- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
Sürekli oradalar böyle şeyleri de konuşuyorlar sık sık, konuşmadıkları bir şey yok ki maşalalh
Şeytanın cin olduğunu ondan öğrendim sonra araştırdım doğruymuş.
Senin boyun kaç Melekcim ?
Evet şeytan cindir gerçekten :)) Bana sınavda sormuşlardı :))
Boyum 1.55, 1.56 falan işte :))
Selam kizlar, ben geldim.. Yarin okullaraciliyomus, benimkine daha 2 hafta var ama simdiden bunalima girdim ya, acilmasin okullaarrristemiyorum ben yaa
bugunku menum;
sabah
2 salatalik (biraz tuzladim)
ogle
1/2 yemek tabagi makarna
aksam
2 kepekli biskuvi
1 sekersiz nescafe
yarim saat kosu bandinda yuruyus, yarim saat kondusyon bisikleti, 15 mekik (bu mekikleri yavas yavas artiricam)siz nescafe
yarim saat kosu bandinda yuruyus, yarim saat kondusyon bisikleti, 15 mekik (bu mekikleri yavas yavas artiricam)
Zayıflayınca kısa boy da çok hoş turuyor böyle minyon falan.
Cidden o minyonluk boyutuna gelip saçlarını da kzııl tutarsan tam harika olur.
melekciğim ama ben sporla verdim çoğu kilomu o yüzden kilo vermeden çok fazlasıyla inceldim.. sporsuz zayıflanır ama torba gibi olur insan.. sıkılaşmak önemli.
Kız zaten ben imam hatipte okurken 45 kiloydum.56 kiloydum liseye başladıgımda,sonra bi aşk acısı çektim 45 e düştümuzun süre öyle kaldım.Sonra hafızlıga baslayınca cıktı.evlenince,çocuk olunca dahda cıktı..
Ya tek isteğim,çocugumun yanında cıtır ve genc bi anne olarak dolaşmak..
Eee tabi bide, titip şişko kadın zayıf erkek tabusunu yıkmak istiyorumeşimin yanında böyle çıtı pıtı, birşey yediğinde horlayan gözlerle bakmadan yemeğe çıkmak istiyorum yani..
istiyorumda istiyorum
Bu hafta bi planım var.. eğer yapabilirsem cumaya iyi kilo veririm inş... sıktı bu iş.. bir an önce 6 ları görmek istiyorum
en güzeli bende bu haftadan sonra giderim düğünü bi atlatalımda
irras meraba. bende kız mesleğe bu yıl kayıt oldum sen nerdesin bilgilerini paylaşırmısın okul ne zaman açılcak ?? şimdiden teşekkürler.
wwwaaaaaauuuuuvvvvv... işe yarıyor gerçekten demek... denemek isterim aslında ama sonra çocukla falan iyice büyücekler diye korkuyorum bende....
Evettt
Ama inan işe yarıyor ya.
Geçen nasıl moralim bozulmuştu minicik kaldılar diye.
Şimdi dolgunlaştılar
iyi geceler kızlar öpüyorum sizi. daha çok işim var gece yarısından önce uyumalıyımm. uykumu alamıyorum sabah ilk gün özeneyim süsleneyim okula giderken. çocuklar öğretmenlerini ışıl ışıl görsün.. byeeeee. seviyorum sizi çıtırlarr.
Afiyet olsun....
Sürekli oradalar böyle şeyleri de konuşuyorlar sık sık, konuşmadıkları bir şey yok ki maşalalh
Şeytanın cin olduğunu ondan öğrendim sonra araştırdım doğruymuş.
Afiyet olsun.
Ciğerin çok yararlı olduğunu öğrendim geçen de, neye yararlı sormayı unuttum.
Senin boyun kaç Melekcim ?
wwwaaaaaauuuuuvvvvv... işe yarıyor gerçekten demek... denemek isterim aslında ama sonra çocukla falan iyice büyücekler diye korkuyorum bende....
ay ne güzel yaa... darısı başıma inş....
ya kızlar eklediğim resimleri sileyim dedim.. ama yetkim yok((( nasıl halledebilirim lütfen yardımcı olun..
Kİmse alıntı yapmış mı Deryacım ?
aaa tabi mesaj düzeltme zamanı yarım saat.
Editörlerden birine rica edebilirsin.
Ateşsiz prenses olabilir.
teşkr ederim cnm bakayım özel msj atayım inş ilgilenir..
Biraz önce online görmüştüm burada ama normalde yasak silinmesi, tamamen insiyatifine kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?