Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet şeytan cindir gerçekten :)) Bana sınavda sormuşlardı :))

Boyum 1.55, 1.56 falan işte :))
Ufacık tefecik, in cin gibi bişeyim

Son düzenleme:
Selam kizlar, ben geldim.. Yarin okullaraciliyomus, benimkine daha 2 hafta var ama simdiden bunalima girdim ya, acilmasin okullaarrr istemiyorum ben yaa
bugunku menum;
sabah
2 salatalik (biraz tuzladim)

ogle
1/2 yemek tabagi makarna

aksam
2 kepekli biskuvi
1 sekersiz nescafe

yarim saat kosu bandinda yuruyus, yarim saat kondusyon bisikleti, 15 mekik (bu mekikleri yavas yavas artiricam)siz nescafe

yarim saat kosu bandinda yuruyus, yarim saat kondusyon bisikleti, 15 mekik (bu mekikleri yavas yavas artiricam)

Ya kizlar telefondan girince mesajlar cok abuk bir sekilde gidiyor, benim sucum degil, kusura bakmayin

Sporun gayet güzel, yediklerine de artık ben bir şey demiyorum.

Zayıflayınca kısa boy da çok hoş turuyor böyle minyon falan.
Cidden o minyonluk boyutuna gelip saçlarını da kzııl tutarsan tam harika olur.

Kız zaten ben imam hatipte okurken 45 kiloydum.56 kiloydum liseye başladıgımda,sonra bi aşk acısı çektim 45 e düştüm uzun süre öyle kaldım.Sonra hafızlıga baslayınca cıktı.evlenince,çocuk olunca dahda cıktı..

Ya tek isteğim,çocugumun yanında cıtır ve genc bi anne olarak dolaşmak..
Eee tabi bide, titip şişko kadın zayıf erkek tabusunu yıkmak istiyorum eşimin yanında böyle çıtı pıtı, birşey yediğinde horlayan gözlerle bakmadan yemeğe çıkmak istiyorum yani..

istiyorumda istiyorum

Bu hafta bi planım var.. eğer yapabilirsem cumaya iyi kilo veririm inş... sıktı bu iş.. bir an önce 6 ları görmek istiyorum

melekciğim ama ben sporla verdim çoğu kilomu o yüzden kilo vermeden çok fazlasıyla inceldim.. sporsuz zayıflanır ama torba gibi olur insan.. sıkılaşmak önemli.

melekciğim ama ben sporla verdim çoğu kilomu o yüzden kilo vermeden çok fazlasıyla inceldim.. sporsuz zayıflanır ama torba gibi olur insan.. sıkılaşmak önemli.

Evet haklısın tabi.. kesinlikle katılıyorum.Sporsuz olmuyor gerckten..

Aaa o zamanki fotoğraflarından var mı ?
Merak ettim.
Şu evlilik hep kilo aldırıyor, en azından bunu biliyorum da ileride dikkat ederim.
Oğlunla ilgilenirken peşinden rahatça koşturabilmek de ne güzel olur.

Valla istiyoruz hepimiz ama en azından boş boş istemiyoruz, çaba gösteriyoruz.
Off sen 6 ları ben 5 leri görelim artık ..

Evettt
Ama inan işe yarıyor ya.
Geçen nasıl moralim bozulmuştu minicik kaldılar diye.
Şimdi dolgunlaştılar
wwwaaaaaauuuuuvvvvv... işe yarıyor gerçekten demek... denemek isterim aslında ama sonra çocukla falan iyice büyücekler diye korkuyorum bende....

ay ne güzel yaa... darısı başıma inş....

Afiyet olsun....

sağol cnm benim :))

bilmiyordum cnm ciğerin faydasını.. hiç duymadım.

wwwaaaaaauuuuuvvvvv... işe yarıyor gerçekten demek... denemek isterim aslında ama sonra çocukla falan iyice büyücekler diye korkuyorum bende....

ay ne güzel yaa... darısı başıma inş....

Tabi o da var.
Ama zayıflarken küçülmüyorlar mı, ben onu telafi olarak düşünüyorum şu an.

ya kızlar eklediğim resimleri sileyim dedim.. ama yetkim yok ((( nasıl halledebilirim lütfen yardımcı olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…