ya, cüzlerimi tekrarlıyorum.Hergün 2 cüz ezber veriyorum, 40 sayfa yani..
Evet çok iyi geldii,
Kız bu hafta versem bari kilo yaa...
Küçülsünler diye de var mı ???
Tamam canım ben denerim tekrardan
İyi gecelerrr...
Hadi bakalım güzel bir sene olur inş.
Ooo gözünaydın canım yaa...
BU akşam aklım hiç yerinde değil ya.
Kusura bakma Melekcim.
Ne güzel ..
Soru sorayım mı sana ?
Bizimkiler tartışıyormuş karakolda.
Mehir nikah sırasında mı verilir yoksa boşanma durumunda mı ?
Ben boşanma sırasında diyecektim ama önce sana sorayım dedim.
Evet çok güzel soru.. Tebrik ederim seni
Şimdi mehir imam nikahı kıyılırken , miktarı belirlenir ve söylenir.Ama nikah sırasında verilmesi şart değil.Tabi verilirse güzel olur.Evlilik döneminde kadının mehiri bütçe ve durum el verdikçe verilmesi gerekir.
Ancak iş boşanmaya geldimi, durum değişiyor.Boşandıkları andan itibaren erkek, kadına belirlediği mehiri kesinlikle vermelidir.Günümüzdeki nafaka gibidir bu.Dinimiz, boşanma esnasındada kadını yüzüstü bırakmamak için, mehir kadının hakkıdır ve boşanırsan onu kesinlikle vermelisin diyor.
Yani mehir bir nevi; erkeğin hanımına borcu gibi birşeydir :))
Afiyet olsun Deryacım.
Bantın yeni mi?
deerya gelmişşş. . özledik kuzu yaaa. bitti mi şimdi düğünler vs .artık hep burdasın demi. ya 38 nasıl oluyo ya bende istiyorum benim üstte altta 44, 42 dar oluyor. yapın nasıl kemiklimisin? mesela baş paramağınla orta parmağını diğer elinin bileğine tuttuğunda parmakalrın kavuşuyor mu?benim kavuşmuyor parmaklarım. bazen diyorum ne kadar zayıflasamda 40 ın altına düşemezmişim gibi geliyor kemikten dolayı.
yok cnm bandım 1.5 sene evvel aldım belki fazla olmuştur..
canım resimlerimi ekledim geçmişe bakarsan görürsün ben 105 kg iken 46 beden etek 44 beden gömlek giyordum.. ortalama 20 kg verdim. üstüm 38 beden eteğim 42 beden oldu.. yapım sanırım kas yapım yağdan fazla. yapım ince sayılır yani kiloma göre giydiğim beden küçük.. eşime dedim dün kaç kilo gösteriyorum diye en fazla 72-73 sündür dedi. kilomu göstermiyorum yani. hatta tartı bozuk sanıp eczanede tartıldım aynı kiloyu gösterdi. birde o dediğin başparmak olayını yaptım rahatça parmaklarım birleşiyor iki bileğimdede...
Aslında boşanırken ama nikah sırasında da verilse iyi olur.
Anladım ..
Teşekkür ederim bilgilendim bir hava atayım
yok cnm bandım 1.5 sene evvel aldım belki fazla olmuştur..
canım resimlerimi ekledim geçmişe bakarsan görürsün ben 105 kg iken 46 beden etek 44 beden gömlek giyordum.. ortalama 20 kg verdim. üstüm 38 beden eteğim 42 beden oldu.. yapım sanırım kas yapım yağdan fazla. yapım ince sayılır yani kiloma göre giydiğim beden küçük.. eşime dedim dün kaç kilo gösteriyorum diye en fazla 72-73 sündür dedi. kilomu göstermiyorum yani. hatta tartı bozuk sanıp eczanede tartıldım aynı kiloyu gösterdi. birde o dediğin başparmak olayını yaptım rahatça parmaklarım birleşiyor iki bileğimdede...
sabah menüm:
- 3 yeşil zeytin
- 1 dilim light peynir
- 1 domates
- 2 bardak şekersiz çay
- 1 dilim ekmek
öğlen:
- special k, light süt ile..
akşam:
- 1 porsiyon ciğer sote
- 2 dilim ekmek
- 2 bardak ayran
spor: 1 saat yürüyüş sıvı: 3 lt su, 1 sade soda.
Ya off ben bile su an 46 - 48 giyiyorum
Boyun kaç deryacım senin? Uzun herhalde...
Ben çok kısayım tabi :)) 45 50 olsam anca ince olurum
1,68 cm boyum cnm..
at at.. Böyleşeyleri sorup, merak etmen ve arkadaşınında böyle şeyleri merak edip tartışması gerçekten çok hoşuma gidiyor.Bilgilerimi tazeliyorum sayenizde
Afiyet olsun.sabah menüm:
- 3 yeşil zeytin
- 1 dilim light peynir
- 1 domates
- 2 bardak şekersiz çay
- 1 dilim ekmek
öğlen:
- special k, light süt ile..
akşam:
- 1 porsiyon ciğer sote
- 2 dilim ekmek
- 2 bardak ayran
spor: 1 saat yürüyüş sıvı: 3 lt su, 1 sade soda.
Ya off ben bile su an 46 - 48 giyiyorum
Boyun kaç deryacım senin? Uzun herhalde...
Ben çok kısayım tabi :)) 45 50 olsam anca ince olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?